Dagens outfit!

 

Hei dere!

sorry for dårlig blogging nå, men det er noe feil med blogg.no hos meg, så jeg har veldig problemer med å logge inn og ut ogsånn for øyeblikket, så det er derfor. Igår var helt sykt, var først i bursdagen til Hedda som var utrolig morsom og hyggelig, før Margrete og jeg dro litt videre og folk spredde seg litt! Margrete sov hos meg, og vi var passe ferdige idag, så vi sov til to tiden.. Likevell greide jeg å drasse meg ned til trening med Jørgen halv fem da, good job.


Bukse//Levis, blazer//H&M, Topp//BikBok


Elsker disse øredobbene! Hmm, huden min så litt rød ut her, aner ikke hvorfor. Sikkert skygge

Nå er jeg døødssliten... Jørgen kommer hit nå, så vi skal baare chille, før jeg skal prøve å legge meg tidlig, noe som egentlig aldri går bra, men som jeg skal klare idag. Håper dere har hatt en suuper helg!

Vi snakkes!

Dagens OUTFIT!

 

Hei dere!

Nå har jeg kommet hjem, og driver å forbereder meg til 60' talls bursdag til en venninne ikveld som kommer til å bli kjempe kos! Margrete kommer hit i 18 tiden først så det blir nok et par bilder på dere. Tidligere idag var jeg hos Jørgen og lagde mat :) Eller, han laget maten - jeg spiste den, hehe. Jeg vet faktisk ikke hva jeg skal ha på meg enda, huff. Anyways, her er dagens outfit:

Jakke//Floyd, Bukse//Levis, Bluse//H&M, Ring//Gina, Armbånd//Accesories 

Sko//Bianco


haha se snøen under skoen

Nå skal jeg slappe av litt og vente på Margrete. Må lade opp litt til ikveld også før jeg skal spise middag!

Vi snakkes så lenge :)

New in !

 

Hola hola

Jeg har jo gjort et par småå innkjøp i det siste jeg også da! Ikke så veldig mye faktisk, vært raus med pengene, for jeg føler jeg har ganske mye klær nå. Har trossalt 130 jeans, over 70 gensere, 120 topper, 40 shortser...something like that. Hadde en suuper kveld igår by the way, håper dere hadde det samme Her er noen få av innkjøpene mine:


ELSKER denne! Åpen rygg og driiit kul. Fra Bik Bok


Denne er også fra Bik bok, og ja - jeg eelsker denne også. Synes det er så fint med mye bar rygg!


Topp fra h&m, viser den bare bakfra siden det bare der den er spesiell. Veldig fornøyd:)


Shorts fra Gina Tricot! Kan brukes om sommeren og til pynting! Fasongen ser vedig rar ut her da siden den henger på hengeren, den er kjempe fin i virkeligheten.

Dette var dagens lille innkjøp dere, håper dere likte det!

Vi snakkes senere:) 

She's like my sister!

 

Heii dere!

Nå sitter Helene og jeg i stuen min å spiser pizza og koser, så vi har det kjempe hyggelig! Skal ha det litt morsomt etterpå, hehe. Etter det skal jeg sove hos bestekameraten min, så denne kvelden blir kjempe kos:)

Tenkte jeg skulle skrive litt om Margrete til dere! Hun er som en søster for meg, en jeg kan dele alt med og bare være meg selv med. Kan jo være meg selv overalt, men henne kan jeg være med uansett hvor sliten og lei jeg er, hvor glad jeg er, hvor teit og sur jeg er, og jaa, alt. Vi var på venninnetur til Tyrkia i høstferien og det var den VILLESTE turen EVER. Vi skal tilbake dit nå i April eller Juni, så det blir helt sykt, gleder meg helt vilt. Så ja, Margrete - jeg vet du leser dette, hehe - Iloveyou <3Utrolig glad i deg! <3

Vi snakkes!

 

Etter trening og ned i spagaten

 

Hey peops!

Jeg trener jo en del, og før var jeg supermyk og tøyde ganske mye. Så stoppet jeg og har ikke tøyd på flere måneder, så jeg bestemte meg for å komme meg ned i spagaten, noe som gikk på fem dager, wohoooo Im proud! Btw - Her kommer jeg fra trening, så bildene er tatt etter trening. 


Ser ut som jeg ikke får knærne ned, men det er fordi jeg har en del muskler i beina.. Og, sorry for at man ikke får et helt bilde, men det var litt liten plass haha. Overse uttrykket mitt.


haha, vet ikke helt hvorfor jeg legger ut dette bildet.. men ja


Long hair 


Speilbilde som alle bloggere har

Også til slutt:


I'm supah mega strong woman!!! Neida, bare tull.

Har masse bra planer ikveld så det blir bra.

Vi snakkes senere! :)

Gårsdagen min in picturazz

 

Hallo dere :) 

La meg ganske tidlig igår jeg ettersom jeg måtte øve så mye til psykologi og har fått så lite søvn ellers denne uken! Derfor kan dere få litt av gårsdagens bilder nå! Neste innlegg er litt kult btw.. synes jeg da, just sayin. 

Haha, nå måå jeg få rævva i gir å spise før jeg drar på skolen!

Vi snakkes senere dere :)

Dagens OUTFIT!

 

Hei dere!

Nå sitter jeg i verdens deiligste stol og skal lese til psykologi prøven imorgen som jeg helt hadde glemt... Hadde matteprøve idag og den gikk faktisk veldig bra - tusen takk til alle dere som sa lykke til! Etter skolen idag var jeg litt med Helene før jeg dro på trening. Haha hadde verdens, veeerdens tyngste bag som jeg drasset på i hele dag så jeg må ha sett ut som en sliten pingvin da jeg gikk rundt med den.


Bukse//BikBok, Skjorte//VIC NORDSETH, Sko//Uggs, Hals//Gina, Ring//Floyd(?), armbdånd//Snö of Sweeden


Smykke - Nelly


Min elskede Goose

Nå skal jeg pugge psykologi! Legger ut et bildeinnlegg senere av Helene og meg med superkos bilder!

Vi snakkes:)

 

Håret mitt!

 

Heeeei, hehe

Ser mange av dere kommenterer og skriver om håret mitt, det er suuper koselig og tusen takk for utrolig mange koselige komplimenter! Dere er kjempe koselige alle sammen! :) Skal svare litt på ''hår'' spørsmålene på spørsmålsrunden på en videoblogg (mest sannsynlig) på fredag så kan ikke si så veldig mye nå, men her kan dere se litt haha:


Bilde i speilet-bilde hehe


Heheheee.... her ser man det godt fra siden. Dette er bare en kødde-pose just so you know!


Haha ikke bli sure for at jeg er fjortiss her

Skal si litt mer om hva jeg gjør med håret mitt på fredag! 

Vi snakkes! :)

Morgenfugl

 

Halla peops!

Idag er jeg faktisk litt mer våken, selvom jeg ikke la meg så tidlig som jeg burde igår. Alltid deilig å føle seg våken når man skal opp om morgenen, men vi får se hvor lenge det varer da hehe. Har matteprøve idag, får håpe den går greit! Krysser fingrene. Her er noen bilder av meg akkuratt nå:


Okei ser litt trøtt ut


Loveyou


Verdens beste hund!

Men nå må jeg spise, hvis ikke får jeg dårlig tid! 

Vi snakkes senere dere! :)

 

Dagens OUTFIT!

 

 

Heeiii bloggen

 

Tenkte å være litt klisje og si hei bloggen, siden jeg vanligvis aldri sier det. Etter skolen idag var Margrete og jeg på vår ukentlige tur på Kaffepikene, noe som var kjempe kos! Vi snakket og loket med å ta en del bilder, så noen av dem kommer ut her nå til dere! Imorgen har jeg matteprøve, så skal sitte å dø med matte nå en stund hvis ikke jeg sovner, haha har vært helt sykt overtrøtt de siste tre dagene, men hva kan man si? Bare å få seg litt søvn det :) 


Jakke//Canada Goose, Sko//Converse, Bukse//BikBok, Hals//Gina Tricot

Fine Mag <3

Genser//BikBok, Undertopp//Designers 

Selvom det er veldig vanskelig å se - jeg ELSKER gullneglelakken min <3
Beste!

Her kom det en snøbil og skuffet snø på oss.

Haha don't say it, vet det ser superdelikat ut. 

Her så bordet litt ekkelt ut. Men hehe , vi er pigs
Nååå må jeg prøve å pugge matte altså, blogg.no klikket litt så brukte helt mahfakka lang tid på dette innlegget! 
Vi snakkes så lenge! :)
My day in pictures

 

Heeei bebs.

Nå sitter jeg i den digge røde morgenkåpen min og chiller etter at jeg så og si døde på kaffepikene med Margrete idag... Jeg tåler jo ikke melk, fløte, krem osv (laktose), og dum som jeg var så kjøpte jeg kakao med MASSE MASSE krem. Spør alltid om ekstra krem, hehe. Så ja, endte ikke bra. Nå sitter jeg å jobber noe med revyen som snart skal være på Nydalen vgs! Premiere onsdag 29.Februar dere, anbefaler å komme å se på!! Kommer outfit bilder senere, men her er litt bilder fra dagen på skolen siden Mia og jeg hadde lots of fun i den fine fine gangen på den fine skolen vår:Bare fordi det er blogg og ta bilder i speilet


Fine Kavi


Legg merke til bolern i bakgrunnen (Stian)...kanin, kanin


Ja..bildet sier vel sitt.

Nå skal jeg jobbe med revy og promotere, sånn som når jeg sier til dere at - Nydalen revyen pågår fra Onsdag 29.Februar til Fredag 9.Mars, så da er det bare å ta kontakt for å kjøpe billetter! Anbefaler å tenke litt på dette ettersom dette er Nydalens første revy siden skolen er helt ny!

Outfit senere idag, snakkes dere! :)

Dagens I WANT

 

Halla folkeens.

Nå sitter jeg og har markedsføring i Nydalen! Morsomt å lære om. Idag blir det en del bilder på dere, også skal jeg se om jeg får filmet inn svar på spørsmålsrunden på fredag en eller annen gang. Spør om hva som helst, to innlegg under. Her er dagens ''I want'', kjempe fine ting, elsker genserne fra acne, de som ikke er så tunge da (strikkegenserne fra acne har en tendens til å være litt tunge) So, here we go:

 

nice, nice, nice.

Snakkes! :) 

Meg og min pomeranian dawgidog

 

Hei dere! 

Tok et par bilder igår og tenkte jeg skulle vise dere den lille hunden min. Det er sånn bamse/bollehund som mange kaller det, tilogmed pølsehund siden hun er bittelitt tjukk, men det synes ikke så godt da, hehe. Hun er litt over 1 år og da vi fikk henne rundt november ifjor var hun på størrelse med et marsvin! Bjeffer ALDRI, og er bare kos. Bytheway så heter hun Millie.


Da vi fikk henne. Feil dato merket i høyre hjørne - for your informationNå sitter jeg å spiser, skal jo på skolen snart og være flink jente igjen som dere andre! Gleder meg til idag, skal ha en skikkelig kosedag etter skolen, tar bilder og legger ut til dere! - Jo en ting til, idag er det mildt ute.. Hater når det snør, også blir det veldig mildt så snøen blir sørpe og jeg ødelegger så og si alle sko. 

Vi snakkes!

SPØRSMÅLSRUNDE!

 

Jeg tar en spørsmålsrunde nå, så da kan alle dere som lurer på ting, spørre om hva dere vil! Spør om litt interessante spørsmål da hehe.

Hva lurer du på? 

Dagens OUTFIT

 

Hei dere! 

Nå har jeg akkuratt kommet hjem fra mye gøy med Marius og Margrete, søteste kjæresteparret og meg som tredjehjul! Neida, det var veldig kos, hehe - og vi har det alltid morsomt sammen. Før det har jeg vært flink pike og vært på skolen. Har speilreflekskamera til å ta bilde nå (Canon Eos 450D) så nå blir det mye bilder på dere fremover! Her er outfit for idag, ganske vanlig:


Jakke//Canada Goose, Bukse//Abercrombie, Pels//VIC NORDSETH, Genser//BikBok 
Bare for at dere skal få se hele meg sko//Uggs Australia


Maggan og meg 


fiine


<3

Har alltid et eller fler bilder jeg er heldig på


Tjaa, hva kan man si


Loveyou <3

Her var noen av bildene fra idag! Nå skal jeg lese matte og psykologi til prøver! 

Vi snakkes så lenge! :)

Dagens I WANT

 

 

Hallaballa.

Nå sitter jeg på skolen, så flink og flittig som jeg er! Her er dagens I want:


Har så sykt lyst på vesken nederst til venstre. Har toppen nederst til høyre i litt metallic aktig farge, elsker den! Men har veldig lyst på den i helt svart også. Så på den lenge, men så kjøpte Margrete den og da endte jeg opp med å ikke kjøpe den.. dum som jeg er. OG JEG DØR ETTER SPEILREFLEKS EOS 500D... just sayin.

Ha en fin dag så lenge, snakkes senere sweet peops!

Kjolen jeg hadde på meg på nyttårsaften!

 

 

Hola chickas!

Er en del av dere som har spurt meg om hvor jeg har kjøpt den kjolen jeg hadde på nyttrsaften! Jeg kjøpte den på Nelly før jul og er super fornøyd. Vil anbefale å kjøpe en størrelse større enn hva man pleier ettersom det er paljetter sydd med synålstråd rundt som spretter av med en gang du beveger deg, noe jeg gjør hele tiden haha. Veldig åpen rygg og veldig kul! Alt i alt, et godt kjøp, noe som gjør meg glaad siden jeg 9 av 10 ganger gjør bomkjøp på nettet, haha. Sånn ser den ut in action:


Hahah, søte og snille Thomas. Mye sol så måtte ha solbriller.


Her ser man den litt bedre, går ganske langt ned foran


Tja.. et av mine beste bilder ser dere, meg i mitt ess


Forever alone


Elsker paljetter :)

Så da vet dere det! Kan ikke garantere at de enda har den, men er jo verdt å ta en titt for den som har lyst!

Obs- Man må ha ryggløs bh under! 

Vi snakkes dere!:)


 

Vinter OUTFIT

 

 

Halla babes! 

Okei, nå har jeg sittet i en time å prøvd å få bildegreiene på pcene til å fungere (sitter med 3 bærbare pcer og to minnepenner, sier litt om hvor dårlig jeg er på akkuratt dette her haha), og bildene fucket seg opp og alt ble æsj, og i tillegg brukte jeg helt sinnsykt lang tid på å komme meg hjem i dette kaos snøværet, MAHFACKA, men dere får nøye dere med vanlig kamera bilder på dette innlegget, hehe. Blir speilreflekskamera bilder fra og med onsdag til dere da, så trøst dere med det:) 


Sko//Bianco, Bukse//BikBok, Skjorte//VeroModa, Pelsvest//VicNordseth, Hals//Gina


Jakke//Canada Goose Parka 2011 
Tja.. Helene tok dette i mitt mest fotogene øyeblikk som dere ser.

Så må jeg jo vise dere fotografen som var så flink!


Søte Helene


Glad i deg!

Også meg og Stian som eskimoer da:


Veldig fine. Skulle rett på trening etterpå, derfor den store monster nike baggen.

Håper dere har hatt en kjempe fin dag, så snakkes vi! :)

 

Dagens I WANT

 

 

Er så sykt mye fine klær på nettet! Sitter på skolen og har rettslære nå, og vi på bakerste raden sitter kun å ser på klær... vindusshopper litt på nettet, hehe. Merker jeg har fått lidenskap for sånne strikkegensere som de under, har maange og ser nesten bare på sånt for tiden!Genser 1,2,3//Nelly, sko//Jeffrey Campbell, Genser //Acne, Genser//Bikbok

Hva synes du?

Ha en super dag videre, så snakkes vi litt senere! 

Mitt 2011 del 2!

 

 


Vært i Sverige på hyttetur med disse bebsa

 

 Sweeden in my heart, billig godteri


Margrete og jeg var flinke på kjøkkenet for once


Vært masse med tøffe Celine! Og brukt for mye penger på kakao..Nå ble det mye feil rekkefølge her, sorry... 17 mai.. alle andre bilder er fra i eller etter sommerferien, hehe.


Ny venninnetur til Tyrkia, med Margrete i høstferien, faen SYK tur! <3 

Til byen


Jeg fikk kjenne på høydeskrekken min 250 m over havet ...


STRAND!!!!!!!!!


Så traff jeg han karen her! 


Strand <3 


Sleiket mange fjes.. 


Alltid like med jeg da


Hippiefest


Tilbrakte mye tid på badet


Tja...


Nesten tatt fyr, MARGETE!!!!!!! fy.


Vært super fotogenius! (ironi, for de som ikke forstår)


Gjemt meg


Elsket musikk


Hatt MYE gøy


Glansfulle tider det der... spist is as usual, selvom jeg ikke tåler


Vært her også!


Spist på fridays mange uker på rad... huff stakkars $


REGN FOR FAEN.


Mer musikk


Sittet med Kristoffer som liker taket. 


Begynt å tørke neglene med hårføner

Vært brun


ooohh må ikke glemme dette, vi kjørte så fort at armene mine ble ødelagte og vi datt av langt ute på sjøen...heheh typisk Margrete og meg !


Vært å besøkt Sehoo's leilighet i Side!


Møtt en liten skilpadde! Andre gang jeg møtte en skilpadde i år var på doen til en jeg var hos, men den var stor så turte ikke å ta i den, isj.


Et bilde til fra denne kvelden her da... 

Dette var bildene fra denne pcen, har som jeg sa ikke så mange forskjellige, men dere får overleve! Om noen forresten er sykt pro på design, så send meg en melding på innboksen, er litt jente i nød her ettersom kommentar feldtet er borte på det nyeste innlegget hele tiden og overskriften er most inni teksten ... sykt irr.

Snaaaakkes glade mennesker :)

 

 

 

 

Mitt 2011 del 1!

Jeg vet jeg er ganske sent ute nå, men jeg har jo nettopp startet å blogge igjen, så dere får tilgi meg. Forresten, så er det nye designet litt nærmere ferdig nå, MEN jeg trenger litt hjelp med å fikse overskriftene i innleggene OG kommentar feldtet, for plutselig forsvant hele kommentar greia fra siste innlegg.. og headeren er midlertidig! 

Forresten så starter jeg rett på August i 2011 siden jeg er på en annen pc, og her har jeg ikke bilder fra før. Noe av det jeg har gjort i 2011 er:
Vært i bursdagen til Sølvi, før hun dro som utveksling til USA <3


Hatt jentekos!

Venninnetur til Tyrkia i August!

 

Syykt fin tur! 


Cold Norway

Trent MYE.


Vært med Sondre, han er en kjernekar!


Ja, hva kan man si..


Spist masse is, selvom jeg er allergisk mot laktose! hehehe...


Hatt det fett med Karoline


Sene kvelder


Hatt mye kos!


Vært på en del vors


Vært sykt mye med Margrete!


Vært på cafee

Hatt pølsekvelder


Vært i mange bursdager!


Vært med disse søte jentene!

Hatt mange jentekvelder med mange jenter :)

Dette var del 1 dere, kommer del 2 senere! 

Nå sitter Helene å spiller castleville ved siden av meg... Mens jeg blogger. Geeks.

 

Ny header og nytt design på vei!

Hei dere!

Haha, nå er det en stund siden sist! Var en som spurte om bloggadressen min idag og jeg har jo ikke blogget på år og dager, så da tenkte jeg å prøve å starte smått igjen. Ny header og nytt design er på vei, om jeg får det til riktig, jeg som suger på akkuratt de punktene der! Så det kommer til å være litt halvveis fremover, med en midlertidig header ogsånt! Akkuratt nå er Helene her og vi lager taco, så nå blir det muuunch

Kos dere og nyt søndagen så lenge! 

 

Profiltekst her!


Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser
hits