Den perfekte blogg for deg?

Hey folkens da har jeg nettopp kommet hjem fra SATS! Var der med Carina og Benedicte, og løp i 45 min + styrke og utøyning. Ganske grei trening. Igår løp jeg 15 km + 1 time styrke, så nå skal jeg jo være ganske fornøyd da!

Satte meg ned for å lage et inspirasjons innlegg nå da jeg begynte å tenke litt på hva dere lesere egentlig vil lese om? Hva får dere til å lese en blogg? Hva hadde det vært spennende at jeg blogget og tok bilder om? Jeg vil høre deres mening!


På skolen! Benedicte, Hedda og meg <3

Men nå skal jeg spise og hoppe i dusjen, for Johan kommer hit om ikke så lenge og innen han kommer skal jeg rekke å gjøre sykt mye + at jeg er verdens største snegle, så ønsk meg lykke til med det. Snakkes!


Hva er den perfekte blogg for deg?

Hva hadde vært spennende at jeg blogget og tok bilder av?

Høytlivsskjørt hot or not?

Høytlivsskjørt har jo så og si alltid vært populært. Jeg selv er fan av det, synes det er super smashing og bruker det egentlig ganske mye når jeg skal pynte meg litt. Det som er fint er at det er et antrekk det er fint å stæshe opp med tilbehør! Nå hadde jeg på meg en ganske kjedelig,hvit topp på bildet, men om man bytter ut toppen, legger til litt smykker, armbånd, ringer etc, så vips! Er du klar for fest.

Topp - Sweeden // Skjørt fra Bik bok // Øredobber Bjørklund


Synes du høytlivsskjørt er hot eller not?

TISSUS OUTFIT 10.01.2011

Sitter å jobber med sinnsykt mye lekser mens jeg snakker med Johan og noen andre atm, så tenkte jeg kunne ta en pause og legge ut et outfit til dere! Lurer litt på om jeg skal til en venninne etterpå, hvis ikke skal jeg egentlig bare legge meg tidlig å sitte å nerde idag. Greit å være litt nerd innimellom, få ting gjort istedet for å skyve det lenger å lenger vekk fra seg for så å måtte gjøre alt på en gang. Gjevnlig arbeid er det beste!


Bukse fra Gina // Genser MATCH // Vest Espirit


Øredobber fra Glitter

Haha nå må jeg på do, snakkes!


Hva synes du om outfitet?Konkurranse, enkelt å delta, enkelt å vinne!

Jeg kjører igang en konkurranse hvor dere kan vinne en kjempe fin premie! Hemmelig hva det er, men det er noe man kan ha på seg og verdi er 299,-. Har fått denne sponset. Fikk forresten ny sponsor idag! Kan fortelle senere...

Reglene er enkle! Den som har den siste kommentaren på dette innlegget når jeg avslutter konkurransen vinner! Det kan tenkes jeg stenger den med en gang eller litt senere, hvem vet. Det deles også ut en ekstrapremie til den som kommenterer innlegget FLEST ganger iløpet av perioden konkurransen er åpen.

Så da er konkurransen igang!

Lykke til alle sammen:)

Skal jeg kjøpe Ipad eller mac?

Assa, selvfølgelig ville jeg kjøpt mac til vanlig, men det er halvveis til skolebruk og jeg skal kjøpe det idag så må bestemme meg. Det som er bra med ipad forhold til skolen er bok programmet iBooks hvor man kan laste opp bøker som på et bibliotek og skrive på den som en skrivebok. Den er lett å ta med overalt og har 3G nett, men alt det samme har jo egentlig en mac også? Vet ikke om mac har iBooks da. Men om jeg kjøper mac kommer jeg til å ende opp med å skifte ut denne pcen helt med den, og det er ikke meningen...  Sååå

Eller


 Men nå måå jeg gå til Hedda, har endelig lært meg hvor lett det er å få dårlig tid om morgenen, noe jeg vanligvis er pro på!


Skal jeg kjøpe Ipad eller mac til schoolwork? 

BURSDAG + OUTFIT 09.01.2011

Nå har Johan og jeg just arrived the house, etter en kjempe kos overnatting hos han! Nå skal jeg i bursdagen til en venninne av meg, Hedda med masse andre jenter kl 18.00, så det betyr at jeg har dårlig tid og må kjappe meg å løpe i dusjen. Merker at det var på tide med den shoppingen jeg hadde her om dagen, selvom jeg ikke får så mye tid til å prøve alt nå. Har jo egentlig utrolig mye klær fra før, men ja hva skal jeg si? Vi jenter kan vell aldri få nok klær, kan vi?Topp fra H&M, Tights fra Bik bok, Ring fra Gina Tricot,  Øredobber fra Pieces.

Vet ikke helt hva jeg skal ha på meg, men dette var noe jeg prøvde istad, så får se hva det blir. Nå var jo ikke det der sånn super awesome pyntet heller da... Men nå skal jeg løpe i dusjen, så snakkes!


Hva synes du om outfitet? 

Hva er en god venninne for deg?

Advarer dere, nå kommer et litt langt innlegg! Få se om dere klarer å lese det! Nå sitter jeg på rommet til Johan og venter på at han skal våkne, holder på å dø av sult haha, men han er så søt når han sover! Begynte å tenke på hvor mye venninner betyr for meg. For noen tar det lang tid å finne de venninnene man virkelig føler deg vell med å trives med, mens for noen går det fort. Jeg selv er veldig sosial, og har alltid vært mye med venninner, men ikke før det siste året har jeg virkelig følt at jeg har funnet de jeg trives godt med. Enda så merker jeg at jeg er åpen for noe nytt, men sånn vil det jo alltid være. Noen ganger når jeg er veldig sliten, så tenker jeg over hvor godt og viktig det er for alle å ha en god venninne de kan betro seg til. En de stoler på som de kan snakke med.

Mange er jo også guttejenter og liker kanskje best å være med gutter, men likevel synes jeg det er viktig å huske å ta godt vare på venninnene sine og ha det gøy med dem også. En god venninne for meg er en som løfter meg opp når jeg har det vanskelig, en jeg kan slappe av rundt og ha det morsomt med. Jeg må kunne stole på henne og være meg selv rundt henne uten å anstrenge meg. Hun er en jeg kan snakke med og stole på, tilbringe masse koselige stunder med, le mye med og lage minner med. Samtidig så trenger vi ikke å alltid gjøre så mye, når man har blitt gode venner kan man avogtil bare slappe av sammen uten å gjøre noe, og det er så deilig.

Jeg tror jeg kan si for nesten alle at det er godt å føle tilhørighet i en vennekrets


Venninnen som løfter deg opp når du ligger nede er en god venninne.

Hehee ja...vet hvor kjedelig det er med sånne lange innlegg jeg nettopp skrev, men noen ganger liker jeg å dele tankene mine med dere. Men nå skal Johan og jeg spise frokost, vi snakkes!

 


Hva er en god venninne for deg?

 

Fun with the girls!

Idag har jeg hatt en sykt travel dag egentlig, men koste meg skikkelig på Oslo City med Hedda og Ida! Skulle bruke litt gavekort osv, men var ikke heelt i shopping humør (noe som er skstremt sjeldent!) så endte opp med et par nye ting og mye snakking. Etterpå dro jeg en tur til Maja, mega kos! Rakk tilogmed bussen hjem, så heretter er jeg ''Hanna the supah fast handy woman'' right, Maja? Glemte å ta bilde av henne, men dere får se henne en annen gang! Haha, de andre bildene som ble tatt av oss idag tror jeg ikke dere har lyst til å se engang!


Rett etter jeg kom hjem fra ekstremt snøvær. Føler meg sykt digg...så MÅ dusje!


Hedda viste meg en butikk med sykt mye stæsh! Og jeg som elsker stæsh - jippi! Haha random dame i speilet.


Fant denne sykt fine ringen, elsket den!


Og disse, ELSKER bling!


Og alle jenter loves shoes... not a secret.

Nåååå gleder jeg meg bare til å bli ferdig i dusjen, for da kan jeg løpe ned til Johan og kose meg der ikveld, skal nemlig overnatte! Når du leser dette Johan - du er best pus! (Sorry for alt kliss til dere andre lesere, men litt må dere vel tåle, hehe) Dusjer nå, vi snakkes!


Hva synes du?

 

Andre enn meg som elsker smykker og stæsh?

Når jeg går ut osv, så pleier jeg egentlig ikke å ha på meg så mye stæsh. Men om jeg HAR mye stæsh mye er en annen sak. Egentlig synes jeg det er kjempe fint, men når jeg selv skal ha det på blir det liksom litt mye med en gang. Derfor ender jeg opp med øredobber og verdens fineste smykke, som jeg fikk av Johan til jul hver dag. Thats it. Haha mismatcher jo litt på det bildet under, men samma det.

Kjede fra VM, Ring fra VM,  Armbånd fra Dansk smykkekunst, Øredobber fra Cecilie Melli.ELSKER bling!


Disse fikk jeg til jul. Kjempe fine!

Nå må jeg løpe ned til Hedda, for vi skal på Oslo City siden det ikke ble noe av igår. Etter det skal jeg en tur innom Maja også til Johan, så begynner å få dårlig tid ettersom jeg er utrolig TREIG. Snakkes!


Andre som også liker smykker og stæsh? 

OUTFIT 08.01.2011

Da er jeg klar for å gå ut av huset allerede! Jeg er ganske snegle til vanlig, så likner ikke helt på meg, men alle kan jo overraske! Idag skal jeg møte noen, møte Maja, På Oslo city, trene med noen jenter på sats, kanskje på kino, spise middag hos Johan og overnatte. Det er dagens plan hvertfall. Merker at jeg er keen på å slappe av litt idag, så tar det litt rolig tenker jeg. Uansett, her er dagens outfit til dere:


Støvletter fra Bianco, Bukse fra Pieces, Topp fra Vero Moda

Hunden min<3

Nå skal jeg bare hive i meg noe å spise før jeg skal ut en tur, vi snakkes!


Hva synes du om outfitet?

 

Real photoshoot med Johan!

Ikveld har jeg bare kost meg skikkelig med Johan! Vi skulle egentlig på Oslo City og shoppe ut resten av gavekort-pengene mine som jeg har fått til jul + litt ekstra, som det alltid blir. Men jeg shoppa jo masse igår, så vi fant ut at vi ikke gadd likevell og endte opp med å lage verdens diggeste pizza og se på filmen PUSH. Awesome film, til dere som ikke har sett den! Etterpå ble det faktisk en ganske kul ''shoot''.


Haha sorry pus, du er alltid søt! <3 Outfitet mitt idag, enkelt igjen


Verdens beste!Nå skal jeg skifte og ordne meg litt, vi snakkes!


Hvilket bilde likte du best?TRENINGS-OUTFIT 07.01.2011

Da har jeg vært på SATS i noen timer og er klar til å hoppe i dusjen. Etterpå skal jeg til byen med Johan pus, det blir mega kos. Uansett, man gidder jo ikke å ordne seg så mye før man skal trene, men legger ut ''treningsoutfitet'' mitt. Har tatt masse fine bilder idag som dere skal få se senere!Tskjorte fra Nike, Treningstights fra G-sport/sportshuset. Sokker - H&M.


Uggs, Bergans, Grått skjerf fra Bik bok - love it.

Det skjerfet der har jeg alltid hatt lyst på, og den dagen jeg bestemte meg for å kjøpe det la jeg det i veska, og gjett hvem som klarte å glemme veska på trikken etterpå da. Fikk den aldri tilbake. Meg i et nøtteskal.
Men nå må jeg jumpe i dusjen, snakkes!


Hva pleier du å trene i? 

Jeg har verdens søteste ''veskehund''!

I slutten av November fikk jeg en liten valp, en Pomeranian. Har ønsket meg hund hele livet, fikk en i 2008, men den måtte vekk i 2009, pga at vi trodde jeg var allergisk, noe som halvveis var tull, litt surt. Men på den positive siden, om ikke det hadde skjedd hadde jeg jo aldri fått den utrolig søte hunden som jeg har nå! Hun er ikke stueren enda, så med andre ord vil det si at Johan (kjærsten min), mamma og jeg har måttet plukke opp en del ''uhell'' her og der.


 Millie og meg. En ekte liten ''veskehund'' haha. Skal ikke drive å stappe henne oppi vesker da.


Verdens beste hund!

Er blitt utrolig glad i henne, og mamma har tatt helt av, hehe. Blir jo ofte sånn når man får et nytt medlem i familien da. Men nå må jeg spise, vi snakkes!


Hva synes du om hunden min?NYTT DESIGN

Mange av dere har sikkert sett det, men istad klarte jeg faktisk å lage et ganske greit design! Wuhu, good work Hanna. Prøvde det samme tidligere idag, men det gikk jo ikke så bra hehe.

En ting som irriterer meg sykt er den bildesliden på høyre side av bloggen (ikke på bildene) som jeg laget i fjor som tydeligvis abosolut ikke vil fjerne seg. Har prøvd alt. Eller... nå kan jo ikke jeg dette helt lenger, men vet jo at det er en kode på html et sted. Samme med ''siste innlegg og siste kommentarer''. Vil gjerne ha vekk alle disse tingene, så hvis du vet hvordan dette gjøres og gidder å tipse meg er du awesuuuume!

Her ser dere hvertfall resultatet:

 

Nye designet, eller headeren som det heter! Ganske fornøyd jeg, ikke værst til å være meg det der altså!


Resten av designet.


Hva synes du om det nye designet?OUTFIT 06.01.2011 !

Jaaa, fant ut at det var på tide å kaste seg i dusjen istad så da kunne jeg like godt legge ut outfitet mitt nå som jeg er clean. Skal ut å bytte endel klær og andreting inn til gavekort nå, så da blir det jo litt shopping på meg idag.


Ganske simpelt outfit egentlig. Bukse fra Killah 1499,- Topp fra H&M 249,-

Skal også kjøpe meg iPad wifi 3G som jeg skal bruke som skrivebok på skolen istedet for alle de drittbøkene som jeg alltid klarer å miste eller ødelegge! Myye enklere. Kommer til å skrive om den senere!

Snakkes!


Hva synes du om outfitet?

Har du prøvd iPad før? 

Mye som har skjedd siden sist gitt!

Har ikke satt meg ned å tenkt på blogg siden juni eller noe tror jeg da jeg plutselig kom på det nå istad. Rart. Bestemte meg for å stikke innom en tur da jeg fant ut at jeg hadde glemt passordet, hehe veldig smart. Nå har jeg også prøvd å ordne litt på designet noe som failet veldig. Skylder på at det er lenge siden jeg har vært her og ikke husker noen ting atm.


Haha, skikkelig happy family bilde!


Men ja, siden sist har det skjedd utrolig mye. For det første - Jeg har begynt på vidregående bla. og stortrives. Folk forandrer seg utrolig mye fra ungdomsskolen til vidregående, det er awesuuume. For det andre, så er jeg fortsatt sammen med pus (ja, liker å være litt klissete å skrive pus), Johan som jeg skrev om på det siste innlegget jeg la ut, hehe. Det er de to viktigste tingene. Tror ikke det blir så veldig kult for dere å lese om alt som har skjedd med meg over et halvt år, så jeg skal spare dere for det! Uansett, fristet bare så sykt å skrive et innlegg. Jo forresten! Jeg har fått verdens søteste hund, Millie! Skal fortelle om den senere, men til dere som har litt peiling er det en liten Pomeranian! Ikke det fresheste bildet av meg, men jaja...skylder på at jeg er syk.                 

Skal på møte nå, snakkes!


Har du gjort noe spennende det siste halvåret? 

Profiltekst her!


Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser
hits