Okey, jeg freaker ut av dette..noen som kjenner seg igjen?

Har sittet med helt sykt mye lekser i hele kveld og alt jeg pugger går inn den ene veien og ut den andre veien all the time! Noen som kjenner seg igjen?
 
Asså, jeg pleier å få godt med meg alt jeg leser ogsånn, men i morgen har vi to prøver og en innlevering. Prøvepensumet, om jeg skal kalle det det, er KUN ren pugging og ikke noe lærestoff nesten. Bare alle verdens land og presidenter, over 100 gloser, kapittelet osv. Mitt eneste og førsttenkende ord er OMG, haha. Nå må jeg fortsette å pugge inn og ut, så vi snakkes!
- Kjenner du deg igjen?
- Har dere mye skoleprosjekter/prøver?
Jeg elsker disse halsene!

Ååå helt siden 7. klasse for fire år siden har jeg hatt en kjempe fetish for halser. Det var da jeg begynte å stå på twin tip, så da måtte jeg jo ha noe i halsen. I det siste har jeg bare brukt skjerf og slengt halsene på hylla, men fant noen bilder av meg med det og kjente savnet.. haha dramatisk.

Genser - Bik bok
Hals - hmm G-sport?

Outfiten i morgen blir vel noe likt dette kan jeg tenke meg ettersom jeg har tusen sånne hvite gensere og tusen halser i mange forskjellige farger. Liker den jeg har i mørkeblå (marineblå) best. Men nå har vi fått gjester her, så skal spise. Snakkes!

- Liker du sånne halser?
- Skjerf eller hals?


Dagens Outfit!

Tenkte jeg kunne slenge ut dagens outfit til dere jeg nå. Haha hadde ingen før, og nå har jeg fått heeekta. Btw så er det skikkelig digg ute nå, selvom det ikke er sol. Egentlig har jeg fått skikkelig vårfølelse jeg nå, klar for syden for å si det sånn..

Dagens outfit:
Overdel fra Pimpkie
Tights fra H&M
Topp fra Bik bok

Øredobber - husker ikke.
Kameraene mine er forsatt på ferie så akkuratt nå er kvaliteten på bildene mine gone.


- Hva synes du om outfiten?
- Sier man outfitet eller outfiten?
Moooornings!

Hey! Nå har jeg trent en time, så nå sitter jeg å ser på Askepott 2 på Disney Channel. Eller, det slutta akkuratt nå foresten, men fant ut at jeg plutselig be veldig glad i den filmen. Den er drit søt! Vi har helt sykt mye skole greier til i morgen, men jeg er heldigvis ferdig med matteprosjektet til Andrea og meg, så har igjen to prøver å pugge til..

Onkelen og tanten min kommer på middag i dag og kanskje Thorstein etter han har gått KM på ski (Kretsmesterskap). Han er helt syk på ski! Forrige helg kom han på 2. og 1. plass og helgen før der 4. og 5. plass, av sånn 40 stk, pluss at han er Oslomester. Så ja, han er drit god og går skirenn hver helg. Sånn, måtte bare skryte litt - følte for det.
 
This is Thorstein
Men nå må jeg pugge! Skal kunne Alle Usa's stater, presidenter + kapittelet i engelsken. Også nesten alle verdens land med hovedsteder til Samfunnsfagen. Snakkes!
Btw, husk wesc konkurransen min på forrige innlegg!


- Hva gjør du nå?
- Liker du ski (Langrenn)?
KONKURRANSE! VINN WESC TIL VERDI 1299,- !

FAEN, jeg skrev dette innlegget istad, men noe klikka på blogg.no og det ble sletta.. Reglene er enklere og endret nå, så da er det bare å delta:
Da var det tid for ny konkurranse folkens! Denne gangen er det igjen WESC jeg ''konker'' for dere kan vinne wesc t skjorte, topp eller genser avhengig av hvor mange som deltar.  Reglene for denne konkurransen er lett, men du må som alltids LESE dem for å gjøre riktig:

1. Konkurransen går ut på å gjette hvor mange kommentarer jeg har på bloggen. Har hatt den litt over 2 måneder, men har faktisk ganske mange (hint: mye over 7000, det kan være flere tusen over, men bare fant ett mellomtall som hint haha), så nå er det bare å gjette!

3. Skrive innlegg på bloggen din om konkurransen hvor du linker til konkurransen + at du skriver linken til innlegget ditt i kommentarfeltet. Dette er et sinnsykt stort pluss! + Skriv så mange kommentarer du vil!

VINNERNE AV GOSH OG MAKE UP KONKURRANSEN ER FORESTEN TRUKKET OG DET BLE:
MARIA - www.letmeloveyou.blogg.no og June - www.junejunejune.blogg.no. Grattis til dere, og dere må kontakte meg på inboks blogg.no melding!


- Vil du delta?
Sånn ser jeg ut i dag!

Heyey! Nå har i akkuratt kommet hjem fra Stovner senteret og jeg er stor fornøyd! Har fått kjøpt meg drit masse fint bl.a. ballsko, veske og alt tilbehøret. Jeg er kjempe fornøyd så denne dagen er jo herlig. Nå skal vi spise snart og kanskje gå på ski, så det blir jo også digg!

Grå Cardigan - Bik bok
Hvit Topp - Levi's
Svart Tights (ikke med på bildet) - Bik bok
Vet dette bildet ble litt rart, men kameraene mine er fortsatt på ferie i Kroatia.. sååå da blir det Web cam på dere så lenge. Dere for overleve det. Men nå skal jeg prøve alt her, så snakkes!

- Hva synes du om ''outfiten''?
- Hva har du gjort i dag?
Hva synes vi om disse skoene?

Okey, nå har jeg sykelig dårlig tid as usual og jeg lurer på hva du synes om disse skoene og hvilken skala fra 1 - 10 du liker de. Vær ærlig da:
De får en tommel opp av meg.
Jeg synes de faktisk er ganske fine egentlig, så gir dem en 6-8 på skala 1 - 10.
MEN de skulle hatt noe mer, aner ikke hva, men bare ett eller annet mer..

- Fra en skala på 1 - 10, hva synes du om de?
- Hva slags sko liker du best?

Chille OUTFIT

Nå har jeg spist og stått opp + at jeg har snakket og avtalt litt med Margrete som jeg skal være med i dag, så nå skal jeg dra på Stovner senteret eller til byen snart. Skal se etter ballsko, veske, tilbehør og alt mulig sånt, så vi får se hva jeg får tak i. Har i hodet hva slags sko jeg skal ha allerede, så da blir jeg litt mer kresen når vi skal finne dem, men det er jo masse butikker å se i. Akkuratt nå ser det ut som jeg har stått opp fra hell, men her kommer en kjapp chille-hjemme- nettopp stått opp- outfit:

Elsker den gensern, den er helt sykt digg. Fikk den av Andrea!
Genser - Pukkland AS
Øredobber - Asscesories
Alle øredobbene mine er stjålet at the moment -dislike! Så jeg har bare noen få å bytte på med..
Nå må jeg dusje, snakkes!


- Hva synes du om koseoutfits?
- Hva skal du i dag?
Bursdags outfiten min i dag!

Da var jeg hjemme igjen fra en heerlig dag med jentene hos Katrine i dag. Hun hadde bursdag og feiret i dag, og det var utrolig gøy! Vi så på Friday 13th, og den var vilt skvettete, om jeg kan kalle det det. Mye skriking for å si det sånn. Uff, folk ble drept hvert minutt der og alle sammen satt å anstrengte seg sykt for å ikke screame totalt når det skjedde noe i filmen. Har jo ikke kameraene mine at the momento så jeg får bildene til Marie (tatt med speilrefleks kamera) etterhvert, så dere skal få se litt. Haha fikk litt hekta på outfits jeg nå, var faktisk gøy det. Her er hvertfall en liten birthday outfit:

Haha, der har vi'n og kvaliteten her er heller ikke hva man kan kalle ''topp''. Sorry at dere ikke får sett hele bildet, men kjolen rekker meg til rett under knærne.
Kjole - FLOYD
Cardigan - Cubus
Nå skal jeg sitte å se litt på Disney channel og bli skikkelig trøtt før jeg skal køye tror jeg. I morgen skal jeg være med Margrete og Katrine og noe kanskje? og trene. Har btw trent mye i dag også, så er veldig fornøyd med dagen!

- Hva synes du om outfiten?
MIN FØRSTE OUTFIT! Hvor kvaliteten ble av aner jeg ikke..

Okey, hvor kvaliteten ble av da jeg tok disse bildene har jeg null peiling på og jeg vet den suger kraftig! Men som dere vet, så er jo kameraene mine på ferie alle sammen.. Det er min første outfit, så det passer vel å være litt amatørete også haha. Kom akkuratt hjem fra ca 3 timers trening, så det var digg. Nå skal jeg slenge meg i dusjen før jeg skal i bursdagen til Katrine. Det blir utroolig gøy, så jeg gleder meg masse! Alle skal ha kjoler tror jeg, så da blir det girlnight.

Bukse: Bik bok
Cardigan: H&M
Topp: Cubus
Skjerf: H&M

Seee, sykt dårlig kvalitet! Men jeg håper dere overlever.. Dette var da det jeg tura på skolen med i dag..
Men nå skal jeg finne kjolen jeg skal ha på etterpå og dusje, så vi sneeeeiks!

- Hva skal du i kveld?
-Hva synes du om min første outfit?


Eos lip balm VS carmex !

Haha Katrine er her enda og vi har hatt det kjempe gøy! Sitter å ler hele tiden, typisk oss. Har fått gjort masse lekser da, så det er jo bra. Vi sitter å ser på tv 2 også, med masse rare programmer.. Haha jaja, love my tv.
Uansett, back to theme:Hva synes du? Jeg selv er fast tilhenger av eos. Det er den beste jeg har prøvd, så anbefaler til deg som ikke har prøvd den! Ok, så har jeg egentlig aldri prøvd Carmex heller, men jeg har mye erfaring med eos nå og er storfornøyd! Nå skal vi prøve å konse litt her, så snakkes!- Hva synes du?
Norge - Island, håndball med Katrine!

Hey! Nå er Katrine hos meg og vi sitter å ser på Norge - Island håndball semifinale. De tapte jo mot Danmark, så nå MÅ de vinne! Akkuratt nå ser det greit ut, men vi ligger under med ett mål.. fun. For at vi skal gå til semifinalen må jo Kroatia vinne over Danmark og vi vinne med fire mål over Island. Damelandslaget er sykt mye bedre enn mennene, men en annen ting er at Kristian Kjelling er chillabong.

Siterer fra Katrine '' oooh sexy asså''

Skjekk han aaaa, haha.
Men ja, har nettopp stappa i meg tre vårruller jeg nå og det var litt for mye, men det er så godt så cant help it. Katrine driver å koser med den rosa puta mi... og klemmer alle de fine kulene mine flate.... hun er .. bad..
Men jeg er kjempe glad i henne! Men nå skal hun ''kna den som en bolledeig'' (internt) så vi snakkes!

- Ser du på Norge - Island?
- Tror du Norge kommer til semifinalen?


Foss vgs og frappuchino, her kommer vi!

Okey, nå har jeg litt dårlig tid igjen.. Thorstein kommer nemmelig hit snart etter han er ferdig på Ullern, så jeg må rekke å gjøre et par ting her før det. I morgen skal jeg ha tysk presantasjon også, noe som kommer til å gå til heeelvette! Jeg vet - feil innstilling. Margrete kommer hit i halv seks tiden også skal vi ta trikken ned til Coecoe (jeg ANER ikke hvordan det skrives, men det er som starbucks), så jeg skal kjøpe frappuchino! Love it. Etter vi har vært der skal vi rushe ned til Foss vidregående skole og titte der, siden det er åpen dag der i dag. Blir store unger vi nå vett.

Jeg elsker starbucks og frappuchino, så skal late som coecoe er det.

Okey, hvis ikke du blir frista av dette kan du bare gå å slenge deg i veggen
Neida, men det er siinnsykt godt og jeg er litt for søtsugen nå.. not good. Nå må jeg rushe her, snakkes!


- Hvilken skole går du på?
- Liker du Starbucks og Frappuchino?

Mista mobilen? Damn!

Heyhey! Shet, jeg kom akkuratt hjem og lette som en gal etter mobilen min her, fordi jeg i siste time på skolen fant ut at jeg ikke hadde den i lomma. Takk til Margrete som var så snill og lot meg låne sin, men det var litt stress da jeg ringte med hus telefonen for å finne den og det ikke ringte i huset.. Men gjett hvaaaa, jeg glemte den hos Anne Stine! Så HELDIGVIS så ble ikke dette mobil nr 5 som er mista... jeg er ganske sløv med sånt har jeg skjønt nå!

Er Sony ericssons faste kunde vett! Love that phone.

Se så søte da. Gustav og Thomas
Men nå skal jeg bort til Anne Stine, så snakkes!

- Hvilken mobil har du?
- Har du mista eller ødelagt mobilen din før?
Svar på spørsmål del 1 med masse bilder!

Skulle gjerne svart på videoblogg, men alt klikka som jeg sa.. OM dere har lyst til å se meg snakke uten lyd nesten kan dere si det i kommentarfeltet så kan jeg sikkert legge den ut likevell. Alt for dere sier man vell, hehe. Har nettopp lært meg USA's 50 stater som vi må kunne til prøve.. Kan plassere alle nå og bruker en så genial side som gruble.net, hah!
Fikk helt insane mange spørsmål, så det blir flere deler, men yeas, da var vi igang:

- Hva er yndlings maten din?
Taco

- Hva ser du etter i en gutt?
Han skal være snill og vise interesse. Også må han være veldig flink i noe, f.eks sport og idrett.

- Hvor lenge har du blogga?
Litt over 2 måneder


- Hvorfor startet du å blogge?
Det var egentlig for tull fordi jeg ikke kunne se meg selv gjøre det, men så ble det egentlig kjempe gøy ettersom jeg fikk mange lesere + at jeg ble utrolig overrasket over det ''miljøet'' som ligger bak det å ha blogg. Man kommer i kontakt med helt utrolig mange nye mennesker!

- Har du en drøm om å komme på topp lista?
Njæ, alle bloggere har vell det tenker jeg. Hadde jo alltid vært gøy

- Har du et forbilde?
Har vell det..hmm

- Hvem dyr er best?
Hamster og hund, lett

- Ble du inspirert av noen når du startet bloggen?
Nei, eller en som heter Katrine i klassen min. Call her miss D.P

- Blogger du fast?
Yeap

- Hva er din favoritt farge?
Blå, rød og hvit

- Hva er yndlings sangen din?
Do you remember & where ever you will go
- Har du dyr ?
Ja, hamster

- Vilken by er du fra?
Oslo

- Har du kjæreste ?
jeg er siiiingel

- Hva liker du å drikke ?
Vann!

- Cola eller sprite ?- Hund eller katt ?
Doggie

- Har du hatt kjæreste før?
Jaja!

- Nevn minst 5 ting du liker ved deg selv!
Veldig utadvent, snill, snakker mye, lett og bli kjent med, tilpasser meg veldig lett

- Beste kjøp ?
Alle 59 jeansene mine!

- Yndlingssko ?
Hmm..

- Nevn 3 blogger du leser mest!
www.voe.blogg.no 
www.haawt.blogg.no
www.whoot.blogg.no

- Er du flink på skolen ?
Jada, bra å være skoleflink

- Har du ett blogg-forbilde?
Njæ.. Usikker på den du

- Hva er din beste egenskap?
Elsker å snakke med mennesker og liker å le. Nesten alltid glad

- Og hva er din dårligste egenskap?
Kan bli litt oppmerksomhetssyk av og til..

- Hva var det fineste du fikk til jul?
Flatskjermen min på rommet, men fikk drit mye fint!

- Hvilke land har du vært i?
Litt for mange til å skrive dem her, haha.. Reiser ca 2 ganger i året til syden!

- Turner du?
Nei, mjen hadde ikke gjort noe å være så myk som de som turner er

- Går du i korps?
Nei?

- Hvor mange ganger har du stripa/farga håret?
en gang i 5 klasse, jippiiii.. (i 2005)

- Lakris eller Jordbær?
Lakris

- Pudding eller vaniljesaus?
Vaniljesaus og SJOKOLADEpudding

-Hvor ofte trener du?
Helst 5 ganger i uka minst!

-Liker du kosedyr?
One word - YES- Kake eller vaffel ?
Kake

- Topp 3 film?
The holiday
Avatar
hmm..Maaange.. Blir forelska i alle bra filmer jeg ser

- Hva er det dummeste du noen gang har gjort?
Mye rart tenker jeg ..

-Hvorfor er du så pen?
Haha, det har jeg ikke svar på.. men takk for at du synes det!

- Hva angrer du mest på i deres liv?
Samme som over

- Hva ville du gjort om igjen hvis det var mulig?
Ferien med Anne Stine, og MYE mer..

Kefalonia

Kefalonia

Kefalonia
- Om du kunne gå tilbake i tid og oppleve èn ting om igjen, hva ville det vært?
Ikke spurt lærern min sin mann om det var faren hennes.. Det var driti på leggen

- Hva er det beste som har skjedd i livet ditt?
At mamma ble mammaen min.. Okey, det hørtes rart ut, men thats how it isss - yes jeg er mammaDULTER (ikke dalter)

- Hva er det beste på tv?
Disney channel OFC!

- Hvilken sang er den beste noen sinne?
Haha mange!

- Hvilken mobil-sort har du?
Sony Ericsson sir!
- Ville du hoppet ut av et vindu fra 2 etasje eller falt ned trappa?
Kommer helt an på hvor lang trapp og hvor høyt.. En bassengtrapp hadde jeg fint tatt

- Hva er det ordet du sier mest ganger iløpet av en dag?
Kødder du, skjønner du, jaja, sheet, dust, thorsteeeein, haha!

- cola eller solo ?
Coca

- en bestevenn eller flere gode venner ?
Flere

- søt eller snill ?
Begge?
- fin eller søt ?
Begge?

- din yndlingsjokolade ?
De med sånn nonstop i (runde) fra Candy king! De ruler!

- hvem er din bestevenn ?
Flere!

- ojj, hva mer kan man spørre om?
Nei, si det ..haha

-Hvilken mascara anbefaler du for å få volum?
Jeg bruker ikke mascara, dette blir ren guess.. Dior kanskje?

-Hva hadde du valgt mellom nugatti og sjokoade ?
Sjokade

-Hvorfor blogger du ?
Det blir en utrolig bra oversikt over hva jeg har gjort i dagene.. Jeg har gjort det mye bedre med lekser og alt mulig etter jeg fikk blogg, amazing men belive it or not.

-Leser du noen blogger fast?
Er ikke så veldig flink til å være helt fast leser av blogger nei.. Jeg har ikke så mye tid, og det er dumt
- Hvilken venn har du kjent lengst, som du kjenner godt nå også?
Anne Stine!

- Hvor mange har du vært sammen med ?
six

- Hvilke ferier liker du best ?
Sommerferien og juleferien

- Hvilke dag i helgen liker du best?
FREDAG! For da har man hele helgen in front!

- Hva heter dine bestevenner?
Anne Stine, Helene, Margrete, Katrine, Sølvi og Anders..

- hva vil du bli når du blir stor?
Har ikke funnet svaret på det selv enda.. haha

- Gøy å gå i 10 klasse?
Ohyeh, men MYE lekser! Helt sykt mye..
- Hva syns du er bra med Disney channel?
ALT! Eller, ikke alle tingene der, men alt

- Hvilken program på kanalen liker du best?
Hannah Montana!

- Liker du noen?
Njææ, hmm

- Hvorfor blogger du?
Hele helheten man får ved å gjøre det.. Okey rart svar, men det var det jeg tenkte da jeg svarte

- Hva blogger du om?
Alt som intresserer meg

- Hva liker du best med dagene?
Alt, hvis ikke jeg har sovet for lite.. + Treninger og venner

Jess, det var de jeg svarte på i 1.del! Det kommer visst mange fler deler tror jeg, om dere orker å lese alle sammen!
Uansett, vi snakkes!


- Var det noe du ikke visste?
- Hva synes du om bildene? Vet jeg har lagt ut noen før asså!
Jeg har ''musikk overalt'' syndromet! Someone else?

Hei! Nå har jeg akkuratt kommet inn døra og slått meg ned på det digge, varme badegulvet vårt ettersom det er varmekabler her. Chill. Stod lenge å snakka med Sølvi så nå er jeg litt for kald. Holdt på å sovne i siste time i dag også, ikke bra, men jeg får bare satse på å legge meg tidlig i dag, men dere vet jo hvor flink jeg er på det!

Dette var i 8 klasse i 2008. Kjempe koselig og se hvor brune vi var! Summermode slår til igjen!
Uansett, tilbake til overskriften. Jepp, som nesten alle andre ungommer (regner jeg med) er jeg heeelt klart bitt av musikk syndromet! Haha jeg tørner helt om jeg ikke finner iPoden min og er totalt avhengig av musikk! Men vet jo omtrent at mange har det sånn som meg, eller? Det er bare mye diggere å gå til steder når man kan putte musikk og bare koble seg litt ut fra stress og andre ting..


I LOVE MY IPOD skal jeg si dere!
Men nå må jeg stikke, snakkes!


- Har du ipod eller mp3?
- Er du også musikk avhengig?
Wrææ, jeg er stucked og uheldig

Okeyokeyokey nå blir jeg skikkelig irritert her! Haha da jeg kom fra Thorstein nå så satte jeg meg ned for å:
1. laste opp bildene fra Kaffe og brød med jentene fra mobilen
2. Laste opp videobloggen min
3. Spise mat
MEN så er jo selvfølgelig mobil ledningen min gone.. den har gått å gjemt seg, noe som passet meg dårlig at the moment. Videobloggen min er plutselig helt hemma og lyden har forsvunnet helt, så det blir på en måte bare å se meg sitte å ''mime'' uten ord. Haha, jaja og typisk min flaks hadde jeg lyst på noe digg nå, men jeg kom på at Sølvi og jeg tok hverandre i hånda på å prøve å gå lengst uten godteri så der strøk den planen også.. jippiii.

Hah, enda et cam bilde fra videobloggen. OG en ting til! Da jeg tok bussen til Thorstein så rakk jeg den faktisk, men selvfølgelig hoppet jeg av på helt feil holdeplass! Jeg har jo vært hos han mange ganger, så jeg skjønner egentlig ikke helt hva jeg tenkte på. Tankene mine var sikkert et helt annet sted. Huff, men jaja. Nå skal jeg finne noe brød å spise...nam, så vi snakkes!


- Har du uflaks noen ganger?
- Har du hell eller uhell med busser?
Cardigans, hot or not? Denne dagen har vært HERLIG!

Okey, kjører en hot or not. Har nettopp kommet hjem fra trening og har rukket å spise, men nå skal jeg jumpe i dusjen før jeg muligens skal rushe opp til Thorstein. I dag har dagen vært herlig og håper den har vært det for Katrine å for hun har hatt bursdag i dag! Etter skolen dro vi rett på Kaffe og brød, jeg, Katrine, Helene og Margrete før jeg møtte Sølvi og dro på trening. HERLIG dag!  Men uansett, bilder kommer kanskje senere ettersom kameraene mine er dop-heads og jeg måtte ta med mobilen og ikke finner usb kabel.. yey!
MEN til hot or not'en:


Jeg synes det er:

Cam bilde jeg tok i går.. i sammenheng med den fucka videobloggen min, haha. Men den kommer snart, så wait and see.. Men nå må jeg stikke ass, haha begynner å få siick dårlig tid som vanlig fordi jeg skal rekke bussen som går 19.04 eller noe, damn! Snakkes!
Btw, så prøver jeg å registrere meg på blogglisten.no men det blir bare &¤"/!%#(&) , dvs at det ikke funker.. FUUUN..


- cardigans - hot or not?
- Herlig dag?
Okey, min plan for dagen og Katrine har bursdag!

Okey, i dag vet jeg ikke hvor mye jeg får tid til å blogge, men skal vell komme ut med 3 innlegg uansett ja. Først skal jeg til Anne Stine nå og rushe til skolen før vi er der til 14.15. Da skal jeg på Kaffe & Brød med Helene og Katrine (kanskje Margrete?). Katrine har bursdag i dag! Etter det skal jeg møte Sølvi før vi drar på trening i et par timer. Så må jeg rushe hjem igjen å gjøre lekser og kanskje på storo. yeye, min mini plan for dagen hvertfall, så vet dere hva jeg gjør!

Once again.. cam bilde.

Jenta mi har bursdag og blir 16! Gratulerer med dagen Katrine! hjertehjertehjerte, haha.
Kos dere i dag folkens! Nå begynner jeg å få heftig med tid her, så jeg må rushe - Snakkes!


- Hva skal du i dag?
- Hva synes du om min mini plan?
Nå kommer Thorstein! Videoblogg on the way!

Hey! Er litt treigt med deltagelse i siste konkurransen haha. Bare 40 -50 stk som har deltatt, men jaja det øker jo sjangsen for å vinne. Akkuratt nå har jeg tatt litt videoblogg fra spørsmålsrunden noe som tok drit lang tid, så det blir nok flere deler. Får ikke lastet de opp på youtube enda, men de kommer snart. Sitter å jobber litt med Tysk jeg nå..


Sorry for dårlig kvalitet på bildet, men det er CAMMEN som er helt heeeeemma.
Men nå kommer Thorstein, så vi snakkes!- Har du innbygd cam på pcen eller separat?
- Har du deltatt i konkurransen i forrige innlegg?
NY KONKURRANSE verdi av permier kr 699,- !

Jeyjey da kjører jeg ny konkurranse! Denne gangen kan du vinne Cubus shorts i valgfri farge og str + make up fra GOSH, Maybelline eller Nr7. Premie størrelse varigjerer etter hvor mange jeg trekker som vinnere. Samlet verdi er kr 699,-. Reglene er enkle, men det første du burde gjøre for å delta er å LESE dem.

REGLER FOR Å DELTA:

1. Skriv blogg adressen din i kommentarfeltet + str og farge du ønsker på shortsen.

2. Du må gjerne lage innlegg på din egen blogg hvor du tar med bildet over og linker til konkurransen, men da må du også legge til linken i deltags kommentaren. Dette er bonus og øker vinnersjangsen din 3 ganger.

3. Du må kommentere så mye du vil for å øke vinnersjangs ettersom hvor mange kommentarer du poster, MEN skriv forskjellige ting, for jeg orker ikke sånne driiit lange kommentarer med bare det samme på.

4. LYKKE TIL!

- Vil du delta?Pusser du tunga?

Akkuratt nå står jeg på badet og skal jumpe i dusjen etter å ha trent litt.. Chill.
Har akkuratt pussa tenna også kom jeg til å tenke på om folk pusser tunga og - ja jeg vet jeg har rare tanker, så no need to tell me. Thorstein som er å går på ski nå kommer kanskje hit etterpå og vi må jobbe med noen tysk greier.. siden vi er så heldige at vi skal ha 10 minutters presantasjon uten manus. Ikke det at det er kjempe stress, men jo.. egentlig er det det så lenge ting går under overskriften TYSK..

Orker ikke legge ut noe ''pusser tunge'' bilde. Det eeeegner seg ikke, haha

Anne Stine, jeg savner Kefalonia! Hellas sommern 09.
Men nå skal jeg snakke litt med Katrine (SOM HAR BURSDAG I MORGEN) om ballkjoler ogsånn, så snakkes!


- Pusser du tunga?
- Synes du jeg skal ha ny konkurranse?

Denne dagen har vært max HERLIG!

Hey! Som overskriften sier, så har denne dagen vært helt sykt herlig! Har ikke vært hjemme i hele dag så derfor lite blogging, sorry. Fant meg ballkjole i dag og jeg er storfornøyd! Mamma og jeg var på Karl Johan en liten stund og shoppa en del før jeg møtte Margrete, Katrine, Andrea og Anne Marie og dro på kino - Paranormal Activity.
 
Skal jeg gi filmen et terningkast blir det vel 4, for den var ikke drit bra, men den var såpass at man anstrengte seg hele tiden fordi man trodde det skulle komme noe skummelt. Det er skrekkfilm, men på slutten skrek alle HELE tiden, haha! Jeg turte ikke å se.. Ettersom kameraene mine er dopa så har jeg ikke fått tatt noe særlig bilder i dag nei, sorry..

Haha dette er jentene som var med, utenom Helene som ikke kunne. Vi får ta det mange flere ganger!
Etter kinoen så dro vi på Fridays på Karl Johan hvor det ofc var så mye som 40 minutter ventetid, noe som egentlig gikk ganske fort. Spiste noe biff-taco-lumpe-pomfritt greier, NAM NAM og NAM! Hadde såklart for lite penger, så Margrete var herlig og lånte meg det jeg trengte. Men nå skal jeg prøve alt jeg har kjøpt i dag! Snakkes!- Har du hatt en like herlig dag som meg?
- Når du spiser ute, hvor liker du best å spise?


Finne ballkjole, ut å spise og på kino med jentene!

Nå har jeg akkuratt våknet og har egentlig litt dårlig tid! Skal til byen med mamma å se etter ballkjole før jeg skal på kino med jentene. Vi skal se Paranormal Activity før vi skal ut å spise så det blir kjempe koselig! MEN, en skikkelig nedtur for meg er at jeg ikke har batteri på det beste kameraet mitt og at ladern er stjålet + at det andre ikke har minnekort.. Jaja, what to do sier jeg bare, men får vel ordnet det, for jeg kan være en liten paparazzi av og til.

Margrete og meg på skolen i fjor. Har litt dårlig tid så rakk ikke å finne ordentlig bilde, men jeg synes dette er så
koselig!

Jentene på Peppes i 8 klasse haha, årene har gått helt psycko fort!
 Men nå skal jeg spise før jeg må slenge meg i dusjen.. Snakkes!
MINNER OM SPØRSMÅLSRUNDEN I FORRIGE INNLEGG!


- Har du sett Paranormal Activity?
- Hva skal du i dag?
Spørsmålsrunde! spør om hva du vil!

Haha, jeg fikk lyst til å kjøre ny spørsmålsrunde jeg nå, så da er det bare å kjøre på med masse spørsmål - alt du lurer på! Btw, OM koommentarene dine ikke kommer med, så er det fordi blogg.no hos meg har klikka litt. Jeg kan se dem, men det er ikke alle som vises. Jeg aaaner ikke hvorfor og det er litt små irriterende må jeg si ja.. Btw, Disney channel ruler, men nå må jeg stikke! Snakkes!

Sååå, SPØR I VEI!

- Lurer du på noe?
Det smaker heaven!

Hey! Har akkuratt hatt en venn her som gikk, så nå sitter jeg å lager bolognese suppe med masse kjøttboller og makaroni oppi. Det er så sykt digg det! Love i - det smaker heaven! På skolen i dag hadde vi to timer Kunst og håndtverk med teori, og ja - det sier seg selv at det var ganske kjedelig, før vi hadde musikk også naturfagsprøve. Prøven gikk faktisk utrolig bra, så nå kan jeg ha god samvittighet! Haha jeg sitter oppå kjøkkenbenken å svir suppa mens jeg snakker med Katrine og Helene på tlf.

NAM sier jeg bare.. selvom min kanskje blir litt svidd

Nomin se så søte sammen da! Katrine og Tord hjemme hos meg
Meeeen nå MÅ jeg ta suppa av plata før den blir total brent og kjelen blir ødelagt, så vi snakkes!- Liker du noen bolognese ting?
- Hatt en fin dag?
Vinnerne av LaLine produkter! Ble det deg?

Da har jeg trukket vinnerne av LaLine produktene. Samlet verdi av premiene er på kr 599,- og det ble faktisk 5 vinnere ettersom mange meldte seg på. Vinnerne er:
 Anettee96 - www.anettee96.blogg.no
Mia Rizvik - www.mrizvic.blogg.no
Samari -  blogghanna@live.no
Astrid Marie ''Brann ruler'' - blogghanna@live.no
Snuppa98 - www.snuppa98zh.blogg.no


De det står blogghanna@live.no må sende mail til meg og merke eposten med emne: Vinner av LaLine konkurransen + adresse eller eventuelt andre sende måter om du ikke ønsker å oppgi full adresse. GRATTIS til dere folkens! Så fort jeg har kontaktet dere og fått adresser vil jeg gi beskjed og produktene sendes ut til dere. Kos dere med dem, de lukter drit godt!

- Vil du ha ny konkurranse?
- Deltok du og ville du vinne?


Haha her er videobloggen! FAILS og bloopers fra filmingen i går - Bør ses!

Haha, her kommer en sammensetning av noen av failsene vi gjorde i går som var SYKT mange! Var oppi 60 feil klipp, mens det var tilsammen noe over 120 takninger. Haha, jaja får vell bare si at vi er gode da! Btw, så er alt litt rart, lattere, hår, tskjorter som er bretta opp osv. Vi måtte gjøre det litt effektfult you know, men HUSK at dette er fails og ikke de vi brukte! Haha se på Tord, han sprekker hele tiden. Det var skikkelig gøy da! Men nå skal jeg på Storo senteret, så ENJOY! - Btw, så er det en sang fra Sør-Amerika ettersom det var ''the theme''
123 Cookies og Vårruller er så siiiinnsykt digg!

Da var jeg hjemme fra skolen etter å ha sliiiiitet meg helt sinnsykt hjem. Tord, Katrine, Marie og jeg skulle egentlig bli igjen litt etter skolen å vente på å få filmen på dvd, men vi orka ikke å vente så lenge så vi fikser det i morgen. Gikk hjem, noe jeg IKKE var i beste humøret til i dag. Hadde nemmelig verdens tyngste pc i en pose.. så ryggen min døde. (Jeg har bare oppover bakker hjem)


Siden jeg er helt utslitt etter i går da Tord, Thorstein, Åsmund og Katrine var her så bestemte jeg meg for å lage cookies med 123 pakke! (Grunnen til et innlegg i går var at all tid gikk til filming) Nå ser jeg at mye av deigen er borte .. den er god.. Haha, men nå skal jeg spise vårruller da, så resten av deigen overlever. Skal hjelpe Katrine med noen greier nå, så vi snakkes! Etterpå kommer det forresten videoblogg med fails fra filminga i går! SÅ GLED DERE!


- Liker du Cookies og vårruller?
- Vil du ha videoblogg med fails?
VI ER MED Å SPILLER INN FILM I SØR-AMERIKA! DERFOR DÅRLIG BLOGGING!

Jess, som overskriften sier så har Thorstein, Tord, Åsmund og Katrine vært hos meg i hele dag for å filme. Vi lager film fra Amazonas og Sør-Amerika og har vært opptatt HELE dag! Det er jo drit vanskelig å være helt seriøse hele tiden, så vi har tatt hele 59 klipp på noe som bare skal bli 5 minutter eller noe. Sorry for dårlig blogging, men her har dere grunnen! Haha, dere får se klikk og ''mislykka'' scener, som er gaaanske mange snart. Så GLED dere!

Tord


Andesfjellene besøker vi under filmingen!

Hah sorry Thorstein, men jeg måtte!
Men ja, det kommer filmer dere skal få senere, så kos dere videre i kveld!

- Hva har du gjort i dag?
- Har du filmet filmer før?
Vinn konkurransen ved å gjette bursdagen min? SAMLET verdi av begge konkurranser: 998,-

Jaaa, til dere som har deltatt, eller egentlig til alle. Så er det mulig i dette innlegget her å øke vinnersjangsene om man har lyst til det for å finne konkurransen om produkter fra LaLine eller den siste konkurransen hvor du kan vinne produkter eller make up fra GOSH, Nr7 eller House of fashion.

1.Det ENSTE du trenger å gjøre for å øke vinnersjangs er å gjette hvilken dato jeg har bursdag!
-Hint er at det er i April, Mai eller Juni! Og det er en chill dag fordi..


Andreas & Jørgen - Kjelsås IL g94 . De er beazt asså.
- Konkurransene finner du her:
LaLine:
http://tissus.blogg.no/1263725478_konkurranse_vinn_prod.html#comment

eller GOSH/Nr7/HOF: http://tissus.blogg.no/1263850098_stor_konkurranse_og_d.html#comment

LYKKE TIL!

- Vil du øke vinnersjangs?
- Har du deltatt?

Hårtips - Bad hairday no more! (VOE på videoblogg)

Har sett denne her et par ganger av Voe og synes det er kjempe bra tips ti lbad hairdays om sommern! Legger den ut her til dere som ikke har sett den, men regner med at de fleste egentlig har det. Haha mamma fant meg sovende på pcen nå. Huff, kanskje på tide å starte å legge seg tidligere Hanna? Ohyess! Uansett, nå skal jeg ut å trene før jeg må lese naturfag til prøven i morgen.. jippiyey. Uansett, her er filmen: -------------------------------------------------------------------------------- - Hva synes du om tipset? - Har du sett den før?
Vil du ha sponsor?

Daaa kom jeg akkuratt hjem fra skolen. Skulle egentlig rett på sandvika storsenter, men jeg har ikke tid til det i dag likevell, noe som var dumt. Men vi får ta det neste uke eller noe. Jeg lurer på en ting jeg dere, hva synes dere om sponsorer? Jeg skal absolutt ikke si at jeg ikke synes det er gøy å få en mail hvor de spør om reklamasjon eller spons, men det er egentlig litt små stress også. Men ja, gøy er det jo!

 Det er mange som blir sponset og mange som blir spurt. Ikke alle sier ja, men mange sier også ja. Det er sinnsykt mange forskjellige merker det går an å bli sponset av, så om du ønsker sponsor kan du jo kontakte, tipse eller prøve produkter av øsnket merke? Jeg er ikke så veldig god på anskaffelse av sponsor ettersom jeg ikke har gjort det selv før, så til alle dere som spør hvordan jeg får ting, så har jeg bl.a fått mail. DET var gøy, skal jeg si dere. Hah! Men nå må jeg legge meg helt inn i naturfag og samfunnsfag til i morgen, så vi snakkes!Har konkurranse hvor du kan vinne LaLine produkter til samlet verdi av 599,- om du ikke har meldt deg på. Trekker to - tre vinnere og produktene er utrolig bra! Klikk deg inn på denne linken eller gå til forrige innlegg om du vil delta!
http://tissus.blogg.no/1263725478_konkurranse_vinn_prod.html#comment

&&&&&&&&&&&


STOR KONKURRANSE HVOR DU KAN VINNE PRODUKTER ELLER MAKE UP FRA GOSH, NR 7 ELLER HOUSE OF FASHION PÅ DENNE LINKEN:
http://tissus.blogg.no/1263850098_stor_konkurranse_og_d.html#comment- Blir du sponset?
- Hvilken sponsor ville du hatt?Stor konkurranse og drit enkelt å delta! Vinn GOSH, Nr7 eller House of fashion produkter!

Jess, nå kan du vinne Nr7, GOSH eller House of fashion produkter eller makeup!  
Alt du trenger å gjøre er å legge igjen blogg adressen din i kommentarfeldtet. Du kan også øke vinnersjangs ved å kommentere flere ganger med adressen din. En kjempe bonus er om du legger ut et innlegg på din egen blogg hvor du forteller om konkurransen, men det er ikke noe du MÅ.GOSH, LaLine, House of Fashion og Nr7
Har også en konkurranse for LaLine hvor du kan vinne fine produkter av en samlet verdi på 599,- litt lenger ned på bloggen om du vil delta der!


- Vil du delta?
LØP Å KJØP! Jeg ANBEFALER dette produkt merket!

Jeg har oppgaven å anbefale dere Garnier fresh day cream. Det er en sinnsykt bra dag krem som lukter drit godt, er skikkelig fuktighetsgivende og sinnsykt digg å ha på! Den fresher opp, så den lever opp til navnet sitt vil egentlig jeg si. Selve Garnier merket er veldig kjent, så det skal ikke være noe problem. De har veldig bra produkter og jeg anbefaler merket. Selv bruker jeg Garnier fresh og den er mer enn drit bra! Så om du ikke har prøvd denne kremen så dette et - LØP Å KJØP!


Denne bruker jeg!


Flere produkter i samme serie, alle fra merket Garnier.
ANBEFALES!


- Har du prøvd noen produkter fra Garnier før?
- Hva synes du?
Haha drit lættis, ALLE endene fulgte etter meg! (videoblogg)

video:mvi0145

Haha da Sølvi og jeg var på vei til trening i dag stoppa vi for å snakke ved frysja (elv) der det var tuuusen ender. Plutselig kom ALLE og omringet oss og da jeg gikk til venstre fulgte alle etter og omvendt. Det var siiinsykt mange fler enn på filmen, men de kom etterhvert. Da jeg stoppa så la de seg ned midt i veien og da jeg sa gå, så fløy alle sammen. Haha vet jeg kanskje har dårlig humor nå, men det så sinnsykt bra ut da man så det real. Jeg så jo ut som Evan allmighty! Btw, nå har jeg kommet hjem fra trening og skal starte rett på homework, så ja - vi snakkes!


- Hva synes du?
- Liker du dyr?
CHECK IT, JEG VANT WESC GENSER! + Bilder med Margrete og Helene

Åå så sinnsykt fett! Jeg deltok i konkurransen til Håvard www.whoot.blogg.no om å vinne en wesc genser i hvit å grå, og gjett hvem som vant? Ohyess!


Jeje, nå skal jeg sette meg med lekser til i morgen ettersom vi muligens har presantasjon i Engelsk og at vi skal filme presantasjon til samfunnsfagen, så da blir det bare å pugge som et hælvete i engelsk nå..
Margrete og jeg var jo hos Helene istad og knuste pepperkake hus og mye annet og vi hadde det som alltid kjempe koselig og gøy!

Okey, det er tent på der, selvom det ikke ser sånn ut

Margrete og Helene! Haha sorry, jeg ble visst uheldigvis klippa bort..jaja

Naaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam!

Se så digg da!
Men jess, nå må jeg stikke litt for jeg skal GJØRE LEKSER!.. fuuun, ja jeg vet.
Har konkurranse hvor du kan vinne LaLine produkter til samlet verdi av 599,- om du ikke har meldt deg på. Trekker to - tre vinnere og produktene er utrolig bra! Klikk deg inn på denne linken eller gå til forrige innlegg om du vil delta!
http://tissus.blogg.no/1263725478_konkurranse_vinn_prod.html#comment


- Har du meldt deg på konkurransen om LaLine produkter?

- Har du vunnet noe før og hva har du gjort i dag?
Se hva Helene laget til meg! Nå stikker jeg - prækas

Nå har jeg dusja og spist så nå skal jeg og Margrete ned til Helene for å knuse sånn pepperkake hus! Haha har faktisk aldri gjort det før og det er så gøy å knuse ting, så jeg gleder meg + at jeg skal være med jentene mine! Jeg tar med kamera, så vi får se om det blir noen bilder. Leksene jeg skulle gjøre i dag blir skjøvet til i kveld så jeg kommer nok til å drukne i det når jeg kommer hjem, men thats life. Btw, så fikk jeg et kjempe koselig bilde av en annen Helene i går! Helene Thorsen, for de som vet hvem det er lagde det og det var kjempe fint! Tusen takk.

Hun er kjempe flink! Hun til høyre er Helene:

Men uansett, nå begynner jeg å få dårlig tid igjen for jeg skal være hos henne kl 2! Asså, jeg har en halvtime på meg, så det funker jo så lenge jeg kommer meg ut av døra først. så vi prækas.Har konkurranse hvor du kan vinne LaLine produkter til samlet verdi av 599,- om du ikke har meldt deg på. Trekker to - tre vinnere og produktene er utrolig bra! Klikk deg inn på denne linken eller gå til forrige innlegg om du vil delta!
http://tissus.blogg.no/1263725478_konkurranse_vinn_prod.html#comment

- Hva synes du om bildet jeg fikk?
- Har du deltatt i konkurransen?
KONKURRANSE! Vinn produkter fra LaLine! samlet verdi 599,-

God morgen folkeens!
Kjører ny konkurranse jeg og dere kan vinne produkt(er) fra LaLine. Trekker et par vinnere og samlet verdi av produktene er 599,- ettersom de er ganske dyre. De er også veldig bra og jeg anbefaler produktene - de lukter driiit godt! Bl.a. er det body lotion, Body cream, Skin deep, leppegreier, skrubb osv.

Så om du vil melde deg på må du:

1. Skrive adressen din i kommentarfeltet + et par setninger til meg. Samme hva du skriver, men skriv noe du tror jeg kommer til å bli glad av å lese.

2. Du kan godt lage innlegg på bloggen din hvor du linker til innlegget, men da må du huske å legge til linken til innlegget også i kommentarfeltet. Dette må du ikke gjøre, men det plusser på når jeg skal trekke ut vinnere.

3. LYKKE TIL!

- Vil du delta?
Klisje, men av og til får man bare ikke tid til å blogge..

Jeg vet det er skikkelig ''oppmerksomhet'' å skrive innlegg om at man skal ta bloggpause, slutte å blogge osv, men jeg må bare si at av og til har man ikke tid. I dag har jeg hatt null tid til det og har bare fått lagt ut ett innlegg tidligere i dag. For meg er det veldig viktig å jobbe mye med skole, trene 5 ganger i uka og være med venner resten. Jeg sier ikke her at jeg skal slutte å blogge, men at det av og til kan bli litt dårlig tid, men jeg skal prøve så godt jeg kan å fortsette som jeg har gjort hittil.

Haha, jentene på frysja
Snakkeeeeeeeeeeeeeeeeeees!

- Synes du også det bilr liten blogg tid av og til?
- Har du mye å gjøre på fritiden?
Jeg måtte skifte passord 6 ganger før jeg kom inn!

Åå nå ble jeg litt små irritert her ettersom blogg.no IGJEN har klikka for meg. Måtte bytte passord så mange ganger som 6 før det i det hele tatt gikk an å logge inn. Jaja over og ut med irritabelheten. Var på Aktivum å trente kl 10 på spinning med Sølvi i dag tidlig og timen var shit bra! Nå har vi akkuratt spist her før Thorstein kommer etterpå. Har foresten også skrevet fire kjappe sider om Islam og Kristendommen til RLE om dere lurer fordi jeg ikke får så altfor mye tid denne uka.

Sofie og meg i fjor vinter/vår på hytta mi
Føler at jeg egentlig har gjort mye tilsammen i dag, så det er digg. Nå skal jeg hoppe i dusjen og rydde litt, så er jeg klar for dagen, så vi snakkes!

- Har du måttet skifte passord pga klikk før?
- Hva har du gjort / hva skal du i dag?
Jeg vil lese DIN blogg før jeg legger meg! god natt folkens

Har hatt en skikkelig bra dag med masse gøy, utenom at jeg ble farlig sliten i siste time på skolen i dag, men jaja - søvn! Etter skolen dro Sølvi, Katrine og jeg på Aktivum å trente. Katrine og jeg var sammen etter det å spiste før vi dro til Thorstein hvor Tord ogsånn var. Men uansett, dagen har vært herlig, men nå har jeg lyst til å stikke innom DIN blogg før jeg legger meg og om jeg ïkke får gjort det i dag lover jeg å gjøre det i morgen!

Sofie og meg da Lise, Anne Stine, Sofie og jeg skulle på telttur i skogen å endte opp i hagen min.
MISS SUMMER!

- Men uansett, jeg vil lese bloggen din, så bare legg igjen bloggadressen din i kommentarfeltet!
- GOD NATT!
Jeg ELSKER disse sangene!

Ohyess, ikke kom å si at disse er gamle - jeg vet, og jeg ELSKER dem! Watcha think?
Vi skal til Thorstein! Bik bok vs H&M finale

Har akkuratt kommet hjem fra Aktivum med Katrine og Sølvi, og vi skal til Thorstein hvor Tord og Åsmund er nå, så Katrine sitter å venter på meg på rommet mitt mens jeg skal sleeeenge meg i dusjen fordi jeg sa vi skulle være der kl 17! Shet det betyr dårlig tid! Men uansett, jeg vet dette blir driit stress innlegg, så her kommer en VS finale fra den jeg hadde tidligere i uka!

Hvilken butikk synes du er best?
Svar på en kjempe lang spørsmålsrunde!

Vet jeg sa videoblogg, men nå når jeg har ny pc så ble det litt stress så jeg får heller ta det en annnen gang, sorry! Har fått ekstremt mange spørsmål, og her skal jeg hvertfall svare på del 1! Tusen takk for alle dere som har spurt, gøy!

SPØRSMÅLSRUNDE DEL 1:

Synes du selv du er pen?
Haha, akkuratt det har jeg ikke sånn helt svar på. Litt opp og ned går det jo med alle jenter

Vist du kunne ha valgt, kven ville du ha møtt av dei som er på topplista?
Marcus ek, Tone damli eller Voe

Når har du burdag?
1. Mai

Får du alt du ønsker deg?
Haha nei såklart ikke, hvem får det? Men får alt jeg trenger og er fornøyd med det

Hvordan får du så mange lesere?
Det har jeg heller ikke noe bra svar på desverre..

Hvilken kjendis liker du best?
Sophia Bush (bilet) og faktisk Lindsay Lohan i filmer, men ikke real. Pluss alle de kjente som Brad Pitt, Johnny depp osv.Hvor mange land har du vært i?
Maaaaaaaaaaaaaaaaaangeeeee

hvilke blogger leser du ?
Sånn HELT fast leser jeg ikke så mange, men haawt og voe mens resten er det litt opp og ned med. Er jo innom de som kommenterer også

yndlingsland/sted ?
HELLAS OG KROATIA FOR ALLTID

Hvilke typer blogger leser du?
Jeg liker å lese til noen som er glade og ikke klager for mye. En som er seg selv og liker å være glad!

Hva kom først, høna eller egget?
haha, aaner ikke

hvor mange kjoler har du?
6 - 8

sommer eller vinter?
begge, bare det er ordentlige årstider uten sørpe og regn

cola eller pepsi?
begge, men om jeg MÅ velge så er det cola

favoritt film?
AVATAR at the moment 

om du kunne velge et sted i verden , hvor ville du dratt?
Thailand, Kroatia eller Hellas

nevn 2 ting du liker best ved deg selv?
Jeg er en veldig glad person som elsker å snakke med mennesker!

har du dyr?
Ja, hamster. Hadde hund i fjor

favorittsang?
Sexy Bitch

hvilken sminke bruker du?
Bruker ikke sminke.. til nøød consealer en sjelden gang

Hvorfor startet du å blogge?
Fordi jeg egentlig ikke kunne se for meg at jeg gjorde det, så jeg tenkte å prøve det ut ettersom mange har det. Det ble vellykka og det jeg fortsatte etter jeg fant ut hvor gøy det faktisk er! Jeg ble skikkelig overrasket over ''miljøet'' man finnet bak det og alle man snakker med!

Hvorfor heter bloggen din det den heter?
Haha, fordi jeg egentlig laget den på kødd! Men den ble seriøs etter en liten stund ettersom jeg fikk masse lesere

Hva har du i snitt på skolen?
Ganske greit, over 4,noe -  men jeg orker ikke å si hvaa.. men jeg er fornøyd!

Hvordan klesstil har du?
Det kan du se på bildene. Haha jeg vet ærlig ikke helt hvordan jeg skal svare på det

Beskriv deg selv med 3 ord?
Utadvent
Nesten alltid glad
elsker å snakke med folk

Dine 5 favorittplagg?
BUKSER
tights
sånn intilsittende hvit genser
hettejakker
strikkejakker

hvorfor er du så pen?
-
hva skjedde med deg og jørgen(eks)?
Vi slo opp... også er vi ganske bra venner nå. Vi snakker kjempe bra sammenom du skulle dratt på en øy å hatt med deg 3 ting, hva ville det hvert?
Hele huset mitt, masse venner, strøm

hva er det viktigste for deg av alt på hele jord?
venner, mamma og familie

åssn musikk hører du på ?
ALT mulig! Fra techno til R&B

Blir du sponset? I så fall, hvordan fikk du det til?

Ja, jeg blir sponset. Fikk mail og ble spurt. Det var egentlig ganske morsomt, men man KAN skaffe seg det selv også, men jeg aner ikke hvordan. Er litt amatør på de greiene der.

Det var alle spørsmålene! Vet at det var noen dårlige svar der sorry, men det er mange rare spørsmål man får på en sånn runde haha, og alle ble ikke med for det var siiinnsykt mange fler, men det kommer flere deler med svar.

- Hva synes du om svarene?
- Visste du alt her?
Skoleball! Masse hårfrisyrer og ballkjoler

Jepp, vi skal ha ball 11.februar!! Vi er 13 jenter som skal bestille limo, noe som er litt for mange for en bil, men vi fikser sikkert det. Jeg gleder meg skikkelig for vi har aldri hatt det før. Det blir driit gøy og masse fine folk i kjoler og dresser siden det alltid er morsomt å finne ting å ha på seg! Hvertfall for jenter. Jeg trodde jeg hadde funnet en kjole jeg skulle gå i, men jeg ombestemte meg litt så skal ut å se på i byen med noen andre neste uke. GØØØY, haha jeg er veldig glad akkuratt nå for livet er herlig! Her er bilde av noen bilder av forskjellige kjoler jeg fant på google:


Overraskende lite bilder av ballkjoler på google!
Men ja, til overskriften! Det er jo sinnsykt mange forskjellige kjoler man kan kjøpe og forskjellige hår frisyrer! Så egentlig lurer jeg litt på om du har lyst til å gi meg noen tips? Det hadde vært kjempe gøy med masse forskjellige tips her, men ja.. får se hva som kommer! Alle ideer er gøy. Skal spise nå og gå ut av badet haha, snakkes!


- Hva slags farge og hvilken lengde på ballkjoler liker du best?
- Har du noen bra hår tips?
Thorsten er her, disney channel er kult, lekser og god natt!

Skal vel rette på overskriften å si var istedet for er ettersom han dro nesten nettopp. Vi har gjort masse forskjellig og det var gøy! Har også samfunnsfag prosjekt som vi skal jobbe med på fredag med Tord, Katrine og Åsmund også. Har veldig mye skole nå som jeg jobber med og mye av tiden som er til overs går til lekser. Akkuratt nå står Disney channel på mens jeg driver å stresser rundt her for å legge meg tidlig, som jeg alltid stresser for..

8 klasse! (2008)
 Btw så er det header avstemning over hvilken header jeg skal ha i forrige innlegg, så om du ikke har stemt må du gjerne gjøre det! GOD NATT FOLKENS, SOV GODT!


- God natt og sov godt! Har du noen skole greier nå som prosjekter, fremføringer eller prøver?
Ny header avstemning! Hvem av disse skal jeg ha?

Hmm, jeg lurer på om jeg fikk lyst til å bytte header jeg nå, men har tre alternativer enten to nye eller den jeg har nå. Its up to you. Thorstein kommer snart, men skal forte meg å spise først, så snakkes! Bare å stemme:
1.


2.


3. Den jeg har nå


Tusen takk til dere som stemmer, dere hjelper meg masse!

- Hvilken header synes du jeg skal ha?
Coco Pops er så diiiiiiiiiggg

Kom akkuratt hjem fra skolen nå etter å ha gått med Katrine, Anne Marie, Marie, Jenny og Hanne Sofie. Prøvde å ta en ny vei fra Marie, noe jeg aldri skulle gjort fordi det tok 1000 ganger så lang tid som den vanlige jeg pleier å gå. Var skikkelig keen på godteri nå, men det hadde vi såklart ikke, så derfor ble det coco pops! ELSKER DET! Før spiste jeg Bjørns havregryn 24/7, men ble litt lei, så bytter på litt.

Bare se så digg det ser ut da! Eller på bildet så det litt rart ut, men det er digg!

Mari og meg i 8 klasse
Men nå ringer Thorstein, så snakkes!


- Har du smakt det før og likte du det?
- Hva er yndlings ''frokostblandingen'' din?
Ser du på Greys Anothomy? GOD NATTAAA FOLKENS

Jeey da fant jeg nettopp ut at Greys Anothomy var på tv, MEN jeg ser ikke på det da hehe.. Faste lesere vet at jeg aldri klarer å følge med selvom jeg gjerne vil, så det så. Sitter heller å ser på disney channel på rommet som ROCKER. I dag har jeg vært med Sølvi, og vi har gjort masse forskjellig som har vært siinnsykt gøy! Vi lagde også muffins som ikke ble gjennomstekt, men veldig gode. Tenkte egentlig å legge meg tidlig i dag, men jeg fant såklart ut at det var et par ting jeg hadde glemt å gjøre, så daaaa.... får vi se hvor mye klokka blir. Btw så vant H&M og bik bok ooverlegent vs'en istad. Ble over 50 som kommenterte og laangt over halvparten sa hennes & mauritz!

Ida og meg på frysja og JA - jeg savner sommern enda!
Men jeg sier god natt nå jeg folkens, for å få gjort ferdig alt her, så vi snakkes - sov godt!

- Ser du på Greys Anothomy?  ( håper jeg skrev det riktig.............)
- GOD NATTA OG SOV GODT!
Southpark! Wesc vs H&M vs Bik bok!

Sølvi er her enda, men nå er jeg endelig ferdig med lekser og vi har spist vårruller og gjort litt forskjellig, men nå sitter vi å ser på southpark mens vi snakker om sydeen.. Jeg har sinnsykt lyst til å reise til et varmt land, hvor digg hadde ikke det vært? Nå skal vi gå å lage mer mat, såå vi snakkes! I mens legger jeg ut en VS her:Jey, wesc vs H&M og Bik bok. Jeg selv går for Bik bok egentlig, elsker den butikken jeg, wii.
Nå sitter Sølvi å drar av meg føttene så jeg må stikke nå, snakkes!


Hvilket merke/butikk liker du best?
Jeg elsker å spise muffins deig! Tonn med lekser og info om spørsmålsrunden..

Nå sitter jeg med tonnevis av lekser som jeg må gjøre + at jeg må lese en roman til til norsk greier. Vi har sinnsykt mange prosjekter, men om jeg jobber jevnt så går det jo. Sølvi er her btw og hun sitter å ser på Disney channel. Vi har det egentlig skikkelig koselig nå haha, for vi skal kanskje på trening etterpå og lage muffins eller noe. Muffins har siinnsykt digg deig og jeg elsker å spise restene som blir igjen i bollen ogsånn, så ofc. skal jeg gjøre det!

Savner sommer! Sofie, Lise, Anne Stine og meg! Skulle ønske jeg kunne dra på venninnetur til syden akkuratt NÅ!
Foresten, så hadde jeg spørsmålsrunde for litt siden og har fått sinnsykt mange spørsmål tilsammen alt i alt. Nei, jeg har ikke glemt den, men vi har jo hatt innbrudd så jeg har ikke fått tiden til å svare på dem enda og det har også blitt veldig liten tid til blogg, så sorry til dere som er så søte å leser bloggen min! Nå må jeg fortsette med lekser, så ikke Sølvi og Maja dør her. Snakkes!

- Liker du muffins?
- Hva synes du om bildet?
Sorry... men det er sinnsykt mye skole nå!

Okei, i dag HAR jeg vært drit dårlig til å blogge! Grunnen til det er at jeg rett og slett sitter mye med lekser nå. Skal jo søke vidregående til høsten og jeg vil ha bra karakterer, og for resultater må man jobbe.. I tilegg trener jeg mye og dermed går resten av tiden til venner, så det innemellom vil det vell bli noen stressa dager som denne. Nå har jeg akkuratt gjort meg ferdig med Engelsk presantasjon om John Tayler (USA's president nr 10) før jeg nå skal starte rett på Tysk presantasjon og Samfunnsfag.. joooy.. Jaja, men det må gjøres! Bilder fra i går:

Juliee

Siden forrige innlegg med dette bildet ble sletta, sååå kommer det igjen! Haha hope you dont mind.
Nå må jeg løpe på badet å fikse et par ting før jeg skal feste meg til leksene igjen.. Skal prøve å nå målet mitt, som er - jepp, å legge meg tidlig. Så vi snakkes!


- Har du mye å gjøre på skolen eller lekser?
- Har du god tid til å blogge?JEANS - Hot or not?

Haha da var jeg hjemme fra trening! Skal hoppe i dusjen før jeg må gjøre lekser og slappe av.. Er sliten og har vondt i hodet akkuratt nå, så jeg kjører en HOT or NOT! Ettersom greia jeg spør om er jeans, forventer jeg egentlig mest hot, men alle har jo forskjellige meninger, så jeg vil høre din! Jeg så plutselig at mitt siste innlegg var sletta og borte, så blogg.no er visst fortsatt ikke helt bra hos meg.. huffamei, men jaujau.

HOT OR NOT? Bilder tatt hos www.nelly.com som er en veldig bra nettbutikk!

- Synes du jeans er hot eller not?


Sorry blogg.no klikka. SKAL ENDELIG SE AVATAAAAR!

åååå Blogg.no klikka heelt! Sorry til dere som posta kommentarer på forrige innlegg som ble borte, jeg klarte å slette halvparten.. ALT hang seg opp og statistikken gikk opp og ned mens jeg så på den osv Jaja , men det var dagens lille nedtur og nå er det sykt opptur for jeg skal på Avatar med Julie! Har hatt sinnsykt lyst til å se den og har hørt bare bra, så gleder meg drit mye, pluss at det er en stund siden Julie og jeg har vært sammen. Nå har jeg farlig dårlig tid fordi jeg må på seven først og få penger, også skal jeg møte julie 16. før vi
drar ned til Ringen kino og ser 3D versjonen. Jeg vet jeg er treig som ikke har sett den enda, men jajaaaa..
Skal dusje først, og DERFOR har jeg sykt dårlig tid! SOM vanlig, derfor sier jeg - snakkes!

- Har du sett den/vil du se den?
- Klikka blogg.no hos deg?
Mine 58 bukser og 40 gensere.. Trøstepremievinnerne er trukket!

Åå jeg blir gal av skapet mitt. Akkuratt nå etter innbruddet er det helt kaos med klærne mine og jeg får ikke det ''systemet'' jeg hadde. 26 av buksene mine ligger i kommoden og 28 i skapet, mens 4 ligger på badet. Har også fått 8 til, men det var arv. Haha JA jeg har kontroll over hvor de er, men det er dritt å ha så mange ettersom det blir rot og hele tiden sånn ''åå hvilken skal jeg ha''. Samme med gensere, men de er heller litt rundt omkring. Henger på dører, i skapet, på badet og i skuffer. Jaja, jeg elsker bukser så da får det vell være sånn..

Dette her var koselig! Hos Helene med jentene
Akkuratt nå ligger jeg i senga (har spist osv) med LEKSER ettersom jeg har vært borte en dag på skolen pga. innbruddet. ''Tar igjen'' det de gjorde den dagen, for det er bare dritt å bli hengende etter! Har btw trukket tre trøstepremier til Wesc konkurransen og vinnerne blir kontaktet på mail eller innboks melding iløped av dagen. Gratulerer til dere som har vunnet, men som jeg sa på innlegget kunne jeg egentlig ikke ha det og dermed blir vinnerne anonyme. Men følg med på  innboksen din, kanskje det ble deg!


- Hva er ditt yndlings klesplagg?
Fotoalbum til dere! Masse bilder fra facebook.. 8-10 klasse enjoy!

Haha nå har jeg sittet å sett igjennom masse av bildene som er tagga av meg på facebook ettersom jeg ikke har noen på denne pcen her. Utrolig gøy og det er sykt mange minner med de! Har lagret mange av dem, så ikke pcen min skal føle seg så tom, så jeg tenkte jeg kunne slenge ut noen her også som et lite fotoalbum til dere. Btw så er det litt forskjellig og tilfeldig hvilken rekkefølge, så du må nesten bare se under bilder om det er fra 8, 9 eller 10 klasse:

Mari og Meg i 8. klasse på fotball spising

Anne Stine og Meg 9-10 klasse sommeren i Hellas

Da vi hadde street life ''musikal'' og alle på 9 trinn var med (oss 240 elever på trinnet) Sinnsykt gøy og skulle ønske vi skulle ha noe sånnt igjen. ALLE var med å dansa og sang og det var jo en handling, så det ble driit fett. Litt mye venting innemellom da, men det overlevde vi fint! Dette er i Januar 09.

I høsten 2009. I 10 klasse!

Vår/sommer 9 klasse utenfor hos meg

I 8 klasse. Da vi nettopp hadde starta nesten tror jeg

Polenturen med klassen i September 2009! 10 klasse, og savner det!

Julie og meg 2009 - 9 klasse?

Polenturen med klassen september 2009 - 10 klasse

Tok en Beatles.. 8.Klasse med jentene! Sommeren 08?

Helene, Anne Stine, Meg, Lise.. Haha se så små vi var! 8.klasse!

Mari og meg i 8 klasse - fotballen

På frysja i 8 klasse!

Sofie var med meg på hytta. 9 klasse, vinteren 2009

Dette bildet er &!/%¤/!%, men jaja det er fra Polen 2009 i 10.klasse!
Ser ut som jeg ikke har øyne haha. Men uansett, har 1000 flere bilder på facebook jeg gjerne skulle lagt ut, men følte at innlegget ble litt vell langt nå, og da blir det jo fort uintressant, så jeg stopper her og lager heller flere ''fotoalbum'' om dere vil det? Nå skal jeg gå inn på rommet mitt å teste tven ordentlig der, så vi snakkes!

- Synes dere jeg skal fortsette å ha ''fotoalbum''?

- Hva synes dere om bildene og er det ett du likte best?

Andreas Thorkildsen VS Kristian Kjelling

Haha sitter å ser på nrk1 på ''idrettskalaen'' , der de kårer ut vinnere i forskjellige klasser og idretter fra de kjenteste og beste Norske idrettsutøverne. Jeg satt å håååpet at Andreas Thorkildsen skulle vinne såklart siden han er sinnsykt digg og har vunnet EM, VM og OL i spydkasting, men han gjorde jo ikke det. Jeg elsker den nye tven min, men jeg klarte selvfølgelig ikke helt å koble til alt riktig å sånn, så må se litt på det etterpå, haha. Her kommer en liten VS:

Andreas Thorkildsen

Kristian Kjelling

- Hvem synes du er diggest/penest eller kjekkest?
Noen bilder av dagens innkjøp som er vilt bra! Er farmville fritids?

Heey! Da var jeg hjemme igjen og har nå endt opp med en flatskjerm 32 tommer til rommet mitt som jeg fikk i julegave og en ny iPod fra forsikringen på innbruddet vårt. Kunne velge mellom Ipod touch og ipod nano med filmkamera og ettersom jeg har hatt ipod touch før (som ble herpa) så valgte jeg faktisk nano med video! Nytt er gøy, og jeg liker jo å prøve ut ting.

Jentene på peppes igjen!
Er utrolig fornøyd og gleder meg til å fikse med tven nå. Har vært så lei av den lille kassa jeg har kalt tv at jeg egentlig har bosatt meg i stua i det siste, selvom jeg ikke sewr på så mye på tv. Nå kan jeg jo ende opp med å bli tv slave hah.

OG

Ååå jeg elsker tven min! Men dere, jeg har faktisk fått meg Farmville jeg, siden alle har det jo og da er det jo noe jeg må prøve ut. Jeg skjønner det faktisk litt nå, noe jeg aldri har gjort før. MEN dyrene dør jo ikke om du ikke mater dem osv, så opplegget er litt rart. Også går dyrene rundt omkring og ødelgegger, men da har jeg lært meg å trykke på stay! Woho. Det eneste jeg synes er drit dumt er at man må skjekke det HELE tiden ettersom plantene dine dør ogsånn om du ikke får ''harvestet'' dem..Såå derfor lurer jeg på om det er litt fritids? Men fritids kan jo være gøy da ofc, hehe. Men nå skal jeg skjekke ut den nye kule tven min som kommer til å bli min ''bestevenn'' akkuratt for øyeblikket. - snakkes!

- Hører du mye på musikk? Og har du ipod eller tv på rommet?
- Hva synes du om Farmville?

Dette irriterer meg helt sinnsykt! Har akkuratt kommet hjem fra trening btw, digg!

Hei folkens! nå sitter jeg i sofaen med Tour de ski 10 km på tv, etter å ha kommet hjem fra Trening på Aktivum (vi dro dit 9 idag tidlig). Gikk på spinningtime som var kjempe bra, så nå kommer den sinnsykt digge etter følelsen av å ha trent. Etterpå skal mamma og jeg dra på Storo eller noe å se etter ny Ipod eller hvertfall noe midlertidig å ha musikk på så jeg ikke dør på skolen og når jeg går steder ettersom jeg følger trenden å være avhenig av musikk..

Heeey Margrete! Har nesten ingen bilder på pcen ettersom min egentlige pc ble stjålet da vi hadde innbrudd på Onsdag.. OG mammas pc, så nå har jeg en drit bra ny en, men uten bilder eller noe, så da går det oppp 50/50.
En ting jeg blir så sinnsykt irritert av er drit treige folk, dramaqueens eller folk som spiller dumme! Jeg vet jeg kan være skikkelig treig selv, men åååå jeg fikser det ikke.. og de som spiller dumme legger det opp dumt for seg selv. Det beste er å overse det istedet for å henge seg opp i det å bli skikkelig irritert. Blir også sur av når folk sier at man gjør en ting hele tiden når man bare har gjort det en gang. Okei, dette ble et halvveis surt innlegg haha, men jeg kom i litt bad humør nå siden jeg ikke har spist noe mer enn gulerot, kiwi og juice siden før treninga, så det kommer seg snart når jeg får spist mer. Nå må jeg dusje jeg så snakkes vi!


- Har du noen ting du blir irritert av?
- Hva skal du i dag?
Jeg lurer på en ting..- Vil du hjelpe meg med å gjøre bloggen min bedre?

Fikk mange bloggadresser å klikke innom på forrige innlegg og det er jo morsomt! Vi sitter å ser på The Holiday enda og jeg ELSKER den filmen! Siden jeg har ny pc, er den jo et lite must å skjekke ut hele tiden så da blir det mer blogg også. Haha jeg vet det høres ut som vi har lite å gjøre nå, men neida, vi har det kjempe koselig! Jude Law er btw sinnsykt pen i den filmen.
 MEN, jeg lurer på en ting! - Hva synes du jeg kunne gjort bedre på bloggen? Det er utrolig fint å få litt hjelp til det, så om du kunne skrevet det i kommentarfeltet hadde jeg blitt drit glad!

Erik og meg, vi var litt småtrøtte..Soving er alltid digg uansett skal jeg si dere!
Husk trøstepremiekonkurransen litt lenger ned på bloggen og spørsmålsrunde + Måndens blogg hvor du kan melde deg på! Lykke til!


- Hva synes du om bloggen min og hva liker du best?
- Hva kunne vært bedre?
Jeg vil lese DIN blogg!

Nå sitter Sølvi og jeg i sofaen å ser på The Holiday - min yndlingsfilm av alle filmer, som jeg anbefaler ALLE! Den er sinnsykt bra og fin på alle måter, men den er litt trist å da.. Vi spiser vårruller, noe som er villt digg + at vi har prøvd ut Web cammen på denne pcen (som dere vet er ny) haha, gøy. Men ja jeg har lyst til å lese DIN blogg, så om du vil det kan du legge igjen en kommentar i kommentarfeltet under her og skrive bloggadressen din.

Jentene på peppes, koselig! Carina, Anne Marie, Lise, meg, Karoline, Sofie, Anne Stine og Julie!
Sølvi skal overnatte her, noe som vi avtalte tidligere denne uka og det blir kjempe koselig!
Sååå, dere - legg igjen adressen deres her om dere vil at vi skal stikke innom bloggen din og ta en kikk! -sneeiks

- Vil du at jeg skal lese DIN blogg?Nå stikker vi på en sinnsykt kald trening! Husk å melde deg på måndens blogg!

Nå kommer Sølvi hit snart og vi drar rett på trening i et par timer, så det blir utrolig digg. Det er sinnsykt kaldt og ute er det jo 1000 ganger værre så jeg kommer til å fryse ihjel, men hva gjør man ikke for trening sier jeg bare. Har akkuratt spist en rett i koppen med sånn sinnsykt digg baguett til, så nå er jeg i ganske herlig humør + at jeg slapper av helt sykt nå, noe som er skikkelig deilig etter noen stressende dager med innbrudd osv.. For noe shitt.. Men one word som beskriver akkuratt nå - chill.

Helene og meg - wohooo
Men ja, da snakkes vi folkens! Så får jeg kle på meg treningstøy og SINNSYKT mye utenpå der igjen så jeg ikke får sånn forfrysings greier, haha uff. Sååå....- vi snakkes dere!
Husk å melde dere på måndens blogg til dere som ikke har gjort det og LES hva du må gjøre for å delta:
http://tissus.blogg.no/1262960611_jeg_krer_mndens_blogg.html#comment
LYKKE TIL!


- Har du meldt deg på måndens blogg?
- Hvor kaldt er det hos deg?
Jeg kårer måndens blogg! - Meld deg på her om du vil delta! Dytta i snøen..

Jess, da kom jeg hjem fra skolen etter å ha blitt spent dytta i snøen hele veien av Tord, Thomas og Erik osv. fun.. Det er sinnsykt kaldt ute, så beina mine fryser ihjel ettersom jeg  var så smart å velge en bukse med hull på kneet. JIPPI - snø i buksa! Men back to point: nå har jeg i gang trøstepremiekonkurranse, innlegg om vinner av wesc/gavekort OG spørrerunde litt lenger ned på bloggen her for de som ikke vet det, så nå er det tid for enda en ting! Denne gangen skal jeg kåre måndens blogg, så om du har lyst til å delta:

 1. melder du deg på i kommentarfeltet ved å skrive bloggadresse og et spørsmål eller fler som du lurer på om meg.
2. Dere må gjerne skrive grunner for at akkuratt du og bloggen din skal bli plukket ut!
INFO: Disse spørsmålene vil da bli besvart samtidig som spørsmålsrunden, og grunnen til at dere skal spørre om noe er fordi det er deltagskommentaren dere må komme med for å bli godkjent. LYKKE TIL!

Julie, Ida, Meg, Rebekka og Lina, parteey...

LYKKE TIL ALLE SOM MELDER SEG PÅ!
Skal spise og faktisk se litt på tv også skal vi trene i noen timer før jeg skal være Margrete, så vi snakkes!

- Melder du deg på?
SYDEN YEEEY! Vil du også til syden?

You heard right! Jeg skal ikke til syden desverre, men ja - jeg har siiinnsykt lyst på en ferie til syden! Ett eller annet drit varmt land med skikkelig digge strender ogsånn skulle jeg gjerne hatt en toukers ferie til nå. Haha nå står jeg å drømmer meg bort på badet her, men det er jo lov å ønsketenke.

Thailand, bare SEEEEEEEEEE så digg da. Se på vannet!
Men nå må jeg gå å spise jeg, har en del ting å ordne her også med mamma, men jeg skal på skolen i dag.
Sååå da får jeg gå tilbake til ønsketenkning, snakkes!


- Vil du også til syden?
- Hvilket land er det fineste du har vært i?
NY PC og tvillingbytte! God natt folkens, sov godt!

Jeg er så utrooolig sliten, så jeg skal spise nå før jeg legger meg i sofaen å sover. Har foresten lekser jeg egentlig må gjøre, men vi får se etterpå hva jeg får gjort. Vi har ikke spist noe i hele dag, så nå kommer jeg til å spise sinnsykt mye!

Haha denne filmen så vi hos Helene (Margrete, Helene og jeg) Her om dagen og den er drit bra! Det er Lindsay Lohan som liten i begge roller hvor de to tvillingene i filmen bytter plass. ANBEFALES!

Seee så pent det er her! Elsker snø akkuratt nå, men er fortsatt i summermode og skulle gjerne tatt en lang ferie i et varmt land nå kan du tro.. Maja satt her istad btw og jeg er utrolig fornøyd med den nye pcen. Helene ringte også istad og sa hvem jeg kom på gruppe med i Samfunnsfagen - Thorstein, Tord, Åsmund og Katrine, så det var bra.
Men dere, nå går jeg å spise, vi snakkes!

- GOD NATT OG SOV GODT!

- Hva slags pc har dù?
Ting bedrer seg med tiden.. Can't buy me love er så sinnsykt fin film!

Nå har mamma og jeg akkuratt kommet hjem fra en HEL dag med bare farting rundt for å ordne med forsikring, pcer, mobilen min som ble ødelagt, nye koder og bil greier - HELE PAKKA! Etter en natt med utrolig dårlig søvn for begge i stua er jeg heelt utslitt mens jeg nå ligger i sofaen med den nye pcen vi kjøpte.
 

Mokka sjokolade som vi fikk av naboene sammen med vin ogsånn, kjempe koselig.. Det er digg!
Det ble en Acer og den er sinnsykt bra, mye bedre enn HP Pavilionen jeg hadde før, selvom den var sinnsykt bra den også! Tester den ut litt og prøver meg på Farmville, det kjente spillet fra Facebook. Satte også på Can't buy me love med Patrik Dempsey som hovedrolle (han er 13 år i filmen, haha) , en film som er utrolig fin! Jeg drømmer meg helt bort når jeg ser den, og det trenger jeg akkuratt nå så det er deilig og bare slappe av å se på den nå.
 
Elsker sånn lys på busker og trær i juletiden og jeg savner julen enda..
Men uansett, dette ble et klage innlegg haha uffamei! Ting bedrer seg med tiden og jeg blir bare glad av å tenke på den utrolig koselige og kule mannen vi fikk hjelp av til å finne pcen, for han minnet meg skikkelig om meg selv..Men nå er jeg så sulten at magen min døør, vi har ikke rukket å spise noe i dag, så vi snakkes!
Om dere vil kan dere stemme på meg på blogg vs blogg (link i et tidligere innlegg) + spørrerunde, eller dere kan delta i trøstepremiekonkurransen!

- Hva synes du om bildet?
- Har du sett filmen?
Vinneren av Wesc og Gavekort konkurransen! Meld dere på til 3 trøstepremier av verdi 600,-!

Konkurransen jeg startet 2. januar er nå avsluttet og vi har en vinner. Vinneren skrev en lang tekst og jeg ble utrolig lei meg da jeg leste den. Dette er en jente på 17 år fra Kristiansand som har en mamma med brystkreft og jeg synes det er forferdelig trist. Hun valgte Wesc topp str S i fargen hvit og blå skrift. Alle som deltok skulle skrive noe om meg, og jeg fikk UTROLIG mye fine deltagskommentarer som jeg ble kjempe glad for! Denne gangen ble jeg så rørt da jeg leste om ''Hermine'' som hun kaller seg at jeg nesten fikk vondt i magen da jeg leste det. Om dere vil se hva hun skrev kan dere gå inn på deltags innlegget mitt å finne hermine. Tilsammen fikk jeg 169 forskjellige deltagere og 179 kommentarer, tusen takk til alle som har deltatt!

Haha fun.
Jeg kommer til å dele ut 3 trøstepremier til denne konkurransen, så dere må melde dere på nytt her for trøstepremier om dere ønsker det, men de jeg trekker ut da vil stå som anonyme selvom dere har blogg, ettersom jeg egentlig ikke kan dele ut trøstepremier. Dere vil da bli kontaktet på innboks mail! Jeg sier ikke hva trøstepremiene er, men jeg kan love dere at de er fine og at verdien er på 199,- Lykke til til dere som deltar. For å delta må du:

1. Skrive bloggadressen din i kommentarfeltet og si ca. hvor ofte du leser denne bloggen.
2. GJERNE legge ut innlegg om det på din egen blogg, men det er helt klart valgfritt
3. Legge igjen link til innlegget ditt om du laget det.
- LYKKE TIL!


Nå må jeg stikke. Som dere ser er jeg ikke på skolen i dag, men det er pga det som skjedde her i går til dere som har lest det, og vi har sinnsykt mye å ordne opp i.. Er sliten allerede og det er morgen. Nå skal vi ut å fikse ting, så vi snakkes!

- Vil du delta om trøstepremie?
- Hva synes du om valg av vinner? Ingen negative kommentarer godtas ettersom dette kan såre vedkommende!
Mer innbrudd... Har tatt fingeravtrykkene og hendene mine, vi må sove i stua!

Da var klokka blitt litt mye, og jeg burde lagt meg halv ti idag ettersom jeg er helt utslitt av alt dette maset rundt innbruddet vi fikk idag! Naboer og mange andre har vært her hele tiden og vi har fått masse hjelp! Da jeg skulle løpe til Anne Stine for å låne en lader som OGSÅ har blitt stjålet måtte jeg bli der for å ta avtrykk til papirer av hånd, alle fingrene på hver hånd, fire fingre av gangen osv. Dette tok litt tid og nå har jeg nettopp sendt bort mamma. Var innom Jakob  på slutten og han var så søt at han lot meg låne pcen til i morgen, haha det er sånn miiiiini pc!

Haha skjekk Tord i bakgrunnen! Margrete og meg på skolen
Men dere, mamma og jeg må sove i stua vi, på sofaen - fuun.. VI hart funnet mere blod foresten, det var masse i vinduskarmen! Nå er mamma å tar fingeravtrykk og av hendene, så nå driver jeg å rydder på badet foresten, sinnsykt mye rot, så ja jeg er ganske sliten ja! Legger meg jeg nå, alt er så rotete...Har ikke fått gjort noe lekser eller noe til i morgen heller, som jeg MÅ! Natta alle sammen!
Er foresten med på blogg vs blogg, så om dere har lyst til å stemme på meg så gå inn her:
http://tedua.blogg.no/1262812806_dei_som_er_trekt_ut_a.html?c=1262813384800


NATTA ALLE SAMMEN, SOV GODT!

- Skal du stemme?
- Hva synes du om innbruddet?
Innbruddet her fortsetter.. At det går an av poilitiet!

Som dere leste i forrige innlegg har vi hatt et innbrudd her i dag. Tusen takk for så mange kommentarer, det er utrolig koselig å se at så mange bryr seg! Og det støtter mye! Har fått utrolig masse hjelp til å rydde, anmelde, fikse saker og ting her og maaange naboer har kommet hit. Når en går så ringer noen nye på, hele tiden! Har fått låne pcen til Jakob litt så snill som han er og så utrolig heldig som jeg. I dag skulle jeg jo på kino å se Avatar som jeg egentlig gledet meg skikkelig til, men den planen ble jo cansla pga alt dette.. Men til overskriften: Første gangen jeg ringte til politiet var de driiit sure og sa jeg måtte ringe nr 8200 istedet. Da jeg kom dit ble jeg sikkkert satt over 5 ganger før linja stoppa i en halvtime. Da la jeg på. Mamma ble helt fortvilet da hun kom hjem og vi ringte igjen, men det samme skjedde og da vi ringte politiet igjen sa de bare at de ikke kom og at vi måtte rydde opp alt forsiktig. ¨

VET også at dette bildet har vært ute før, men som dere vet har jeg pcen til Jakob hvor det er NULL bilder siden våre to ble stjåålet.... Dette bildet får meg i bedre humør, så da blir det dette!
HELDIGVIS har vi Dag Arne, faren til Anne Stine her som er politi og han kom å hjalp oss masse. Han tok masse svart på dørene ogsånn så fingeravtrykkene syntes med eeen gang og sinnsykt godt. Det var egentlig drit kult å se på + at han tok opp blodet ved å gnikke med sånn spesielle greier så alt festet seg på det ''papiret''. Synes det er utrolig unødvendig av politiet å være så sure og dessuten bruke så lang tid! Tenk om det hadde vært sinnsykt hast!? Men vi har ikke rukket å spise noe i dag siden skolen, så jeg begynner å bli veldig sliten og er kvalm, så jeg må spise litt nå. Må si det var urettferdig at det skulle skje akkuratt oss.. Vi bor i MIDTEN av alle rekkehusene her også, men bor mot en slags skog også da.. Men nå må jeg spise, vi snakkes!Sorry, vet det ble litt langt innlegg denne gangen å, men det er så mye her nå!

- Hva synes du?

- Har du noen gang ringt til Politiet?
Jeg kom hjem til innbrudd nå... Begge pcene våre er stjålet og mye mer, huset er helt kræsja..

Jeg kom hjem i 15 tiden fra Helene og det første jeg så var at vinduet til mamma var knust.. Derfor løp jeg rett til Gustav, men hadde ikke kommet hjem enda så det gikk rett til Jakob som ble med meg hjem + noen andre, for jeg turte ikke å gå inn alene.. Da vi kom inn var hele huset kræsja.. ALT var dratt ut av skuffer, skap og senger.. Begge pcene våre er stjålet, playstation 3'en min og alt tilbehør, kjelsås bagen min som tydeligvis har blitt brukt til frakt og ALT jeg eier nesten av smykker osv + mammas ting. Inne var det sinnsykt kaldt, helt nede i 10 grader eller noe og det var ikke noe særlig. Jeg ringte mamma og hun kom kjempe fort hjem med venninne og onkel og tante, så vi fikk rydda opp litt.

Sånn så rommet mitt ut i går..sånn ser det IKKE ut i dag! ALLE klærne mine var dratt ut, alle ting i skuffer og skap lå på gulvet i hele huset så det så ut som en bombe hadde vært der. I tillegg hadde de som hadde vært der SPIST hos oss og tatt seg en youghurt! HVA FAEN sier jeg! Sorry folkens, men nå er jeg drit sur og jeg vet ikke hva jeg skal gjøre heller, for det ble veldig mye på en gang for mamma.. Siden begge pcene våre ble stjålet vet jeg ikke helt hvor mye blogging det blir i dag, men dere skjønner sikkert hvorfor.. Gustav og Martin kom innom en tur istad også. Jeg skjønner ikke hva som er viiittseeeen! OG JEG HADDE SÅ SINNSYKT MANGE BILDER DER OG SKOLE TING! ALT ER BORTE!

Vet dette bildet nettopp ble lagt ut, men jeg har ingen andre siden jeg er på Jakob sin pc. Sorry.
En annen ting var at han ikke kom seg ut igjen, fordi vi har sikkerhets låser, så han måtte jumpe ut av vinduet igjen for å komme ut og dvs at han ikke fikk med seg hele den store tven vår heldigvis + at han skjærte seg og det er blod på badet og i gangen - groosee, men spor å gå etter. Dagen i dag har egentlig vært veldig bra ellers, men den ble selvfølgelig ødelagt da jeg kom hjem. Hvis jeg ser han igjen skal jeg personlig slå han ned! Btw så var jeg så heldig at jeg kom på RLE prosjekts gruppe med Tord. Happytime, men nå må jeg nesten stikke dere, ettersom jeg har brukt evigheter på dette innlegget og Jakob skal på fyss snart (treningssenter). Uvant pc haha. - Håper dere har hatt en kjempe fin dag, VET dette innlegget ble alt for langt og kjedelig, men vi snakkes!


- Har du hatt innbrudd før?
- Hva synes du om dette?
Se så trøtt jeg er.. Nå skal jeg kjappe meg å legge meg før pcen catcher meg!

Jepp, men som dere ser har den jo allerede gjort det ettersom jeg skulle legge meg halv ti i dag.. La meg alt for sent i går og det ender med dårlige dager, såå nå MÅ jeg køye!

Ja jeg ser trøtt ut.. Men jaja det er jo lov, klokka er MER enn den skulle vært, så NATTA FOLKENS!
Btw, i dag har jeg trent i to timer med Sølvi og litt Malene og Mitzi, vært med Sølvi og gjort lekser + noe heeeeemmelig.. nå kan dere lure nå!

GOD NATTA FOLKENS!

- Skal du legge deg snart?
Jeg blir gaal, men det er greit

Da var jeg og Sølvi hjemme igjen fra spinning og trening fra 17-19 som var sykt digg. Akkuratt nå har jeg bosatt meg i stua i sofaen med et tonn med skolebøker, for gjett hva som venter på meg nå - LEKSER! Haha dette året skal jeg jobbe mye og gjøre alle leksene ordentlig, ettersom vi skal søke på vidregående og at det har vært litt sløvt med lekser hos alle i 9, men nå går det bra. Haha, jeg blir litt gal av at vi første dagen på skolen etter ferien får tilsammen 5 innleveringer, parfremføringer eller presantasjoner å jobbe med, men det blir bra når alt er ferdig og jobbing gir resultater og det er når du får bra resultater det blir gøy!

LEKSER!

Et hemma redigert bilde av den chille senga mi og noen dvder. ROT, eller det er egentlig ikke det lenger, men på bildet så..
Da jeg logga på blogg nå hadde jeg 16 venneforespørsler fra istad og nå er jeg oppi 1300 venner! I tillegg skal jeg åpne mail inboksen min der det istad var 14 nye mail.. fuuun! Nå må jeg begrave hodet i lekser før jeg skal spise, så vi snakkes! Husk spørsmålsrunden og wesc/gavekort konkurransen litt lenger ned på bloggen hvor du kan vinne for samlet verdi 748,- !

- Har dere fått lekser enda?

- Er det din første eller andre skoledag i dag?
Mye som går etter utseende..Eller hva synes du?

Akkuratt nå sitter jeg med Sølvi her og ser på One Three Hill som jeg ikke skjønner noe av. Vi kom nettopp hjem nesten, men har rukket å spise rett i koppen og det er vilt digg! Dagen i dag har vært grei, men jeg la meg så sent i går, som vanlig, så jeg fikk litt vondt i hodet - men JAJA jeg overlever. Det er sykt kaldt ute, fryser av meg fingrene ute så når jeg skal rett inn å skrive på pc da, så går det driit sakte, haha!

På Grefsen Stadion - fotballkamp. Robin, Stian, Anders, Maria, Emilie og meg på bildet
En ting jeg har lyst til å spørre dere om er: Synes dere det er mye som går etter utseende? Det er jo det og det er litt irriterende ettersom at det er så slitsomt.. Nå gidder jeg egentlig ikke å ta det opp som et stort tema her nå, pga at Sølvi prøver å lære meg Farmville ordentlig og at vi må skifte til treningstøy nå, så snakkes!


- Er det kaldt hos deg?
- Synes du det er mye som går etter utseende?
Tissus bloggen sier GOD NATT!

Sier god natt jeg nå, haha huff i dag klarte jeg ikke å holde målet mitt om å legge meg halv ti, meen det kommer en dag i morgen! Nå MÅ jeg sove og jeg satser på å sovne fort uten mareritt. Denne dagen har vært heerlig og jeg elsker livet!

Anne Stine og meg i Grottene i Hellas. Haha jeg vet jeg ser hemma ut på bildet!
Kos dere i natt og sov godt!

GOD NATT!
- Når pleier du å legge deg?
SPØRSMÅLSRUNDE - SPØR MEG OM HVA DU VIL!

Fikk mange spørsmål sist gang, så forventer kanskje ikke å få så mange nå ettersom det ikke er lenge siden jeg hadde sist. Svarene kommer vell på videoblogg tenker jeg. Akkuratt nå sitter jeg med hodet helt ned i lekser for jeg skal pushe opp snittet mitt sånn sinnsykt mye mer nå til sommeren enn til jul, selvom jeg gikk opp mye da også. Er greit fornøyd med det jeg ligger på, men jaja - vil høyere ettersom vi skal søke på skoler nå! Men uansett, ja jeg skal ha ny spørsmålsrunde, og du kan spørre om alt du vil og som du lurer på!

Anne Stine og meg sommeren 09. MITT SUMMERMODE NEVER ENDS!

- Hva lurer du på?
Back to homewoork.. og til dere som har kalt meg for forbilde

Da var det back to homewoork etter en utrolig deilig toukers juleferie som dere også har hatt. Savner jula litt, den gikk utrolig fort, men det er egentlig ganske deilig å starte på skolen igjen og få faste treningsrutiner osv igjen! Fikk ikke trent mer enn 2 ganger i uka i ferien..MEN i gjenngjeld var det masse, litt for mye god mat! Men hør her a alle som syter over å legge på seg - det er bare jul en gang i året! Og alle dere som har skrevet at jeg er forbildet deres, dere er utrolig flotte selv og dere skal være kjempe stolte av dere selv alle sammen! Såklart så må jeg si at det er utrolig koselig å få sånne kommentarer, men dere må tenke på hvor flotte dere er også og ikke syte, for det er det ingen grunn til, så det så!  Haha vi hadde foresten øving til skoleballs dans på skolen i dag og det var skikkelig sånn ...nå husker jeg ikke hva det heter, men sånn elvis gjorde og mye annet rart.

Anne Stine, Lise og meg sommer 09 - fortsatt fra teltturen! Haha blir snart serie av bilder jo..
Btw, nå har jeg slått meg totalt ned på badet der jeg lever mye av tiden jeg er hjemme. Vi har nemmelig varmekabler i gulvet og det er så utrolig deilig, så jeg sitter her masse og orker aldri å gå inn på det kalde rommet mitt igjen når jeg først er her. Har også fått over 25 mail om å lage header! Har laget 8 og lager resten når jeg får tid. Om du vil ha eller lurer på noe så kan du sende mail til blogghanna@live.no eller kommentere i kommentarfeltet!
- Minner om konkurransen min hvor du kan vinne wesc eller gavekort til samlet verdi av 748,- !
http://tissus.blogg.no/1262464764_ny_type_konkurranse_k.html#comment


- Hva synes dere om at jeg kanskje tar en spørsmålsrunde til?
- Hvor i huset liker du deg best?
4 timer med trening er herlig ass!

Har akkuratt kommet hjem fra Aktivum hvor jeg  har vært med Julie Bjørnstad og Sølvi bl.a. siden kl halv 3. Hadde også gym i 70 minutter før det, så det har tilsammen blitt rundt 4 timer. Det er sinnsykt kaldt ute og så klart endte jeg opp  med å måtte busse og gå hjem i dette været, så nå fryser jeg av meg fingerne mens jeg skriver her! Tenker fortsatt på syden og sommer, så her kommer enda et bilde fra teltturen til Lise, Anne Stine, Sofie og meg fra sommeren 09, haha!

Savner det!
Nå skal jeg dusje, gjøre lekser og kanskje en liten tur ut, men får se hva jeg rekker. Skal hvertfall jogge en liten tur! Hverdagen har begynt igjen og da henger treningen med you know..


- Har du hatt en fin dag i dag og hva har du gjort?
Til din info søta og jeg skal lage header til de som spør på mail!

Har akkuratt stått opp jeg da og skal løpe på badet, spise og være ute av døra før klokka er ti over 8 tenkte jeg..Selvom det er planen spørs det om jeg fikser det, men prøver as allways vet dere. Bare sånn at dere vet det så slutter vi sent på skolen i dag fordi vi har 70 min gym i siste + at jeg drar rett på Aktivum og skal trene der til kl 17.00. Derfor kan det tenkes det ikke blir noe blogging før det, men hvem vet. Her kommer hvertfall et morgen innlegg!

Jeg ser helt retard ut på det bildet her, men jeg savner sommer! Lise, Anne Stine og meg da vi skulle på telttur og endte opp i hagen min. Utrolig koselig og jeg savner å være bruun.........
Og en ting til, til dere som har spurt om header skal dere få det når jeg får tid om dere sender en mail til blogghanna@live.no eller kommenterer på dette innlegget. Etter hvor mange som spør så blir de ikke kjempe kopliserte, men jeg kan lage og dere kan vrake eller velge selv. Nå MÅ jeg løpe på badet, nå har jeg mista masse tid allerede, haha som vanlig! Kos dere i dag, snakkes!
HUSK WESC OG GAVEKORT KONKURRANSEN TIL DERE SOM IKKE HAR MELDT DERE PÅ:
http://tissus.blogg.no/1262464764_ny_type_konkurranse_k.html#comment

- Har du like lyst til å dra til Syden som meg?

- Tror du Lady Gaga er mann eller dame? (Jeg vet, ute av tema, men jeg måå spørre! haha)
Hvis jeg hadde laget header til alle som hadde spurt.. Hadde du spurt da?

Jepp jeg  må bare spørre om det jeg, siden jeg plutselig fikk flere mail om spørsmål om å lage header. Såklart jeg kan gjøre det, men ettersom det er flere som spør så blir de ikke kjempe kompliserte. Laget 7 istad og finisha den siste nå. Om du vil ha ny header kan du sende meg en mail på blogghanna@live.no og spørre, så får vi se om jeg har tid.


Denne lagde jeg nå. Eneste betingelsen jeg har for å lage omtrent er at det står at jeg har laget den, heheeee. Nå legger jeg meg snart, som jeg istad sa jeg skulle gjøre for en time siden. EN TING TIL, internett er heelt fucka, jeg får ikke kommentert noen blogger og ingen bilder vises, WRÆÆ! Jaja, snakkes folkens, god natt!


Men tilbake til overskriften:

- Hvis jeg hadde laget header til alle som hadde spurt, hadde du spurt da?
- Hva synes du om headeren min?
Jeg vil til syden! - GOD NATT!

Jeey målet mitt de siste dagene har vært å prøve å legge meg tidlig for å snu døgnet jeg har satt på hodet tilbake. Derfor satser jeg stoort og sier god natt nå, selvom jeg ikke skal legge meg.....heh, men vi later som jeg legger meg bare. Skal spise og gå igjennom et UTV prosjekt, planlegge treningen i morgen og rydde rommet før jeg kan legge meg og plutselig er klokka halv 12! wooohhw.. men det er normalt. JEG VIL TIL SYDEEEEEEEEN!!!!!!!!!!!
Sitter å drømmer meg bort og ser på bildene mine, har så sinnsykt lyst til å dra til syden nå at jeg døør..

Meg og Sofie i sommer da Lise, Anne Stine, Sofie og jeg sov i telt i hagen min!
Haha vet at det ser ut som jeg ikke har hår på bildet asså, men det har jeg asså.. bare at jeg har det i en kul topp! Så det så, mohe.
OG EN TING TIL SOM PLAGER MEG DRIT MYE er at bildene på blogg.no klikker helt. Flere har sagt at de ikke ser bilene her og jeg ser heller ingen andres og når jeg skal se på outfits så blir det jo helt hemma..
Men nå stikker jeg, haha kan kanskje tenkes det kommer mer innlegg her i kveld..det er typisk meg, men vi får se - GOD NATT SÅ LENGE!

- Kan du se bildene jeg har lastet opp?
-  Hvilket land er yndlings landet ditt?
41 ting og facts dere ikke visste om meg! Haha gidder du å lese igjennom alt sier jeg bare..

Haha har sett så mange sånn lister hos andre, og jeg har aldri hatt det så tenkte jeg skulle dele litt med dere nå som dere kanskje ikke visste:
JEG....
- Er en som gir litt faen. La folk mene det de mener, like det de liker og ha på seg det de vil uten å få stygge comments!
- Elsker bukser (jeans)! Har 58 jeans + kanskje 8 joggebukser.
- Har over 40 gensere
- Bruker ikke sminke. - i nød consealer
- elsker mat
- VANN er best
- Elsker dyr! har hatt 4 hamstere og 2 hunder
- Snakker helt sykt i søvne om noen starter å snakke med meg og kan få latteranfall mens jeg sover
- Har lett for å bli bråhyper men kan også være skikkelig rolig.
- Tilpasser meg lett
- Er veldig utadvendt og ikke redd for å drite meg ut
- Kan av og til være FOR oppmerksomhets krevende - noot good..
- Elsker å glede andre
- Det ALLER første jeg legger merke til på en gutt jeg ikke kjenner er fargen på håret, ansikt og høyde
- Skjærer tenner i søvne
- Elsker senga mi
- Kan bli veldig masete på enkelte personer, men da er det en grunn
- Blir drit sur om jeg ikke får mat eller er veldig sliten eller trøtt
- Har i flere måneder på rad fått mobilregninger på over 2000 (i sommer)
- Var sinnsykt fjortiss i 7.klasse (3 år siden)
- Er mamma dulter
- Tar altfor mange bilder
- Har lett for å sette altfor høye krav til meg selv
- Liker å få oppmerksomhet og være morsom
- Hater når folk spiller dumme og later som de er blonde - Wrææ
- Zac Efron og Taylor Lautner er digge
- Hater folk som henger seg opp i bagateller og er drama queens!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! #¤%/(&)/=(
- Blir veldig sjeldent sjalu
- Er veldig følsom
- er storgriner når jeg ser på grinefilmer
- Liker nesten alt av musikk
- Spiller play station 3
- Er alltid litt sent ute.. NOOOOT GOOD!
- Hvis jeg ikke snakker er jeg sliten, sulten eller har vondt i hodet.
- Jeg elsker å trene og bli støl
- Jeg har en storebror som er verdens beste!
- Har gått på fiolin, riding, dans, svømming, håndball og fotball. De 4 første er shit lenge siden.
- Har utviklet allergi mot dyr, men har hamster likevell.
- Liker ikke sure mennesker eller de som skal rakke ned på andre
- Er sinnsykt glad i Anne Stine, Sølvi, Margrete og Helene og alle de andre vennene mine!
- Gjør grimaser på 80% av bilder som blir tatt av meg

- Har du en ting jeg ikke vet om deg?

- Visste du noe av dette fra før og hva synes du?
Lagde en enkel header til disse to

Dette innlegget er for å gi bort to ENKLE headere (siden jeg var opptatt ble de enkele)  til to som spurte:
OM header bildene er veldig små når dere skal ta de som header så er det pga bildene deres. MEN jeg kan ikke gjøre de større for da blir kvaliteten ødelagt.
Om flere vil ha, er det bare å spørre.. men ikke alltid jeg har tid eller orker. Har blitt spurt mange ganger før, men har desverre ikke hatt så mye tid. - Snakkes!- Hva synes du?
Hva vil DU se på videoblogger?

Lurer på en ting jeg! Hva liker dere best og hva synes dere er morsomst å se på videoblogger?
Folk melder seg fortsatt på wesc/gavekort konkurransen og det er kjempe morsomt at så mange er med!
Akkuratt nå snaket jeg med Anne Stine i tlf og driver å avtaler med Anne Marie hva vi skal gjøre.

Dette bildet har vært ute en gang før, men her er det igjen! - Lina, Meg, Ann og Rebekka!
WOW nå kjente jeg plutselig at jeg var vilt sulten på choco pops, så nå må jeg løpe å spise, snakkes!
WESC GAVEKORT KONKURRANSEN:
http://tissus.blogg.no/1262464764_ny_type_konkurranse_k.html#comment

- Hva vil du se på videoblogger?
Tusen takk for så utrolig mange koselige kommentarer! Jeg er trøtt..

ÅÅh jeg våknet nå nettopp og da jeg skulle se igjennom konkurranse innlegget å om noen nye hadde meldt seg på siden i går kveld var det jo mange! Nå er det 107 kommentarer der og alle sammen har skrevet så utrolig hyggelige ting! TUSEN TAKK alle sammen, jeg blir så glad av å lese det og dere er sinnsykt herlige! En annen ting er at jeg er litt for trøtt nå til at det er skole i morgen.. Det betyr vell at jeg må sette meg som mål å legge meg tidlig i kveld! Etterpå skal jeg også være med Anne Marie og Katrine i think, koos.Fortsett å melde dere på konkurransen folkens! Dere kan vinne en wesc topp eller et gavekort fra House of fashion til en samlet verdi av kr 749,-! Påmeldingsinnlegget finner dere her:
http://tissus.blogg.no/1262464764_ny_type_konkurranse_k.html#comment
 Ønsker alle som melder seg på LYKKE TIL!


- Har du meldt deg på?

- Hva skal du i dag?
KONKURRANSE! Klarer du denne? - Vinn Wesc eller gavekort på en samlet verdi av 748,-!

Da var det ny konkurranse folkens og i videobloggen under her spurte jeg etter tips til premier og regler ( DET ER UTROLGI VIKTIG Å LESE REGLENE GODT FOR HVA DERE SKAL GJØRE). Fikk flere forskjellige, men flest ville ha gavekort eller wesc, så da blir det det! Denne gangen er premien enten et gavekort på House of fashion til en verdi på 349,- eller en wesc topp i valgfrie farger og str. Sånn blir reglene:


HVA MÅ DU GJØRE FOR Å DELTA?

1.
  Skriv i kommentar i kommentarfeltet om hva du synes om meg + din egen blogg adresse.

2. Legg ut innlegg på din egen blogg om konkurransen (dette må du ikke, men hvis du gjør det så link til innlegget ditt)

3. Du kan også kommentere så MANGE ganger du bare vil for å evt. øke vinnersjangser!

LYKKE TIL!


Lise & Meg på Trollvann sommeren 09! Og JA, fortsatt i summermode!


- Skjønte du hva konkurransen gikk ut på?

- Skal du delta?


Videoblogg og ny WESC konkurranse? DU bestemmer reglene!

Akkuratt nå sitter jeg i stua til Helene med Helene og Margrete. Vi sitter å ser på Victoria Secret og det er sinnsykt mange pene der og det er gøy å se på! Det er alltid så koselig å være med de to jentene og jeg er så glad for at vi har blitt så gode venner! Men uansett, jeg skal ha konkurranse igjen! Tenkte at premien muligens kunne være en wesc tskjorte som jeg har hatt før, men denne gangen blir det nok bare en vinner. Its up too you guys - hva dere vil. Se på videobloggen for mer info! - Hva slags konkurranse og hva slags regler vil DU at jeg skal ha?
Vinneren av blogg vs blogg!


Vinneren av blogg vs blogg ble:

www.mathildehoyem.blogg.no

Grattis mathilde, du har en kjempe bra blogg!
Men nå skal jeg løpe på badet for jeg skal være med Helene og Margrete nå, snakkes!

- Har dere lest bloggen hennes før?
ENDELIG! Her er videobloggen av Margrete og meg - ENJOOOY!

ENDELIG, etter siinnsykt lang tid var video greia av Margrete og meg FERDIG med å laste opp på youtube. Det er tydeligvis litt for komplisert for meg det der, siden det alltid går galt haha.. Hva gjør du i kveld?
Youtube er &%¤%/(&)! Noen andre som ser på Bridget Jones på tv?

Ååhh jeg spurte i forrige innlegg om jeg skulle legge ut en videoblogg av Margrete og meg, men såklart kommer det til å ta vilt lang tid fordi Youtube er stygt akkuratt nå.. Jaja, uansett. Har akkuratt kommet hjem fra bursdag så jeg sitter å ser på Bridget Jones mens jeg spiser, haha den er sånn sikker vinner og hun er så søt! Til de som lurer, går den på nrk3 akkuratt nå og det er ikke så lenge siden den starta. Videobloggen kommer når jeg får det til!

Se så søt hun er da! Den dama er rå!

- Ser du på Bridget Jones?

Videoblogg av Margrete og meg!

Mamma har vært i Danmark og kjøpt maasse godteri osv, så Margrete og jeg har spist masse Ahgrens biler i dag. Vi satt å kasta det mens vi så på The Holiday istad mens vi filma, så det ble det videoblogg av. Har dere lyst til å se videoblogg av oss, så skriv JA i kommentarfeltet.ELSKER DE!

Kefalonia, miss it!
Nå stikker vi til Onkelen min for å feire. Han har bursdag i dag så det blir kjempe koselig! Har fått heelt totalt dilla på familie jeg i det siste, ELSKER å være med dem! Snakkes!

- Vil dere ha videoblogg av Margrete og meg etterpå?
Sov lenge, men elsker denne! Jeg vil gjerne høre hva DU tenker når du hører ordet - minner?

Haha Margrete og jeg satte på vekkerklokka kl 10 i dag for å stå opp litt tidlig å få mye ut av dagen, meeen vi endte opp med å våkne kl 14, litt senere enn planlagt. Vi la oss kl 6 eller noe da, så det var deilig å få sovet helt ut istedet for å bli kjempe trøtt hele dagen! Nå skal vi spise og se på The Holiday, som er  yndlingsfilmen min! Har så utrolig mange minner som jeg sitter å tenker på og det beste jeg har er da jeg var i Hellas og Kefalonia med Anne Stine og egentlig da jeg og Jørgen ble sammen, Hytta til Helene, Andre hytteturer, overnattinger, Syden, POLEN, stadion osv - men det var da og nå er det tid for masse nye. Har sinnsykt mange andre gode også, som jeg gjerne skulle skrevet her, men da ville det jo ikke blir plass!

ELSKER denne filmen! - Har du sett den?

Dette var i Asker, savner det!

Lise & Meg på Trollvann - dette var så utrolig deilig! Vi var sammen hele den uka!

Meg og Emilie  på Grefsen stadion!  - Maaange flere bilder jeg gjerne skulle lagt ut, men sparer noe til senere.
BTW -  GODT NYTT ÅR DERE OG GRATULERER MED DAGEN TIL MIN VERDENS KULESTE ONKEL STEINAR!

- Hva er det første du tenker når du hører ordet minner?

- Hva er det beste minnet du har?
Jeg elsker jentene mine! Overnatter med Margrete!

Ååå jeg har så sinnsykt gode venner som jeg er så glad i! Jeg aner ikke hva jeg skulle gjort uten dere og jeg har endelig funnet ut hvem jeg virkelig føler meg kjempe vell med! I dag har jeg vært med Margrete og guttene og Margrete overnatter hos meg, så vi ligger i senga nå å ser på Love Actually. Det er utrolig koselig og vi har det alltid så gøy sammen!

På bildet: Margrete, Helene, Meg, Katrine

Margrete og Meg i bursdagen til Helene! love you
I stad var vi litt rundt omkring hos meg, hos guttene osv og gjorde litt forskjellig. Vi var også ute å så på raketter - SEFF gjorde vi det, wii. Jeg ELSKER sånne kvelder som nå og resten av dagen i dag, det har vært drit koselig! Dumt at Helene ikke kunne være med, men vi får mange sånne kvelder fremover håper jeg. Haha dette ble et innlegg med mye love og elsker ord! Kos dere og sov godt - snakkes!


- Har dere gode venner dere er glade i?
Profiltekst her!


Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser
hits