hannagjerholm.blogg.no

Ser på statistikken at det er mange som er på denne bloggen enda, kjempe koselig av dere! Men nå har det seg sånn at jeg har BYTTET blogg :D

 

Den nye adressen er: http://www.hannagjerholm.blogg.no

 

KONKURRANSE - VINN SOLPASS FRA BRUN & BLID!

www.hannagjerholm.blogg.no er det nå en konkurranse der du kan vinne solpass fra brun og blid! Alt dere trenger å gjøre for å være med er å lage et innlegg som jeg gjør nå hvor dere forteller om konkurransen og deretter skriver at dere er med! Vinnersjangsen er stor!


Snakkes!

 

Dere som vant i brun og blid konkurransen min forrige uke får solpassene deres tilsendt snart, sender alle på torsdag! Ble litt sent ettersom jeg ventet på mail fra noen av dere!:)

Bloggdesign som forandrer seg

Hei! (Har byttet blogg - www.hannagjerholm.blogg.no

Jeg har lagt merke til at mitt eget design forandrer seg som faen når man hopper fra Google Chrome til feks internett explorer. Når man går inn på bloggen min med internett explorer blir jo hele designet helt kaos. Ingenting er på plass, overskriftene blir inni headerne osv! Vet noen hvorfor? Når man bruker Google Chrome er alt bra og alt står fint på plass. Når alt er som det skal, ser det slik ut:

Er det sånn dere ser designet mitt? 

NYYYYYYYY BLOGG!!!!

Jeg har byttet blogg og vil fra idag begynne å blogge på http://www.hannagjerholm.blogg.no

ALTSÅ TRYKK HER FOR Å KOMME TIL MIN NYE BLOGG!
Vi snakkes!!

Todays I want!

Halla!

Sitter jo ofte å ser på klær på nettet, og finner alltid så utrolig mye fint! Har utrolig lyst på en ny skinnjakke, en i skikkelig bra og ordentlig kvalitet samtidig som den er fin, gjerne litt unik som ikke alle har. Margrete har nettopp kjøpt seg en suuper fin skinnjakke fra London med supre detaljer på skuldrene! Nå har jeg ENDELIG fått hentet Luxushair pakken, så da skal dere snart få se... Haha jeg beklager at jeg er så treg iblandt, men har hatt forferdelig mye å gjøre for tiden også.


Hvis noen har noen gode butikker eller tips til hvor man kan kjøpe skinnjakker som ikke overstiger en pris av 4500 og som er litt annerledes med detaljer o.l, så gjerne tips meg!


Skinnjakke fra Muuba brun - til venstre HER,                                     Skinnjakke fra Muuba Sort - til høyre HER


Enkel og søt bikini HER                                                                                           Enkel, hvit og fin bikini HER

Skjorte i nyyydelig blåfarge HER                                                    Kjole som egentlig var ganske kul! HER

Er jo selvfølgelig mye mer jeg har lyst på, men tar så lang tid å lage disse innleggene her, så legger ut litt av gangen til dere!

 

Hva synes dere om slike innlegg, vil dere ha mer av det?

Tro det eller ei

Nå ligger jeg faktisk å leser... Mens jeg hører på Live my life av Justin Bieber og Far East Movement. Trodde aldri jeg skulle bli så glad i en sang der Justin Bieber er med, helt ærlig haha. Men denne er driit bra, blitt så glad i den :) Dette ble et litt kort innlegg, men har ikke så veldig mye spennende å si idag! Blir snart speilreflekskamera bilder igjen tenker jeg, det blir myyye bedre for dere!

Hva gjør du?

Pakke suprise til dere!

Halla!

Idag skal jeg endelig hente pakken jeg har snakket om! Det er nemlig en pakke fra luxushair! Jeg er så heldig at jeg får sponset en pakke med hair exensions som jeg skal få vise frem til dere, og ikke nok med det, jeg får ha en konkurranse der DERE kan vinne en hel pakke med valgri extensions fra denne siden! Det er utrolig populært, og jeg vet det er kjempe bra kvalitet, og at det virker utrolig ekte, så det blir morsomt å vise frem til dere! Anbefaler også alle å melde seg på den kommende konkurransen ettersom jeg synes det er en utrolig bra premie å vinne!

Det jeg synes er så fint med denne typen extensions er at det ikke er clips, teip eller noe liknende, men en enkel usynlig/gjennomsiktig tråd du bare trer over hodet å drar ditt eget hår over! Hvordan det gjørs og hvor lett det er kan dere se på videoen under, men jeg er sikker på at mange av dere har vært borti noe av det samme tidligere!


Her ser dere hvordan håret mitt er nå uten extensions! Er jo ganske langt da, så får se hvordan det blir!

Vi snakkes! :D

Alkoholbilder på blogg

Hey!


Jeg tenkte jeg skulle gjøre dere litt klar over mitt forhold til alkohol her på bloggen. Det har seg jo sånn at det er en del fester og morsomheter i helgene, og det blir jo en del på meg. Drar også en del ut på byen, men legger ikke ut så mye bilder fra det. Jeg drikker litt alkohol når jeg drar ut på fester, bursdager osv, men har alltid kontroll og drikker aldri mye og heller ikke så ofte som det kanskje hørtes ut som nå. Jeg vet mange reagerer på at man poster bilder med alkohol på blogger, og jeg vil bare si ifra nå - at jeg kommer nok til å gjøre det iblandt, skal ikke gå inn for det - men det kan skje, sånn at dere er klar over det og ikke angriper meg med en gang jeg gjør det :)Typiske bilder som noen ganger KAN forekomme, selvom jeg prøver å unngå det så mye som mulig:


Sånn, da vet dere det! Sånn at det ikke blir sånn ''SHIIIIEET det står en ØL på bordet!!!!'' :)

- Nå skal jeg på kino med flere andre og se Hunger Games, tror faktisk den er ganske bra ettersom mange av dere har skrevet om den som jeg har sett! Snakkes senere!

En liten update

Halla!

Idag bruker jeg dagen til å prøve å slappe av en del ettesom det er søndag og det ikke skjer så mye. Er helt sykt fint vær da, så er keen på å ta meg en tur ut nå snart likevell, tenker jeg møter en venninne. Rommet mitt ser seriøst helt BOMBA ut, så får prøve å ta en opprydning her også for at jeg i det hele tatt skal få plass til å være her selv! Tok et par enkle bilder til dere isted, egentlig til noe annet, men dere kan se et par. Sier ikke hva det er til :)Haha ikke angrip meg nå da. Forresten, så tok jeg på meg en av de nye deborah lippman neglelakkene mine igår, og jeg eeelsker den. Brukte fargen Superstar og anbefaler denne til alle! Løp å kjøp.

 

Snakkes :)

Festen igår

Hey!


Bestemte meg etter mye frem og tilbake for å dra på festen hos en kompis av meg. Dro først til Mia og koste litt der med en kompis, før vi ble kjørt til Kristoffer (han som hadde greia) av naboen hennes, veldig snilt. Det var bra, nok stemning, og hvertfall nok folk. Ble jo så tett at man ikke kunne bevege seg en periode... Men masse kjent folk, og det er aaaallltid hyggelig. Anders var så snill at han kjørte meg hjem etterpå, tusen takk :)


Var ikke så bra for formen å dra ut da haha, merket jeg hørtes ut som en motorsag da jeg snakket etterhvert, ble jo driiiit hes, hahaha.

Nå sitter jeg å spiser FROKOST :)

 

Snaakkes!

Bildedryss fra trening

Halla!

Husk spørsmålsrunden HER! Igår ble det en rolig kosekveld på Margrete og meg, vi var på SATS en goood stund før vi dro på Egon og spiste. Kjempe hyggelig! Haha, vi ble liggende oppe til kl 3 og for å se på Paradise Hotel før Margrete sovnet og jeg reket videre på pcen til 5 tiden..Typisk meg. Idag dro vi å tok sol på Brun og blid, og hentet en pakke som skal vises til dere på mandag! Den er drit fin, og det vil også bli en konkurranse der dere kan vinne identisk premie med hva jeg har fått! - Det blir bra, så gled dere!

Ikveld skal jeg på fest hos en kompis, blir deilig å få gjort litt når jeg har vært syk så lenge! Tenker det blir kos å få sett igjen litt mennesker ogsånt også haha!

Koseee


Andreas


Chillern med 100 kg

Ja okei, bildeopplastern hater meg akkuratt nå og vil ikke laste opp de bildene jeg vil ha! Nå ble jeg &/%#&!")(/#=) irr. De kommer senere, om jeg får det til. Nå skal jeg dusje, spise naaaam også muligens på vors før vi drar videre! Haha, beklager for en kjip oppsummerings-remse der!

 

Sneeeeiks :D

 

Deborah lippman pakke!

Halla!

Da har jeg endelig fått hentet Deborah Lippman pakken som jeg egentlig lovet å vise dere igår! Er utrolig fornøyd, neglelakkene ser enda finere ut i virkeligheten enn hva de gjør på bildene, og fargene er helt fantastiske! (Veldig dype farger). Skal legge ut bilder av hvordan de ser ut på så snart jeg får tid til det! Vet også at det er helt super kvalitet på disse, men at de er veldig vanskelige å ta av neglene igjen. De koster ca 199,- pr stk, men er definitivt verdt prisen. Et annet stort pluss er at de har veldig unike farger. Jeg kjøpte mine HER, men de er desverre utsolgt i disse fargene.

Alt i alt - storfornøyd! Anbefaler alle som er glad i neglelakk å unne seg eller investere i et par av disse! Har også veldig lyst på Deborah Lippman i blåtoner.Denne er suuuperfin - fargen Superstar


Nydelig lillafarge - Good Girl Gone Bad


Jævlig svært bilde? Denne synes jeg har en helt syykt fin rødfarge - Razzle Dazzle

 

Nå skal Margrete og jeg ned til brun og blid på jernbanetorget å sleike sol! Snakkes :) Husk spørsmålsrunden!

SPØRSMÅLSRUNDE!

Haha... ja igår da jeg skulle hente pakkene, så var postkontorene stengt. Kult.Så jeg henter pakkene imorgen (lørdag), så får dere vente i spenning da istedet.

Tar en spørsmålsrunde så lenge, så får vi se om jeg svarer på video eller på innlegg! Kjør på - alt dere lurer på.

HVA LURER DU PÅ?

Deborah lippman og suprisepakke

Heey!

Nå skal jeg hente deborah lippman neglelakkene som venter på meg på postkontoret i tillegg til en annen pakke som er suprise for dere, så gleder meg til å vise de frem! Neglelakkene er heelt fantastiske, er de beste fargene og vet jeg kommer til å elske dem! Suprisen er et sponset produkt jeg skal vise frem til dere, som også vil bli premie i en av de kommende konkurransene mine! Det er noe maange vil ha, og som er veldig populært, vil jeg si. Så det blir morsomt!

Ikke noe speilrefleks her heller desverre, men er jo litt søte bilder da:


Iphone bilder, sorry. Me and my sweet dawgidog, Millie <3

Vi snakkes snart, gleder meg til å vise dere! Blir litt mye bilder uten speilrefleks nå, men sånn får det bare være så lengeee.. Bli bedre bilder etterhvert, promise!

Vinnere av brun og blid konkurransen!

Halla søte!

Jeg vet jeg sa jeg skulle komme med innlegg igår om vinnerne fra brun og blid konkurransen, men det ble litt sent, så da tar jeg det nå (beklager så mye). Jeg trakk ti vinnere! Ikke alle har blogg, så dere uten blogg må sende meg en mail med fult navn + adresse! Samme gjelder egentlig dere med blogg :)  Og selvfølgelig - at dere bekrefter at dere har lyst til å motta premien.

Gratulerer så mye til alle vinnerne, jeg sender ut så fort jeg mottar mail fra alle sammen!

1. Camilla - Camillastrande@hotmail.com

2. Sandra - mico_004@hotmail.com

3. Linnea - Linnea.gronquist@gmail.com

4. Veronica - blogg her

5. Sofusss - blogg her

6. Chocolatecherry - blogg her

7. Thanicha - blogg her

8. Silje Mari - blogg her

9. Amanda - anonym mail

10. Kathrine - anonym mail


Tyrkia 2011, BRUN OG BLID !

Hvem liker vel ikke å få litt ekstra farge og pigmenter på kroppen nå som det nærmer seg sommer! Det vil komme mange flere konkurranser fremover, så stay tuned.

Vi snakkes:)

 

Sjuuuuuuuuuuukeste

Okei, jeg satt å så på to filmer på en blogg hvor to småttiser på to år sang og danset, og det er wow. Så loket jeg litt, klikket litt på youtube osv, og kom over den syykeste dansefilmen jeg har sett av kids. Seriøst, deen kroppsstyrken, beherskelsen og kontrollen - helt vilt. Sånn vil jeg også kunne! Bare se her, verdt å se:

I tillegg er de driiiit søte!

 Hva synes du? Jeg er bare helt wooow, wtf. Forresten - grunnen til at det blir litt dårlig med bilder osv akkuratt nå disse dagene er fordi jeg er ganske syk.. haha tror ikke dere har så lyst på masse syke bilder... Stol på meg, det ville gitt dere traumer. Vinnerne av solkort konkurransen er trukket btw, og dere kan følge med på bloggen idag, så kommer de ut iløpet av dagen/kvelden!

Vi snakkes! :D

Hjemme fra London?

Heei!

Idag er en bra dag. Margrete kom hjem fra London igår kveld og jeg er blitt bedre! Skal til legen å få legeerklæring nå halv to så vi får ordnet det med skolen. Denne helgen skal vi kanskje på en liten vennetur på fjellet(?), om jeg er frisk! Det blir kjempe kos isåfall og jeg gleder meg til det. Hvis ikke, skal jeg natte med mag her hjemme hvertfall. Hun har shoppet masse, så jeg kommer sikkert til å bli kjempe misunnelig, men det er bare deilig å ha den følelsen avogtil.


Shopping.

Nå skal jeg til legen, vi snakkes senere! Husk brun og blid konkurransen litt lenger ned på bloggen!, avsluttes om ikke så lenge!

 

 

 

Bilder fra 18 års dag!

Hei peops :)

Nå driver jeg og mamma å lager taco! Er stor fan av det så det blir godt nå! Idag har jeg egentlig sturet litt inne, ryddet en del, prøvd å satt meg ned med skole, og bli frisk. Spist masse vitaminer, blåbær mix og mye annet sundt! Er sikkert bra nok imorgen til å komme meg ut litt, så det blir bra!

I helgen var jeg i 18 års dagen til to veldig gode venner av meg, og det var kjempe morsomt! Skulle egentlig sove der, men ut av det blå så bestemte jeg meg tydeligvis for å gå en tur alene kl 4-5 om morgenen, så jeg var hjemme kl 6.. Jaja, typisk meg.


Dette er en kake, som jeg bestemte meg for å munche..


Fine beste mag <3


Haha.. ja


Og til slutt, fineste margrete og meg. Hehe, alltid like glad.

Nå skal jeg date med taco, vi snakkes snart! :)

 

 

Idag er jeg...

Syk. Haha jeg var syk i nesten to uker før jeg ble frisk (endelig) på fredag, dro i bursdag og ble skikkelig syk igjen natt til tirsdag... Drit kjipt, men sånn er det! Så da lever jeg på C vitaminer, ibux, dyne og seng <3 Elsker dyner. Kan legge ut noen bilder fra bursdagen i helgen senere idag, så får dere litt å se på!

Det er forresten skikkelig fint vær her nå for tiden, skikkelig varmt! Er sååå digg med tørr bakke og varm sol! Igår var jeg med min gode venninne Amber, så her har dere noen bilder. (ikke speirefleksbilder)


Haha, her ser hun ut som en knarker.


Glad i deg


Sint?


Brun og blid !

Nå skal jeg lage meg noe å spise før jeg skal jobbe med skole! Husk BRUN OG BLID konkurransen HER!

Vi snakkes! :)

Ny bikini fra superkul?

Hei dere!

Fucka døgnrytme igjen haha... Jaja, sånn er det. Sitter å ser på forskjellige bikinier ettersom det nærmer seg sommer ganske fort nå! Har egentlig forferdelig lyst på den røde fra Nelly, men så treig som jeg er, så er jo den utsolgt. Gikk innom superkuls nettside, og fant denne. Hva synes dere?


Synes den var ganske enkel og fin egentlig! Du finner den HER (www.superkul.no)

//reklame innlegg

Sånn ser jeg ut når jeg trener!

Halla!
Ser det er mye interesse med solkort konkurransen, det er bra! Kommer til å ha en del konkurranser fremover med extensions fra luxushair, produkter fra elf osv. Blir bra premier! Akkuratt nå er jeg på SATS, vært her siden Kl 16. Egentlig er jeg syk, så jeg burde jo ikke trene, men så treningsnarkoman som jeg er så klarer jeg bare ikke dy meg ...

BILDE FOR FAEN:(

Ja... Nå skulle jeg laste opp bilder til dere, men jeg sitter på iPhone så fant ut at det ikke funket så bra som jeg tenkte haha. Kall meg amatør...

Vi snakkes litt senere, skal ha spørsmålsrunde om en liten stund!
SmoothieXChange for free

Heei dere.

Døgnrytmen min for tiden er rett og slett helt ødelagt. Sitter oppe når jeg egentlig burde sove. Tenker en del og krangler en del hjemme, så da er det ikke alltid like lett å legge seg med det første. Rart jeg ikke sovner med en gang egentlig ettersom jeg har hatt veldig lange dager i det siste.

Da jeg gikk hjem igår kveld var det piiisskaldt og jeg holdt på å fryse ihjel... Men så har jeg en så god venn som kom til meg med boblejakken sin <3 Han lo bare av meg da.. siden jeg så ut som en kjøttkake i den. Tidligere igår trente jeg med mange kjente, var på zumba (som var helt katastrofe umulig), før jeg koste meg litt med andre kjente. Fikk også en drit digg smoothie fra SmoothieXChange av en kjempe søt jente som jobber der, tusen takk!

Da jeg kom hjem fikk jeg vite at det hadde begynt å snø igjen. Derfor så jeg sånn ut:


Lyle & Scott: Genser Tommy Hilfiger: Pique skjorte


Men nå er det sol! Diiigg.

 

HUSK Å MELDE DERE PÅ BRUN OG BLID KONKURRANSEN DER DERE KAN VINNE SOLPASS! DERE FINNER DEN HER - eller i forrige innlegg.

STOR BRUN OG BLIR KONKURRANSE - VINN SOLPASS!

Halla!

I sammarbeid med brun og blid skal jeg nå sette igang en konkuranse der dere kan vinne solpass! Dere skriver mailadresse + bloggadresse (dere som har blogg) i kommentarfeltet, og dere har lov til å kommentere så mange ganger dere vil, jo flere ganger, desto større vinnersjangse! Solpassene vil bli sendt direkte til deg hjem i posten, når jeg har fått kontakt med vinnerne som trekkes ut. DET TREKKES 10 VINNERE. Hvert enkelt solpass = 100 kr verdi.

Dere som har blogg øker vinnersjangsen med 10 kommentarer dersom dere lager innlegg på deres egen blogg, og kopierer dette innlegget der dere også LINKER til min blogg. Link innlegget dere har laget i kommentarfeltet! STOR vinnersjangse! KONKURRANSEN FOREGÅR PÅ: www.tissus.blogg.no !


Elsker solpass. Dere får også 20% mer soltid med disse kortene!
Brun og blid!


KOPIER HELE INNLEGGET OG LINK TIL MIN BLOGG!

Stikker på trening nå, sneiks!

She's like my sister!

 

Heii dere!

Nå sitter Helene og jeg i stuen min å spiser pizza og koser, så vi har det kjempe hyggelig! Skal ha det litt morsomt etterpå, hehe. Etter det skal jeg sove hos bestekameraten min, så denne kvelden blir kjempe kos:)

Tenkte jeg skulle skrive litt om Margrete til dere! Hun er som en søster for meg, en jeg kan dele alt med og bare være meg selv med. Kan jo være meg selv overalt, men henne kan jeg være med uansett hvor sliten og lei jeg er, hvor glad jeg er, hvor teit og sur jeg er, og jaa, alt. Vi var på venninnetur til Tyrkia i høstferien og det var den VILLESTE turen EVER. Vi skal tilbake dit nå i April eller Juni, så det blir helt sykt, gleder meg helt vilt. Så ja, Margrete - jeg vet du leser dette, hehe - Iloveyou <3Utrolig glad i deg! <3

Vi snakkes!

 

Etter trening og ned i spagaten

 

Hey peops!

Jeg trener jo en del, og før var jeg supermyk og tøyde ganske mye. Så stoppet jeg og har ikke tøyd på flere måneder, så jeg bestemte meg for å komme meg ned i spagaten, noe som gikk på fem dager, wohoooo Im proud! Btw - Her kommer jeg fra trening, så bildene er tatt etter trening. 


Ser ut som jeg ikke får knærne ned, men det er fordi jeg har en del muskler i beina.. Og, sorry for at man ikke får et helt bilde, men det var litt liten plass haha. Overse uttrykket mitt.


haha, vet ikke helt hvorfor jeg legger ut dette bildet.. men ja


Long hair 


Speilbilde som alle bloggere har

Også til slutt:


I'm supah mega strong woman!!! Neida, bare tull.

Har masse bra planer ikveld så det blir bra.

Vi snakkes senere! :)

Gårsdagen min in picturazz

 

Hallo dere :) 

La meg ganske tidlig igår jeg ettersom jeg måtte øve så mye til psykologi og har fått så lite søvn ellers denne uken! Derfor kan dere få litt av gårsdagens bilder nå! Neste innlegg er litt kult btw.. synes jeg da, just sayin. 

Haha, nå måå jeg få rævva i gir å spise før jeg drar på skolen!

Vi snakkes senere dere :)

Morgenfugl

 

Halla peops!

Idag er jeg faktisk litt mer våken, selvom jeg ikke la meg så tidlig som jeg burde igår. Alltid deilig å føle seg våken når man skal opp om morgenen, men vi får se hvor lenge det varer da hehe. Har matteprøve idag, får håpe den går greit! Krysser fingrene. Her er noen bilder av meg akkuratt nå:


Okei ser litt trøtt ut


Loveyou


Verdens beste hund!

Men nå må jeg spise, hvis ikke får jeg dårlig tid! 

Vi snakkes senere dere! :)

 

My day in pictures

 

Heeei bebs.

Nå sitter jeg i den digge røde morgenkåpen min og chiller etter at jeg så og si døde på kaffepikene med Margrete idag... Jeg tåler jo ikke melk, fløte, krem osv (laktose), og dum som jeg var så kjøpte jeg kakao med MASSE MASSE krem. Spør alltid om ekstra krem, hehe. Så ja, endte ikke bra. Nå sitter jeg å jobber noe med revyen som snart skal være på Nydalen vgs! Premiere onsdag 29.Februar dere, anbefaler å komme å se på!! Kommer outfit bilder senere, men her er litt bilder fra dagen på skolen siden Mia og jeg hadde lots of fun i den fine fine gangen på den fine skolen vår:Bare fordi det er blogg og ta bilder i speilet


Fine Kavi


Legg merke til bolern i bakgrunnen (Stian)...kanin, kanin


Ja..bildet sier vel sitt.

Nå skal jeg jobbe med revy og promotere, sånn som når jeg sier til dere at - Nydalen revyen pågår fra Onsdag 29.Februar til Fredag 9.Mars, så da er det bare å ta kontakt for å kjøpe billetter! Anbefaler å tenke litt på dette ettersom dette er Nydalens første revy siden skolen er helt ny!

Outfit senere idag, snakkes dere! :)

Meg og min pomeranian dawgidog

 

Hei dere! 

Tok et par bilder igår og tenkte jeg skulle vise dere den lille hunden min. Det er sånn bamse/bollehund som mange kaller det, tilogmed pølsehund siden hun er bittelitt tjukk, men det synes ikke så godt da, hehe. Hun er litt over 1 år og da vi fikk henne rundt november ifjor var hun på størrelse med et marsvin! Bjeffer ALDRI, og er bare kos. Bytheway så heter hun Millie.


Da vi fikk henne. Feil dato merket i høyre hjørne - for your informationNå sitter jeg å spiser, skal jo på skolen snart og være flink jente igjen som dere andre! Gleder meg til idag, skal ha en skikkelig kosedag etter skolen, tar bilder og legger ut til dere! - Jo en ting til, idag er det mildt ute.. Hater når det snør, også blir det veldig mildt så snøen blir sørpe og jeg ødelegger så og si alle sko. 

Vi snakkes!

SPØRSMÅLSRUNDE!

 

Jeg tar en spørsmålsrunde nå, så da kan alle dere som lurer på ting, spørre om hva dere vil! Spør om litt interessante spørsmål da hehe.

Hva lurer du på? 

Dagens I WANT

 

 

Hallaballa.

Nå sitter jeg på skolen, så flink og flittig som jeg er! Her er dagens I want:


Har så sykt lyst på vesken nederst til venstre. Har toppen nederst til høyre i litt metallic aktig farge, elsker den! Men har veldig lyst på den i helt svart også. Så på den lenge, men så kjøpte Margrete den og da endte jeg opp med å ikke kjøpe den.. dum som jeg er. OG JEG DØR ETTER SPEILREFLEKS EOS 500D... just sayin.

Ha en fin dag så lenge, snakkes senere sweet peops!

Mitt 2011 del 2!

 

 


Vært i Sverige på hyttetur med disse bebsa

 

 Sweeden in my heart, billig godteri


Margrete og jeg var flinke på kjøkkenet for once


Vært masse med tøffe Celine! Og brukt for mye penger på kakao..Nå ble det mye feil rekkefølge her, sorry... 17 mai.. alle andre bilder er fra i eller etter sommerferien, hehe.


Ny venninnetur til Tyrkia, med Margrete i høstferien, faen SYK tur! <3 

Til byen


Jeg fikk kjenne på høydeskrekken min 250 m over havet ...


STRAND!!!!!!!!!


Så traff jeg han karen her! 


Strand <3 


Sleiket mange fjes.. 


Alltid like med jeg da


Hippiefest


Tilbrakte mye tid på badet


Tja...


Nesten tatt fyr, MARGETE!!!!!!! fy.


Vært super fotogenius! (ironi, for de som ikke forstår)


Gjemt meg


Elsket musikk


Hatt MYE gøy


Glansfulle tider det der... spist is as usual, selvom jeg ikke tåler


Vært her også!


Spist på fridays mange uker på rad... huff stakkars $


REGN FOR FAEN.


Mer musikk


Sittet med Kristoffer som liker taket. 


Begynt å tørke neglene med hårføner

Vært brun


ooohh må ikke glemme dette, vi kjørte så fort at armene mine ble ødelagte og vi datt av langt ute på sjøen...heheh typisk Margrete og meg !


Vært å besøkt Sehoo's leilighet i Side!


Møtt en liten skilpadde! Andre gang jeg møtte en skilpadde i år var på doen til en jeg var hos, men den var stor så turte ikke å ta i den, isj.


Et bilde til fra denne kvelden her da... 

Dette var bildene fra denne pcen, har som jeg sa ikke så mange forskjellige, men dere får overleve! Om noen forresten er sykt pro på design, så send meg en melding på innboksen, er litt jente i nød her ettersom kommentar feldtet er borte på det nyeste innlegget hele tiden og overskriften er most inni teksten ... sykt irr.

Snaaaakkes glade mennesker :)

 

 

 

 

Mitt 2011 del 1!

Jeg vet jeg er ganske sent ute nå, men jeg har jo nettopp startet å blogge igjen, så dere får tilgi meg. Forresten, så er det nye designet litt nærmere ferdig nå, MEN jeg trenger litt hjelp med å fikse overskriftene i innleggene OG kommentar feldtet, for plutselig forsvant hele kommentar greia fra siste innlegg.. og headeren er midlertidig! 

Forresten så starter jeg rett på August i 2011 siden jeg er på en annen pc, og her har jeg ikke bilder fra før. Noe av det jeg har gjort i 2011 er:
Vært i bursdagen til Sølvi, før hun dro som utveksling til USA <3


Hatt jentekos!

Venninnetur til Tyrkia i August!

 

Syykt fin tur! 


Cold Norway

Trent MYE.


Vært med Sondre, han er en kjernekar!


Ja, hva kan man si..


Spist masse is, selvom jeg er allergisk mot laktose! hehehe...


Hatt det fett med Karoline


Sene kvelder


Hatt mye kos!


Vært på en del vors


Vært sykt mye med Margrete!


Vært på cafee

Hatt pølsekvelder


Vært i mange bursdager!


Vært med disse søte jentene!

Hatt mange jentekvelder med mange jenter :)

Dette var del 1 dere, kommer del 2 senere! 

Nå sitter Helene å spiller castleville ved siden av meg... Mens jeg blogger. Geeks.

 

Ny header og nytt design på vei!

Hei dere!

Haha, nå er det en stund siden sist! Var en som spurte om bloggadressen min idag og jeg har jo ikke blogget på år og dager, så da tenkte jeg å prøve å starte smått igjen. Ny header og nytt design er på vei, om jeg får det til riktig, jeg som suger på akkuratt de punktene der! Så det kommer til å være litt halvveis fremover, med en midlertidig header ogsånt! Akkuratt nå er Helene her og vi lager taco, så nå blir det muuunch

Kos dere og nyt søndagen så lenge! 

 

Den perfekte blogg for deg?

Hey folkens da har jeg nettopp kommet hjem fra SATS! Var der med Carina og Benedicte, og løp i 45 min + styrke og utøyning. Ganske grei trening. Igår løp jeg 15 km + 1 time styrke, så nå skal jeg jo være ganske fornøyd da!

Satte meg ned for å lage et inspirasjons innlegg nå da jeg begynte å tenke litt på hva dere lesere egentlig vil lese om? Hva får dere til å lese en blogg? Hva hadde det vært spennende at jeg blogget og tok bilder om? Jeg vil høre deres mening!


På skolen! Benedicte, Hedda og meg <3

Men nå skal jeg spise og hoppe i dusjen, for Johan kommer hit om ikke så lenge og innen han kommer skal jeg rekke å gjøre sykt mye + at jeg er verdens største snegle, så ønsk meg lykke til med det. Snakkes!


Hva er den perfekte blogg for deg?

Hva hadde vært spennende at jeg blogget og tok bilder av?

Høytlivsskjørt hot or not?

Høytlivsskjørt har jo så og si alltid vært populært. Jeg selv er fan av det, synes det er super smashing og bruker det egentlig ganske mye når jeg skal pynte meg litt. Det som er fint er at det er et antrekk det er fint å stæshe opp med tilbehør! Nå hadde jeg på meg en ganske kjedelig,hvit topp på bildet, men om man bytter ut toppen, legger til litt smykker, armbånd, ringer etc, så vips! Er du klar for fest.

Topp - Sweeden // Skjørt fra Bik bok // Øredobber Bjørklund


Synes du høytlivsskjørt er hot eller not?

TISSUS OUTFIT 10.01.2011

Sitter å jobber med sinnsykt mye lekser mens jeg snakker med Johan og noen andre atm, så tenkte jeg kunne ta en pause og legge ut et outfit til dere! Lurer litt på om jeg skal til en venninne etterpå, hvis ikke skal jeg egentlig bare legge meg tidlig å sitte å nerde idag. Greit å være litt nerd innimellom, få ting gjort istedet for å skyve det lenger å lenger vekk fra seg for så å måtte gjøre alt på en gang. Gjevnlig arbeid er det beste!


Bukse fra Gina // Genser MATCH // Vest Espirit


Øredobber fra Glitter

Haha nå må jeg på do, snakkes!


Hva synes du om outfitet?Konkurranse, enkelt å delta, enkelt å vinne!

Jeg kjører igang en konkurranse hvor dere kan vinne en kjempe fin premie! Hemmelig hva det er, men det er noe man kan ha på seg og verdi er 299,-. Har fått denne sponset. Fikk forresten ny sponsor idag! Kan fortelle senere...

Reglene er enkle! Den som har den siste kommentaren på dette innlegget når jeg avslutter konkurransen vinner! Det kan tenkes jeg stenger den med en gang eller litt senere, hvem vet. Det deles også ut en ekstrapremie til den som kommenterer innlegget FLEST ganger iløpet av perioden konkurransen er åpen.

Så da er konkurransen igang!

Lykke til alle sammen:)

Skal jeg kjøpe Ipad eller mac?

Assa, selvfølgelig ville jeg kjøpt mac til vanlig, men det er halvveis til skolebruk og jeg skal kjøpe det idag så må bestemme meg. Det som er bra med ipad forhold til skolen er bok programmet iBooks hvor man kan laste opp bøker som på et bibliotek og skrive på den som en skrivebok. Den er lett å ta med overalt og har 3G nett, men alt det samme har jo egentlig en mac også? Vet ikke om mac har iBooks da. Men om jeg kjøper mac kommer jeg til å ende opp med å skifte ut denne pcen helt med den, og det er ikke meningen...  Sååå

Eller


 Men nå måå jeg gå til Hedda, har endelig lært meg hvor lett det er å få dårlig tid om morgenen, noe jeg vanligvis er pro på!


Skal jeg kjøpe Ipad eller mac til schoolwork? 

BURSDAG + OUTFIT 09.01.2011

Nå har Johan og jeg just arrived the house, etter en kjempe kos overnatting hos han! Nå skal jeg i bursdagen til en venninne av meg, Hedda med masse andre jenter kl 18.00, så det betyr at jeg har dårlig tid og må kjappe meg å løpe i dusjen. Merker at det var på tide med den shoppingen jeg hadde her om dagen, selvom jeg ikke får så mye tid til å prøve alt nå. Har jo egentlig utrolig mye klær fra før, men ja hva skal jeg si? Vi jenter kan vell aldri få nok klær, kan vi?Topp fra H&M, Tights fra Bik bok, Ring fra Gina Tricot,  Øredobber fra Pieces.

Vet ikke helt hva jeg skal ha på meg, men dette var noe jeg prøvde istad, så får se hva det blir. Nå var jo ikke det der sånn super awesome pyntet heller da... Men nå skal jeg løpe i dusjen, så snakkes!


Hva synes du om outfitet? 

Hva er en god venninne for deg?

Advarer dere, nå kommer et litt langt innlegg! Få se om dere klarer å lese det! Nå sitter jeg på rommet til Johan og venter på at han skal våkne, holder på å dø av sult haha, men han er så søt når han sover! Begynte å tenke på hvor mye venninner betyr for meg. For noen tar det lang tid å finne de venninnene man virkelig føler deg vell med å trives med, mens for noen går det fort. Jeg selv er veldig sosial, og har alltid vært mye med venninner, men ikke før det siste året har jeg virkelig følt at jeg har funnet de jeg trives godt med. Enda så merker jeg at jeg er åpen for noe nytt, men sånn vil det jo alltid være. Noen ganger når jeg er veldig sliten, så tenker jeg over hvor godt og viktig det er for alle å ha en god venninne de kan betro seg til. En de stoler på som de kan snakke med.

Mange er jo også guttejenter og liker kanskje best å være med gutter, men likevel synes jeg det er viktig å huske å ta godt vare på venninnene sine og ha det gøy med dem også. En god venninne for meg er en som løfter meg opp når jeg har det vanskelig, en jeg kan slappe av rundt og ha det morsomt med. Jeg må kunne stole på henne og være meg selv rundt henne uten å anstrenge meg. Hun er en jeg kan snakke med og stole på, tilbringe masse koselige stunder med, le mye med og lage minner med. Samtidig så trenger vi ikke å alltid gjøre så mye, når man har blitt gode venner kan man avogtil bare slappe av sammen uten å gjøre noe, og det er så deilig.

Jeg tror jeg kan si for nesten alle at det er godt å føle tilhørighet i en vennekrets


Venninnen som løfter deg opp når du ligger nede er en god venninne.

Hehee ja...vet hvor kjedelig det er med sånne lange innlegg jeg nettopp skrev, men noen ganger liker jeg å dele tankene mine med dere. Men nå skal Johan og jeg spise frokost, vi snakkes!

 


Hva er en god venninne for deg?

 

Fun with the girls!

Idag har jeg hatt en sykt travel dag egentlig, men koste meg skikkelig på Oslo City med Hedda og Ida! Skulle bruke litt gavekort osv, men var ikke heelt i shopping humør (noe som er skstremt sjeldent!) så endte opp med et par nye ting og mye snakking. Etterpå dro jeg en tur til Maja, mega kos! Rakk tilogmed bussen hjem, så heretter er jeg ''Hanna the supah fast handy woman'' right, Maja? Glemte å ta bilde av henne, men dere får se henne en annen gang! Haha, de andre bildene som ble tatt av oss idag tror jeg ikke dere har lyst til å se engang!


Rett etter jeg kom hjem fra ekstremt snøvær. Føler meg sykt digg...så MÅ dusje!


Hedda viste meg en butikk med sykt mye stæsh! Og jeg som elsker stæsh - jippi! Haha random dame i speilet.


Fant denne sykt fine ringen, elsket den!


Og disse, ELSKER bling!


Og alle jenter loves shoes... not a secret.

Nåååå gleder jeg meg bare til å bli ferdig i dusjen, for da kan jeg løpe ned til Johan og kose meg der ikveld, skal nemlig overnatte! Når du leser dette Johan - du er best pus! (Sorry for alt kliss til dere andre lesere, men litt må dere vel tåle, hehe) Dusjer nå, vi snakkes!


Hva synes du?

 

Andre enn meg som elsker smykker og stæsh?

Når jeg går ut osv, så pleier jeg egentlig ikke å ha på meg så mye stæsh. Men om jeg HAR mye stæsh mye er en annen sak. Egentlig synes jeg det er kjempe fint, men når jeg selv skal ha det på blir det liksom litt mye med en gang. Derfor ender jeg opp med øredobber og verdens fineste smykke, som jeg fikk av Johan til jul hver dag. Thats it. Haha mismatcher jo litt på det bildet under, men samma det.

Kjede fra VM, Ring fra VM,  Armbånd fra Dansk smykkekunst, Øredobber fra Cecilie Melli.ELSKER bling!


Disse fikk jeg til jul. Kjempe fine!

Nå må jeg løpe ned til Hedda, for vi skal på Oslo City siden det ikke ble noe av igår. Etter det skal jeg en tur innom Maja også til Johan, så begynner å få dårlig tid ettersom jeg er utrolig TREIG. Snakkes!


Andre som også liker smykker og stæsh? 

OUTFIT 08.01.2011

Da er jeg klar for å gå ut av huset allerede! Jeg er ganske snegle til vanlig, så likner ikke helt på meg, men alle kan jo overraske! Idag skal jeg møte noen, møte Maja, På Oslo city, trene med noen jenter på sats, kanskje på kino, spise middag hos Johan og overnatte. Det er dagens plan hvertfall. Merker at jeg er keen på å slappe av litt idag, så tar det litt rolig tenker jeg. Uansett, her er dagens outfit til dere:


Støvletter fra Bianco, Bukse fra Pieces, Topp fra Vero Moda

Hunden min<3

Nå skal jeg bare hive i meg noe å spise før jeg skal ut en tur, vi snakkes!


Hva synes du om outfitet?

 

Real photoshoot med Johan!

Ikveld har jeg bare kost meg skikkelig med Johan! Vi skulle egentlig på Oslo City og shoppe ut resten av gavekort-pengene mine som jeg har fått til jul + litt ekstra, som det alltid blir. Men jeg shoppa jo masse igår, så vi fant ut at vi ikke gadd likevell og endte opp med å lage verdens diggeste pizza og se på filmen PUSH. Awesome film, til dere som ikke har sett den! Etterpå ble det faktisk en ganske kul ''shoot''.


Haha sorry pus, du er alltid søt! <3 Outfitet mitt idag, enkelt igjen


Verdens beste!Nå skal jeg skifte og ordne meg litt, vi snakkes!


Hvilket bilde likte du best?TRENINGS-OUTFIT 07.01.2011

Da har jeg vært på SATS i noen timer og er klar til å hoppe i dusjen. Etterpå skal jeg til byen med Johan pus, det blir mega kos. Uansett, man gidder jo ikke å ordne seg så mye før man skal trene, men legger ut ''treningsoutfitet'' mitt. Har tatt masse fine bilder idag som dere skal få se senere!Tskjorte fra Nike, Treningstights fra G-sport/sportshuset. Sokker - H&M.


Uggs, Bergans, Grått skjerf fra Bik bok - love it.

Det skjerfet der har jeg alltid hatt lyst på, og den dagen jeg bestemte meg for å kjøpe det la jeg det i veska, og gjett hvem som klarte å glemme veska på trikken etterpå da. Fikk den aldri tilbake. Meg i et nøtteskal.
Men nå må jeg jumpe i dusjen, snakkes!


Hva pleier du å trene i? 

Jeg har verdens søteste ''veskehund''!

I slutten av November fikk jeg en liten valp, en Pomeranian. Har ønsket meg hund hele livet, fikk en i 2008, men den måtte vekk i 2009, pga at vi trodde jeg var allergisk, noe som halvveis var tull, litt surt. Men på den positive siden, om ikke det hadde skjedd hadde jeg jo aldri fått den utrolig søte hunden som jeg har nå! Hun er ikke stueren enda, så med andre ord vil det si at Johan (kjærsten min), mamma og jeg har måttet plukke opp en del ''uhell'' her og der.


 Millie og meg. En ekte liten ''veskehund'' haha. Skal ikke drive å stappe henne oppi vesker da.


Verdens beste hund!

Er blitt utrolig glad i henne, og mamma har tatt helt av, hehe. Blir jo ofte sånn når man får et nytt medlem i familien da. Men nå må jeg spise, vi snakkes!


Hva synes du om hunden min?NYTT DESIGN

Mange av dere har sikkert sett det, men istad klarte jeg faktisk å lage et ganske greit design! Wuhu, good work Hanna. Prøvde det samme tidligere idag, men det gikk jo ikke så bra hehe.

En ting som irriterer meg sykt er den bildesliden på høyre side av bloggen (ikke på bildene) som jeg laget i fjor som tydeligvis abosolut ikke vil fjerne seg. Har prøvd alt. Eller... nå kan jo ikke jeg dette helt lenger, men vet jo at det er en kode på html et sted. Samme med ''siste innlegg og siste kommentarer''. Vil gjerne ha vekk alle disse tingene, så hvis du vet hvordan dette gjøres og gidder å tipse meg er du awesuuuume!

Her ser dere hvertfall resultatet:

 

Nye designet, eller headeren som det heter! Ganske fornøyd jeg, ikke værst til å være meg det der altså!


Resten av designet.


Hva synes du om det nye designet?OUTFIT 06.01.2011 !

Jaaa, fant ut at det var på tide å kaste seg i dusjen istad så da kunne jeg like godt legge ut outfitet mitt nå som jeg er clean. Skal ut å bytte endel klær og andreting inn til gavekort nå, så da blir det jo litt shopping på meg idag.


Ganske simpelt outfit egentlig. Bukse fra Killah 1499,- Topp fra H&M 249,-

Skal også kjøpe meg iPad wifi 3G som jeg skal bruke som skrivebok på skolen istedet for alle de drittbøkene som jeg alltid klarer å miste eller ødelegge! Myye enklere. Kommer til å skrive om den senere!

Snakkes!


Hva synes du om outfitet?

Har du prøvd iPad før? 

Mye som har skjedd siden sist gitt!

Har ikke satt meg ned å tenkt på blogg siden juni eller noe tror jeg da jeg plutselig kom på det nå istad. Rart. Bestemte meg for å stikke innom en tur da jeg fant ut at jeg hadde glemt passordet, hehe veldig smart. Nå har jeg også prøvd å ordne litt på designet noe som failet veldig. Skylder på at det er lenge siden jeg har vært her og ikke husker noen ting atm.


Haha, skikkelig happy family bilde!


Men ja, siden sist har det skjedd utrolig mye. For det første - Jeg har begynt på vidregående bla. og stortrives. Folk forandrer seg utrolig mye fra ungdomsskolen til vidregående, det er awesuuume. For det andre, så er jeg fortsatt sammen med pus (ja, liker å være litt klissete å skrive pus), Johan som jeg skrev om på det siste innlegget jeg la ut, hehe. Det er de to viktigste tingene. Tror ikke det blir så veldig kult for dere å lese om alt som har skjedd med meg over et halvt år, så jeg skal spare dere for det! Uansett, fristet bare så sykt å skrive et innlegg. Jo forresten! Jeg har fått verdens søteste hund, Millie! Skal fortelle om den senere, men til dere som har litt peiling er det en liten Pomeranian! Ikke det fresheste bildet av meg, men jaja...skylder på at jeg er syk.                 

Skal på møte nå, snakkes!


Har du gjort noe spennende det siste halvåret? 

www.tissus.blogg.no back?

Hei folkens!
Føler det er sykt lenge siden jeg har skrevet noe her nå, og istad var det en liten jente som gjenkjente meg fra bloggen, haha, det er søtt! Det begynner jo å bli et par måneder siden, så tenkte å oppdatere dere litt om hva jeg gjør om dagen.I det siste har jeg fått gjort utrolig masse gøy! Var jo i Egypt også. I dag var hele 10 trinn på norwegianwood / youngwood som det også ble kalt, hvor det var 5000, noe som førte til at jeg aldri fikk gått på do når jeg skulle...fordi det var drit lang kø.
.

Johan og meg på 17 mai<3


Ellers var det bra! I går var det fotballcup for 10 trinn og jeg rakk å være der til klassen kom til finalen (av 7 lag) før jeg dro til Sverige med fettern min, noe som var kjempe kos. Også må vi jo ikke glemme at jeg var med Johan igår også da, hehe. Nå klikka hele bilde opplastningsgreia, noe som var litt dumt siden jeg hadde tenkt å gi dere masse bilder fra idag på konserten! Men jajaa.. det får komme senere i hvertfall. Men jeg må stikke nå, rydde og spise før jeg skal ned til Johan, for han drar til Kreta imorgen! Kommer til å savne han masse! Btw, vet ikke helt om jeg skal fortsette å blogge selvom jeg la ut dette nå, vi får se.
Snakkes!

Hva har du gjort idag?
Synes du jeg skal begynne å blogge igjen?

H

H
BLOGGPAUSE PÅ TISSUS.BLOGG.NO?

Hey! Okey dere, må bare si at jeg flere ganger har vurdert det alle kaller for ''bloggpause''. Akkuratt nå har vi masse lekser og greier på skolen, og jeg trener mye, er mye med venner osv, så jeg har veldig lite tid til overs.. Jeg merker at det blir litt små stress å måtte tenkte ''shit, jeg må legge ut noe'' sånn plutselig om jeg ikke har gjort det. Jeg vet ikke helt hvor lang den blir,  men om jeg kommer tilbake? Det gjør jeg sikkert. Bare at, akkuratt nå er det sinnsykt mye på en gang.

Jeg er kjempe glad for at dere leser tissus og tusen takk til alle dere som er innom daglig. Jeg har vært på alle topplistene flere ganger, men jeg valgte selv å fjerne en html kode så jeg ikke kunne ligge på ''mest leste'' lista etter et par teite kommentarer jeg fikk av noen jeg fant ut hvem var.
 
Deler du 54 317 på 30 får du ca 1810 sidevisninger daglig. 1810 sidevisninger og 800-1200 lesere daglig er ikke dårlig, og jeg er overrasket over at det ble så mange så kjapt.
I starten var det et wow å ha 100 lesere daglig, men etterhvert kom det opp i 800. Nå siden jul har jeg ligget fra 800 - 1200 lesere, litt opp og ned ettersom hvor aktiv jeg har vært også. Nå tar jeg hvertfall en liten pause, og jeg vet ikke egentlig om jeg kommer tilbake eller ikke, men vi får se. Stay tuned. Og en annen ting, kommentar greia har klikka litt igjen, så til dere som har sagt på inboks at dere har kommentert men at kommentaren deres ikke synes på bloggen, skal prøve å se om jeg får fiksa det. Men må stikke nå hvertfall, snakkes!


- Hva synes du om bloggpause på tissus?
- Har du mye å gjøre om dagen?
Bilder av Helene og meg. Vilt klar for sommer!

Hey! Nå er jeg helt viiilt trøtt.. Har vært hos Helene i dag og vi slutta tidlig i dag siden lærerne skulle på kurs + at vi hadde sånn kåseri greier på skolen. Vi var litt ute også, noe som var sinnsykt deilig fordi det har vært så fint vær idag! Det smelter litt rundt omkring, noe som får meg til å tenkte på sommer...Jeg savner sommeren nå og kunne gjerne fått den idag, men så skal jeg jo til Egypt om noen få uker nå da, så det blir digg. Da skal jeg sooooooooole meg tenk!

Jeg vil bade! Haha jeg overredigerte det litt

Helene og meg på hytta til Helene i sommer. Den ligger btw 10 min eller noe unna den ene av hyttene vi er på!

Hanna - Helene

Helene og Hanna

Helene og meg

Helene og meg .... Igjen
Men dere, jeg har skikkelig mye jeg må gjøre nå, så vi snakkes!- Hva synes du om bildene?
- Vinter eller sommer?


FAEN JEG MÅ LØPE!

Æææ nå er det to min til bussen går, og jeg skal møte jentene på SATS, så har sykt dårlig tid. Snakkes!
Haha, tyypisk meg å ha dårlig tid!

Savner sommer!
Snakkeeeees, nå må jeg SPURTE!


- Hva gjør du nå?
Jeg har fått 20 headere! Stem på hvem av dem du synes skal vinne!

Hey dere! Akkuratt nå sitter Margrete og jeg å ser på Fatso mens vi spiser og litt sånn. Haha vi skulle egentlig lage smoothie men de maskinene streika totalt, så alt ble bare søl haha. Men uansett, jeg har vært så heldig å ha fått inn 20 headere og da er det opp til dere hvem av dem dere synes er finest og synes skal vinne! Det er ikke sikkert jeg kommer til å bytte da, for det er ikke så lenge siden jeg gjorde det. Noen av dem er ganske like, men ikke helt. 
DA ER DET BARE Å STEMME:
Nr. 1 


Nr 2
Laget av
Josefine

Nr 3
Laget av Emmy

Nr 4
Laget av
Pernille

Nr 5
Laget av Sunniva

Nr 6 Laget av ILUHT

Nr 7 Laget av ILUHT


Nr 8 Laget av ILUHT


Nr 9 Laget av ILUHT


Nr 10 Laget av KejAndresen

Nr 11 Laget av Sunniva

Nr 12 Laget av Malin

Nr 13

Nr 14 Laget av Silje

Nr 15

Nr 16 Laget av Marito

Nr 17

Nr 18 Laget av Marito

Nr 19

Nr 20, ligner på nr 1, men er litt annerledes med fokus
'
Nr 21. Av K-Andersen

Dette var alle, og btw om det ikke står hvem de er laget av er det fordi det ble litt rot i de forskjellige mailene + at jeg ikke fikk åpnet alle med en gang ogsånn, så om du er en av de som har laget dem, men ikke står over din header, så skriv bloggadressen din i kommentarfeltet!- Hvilken header likte du best?
- Hva synes du om headern jeg har nå?
Bikini vs! Hvem av disse hadde du kjøpt?

Slenger ut en kjapp en jeg! Jeg liker best den brune, også den blå. Den rosa/fersken farga var også fin, men likte ikke underdelen så godt. Gleder meg vilt til sommeren nå, haha det snør litt for mye.

Nr 1. brun 99,-
Nr 2. 129,-
Nr 3. Rosa - 79,-

BARE OVERDELENE! Alle fra H&M.- Hvilken synes du er finest?

HEADER KONKURRANSE! Vinn sminke fra Lòreal Paris og vurdering!

Okey, jeg kjører en header konkurranse, for det har jeg aldri hatt før.
Premien er mascara fra Lòreal Paris + vurdering! (Til de som ikke vil ha premier som sendes i posten, så blir det vurdering + linking i 3 innlegg) Oppgi i kommentaren hva du ønsker.


For å delta må du:

1. Lage en header til www.tissus.blogg.no og bruke bildene som jeg legger ut under her.

2. Legge det ut på din egen blogg og skrive linken til den i kommentarfeltet, ELLER du kan sende den på mail til meg på blogghanna@live.no, men da må du merke mailen med ''Header konkurranse'' og skrive at du er med i kommentarfeltet.

På bildene under er jeg ikke alene på alle, men da kan dere velge hva dere gjør med klipping eller ikke, lykke til!
HER ER BILDER DERE KAN BRUKE, men dere kan også ta andre fra bloggen:Dette er noen bilder du kan bruke, men husk at du også kan ta andre jeg har lagt ut tidligere om du vil det.
LYKKE TIL!


- Vil du delta?

HEADER KONKURRANSE?

Hey! Akkuratt nå sitter jeg i senga å blomstrer siste feriedag før skolen siden jeg la meg kl 4 eller noe i natt... myye å snakke med folk om, you know. Men hvertfall, idag har jeg sykt mye lekser som skal være ferdig til i morgen, siden vi starter på skolen igjen.. Jeg har tenkt litt på å ha en header konkurranse jeg dere!

JEG VIL HA SOMMEEEERRRRRR!
Men nå skal jeg spise, så snakkes!- Synes dere jeg skal ha en header konkurranse?
 - Og om jeg har det, hva slags premier er dere ute etter å vinne?

Når man er så sliten at man ikke orker mer...

Ååh av og til så blir man så sliten! Jeg har gjort ting absolutt hele tiden denne uka, og har hatt det kjempe gøy! I dag er jeg helt totalt utslitt og orker seriøst ingenting! , Sølvi kjem, men jeg vet ikke om jeg orker det enda.. Akkuratt nå synes jeg ting er litt vanskelig å tungt, for det er veldig mye som skjer på en gang. Jeg vet ikke helt hva jeg skal gjøre....

I ungdommen er det mye humørsvingninger og slitsomme perioder. Akkuratt nå er jeg sinnsykt sliten, men jeg håper det tat seg fort opp igjen. Det er ikke meningen å klage her, det er bare godt å få det ut av og til! Men nå skal jeg ordne med noen viktige ting her, så vi snakkes!- Har du enkelte dager eller perioder du er sliten?
- Hva pleier du å gjøre når du er i dårlig humør?

Vuderinger!

Vinnerne fra gårsdagens konkurranse ble
SUNNIVA og EMOI, så trykk på navnene for å komme til bloggen dems.

Her kommer to vurderinger som jeg lovte:
EMOTI:


Header: Har en fargerik og opmerksomhetsvekkende header, men har ikke bilde av eierne, noe som kanskje er litt dumt fordi man da ikke kan få noe inntrykk av hvem som skriver bloggen. Likevell fikk jeg faktisk lyst til å se videre ned på bloggen. Resten av designet er enkelt, så det er oversiktlig.  Karakter: 3/4

Skrivemåte: Skriver greit, men har med smileys ofte. Skriver ikke så mye, men det gjør ikke noe ettersom det enkle ofte er det beste. Dere har nesten ingen bilder av dere selv, kun i et av innleggene jeg så + at dere ikke har bilder i alle innlegg, Sorry folkens, men dette trekker ned. Karakter: 3

Alt i Alt: Jeg synes bloggen deres er kjempe søt og jeg liker ikke å dele ut dårlige karakterer, men smileys og null bilder på headern og av dere i innleggene (det var jo noen i det ene) er det som trekker ned. Men stå på! Dere virker som noen kjempe søte jenter!

Samlet karakter: 3+


SUNNIVA:


Header: Du har en enkel header som er fin! Du har heller ikke noe bilde av deg selv som kan gi folk førsteinntrykk av hvem du er, noe som er litt dumt. Jeg pleier å bla fort opp og ned på blogger så jeg får et kjapt inntrykk av bloggen før jeg begynner å lese. Da jeg bladde nedover din så jeg at designet ditt var enkelt og ryddig - bra! Karakter: 4+

Skrivemåte:
Du skriver noen smileyes her og der, men ganske få, så det blir ikke rotete. Du legger ofte ut, har masse bilder og tilogmed videoblogg, så det gir jeg pluss for. Videoblogger er alltid morsomme å se på! Karakter: 4/5

Alt i alt:
En søt blogg som er oversiktlig! Du har utstråling og jeg synes du ser ut som en kjempe snill jente. Liker måten du skriver på, for du ramser ikke bare opp ting.

Samlet karakter: 5-- Hva synes du om vurderingene?

yey

Hey, nå har jeg sykt dårlig tid fordi jeg skal til Sølvi, men jeg får legge ut noe veldig fort her.
 
Den som kommenterer dette innlegget sist vinner og den som kommenterer mest. Konkurransen pågår til neste gang jeg logger på en pc, så da er det bare å delta! Vinnerne vinner en vurdering hver!

LYKKE TIL!

Nå stikker jeg, så vi snakkes!- Vil du delta?

Skal jeg starte på SATS eller Elixia?

Okey, jeg har vært på SATS med jentene hele denne uka, men Simen M. spurte meg idag om jeg ville bli med han på Elixia.. Og jeg har tenkt til å starte helt på en av stedene, men jeg aaner egentlig ikke hvilken av dem. På Elixia har de jo spa og det er 600 kvm større, men SATS er myyye nærmere og er utrolig bra. Haha, det er vel Elixia også da, men jeg vet ikke jeg.. Har du noen tips?
SATS logotype
ELLER

Jeg klarer ikke å bestemme meg jeg, men det er jo enklere når SATS er nærmere.. Så vi får se.
Men nå skal jeg gjøre sånn forfatter greie til skolen ferdig før jeg skal på Stovner senteret, så snakkes!- Trener du noe? og hva?
- Sats eller Elixia?

Vinner av vurdering!

På forrige innlegg fikk dere 40 minutter på dere til å konkurere om vurdering og vinneren ble SHAN!
 (www.xtreme.blogg.no)


Header: Denne headeren liker jeg faktisk veldig godt! Skriften er kul samtidig som den passer til headern på en måte. Det er bilde av jenta som har bloggen, og det er bra. Bildet passer til årstiden siden det er vinter og den er lys, noe som gir inntrykk av en glad person. Dette gir meg lyst til å lese videre! Karakter 5!

Innlegg:
Skriver bra og ofte! Bilder i alle innleggene og også bilder av deg selv, noe som jeg savner på masse andres blogger, så dette er bra! Jeg liker måten du skriver på og du varierer om du skriver mellomlange eller korte innlegg. Karakter: 5

Alt i alt + design:
Veldig fint og ryddig design! Ingen ''forstyrrende'' elementer her og jeg liker det enkelt, så her traff du blink. Jeg liker bloggen din og du virker som en veldig søt jente!

Samlet karakter: 5!


- Hva synes du om vurderingen?

Stikk innom bloggen til Shan HER
Min dag + Den som kommenterer mest på 40 min vinner en vurdering!

Hei dere! Nå har jeg akkuratt kommet hjem! Dagen min i dag har vært kjempe bra og den startet med at Margrete kom til meg i halv tolv tiden og ble til seks tiden for da dro jeg med mamma, martin og familien hans å spiste i nydalen før jeg møtte jentene å dro på SATS til nå. Utrolig digg, men nå er jeg litt små sliten. Haha ser på en genial serie som jeg ikke aner hva heter, men den er så sykt morsom!
 TIL OVERSKRIFTEN:
Konkurranse - Den som kommenterer mest på 40 min, vinner en vurdering av meg! Så da er det bare å delta og Lykke til! (Dere må kommentere på dette innlegget for å delta)

Christine, meg og Julie
Men nå skal jeg spise og ta en treningsøkt her hjemme, så vi snakkes!- Hva har du gjort idag?
 - Vil du delta?

Stikk innom bloggen til Mari HER!

DAGENS OUTFIT!

Hey! Gjett hva, jeg våknet tidlig i dag..jippi...
Egentlig er det ganske greit da, siden Margrete kommer til meg snart, så jeg må rydde litt ogsånn her før han kommer. Hadde det kjempe gøy med jentene i går kveld! I dag skal jeg være med Helene og jentene, så ut å spise med noen også på SATS med jentene igjen, så dagen er full, men det er jo ferie, men jeg har seriøst ikke sovet lenge EN dag nesten i denne ferien! Det er litt småvilt når det er meg vi snakker om, og egentlig litt synd haha, siden jeg har muligheten nå.

Haha skjekk magen min! Men her er dagens outfit, jeg vet jeg har lagt ut noe lignende før, men dere overlever.
Topp - Cubus
Tights - Bik bok
Btw, så mååå jeg legge ut dette bildet av Katrine, for jeg synes det er så fint!

Katrine, da vi skulle hente videokameraet hennes og ikke fikk brukt det, haha.
Men nå må jeg stikke, for jeg har vilt mye å fikse her nå, så vi snakkes!- Hva synes du om outfiten?
- Hva skal du i dag?

Stikk innom bloggen til Susanne HER!
Stikk innom bloggen til Mari HER!

VINNERNE AV KONKURRANSEN OG GIRLNIGHT!

Hey! Nå er Margrete, Tale, Sølvi, Christine og Oda hos meg og vi sitter most i senga mi å se på You, me and Dupree. Stakkars Dupree haha, har aldri sett filmen før jeg, men det er så synd på han, alt går jo galt uansett hva han gjør, haha. Nå er konkurransen avsluttet og vinnerne er:

Flest kommentarer, vinner av vurdering og linking i 3 innlegg:
Mari Birgitte

Siste kommentar, vinner av Lôreal Paris produkter:
Sandra Marie Skau

GRATTIS! En ting, jeg hadde egentlig tenkt å avslutte konkurransen etter 30 minutter i dag, men jeg fikk rett og slett ikke tid, sorry. Konkurransen ble avsluttet med tilsammen 886 kommentarer!


VURDERING AV MARI BIRGITTE! Trykk HER for å komme til bloggen hennes!Header og design:
Du har fint og enkelt design og headern din er egentlig veldig fin! Den viser hvem du er og gir mest fokus på deg. Den har også bloggadressen din stor, samtidig som den ikke gjør bildet rotete, veldig bra! Designet ditt og selve bloggen din er ryddig, og ikke alt for mye farge stæsj eller noe, bra! Karakter: 5

Innlegg:
Du legger ut ofte og har bilder i alle innleggene dine. Savner bilder av deg, men bare et enkelt bilde gjør tekster morsommere å mer intressante å lese, eller hva? Du bruker ikke tegn eller sånne ting, så det blir ryddig i det du skriver. Kunne kanskje ha skrevet litt mer i hvert innlegg, men veldig bra! Karakter: 4+

Alt i alt og andre ting:
Bloggen din er fin og man får lyst til å lese videre når man ser headern din. Den viser med engang hvem som skriver bloggen og det er bra. Videre nedover så jeg en del innlegg hvor det kun var bilder, men det gjør jo egentlig ingenting, for alle blogger forskjellig. Jeg liker egentlig litt mer tekst og bilder av deg og siden det er jeg som vurderer så gir jeg deg her en karakter 4.

Samlet karakter: 4/5


- Hva synes du om vurderingen?
- Deltok du?

Stikk innom bloggen til Mari HER!
Stikk innom bloggen til Miss Susanne HER!
DEN SOM KOMMENTERER SIST VINNER OG DEN SOM KOMMENTERER MEST VINNER!

Hey! Nå har vi dårlig tid as usual, fordi Tale og jeg skal ned å møte Sølvi på SATS å trene der til kl 12.15 ca før vi må rushe hjem igjen for å dusje osv til vi skal møte Thorstein. Vi skal på kino å se Valentins day også finner vi på noe annet på kvelden. Nå sitter vi hvertfall å spiser og satser på at vi rekker å lage smoothie før vi drar. Bussen går om ti min, stress! KJØRER EN KONKURRANSE TIL! Konkurransen avsluttes idag. Lykke til allesammen!

Dette er premiene:
En av vinnerne får sminke fra L'oreal Paris til verdi 399,-!
Den andre får linking i 3 innlegg og en vurdering.


LYKKE TIL!
- Vil du delta?

Forrige vinner av linking , stikk innom bloggen til Miss Susanne HER!
JEG HAR TRUKKET 7 VINNERE AV MAYBELLINE, GAVEKORT OG GÅRSDAGENS KONKURRANSE! Ble det deg?

Hey dere! Nå er vinnerne trukket i Maybelline og gavekort konkurransen og telt opp i gårsdagens konkurranse. Her er de:
Maybelline produkter:
1. Cristine
2. Marianne
3. Milje / Emilie

Gavekort på house of fashion:
3. Ine-Marie Jensen
4. Karoline

Gårsdagens konkurranse:
Siste kommentar og vinner av Adidas produkter: Carina
Flest kommentarer og vinner av vurdering + 5 linkinger: Miss susanne
Jeg kan si at June var på 2.plass, men deler desverre kun ut premie til siste og mest.

GRATTIS TIL ALLE SAMMEN!

Vurdering av Miss susanne:

Header & Design: Du har en søt header med bilde av deg selv. Det er bra, for da ser vi hvem som har bloggen. Bildet kunne kanskje vært litt større så man fikk mere fokus på deg, men den er kjempe fin. Det enkle er ofte det beste, er det ikke det man sier? Designet ditt er enkelt, så det passer til headerstilen, fint og ryddig! Karakter: 4

Innleggene: Oppdaterer ofte og bra! Bilder i alle innlegg, og det er et pluss. Du skriver noen smileys, men det går bra, så lenge det ikke blir FOR mye. Karakter: 4

Andre ting og alt i alt: Du skriver om meningene dine, hva du liker, hva du gjør osv. Det er mye variasjon, så det blir morsommere å lese. Veldig bra! Du kunne kanskje hatt litt flere bilder av deg selv i innleggene, så hadde det blitt bra. Bloggen din er fin og jeg synes den er kjempe søt, så fortsett sånn! Karakter: 4

Helhets karakter: 4
En ting btw, jeg er ikke god med lenker ogsånn, har aldri fått det til haha. Sååå jeg håper det går å trykke på navnene, men det har jeg ikke fått til før..De som har vunnet må hvertall sende meg en inboks melding når de ser dette innlegget!


- Deltok du i noen av disse konkurransene?
- Vil du delta i de neste konkurransene mine?
- Hva synes du om vurderingen?


- Stikk innom bloggen til Susanne HER!
Vinnerne av konkurransen og svar på spørsmålsrunden!

Hei dere! NÅ er forrige konkurranse avsluttet og det ble hele 774 kommentarer på bare et par timer. Haha jeg hadde allerede over 100 stk etter kun fem minutter. Helt sykt, men da har jeg to vinnere som dere får vite i morgen. Akkuratt nå har jeg kommet hjem fra jentene som var så søt å fulgte meg nesten hele veien hjem. Han skal være med meg til sverige i morgen også, så skal jeg være med Tale på kvelden.

Haha blinkskudd, peeeent..!
SVAR PÅ SPØRSMÅLSRUNDEN (Tar de første nå, SIDEN KLOKKA ER LITT FOR MYE):
Yndlings butikk?
- Bik bok, H&M, og Cubus
Snegle eller fisk?
Fisk
Mørkt eller lyst?
Lyst
Yndlings klessplagg?
Bukser
Hva hadde du valgt mellom din beste venn og kjærsten?
Begge
Har du kjærste?
JA
Hvilket dyr liker du best?
Hund
Anbefaler du noe sminke?
Er ikke god på sminke, haha

Hvorfor er du så pen?
Takk for komplimentet!
Hvilket redigerings program bruker du?
Windows og picnik
Hva er en god blogg?
En med mye bilder som ikke skriver dritt om noen. Må oppdateres gjevnlig og skrive litt morsomt uten å ramse opp. Fint design er alltid pluss som trekker lesere. En aktiv blogger som er for det meste glad, så man ikke blir i dårlig humør av å lese. MEN alt er jo forskjellig etter hva slags blogger man er ute etter.
Yndlings.. sjokolade? :D
De man får i smågodt greier, sånne runde med non stop i! De er beeest

Leser du mye?
Når jeg får tid og har lyst.
Er du forelsket?
Ney
Liker du folk som er yngre enn deg selv ?
Haha, jaja. Har ikke noe imot dem!
har høyden noe å si i et forhold ?
Ja, litt
om du skulle tatt men en ting på en øde øy. hva hadde det blitt da ?
Huset mitt fult av venner osv
hvorfor er du så SAIKO pen ?
Takk søta!
hvilken frisør går du til ?
Klipper meg selv, faktisk haha tro det eller ei
is eller kake ?
KAKE nå, om sommern - is

pappa eller mamma ?
begge
solo eller fanta ?
Hmmm..... Den var litt små hard. Drikker mest cola
turn eller dans ?
Dans, er ikke myk nok haha
kan du spagaten ?
Nei, jeg kunne
liker du best gutter med brunt hår eller gutter med blondt hår ?
Mellomting
Er du imot røyk og snus ?
De som gjør det får vel bare gjøre det. Det går utover en selv..
kommer du til å være 100% ærlig på dissa spørsmålene ?

Jepp
Bukser elle genser?
Bukse!

Yndlingsklesplagg?
Bukser!
Hva har du i skapet?
Masse klær
Hvilken bh str bruker du?
hmm..
Har du mange sokker?^^
haha hva slags spørsmål er det? Haha ja
Hvilken farge har du flest sokker i?
Hvite

Har du dyr?
Ja, Min elskeede hamster!

Sorry for litt dårlig og kort svaring, men jeg er helt vilt trøtt..
Okey dere, jeg MÅ legge meg nå for å klare å stå opp tidlig i morgen. Aksel og jeg kommer sikkert til å soovne i bilen.. uff. Men jaja, vi snakkes!- Hva synes du om svarene?
- Har du vært i sverige før?

WOHOOOOO!!!!!!

Heey! Nå har jeg litt dårlig tid fordi jeg skal til Margretel! Sykt digg istad, vi var på sats til kl 15.30 eller noe før vi dro til Sølvi. Men uansett, jeg fikk en drit god ide fra Håvard om denne konkurransen og den er egentlig ganske morsom!
Konkurransen går ut på at det rett å slett er om å gjøre å kommentere mest eller sist. Konkurransen avsluttes i dag, men jeg sier ikke når.

Dette er premiene:
En av vinnerne får et sett sponset av Adidas - bodylotion, parfyme, deo, shower gel osv. Verdi 399,-
Den andre får linking i 5 innlegg og en vurdering.


LYKKE TIL!- Vil du delta?

SATS treningssenter!

Ææ jeg ble vekket tidlig i dag siden vi får nytt vindu fra innbruddett, så det bråker helt sykt. Jeg skal på sats med Julie, Tale og Sølvi halv 11, så det passer jo egentlig ganske bra. Jeg slipper hvertfall å stresse sånn som jeg vanligvis må om jeg står opp normalt. Har fått gratistimer på Sats til de andre jentene, så nå får jeg bestemt meg om jeg skal begynne på sats eller elixia!


Det er nok plass hvertfall!

Je.
Men nå skal jeg spise og pakke ut her fra i går, sånn at jeg slipper det når jeg kommer hjem for det har jeg ikke tid til, så vi snakkes!- Trener du mye? (Hva?)
- Når pleier du å stå opp?
Sorry, jeg har ikke hatt internett!

Hey dere! Sorry til alle som har vært inne på tissus.blogg.no siden fredag, men jeg har vært på hytta med NULL internett. Eller, pappa hadde en pc som brukte en time på å komme seg inn på forsiden haha. Jeg ser at statistikken har holdt seg faktisk veldig bra til at jeg ikke har lagt noe, så takk til dere lesere! Akkuratt nå er jeg kjempe sliten etter en lang biltur, men skal spise nå så da blir det jo bra. En ting til! ALLE stygge kommentarer som kommer blir anmeldt!

Jeg fikk et par rare kommentarer på forrige innlegg fra noen jeg vet hvem er, og de er anmeldt, så det var da synd. Nå er navnene deres skrevet ned og jeg har allerede snakket med den ene. Men nå skal jeg spise og se på OL, så vi snakkes!

- Hva har du gjort i helgen?
- Hva skal du i ferien?
Gratulerer med dagen Margrete!

En av de beste vennene mine har bursdag i dag! Og siden jeg er syk, så får jeg jo ikke sagt ordentlig gratulerer med dagen til henne.. Derfor gjør jeg det her!

Æhæ, vi har gjort så sinnsykt mye gøy sammen siden vi ble gode venner og det er skikkelig rart å tenke på at vi ikke var det før.. Haha og du ELSKER å irritere meg din lille unge, men jeg er kjempe glad i deg! Gratulerer masse med dagen, håper den blir heerlig! Til de som lurer så holder jeg på å pakke til hytta etterpå som jeg skal bli på til Søndag med den kule fettern min. Jeg vet ikke hvor mye bloggings det blir der oppe, men noe skal jeg sikkert få til. Stay tuned sier jeg bare.
- Vil du si gratulerer med dagen til Margrete?
- Har du fri denne uka eller neste?

Vi liker å låne guttas klær, eller hva?

Hey! Gjett hva... JEG ER SYK I DAG Å! Supriiise!
Haha æsj, da blir jeg sittende en hel dag til i senga å bare blomstre jeg da. Heldigvis kommer pappa å henter meg i halv 4 tiden tror jeg, for da skal vi på hytta på fjellet, så det gleder jeg meg til. Det blir digg å endelig komme seg litt ut (har jo ikke vært ute siden onsdag, hjelp). En ting jeg begynte å tenke på nå egentlig er at alle jenter elsker jo å låne klærne til guttene, ikke sant? Når man liker en osv, så er det ofte man spør om å f.eks låne gensern dens eller noe, så blir man kjempe glad i den. Haha, nå kan det jo tenkes det bare er jeg som er kjempe retard her, men sånn jeg ser på det, så er det mange jenter som er sånn. Alltid koselig med guttas ting vet dere..

Olav og Tord

Dette bildet her er driiiiiiit stygt, og Margrete kommer til å drepe meg, men det passet så godt inn. Vi har klærne til Erik og Fridtjof.
Men nå skal jeg gå på badet og spise før jeg skal pakke litt, så vi snakkes!
Btw så var jeg på 90.plass på mest leste topplista i går, men guess what! Jeg er på 80. i dag! Haha gått opp 10 plasser! Thank you guys!


- Liker du å låne klærne til gutta?
- Oppfører du deg annerledes rundt en du liker?
I går hadde jeg 220 nye venneforespørsler!

Haha hva skjer med den norske befolkningen? Neida, det er kjempe koslig av dere og utrolig gøy egentlig at jeg har fått så mange. Nå har jeg over 2000 venner på blogg.no og i går fikk jeg så mye som 220 nye forespørsler. Akkuratt nå så sitter jeg å spiser spagetthi ogsånn mens jeg snakker med Aksel og noen flere. Wii, han er en søt en asså! I morgen er det endelig ferie, noe jeg er helt vilt klar for, men jeg håper jeg er frisk nok til å gå på skolen, så ikke dagen blir drit kjedelig. Skal på hytta med pappa, Janne og fettern min osv også denne helgen til søndag eller noe, før jeg er hjemme resten så det blir gøy!

Pappa og meg i Hellas vettttt. Sorry for uklart bilde.Savner sommer helt syykt!
Nå skal jeg trene styrke ogsånn med sånn opplegg jeg og Sølvi har hvis jeg orker. Hvis ikke går jeg seriøst å køyer tiiidlig. Så vi snakkes!


- Har du mange venneforespøsler daglig?
- Hva skal du i vinterferien?
Skriv bloggadressen din og jeg stikker innom!

Hey! Akkuratt nå har jeg fått sykebesøk av Anne Stine som kom med sjokolade ogsånn, så det var koselig. Vi har alltid sånn sykt mye rart å snakke om også i tillegg til at jeg er ganske smålei av å være syk nå, så da var det digg å få besøk. Jeg satser helt vilt på å bli frisk til i morgen så jeg kommer meg på skolen siste dag før ferien. Nå har jeg egentlig ikke så mye annet enn å sitte i senga, så da kan jeg likegodt stikke innom noen blogger. Skriv bloggadressen din i kommentarfeltet, så skal jeg stikke innom!

Legger ut dette bare for å vise hvor mye jeg savner sommer akkuratt nå.. Har helt sykt lyst til å ligge på stranda, jeg blir gaaaal, haha. Men nå skal jeg fortsette på en sånn film til klassen min, så vi snakkes!


- Hva er bloggadressen din?
- Er du i summermode?
SPØRSMÅLSRUNDE og statistikken min!

Hey! I dag har jeg et par glad nyheter + en dårlig en. Vi starter med den dårlige som er at jeg fortsatt er syk.. De glade er at jeg er på alle tre topplistene, Mest leste, Pluss OG mest aktive haha. Da ser vi hva jeg gjør mens jeg er syk for å si det sånn.. En annen ting er at jeg får bli med mamma en kjapp tur ned på storo å kjøpe en bikini jeg har hatt sykt lyst på (på vintern, haha jeg vet), og den tredje tingen er at statistikken min har gått rett opp igjen! Thank you guys!

Nå kjører jeg igang en spørsmålsrunde jeg! Forrige gang fikk jeg veldig mange spørsmål, så det endte med at jeg måtte plukke ut de spørsmålene det var mange av osv. Nå skal jeg prøve å svare på alle, men litt småavhenig av hvor mange det blir. Spør om alt dere lurer på!
Btw, husk konkurransen der dere kan vinne gavekort til verdi 250,- pr stk og produkter fra Maybelline!


- Lurer du på noe?
- Er du syk eller frisk?
Skjerp dere!

Hey! Nå sitter jeg å ser på OL igjen mens jeg fortsatt er syk. Kom bare til å tenke på noe egentlig, som ofte blir sånn kjempe store temaer.. Jenter blir sure på hverandre for ingenting enten det er sjalusi, irritasjoner, humørsvingninger osv. Det er helt sykt mange dramaqueens som alltid skal lage så mye nummer ut av sånt! Guttene er litt annerledes der og blir venner fort, mens mange jenter går på hverandre psykisk istedet for fysisk. Mange stygge blikk, kommentarer, baksnakking osv. Jeg er driiitt lei av alt sånn. Mange jenter er tilogmed sånn at de spør om helt unødvendige ting bare for å være ekle, og da kan det etterhvert være vanskelig å være hyggelig tilbake.

Haha Anne Maire, Andrea og meg på jentekvelden. Vi hadde det litt gøy, men bildet passer inn her.
Jeg liker best at det er sånn:

Celine, Rebekka, meg, Ann, Anne - Marie.
Såklart blir man irriterte og sure på hverandre avogtil, men det finnes jo greeenser for hvor langt man skal gidde å gå for å ''slå ned'' på en person så skjerp dere a jenter! Haha, men nå fikk jeg ut det kjappe jeg ville si, og skal prøve å ta noen treningsøvelser siden jeg ikke får gå ut å trene, så vi snakkes!


- Synes du jenter gjør mye ut av krangler?
- Er du flink til å gi deg eller si unnskyld?
Se jeg er syk..

Hey! Nå har jeg nettopp hatt en laaang girlchat med Margrete på tlf for å kalle det det. Er syk ENDA, så har ikke akkuratt fått gjort sånn drit mye i dag annet enn å dusje, se på OL, ligge i senga og spise frukt. Btw, så ligger jeg på 3.plass på topplista (Pluss) nå, moheh. Sånn ser jeg ut når jeg er syk hvertfall:

Haha sååå blid. Gensern er Aksel sin, den er stor, så den er skikkelig digg å gå i!
Resten av dagen går vell til å satse på å bli frisk. BTW! Jeg skal til Hellas snart som jeg har sagt før, bare at vi ikke helt vet når. Spontant er alltid gøy haha. Men nå skal jeg lage sånn sjokolade greie, snakkes!
Btw: Husk konkurransen der du kan vinne gavekort til verdien 250,- pr stk eller produkter fra Maybelline:
http://tissus.blogg.no/1266320495_vinn_gavekort_og_prod.html#comment


- Er du friske eller syk?
- Planlegger du, eller tar du ting på sparket? (Haha, jeg gjør OFTE det siste alternativet skal jeg si deg!)
4 stk til blogg vs blogg! STEM!

Hey! Planene mine om å bli frisk til i dag røk visst gitt.. Allerede i går kveld visste jeg vell egentlig det når jeg fikk så kul feber. Er helt sørpe for å si det sånn, om noen lurer på det, haha. Nå har jeg hvertfall trukket ut 4 blogger som er med i blogg vs blogg som du kan stemme på! To av dem går videre til finale, så da er det opp til dere hvem som går videre;)
1. www.whoot.blogg.no


2. www.diduknow.blogg.no


3. www.benedictehh.blogg.no

4. www.vaaali.blogg.no


Det var de fire jeg trakk ut, så da er det bare å stemme på den dere liker best! Om du ikke var heldig å bli trukket ut denne gangen, så kommer det mange flere ganger der du har muligheten til å bli med!
Btw, husk konkurransen hvor du kan vinne gavekort til verdi 250,- pr stk eller produkter fra Maybelline:
http://tissus.blogg.no/1266320495_vinn_gavekort_og_prod.html#comment- Ble det deg?
- Hvem stemmer du på?
Fotball VS håndball!

Hey! Som dere vet så er jeg syk, så jeg er helt stucked her.. Vurderte å dra på trening med Sølvi istad, men jeg orker ikke, så sitter å spiser spaghetti istedet og ser på the simpsons. Har lest en del til rle prøven som vi har i morgen, om jeg blir frisk, sånn at jeg er litt forberedt til den også. Men til overskriften, hva liker du best av fotball og håndball?Liker begge deler veldig godt jeg, så jeg vet egentlig ikke. Åh en ting til! Mamma er ute å kjøper is ogsånn nå, så etterpå skal jeg lage sånn sykt digg frappuccino! ÅÅÅÅÅÅÅÅH LOVE IT! Men nå må jeg spise ferdig ogsånn, så snakkes!- Liker du hånball eller fotball best?
- Liker du frappuccino?
Bilder fra sommeren 2009, I MISS SUMMER!

Åå akkuratt nå kjenner jeg at jeg savner sommeren helt sykt. Asså, jeg pleier egentlig å elske vinter også siden det betyr at det er mørkt om kveldene osv. Det er koselig haha. Men nå har jeg sykt lyst på sommer og vilt lyst til å dra til syden eller noe! Skal kanskje til Hellas en eller annen gang i Mai da, men vi må bare finne ut når eksamnene begynner ogsånn.

Lise og meg hos pappa i Asker

Lise og meg på Trollvann

Anne Stine og meg

Anne Stine og meg i Hellas

Anne Marie og meg

Seeee så digg da... Føler at Hellas bare ligger å skriker etter meg.
Jeg er jo syk til dere som ikke vet det, og det er drit kjedelig for da kan jeg ikke gjøre annet enn å blomstre hjemme.. og vi som hadde hjemmedag i dag. GØY! Men husk å melde dere på Maybelline og gavekort konkurransen i forrige innlegg! Snakkes!


- Savner du sommer?
- Hva liker du best av vinter og sommer?
VINN GAVEKORT OG PRODUKTER FRA MAYBELLINE OG HOUSE OF FASHION!

I dag har i hjemmedag og jeg har såklart klart å bli drit forkjøla.. FUUN! Satser på at det er en dags forkjølelse, for jeg orker ikke å være syk akkuratt nå. Etterpå skal jeg være med Aksel tror jeg og egentlig trene, men får se siden jeg er små sick. Har forresten en hel haug med produkter fra Maybelline her nå som skal gis ut som premier, men denne gangen trekker jeg flere vinnere som får et - tre produkter hver avhengig av hvem som blir trukket først - sist. Sorry, er dårlig på å forklare. Har også fått beskjed fra House of Fashion nå om gavekort konkurranse, så jeg deler også ut to gavekort med verdi 250,- stk. Reglene for å delta er shit enkle, men det lønner seg å LESE dem først som jeg ser mange av dere driter i:

1. Skriv bloggadressen din i kommentarfeltet + hva du synes om bloggen min (som i wesc konkurransen jeg hadde)

2. Dette må du ikke, men det er pluss om du skriver om det på din egen blogg. Om du gjør dette må du huske å gi meg linken til innlegget ditt.

3. For å øke vinnersjangs så kan du kommentere '' jeg vil vinne gavekort/produkter'' så mange ganger du vil. Jo flere ganger, jo mer øker du, MEN det betyr likevell ikke at den med flest kommentarer vinner!

Yep, Im in summermode. Da Sofie, Anne Stine, Lise og jeg skulle på telttur i skogen, men endte opp i hagen min.
Det er drit lett å delta i konkurransen, så da er det jo opp til deg om du blir med eller ikke. Lykke til!


- Skal du delta?
Smoothie VS Starbucks Frappuchino!

Har vært med Aksel helt siden jeg kom hjem fra trening og det er kjempe koselig! Bare sånn at dere vet det til dere som har kommentert det siste innlegget mitt så har blogg.no klikka hos meg som det har gjort før slitt for mange ganger. Haha det freaker meg ut litt siden jeg kan se alle kommentarene som er så teite og ikke vil vise seg på bloggen min.. Det står at de må godtas, men når jeg gjør det funker det ikke. Dritt.. Kjører en kjapp VS av to ting jeg ELSKER og ikke klarer å velge mellom:


Smoothie

Herregud jeg dæævver av å se på dette bildet når jeg ikke får kjøpt det i norge siden vi ikke har starbucks her..
Selv klarer jeg ikke å velge mellom dem siden begge to smaker vilt godt, men akkuratt nå skal jeg lage smoothie, så snakkes!


- Hvem av de liker du best?
- Har du smakt begge?
Dagens Outfit og Aksel

Hey! Har akkuratt kommet hjem fra Aktivum med Christine og Sølvi. Dro dit rett etter skolen i dag, så begynner å bli vilt sliten nå.. Har vært der omtrent 3-4 timer nå da, kan man si. Nå skal jeg jumpe i dusjen før Aksel kommer til meg. Han er på trening nå. Eller, han er treneren da. Dette blir en driiit kjapp ''outfit'' siden jeg ikke har så mye tid akkuratt nå:

VET jeg har hatt dette bildet før, men det er dagens outfit. Haha sorry deree, jeg er drit sliten.
Genser - Cubus
Hals - Gsport
Topp - H&M

Men nå må jeg stikke før jeg får litt dårligere tid enn jeg allerede har, så snakkes!


- Hva synes du om outfiten?
- Har du trent i dag?
Fatso Sir!

Haha i dag har jeg egentlig gjort ganske mye, og i 4 tiden kom Aksel til meg og var her helt til nå istad. Vi så på fatso btw, haha lenge siden jeg har sett den. Den er litt små lættis, men det kan bli litt for mye av det gode noen ganger. MEN, tommel opp fordet.

yeye, poor guy

TOMMELOPP!
Jeg har hatt en kjempe herlig dag i dag også, og nå istad da jeg kjapt så igjennom bloggen min så jeg fort at de fleste dagene mine egentlig er ganske herlige haha. Har tenkt å satse på å legge meg tidlig i dag, noe som såklart kommer til å bli totalt miss. Er alltid så treig vet dere.. såååå , snakkes!


- Hatt en fin dag?
- Har du sett fatso og hva synes du om den?
Guttas kamp og trening er herlig!

Åh herregud nå er jeg sykt sliten...... Stod opp kl halv 9 i dag for å gå på trening fra 10-12. Vi var forresten på basketball kampen til guttene også, så det var jo gøy. OFC knuuuuste de det andre laget, haha digga meg. Ååh jeg elsker å trene, der er herlig!

Et av mine tidligere outfits. yee.
Btw, annen ting er at jeg kjøpte tulipaner til mamma (dere vet jeg er mamma dulter) i dag tidlig som jeg hadde i sekken, og såklart så er de helt slappe nå. Har gått med dem der hele tiden, lent meg på sekken, slengt den rundt og alt mulig, ikke bra. Men de har fått vann nå, så håper egentlig at de overlever stuntene. Skal være med Aksel etterpå.- Hvilken sport liker du best?
- Har du kjøpt noe til mammaen din?
Engebråten ballet 2010 bilder del 2!

Har vært med Aksel i hele dag, men han gikk akkuratt så da kan jeg legge ut del 2 av bilder fra ballet:

Marie, Anne Marie, Katrine, Emilie, Frida, Tora og Mari

Disse bildene tok Marie, men de var så sykt fine! Emilie og Frida

Ballkomiteen: Andreas, Eirik, Malene, Carina, Aleksander, Stian og Mikkel

Andrea, Sølvi, Helene, Meg, Anne Marie, Guri, Ann

Jenny og Maja

Ida, Karoline og Julie

Markus og Andrea

Haha skjekk utrykkene til folk!

Det var utrolig bra pynta opp i salen, drit bra.
Til dere som lurer var ballet kun for 10. klasse og tilsammen er det 7 paralleller med så mange som 30 i hver klasse ca. Dvs at vi var  210 inne her, og dere kan tenke dere at det ble varmt. HOT, med andre ord.Men nå skal jeg se på noen sånne kule greier på tv, så snakkes!- Hva synes du om bildene?
- Hatt en fin dag?Blogg vs blogg, meld deg på!

Kjører en blogg vs blogg jeg nå siden det er en stund siden sist, så da er det bare å melde seg på!
Akkuratt nå har jeg trent og spist, så det er digg. Skal være med Aksel etterpå, og før det vet jeg ikke helt hva jeg gjør enda, vi får se.

Sølvi, Tale og meg
Men nå må jeg stikke, vi skal ut en kjapp tur, snakkes!
Skriv bloggadressen din i kommentarfeltet for å være med!


- Vil du være med på blogg vs blogg?
One word, HERLIG!

Ok, denne dagen har også vært herlig! Kom hjem fra skolen og trente i et par timer før vi spiste taco ogsånn. Etter det dro jeg rett til Aksel og var der resten av kvelden. Det var skiiiiikkelig koselig!

Skal være med han i morgen også, så det blir gøy. Blir vell trening også tenker jeg, og masse trening på søndag. Det ligger hvertfall alltid som småplaner hver dag! Men nå skal jeg legge meg eller se på OL åpningen som kommer etterpå, så vi snakkes!- Hva har du gjort i dag?
- Følger du med på OL?

At mennesker kan være så forferdelige mot hverandre..

Herregud den filmen her er helt utrolig trist å se på! Jeg får så vondt av den jenta som blir slått.. Jeg hadde tenkt å legge den ut i går, men fikk ikke tid pga ballet, så den kommer nå istedet. Jeg skjønner ikke at mennesker kan gjøre sånn og være så forferdelige mot hverandre! Selvom du kanskje er en som pleier å svippe igjennom sånne youtube filmer, ber jeg deg sette av to minutter til å se på denne. Det er utrolig mye forskjell her i verden og vi som har det så godt og er vant til å leve luksus, tar det ofte for gitt og tenker ikke på hvor bra vi egentlig har det..

ENGEBRÅTEN BALLET 2020! Bilder del 1

Det var helt heeerlig i går på ballet og alt var helt sinnsykt bra laget og satt opp! Temaet var ''Las Vegas'', og ettersom Engebråten gjør veldig mye ut av ballene sine var alt skikkelig bra gjort! Vi satt på mange langbord å spiste og hadde over hundre tjenere fra 9.klasse som gikk rundt å serverte tapas. VI er jo over 240 stk eller noe tror jeg, så det var sykt gøy! Tok veldig mange bilder før kameraet mitt døde, så her kommer noen av dem:

Marie, Julie, Katrine, Andrea, Sølvi, Helene, Meg, Anne Marie, Guri og Ann!

Andreas og Stian

Lina og Helene, sykt fint bilde!

Sånn så jeg ut

Margrete og Helene, see så fine de var!

Emil og Helene - legg merke til at Emil har glemt å lukke beltet, hmm..

Jenteneee i Hummer Limousinen

Margrete, Emilie, Johanne, Frida og Anne Marie - herlige jenter

Andrea, Erik, Maja, Fridtjof og Celine

Vi er helt syykt mange på 10.trinn ettersom Engebråten er Norges største ungdomsskole!


Haha
Jeje, det var hvertfall bilder del 1, men det kommer nok noen deler til om dere vil det, for jeg har en del bilder for å si det sånn.. Det var helt vilt hvertfall, men nå skal jeg på trening. Snakkes!


- Hva synes du om bildene?
- Vil du ha en del 2?Nytt design og header folkens!

Hehe, jeg hadde jo en liten avstemning av to headere om hvilken jeg skulle bruke, og omtrent alle stemte på den nye, så da ble det den! Har også endret bittelitt på fargen på linkene for at de skulle matche solbrillene mine på headern bedre. Nå har  jeg faktisk akkuratt kommet hjem fra skoleballet nesten og det var helt siick kult! Alle hadde det så utrolig gøy og hele kvelden var rett og slett HERLIG! Forteller mer om den i morgen og har tatt masse bilder!

Og til dere som har spurt om hvordan jeg får det til å ''gå ut'' i kantene så er det fordi jeg redigerer inn ''fokus''. Haha dårlig forklaring, men nå er jeg farlig trøtt, så må køye med en gang tenkte jeg! Dere er kjempe herlige alle sammen som gidder å hjelpe meg å velge headere ogsånt! Men nå legger jeg meg før jeg sovner på tastaturet, snakkes!

- Hva synes du om den nye headern?
- Var dette eller det gamle designet finest? (VÆR ÆRLIGE!)
BALLOUTFIT!

Okey istad la jeg ut innlegg om ballet vi skal på i kveld på Engebråten og jeg prøvde jo kjolen og alt i går så da blir det balloutfit på dere! Bildet er litt rart da, men dere overlever! HAHA, jeg går med høye hæler for første gang, så wish me luck. Eller, break a leg sier man vel.

Haha snasent av begge to egentlig.. Mamma og meg.
Kjole - Tina Ritzi
Resten av tilbehøret er ikke med her, haha. Men nå har jeg sykt dårlig tid, for jeg skal møte jentene for å bli henta av limousin nå! Snakkes!


- Hva synes du om kjolen?
- Hva synes du om hele outfiten?
Hvem av disse headerne skal jeg ha?

Okey, da var det kanskje på tide å skifte header, men jeg er ikke helt sikker på om jeg skal eller ikke siden jeg har blitt så glad i den jeg har nå.. Derfor tenkte jeg å legge ut begge her så dere kan stemme, for da vet jeg hva dere synes!
NR.1


Eller, nr 2 (Den jeg har nå)

Sååå hva synes du?


- Hvilken av headerne likte du best?
- Hvorfor likte du den best?
Vi har skoleball i dag! Balloutfit?

Hey! Nå har jeg nettopp kommet hjem fra skolen og er egentlig ganske sliten med helt vilt vondt i hodet. Vi skal ha skoleball i dag på Engebråten for 10.trinn og skal møte jentene på 7/11 litt senere. Tror jeg egentlig må legge meg litt før jeg begynner å stresse, for jeg orker ikke å ture rundt der nede med vondt i hodet. Utenom det kommer det til å bli helt herlig!

Jeg legger kanskje og muligens ut balloutfit, MEN det er ikke sikkert. Det blir hvertfall tatt mange bilder i dag, det kan jeg love dere. Men nå må jeg slappe av litt og spise, snakkes!


- Har du lyst til å se balloutfitet mitt?
- Har du hatt ball?


Hva er bloggadressen din? Jeg vil lese DIN blogg!

Akkuratt nå ligger jeg i senga med den elskede bonaqua vannflaska mi som blir ny nesten dalig haha. Istad prøvde jeg ballkjolen min + tilbehør og så klønete som jeg er klarte jeg såklart å få glidelåsen til å kjile seg helt totalt fast. Mamma og jeg brukte en halv time på å få av meg kjolen.. veldig morsomt. Og jeg som hadde tenkt å legge meg kjempe tidlig. Dagen i dag utenom det har vært kjempe bra og Helene og jeg har kost oss helt ekstremt!

Helene og jeg har det så gøy sammen!
Men uansett, jeg har lyst til å stikke en tur innom DIN blogg jeg! Kanskje jeg blir en fast ny leser, vi får se. Så alt du trenger å gjøre er å skrive bloggadressen din i kommentarfeltet så skal jeg stikke innom! Men seriøst, nå MÅ jeg køye, så vi snakkes!


- Vil du at jeg skal lese din blogg?
- Hva er bloggadressen din?
Vurdering, ble det deg?

Nå har jeg akkuratt kommet hjem fra majorstua! Er helt sinnsykt sliten så ligger nesten på badegulvet å sovner... fordi jeg ikke har spist på en stund..Hmm, men hvertfall så har jeg valgt ut bloggen som skal få en vurdering og denne gangen blir det www.sandradam.blogg.no som ble plukket ut!

Sandra er hun til høyre og hun er 15 år, asså 94 kull. INSANE pen, ja jeg vet!

Header: Sorry, det ble ikke den jeg tok på bildet over, men den er fin med flere bilder av deg. Du er utrolig pen så ,når man ser den for man veldig lyst til å lese videre. Den er ganske enkelt laget, men det enkle er ofte det beste.
5

Innlegg: Du skriver ca en til to ganger daglig og skriver bra. Du er yndlingsbloggeren min faktisk at the moment og jeg har vist bloggen din til mange av vennene mine.. Det er litt dumt at du ikke alltid legger ut mer enn ett innlegg som kanskje er litt kort, men da gleder man seg til hver gang det kommer noe nytt! Du skriver på en bra måte, ingen skrivefeil! Noen ganger smileys eller hjerter, men det gjør egentlig ikke noe. Its okey
5+

Bilder:
Du hadde ikke med så mye bilder før, men nå i de nyeste månedene i arkivet ditt har du alltid bilder. En sjelden gang videoblogg og det er jo pluss.
5-

All in all: Alt i alt ELSKER jeg bloggen din! Jeg synes det er gøy å lese om deg og hva du gjør. Din blogg leser jeg faktisk helt fast og jeg synes du virker som verdens søteste jente som er kjempe snill. Vi har jo blitt litt kjent gjennom blogg faktisk og face, men jaja. Alt i alt en drit bra blogg.
6-- Hva synes du om vurderingen?
- Har du vært på bloggen hennes før?

Akedag med 10 trinn!

Akkuratt nå sitter Helene, Thomas, Emil og jeg å ser på she's the man på film. Har hatt akedag i dag og det var kjempe gøy, men drit kaldt.. Heldigvis var møtestedet rett utenfor hos meg, så vi kunne stå opp sent i dag osv siden Helene overnattet hos meg og Maja og Christine kom hit tidlig i dag. Elsker aking!

Jenta mi! I snøen utenfor hos meg.
Det er digg å komme inn etter en hel dag ute, skikkelig varmt ogsånn. One word - chill.
Men nå skal vi se på filmen og prøve ut noen forskjellige ting her, så snakkes!- Hva synes du om bildet?
- Har dere hatt vinteraktivitetsdag?
Profiltekst her!


Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser
hits