Bikini vs! Hvem av disse hadde du kjøpt?

Slenger ut en kjapp en jeg! Jeg liker best den brune, også den blå. Den rosa/fersken farga var også fin, men likte ikke underdelen så godt. Gleder meg vilt til sommeren nå, haha det snør litt for mye.

Nr 1. brun 99,-
Nr 2. 129,-
Nr 3. Rosa - 79,-

BARE OVERDELENE! Alle fra H&M.- Hvilken synes du er finest?

HEADER KONKURRANSE! Vinn sminke fra Lòreal Paris og vurdering!

Okey, jeg kjører en header konkurranse, for det har jeg aldri hatt før.
Premien er mascara fra Lòreal Paris + vurdering! (Til de som ikke vil ha premier som sendes i posten, så blir det vurdering + linking i 3 innlegg) Oppgi i kommentaren hva du ønsker.


For å delta må du:

1. Lage en header til www.tissus.blogg.no og bruke bildene som jeg legger ut under her.

2. Legge det ut på din egen blogg og skrive linken til den i kommentarfeltet, ELLER du kan sende den på mail til meg på blogghanna@live.no, men da må du merke mailen med ''Header konkurranse'' og skrive at du er med i kommentarfeltet.

På bildene under er jeg ikke alene på alle, men da kan dere velge hva dere gjør med klipping eller ikke, lykke til!
HER ER BILDER DERE KAN BRUKE, men dere kan også ta andre fra bloggen:Dette er noen bilder du kan bruke, men husk at du også kan ta andre jeg har lagt ut tidligere om du vil det.
LYKKE TIL!


- Vil du delta?

HEADER KONKURRANSE?

Hey! Akkuratt nå sitter jeg i senga å blomstrer siste feriedag før skolen siden jeg la meg kl 4 eller noe i natt... myye å snakke med folk om, you know. Men hvertfall, idag har jeg sykt mye lekser som skal være ferdig til i morgen, siden vi starter på skolen igjen.. Jeg har tenkt litt på å ha en header konkurranse jeg dere!

JEG VIL HA SOMMEEEERRRRRR!
Men nå skal jeg spise, så snakkes!- Synes dere jeg skal ha en header konkurranse?
 - Og om jeg har det, hva slags premier er dere ute etter å vinne?

Når man er så sliten at man ikke orker mer...

Ååh av og til så blir man så sliten! Jeg har gjort ting absolutt hele tiden denne uka, og har hatt det kjempe gøy! I dag er jeg helt totalt utslitt og orker seriøst ingenting! , Sølvi kjem, men jeg vet ikke om jeg orker det enda.. Akkuratt nå synes jeg ting er litt vanskelig å tungt, for det er veldig mye som skjer på en gang. Jeg vet ikke helt hva jeg skal gjøre....

I ungdommen er det mye humørsvingninger og slitsomme perioder. Akkuratt nå er jeg sinnsykt sliten, men jeg håper det tat seg fort opp igjen. Det er ikke meningen å klage her, det er bare godt å få det ut av og til! Men nå skal jeg ordne med noen viktige ting her, så vi snakkes!- Har du enkelte dager eller perioder du er sliten?
- Hva pleier du å gjøre når du er i dårlig humør?

Vuderinger!

Vinnerne fra gårsdagens konkurranse ble
SUNNIVA og EMOI, så trykk på navnene for å komme til bloggen dems.

Her kommer to vurderinger som jeg lovte:
EMOTI:


Header: Har en fargerik og opmerksomhetsvekkende header, men har ikke bilde av eierne, noe som kanskje er litt dumt fordi man da ikke kan få noe inntrykk av hvem som skriver bloggen. Likevell fikk jeg faktisk lyst til å se videre ned på bloggen. Resten av designet er enkelt, så det er oversiktlig.  Karakter: 3/4

Skrivemåte: Skriver greit, men har med smileys ofte. Skriver ikke så mye, men det gjør ikke noe ettersom det enkle ofte er det beste. Dere har nesten ingen bilder av dere selv, kun i et av innleggene jeg så + at dere ikke har bilder i alle innlegg, Sorry folkens, men dette trekker ned. Karakter: 3

Alt i Alt: Jeg synes bloggen deres er kjempe søt og jeg liker ikke å dele ut dårlige karakterer, men smileys og null bilder på headern og av dere i innleggene (det var jo noen i det ene) er det som trekker ned. Men stå på! Dere virker som noen kjempe søte jenter!

Samlet karakter: 3+


SUNNIVA:


Header: Du har en enkel header som er fin! Du har heller ikke noe bilde av deg selv som kan gi folk førsteinntrykk av hvem du er, noe som er litt dumt. Jeg pleier å bla fort opp og ned på blogger så jeg får et kjapt inntrykk av bloggen før jeg begynner å lese. Da jeg bladde nedover din så jeg at designet ditt var enkelt og ryddig - bra! Karakter: 4+

Skrivemåte:
Du skriver noen smileyes her og der, men ganske få, så det blir ikke rotete. Du legger ofte ut, har masse bilder og tilogmed videoblogg, så det gir jeg pluss for. Videoblogger er alltid morsomme å se på! Karakter: 4/5

Alt i alt:
En søt blogg som er oversiktlig! Du har utstråling og jeg synes du ser ut som en kjempe snill jente. Liker måten du skriver på, for du ramser ikke bare opp ting.

Samlet karakter: 5-- Hva synes du om vurderingene?

yey

Hey, nå har jeg sykt dårlig tid fordi jeg skal til Sølvi, men jeg får legge ut noe veldig fort her.
 
Den som kommenterer dette innlegget sist vinner og den som kommenterer mest. Konkurransen pågår til neste gang jeg logger på en pc, så da er det bare å delta! Vinnerne vinner en vurdering hver!

LYKKE TIL!

Nå stikker jeg, så vi snakkes!- Vil du delta?

Skal jeg starte på SATS eller Elixia?

Okey, jeg har vært på SATS med jentene hele denne uka, men Simen M. spurte meg idag om jeg ville bli med han på Elixia.. Og jeg har tenkt til å starte helt på en av stedene, men jeg aaner egentlig ikke hvilken av dem. På Elixia har de jo spa og det er 600 kvm større, men SATS er myyye nærmere og er utrolig bra. Haha, det er vel Elixia også da, men jeg vet ikke jeg.. Har du noen tips?
SATS logotype
ELLER

Jeg klarer ikke å bestemme meg jeg, men det er jo enklere når SATS er nærmere.. Så vi får se.
Men nå skal jeg gjøre sånn forfatter greie til skolen ferdig før jeg skal på Stovner senteret, så snakkes!- Trener du noe? og hva?
- Sats eller Elixia?

Vinner av vurdering!

På forrige innlegg fikk dere 40 minutter på dere til å konkurere om vurdering og vinneren ble SHAN!
 (www.xtreme.blogg.no)


Header: Denne headeren liker jeg faktisk veldig godt! Skriften er kul samtidig som den passer til headern på en måte. Det er bilde av jenta som har bloggen, og det er bra. Bildet passer til årstiden siden det er vinter og den er lys, noe som gir inntrykk av en glad person. Dette gir meg lyst til å lese videre! Karakter 5!

Innlegg:
Skriver bra og ofte! Bilder i alle innleggene og også bilder av deg selv, noe som jeg savner på masse andres blogger, så dette er bra! Jeg liker måten du skriver på og du varierer om du skriver mellomlange eller korte innlegg. Karakter: 5

Alt i alt + design:
Veldig fint og ryddig design! Ingen ''forstyrrende'' elementer her og jeg liker det enkelt, så her traff du blink. Jeg liker bloggen din og du virker som en veldig søt jente!

Samlet karakter: 5!


- Hva synes du om vurderingen?

Stikk innom bloggen til Shan HER
Min dag + Den som kommenterer mest på 40 min vinner en vurdering!

Hei dere! Nå har jeg akkuratt kommet hjem! Dagen min i dag har vært kjempe bra og den startet med at Margrete kom til meg i halv tolv tiden og ble til seks tiden for da dro jeg med mamma, martin og familien hans å spiste i nydalen før jeg møtte jentene å dro på SATS til nå. Utrolig digg, men nå er jeg litt små sliten. Haha ser på en genial serie som jeg ikke aner hva heter, men den er så sykt morsom!
 TIL OVERSKRIFTEN:
Konkurranse - Den som kommenterer mest på 40 min, vinner en vurdering av meg! Så da er det bare å delta og Lykke til! (Dere må kommentere på dette innlegget for å delta)

Christine, meg og Julie
Men nå skal jeg spise og ta en treningsøkt her hjemme, så vi snakkes!- Hva har du gjort idag?
 - Vil du delta?

Stikk innom bloggen til Mari HER!

DAGENS OUTFIT!

Hey! Gjett hva, jeg våknet tidlig i dag..jippi...
Egentlig er det ganske greit da, siden Margrete kommer til meg snart, så jeg må rydde litt ogsånn her før han kommer. Hadde det kjempe gøy med jentene i går kveld! I dag skal jeg være med Helene og jentene, så ut å spise med noen også på SATS med jentene igjen, så dagen er full, men det er jo ferie, men jeg har seriøst ikke sovet lenge EN dag nesten i denne ferien! Det er litt småvilt når det er meg vi snakker om, og egentlig litt synd haha, siden jeg har muligheten nå.

Haha skjekk magen min! Men her er dagens outfit, jeg vet jeg har lagt ut noe lignende før, men dere overlever.
Topp - Cubus
Tights - Bik bok
Btw, så mååå jeg legge ut dette bildet av Katrine, for jeg synes det er så fint!

Katrine, da vi skulle hente videokameraet hennes og ikke fikk brukt det, haha.
Men nå må jeg stikke, for jeg har vilt mye å fikse her nå, så vi snakkes!- Hva synes du om outfiten?
- Hva skal du i dag?

Stikk innom bloggen til Susanne HER!
Stikk innom bloggen til Mari HER!

VINNERNE AV KONKURRANSEN OG GIRLNIGHT!

Hey! Nå er Margrete, Tale, Sølvi, Christine og Oda hos meg og vi sitter most i senga mi å se på You, me and Dupree. Stakkars Dupree haha, har aldri sett filmen før jeg, men det er så synd på han, alt går jo galt uansett hva han gjør, haha. Nå er konkurransen avsluttet og vinnerne er:

Flest kommentarer, vinner av vurdering og linking i 3 innlegg:
Mari Birgitte

Siste kommentar, vinner av Lôreal Paris produkter:
Sandra Marie Skau

GRATTIS! En ting, jeg hadde egentlig tenkt å avslutte konkurransen etter 30 minutter i dag, men jeg fikk rett og slett ikke tid, sorry. Konkurransen ble avsluttet med tilsammen 886 kommentarer!


VURDERING AV MARI BIRGITTE! Trykk HER for å komme til bloggen hennes!Header og design:
Du har fint og enkelt design og headern din er egentlig veldig fin! Den viser hvem du er og gir mest fokus på deg. Den har også bloggadressen din stor, samtidig som den ikke gjør bildet rotete, veldig bra! Designet ditt og selve bloggen din er ryddig, og ikke alt for mye farge stæsj eller noe, bra! Karakter: 5

Innlegg:
Du legger ut ofte og har bilder i alle innleggene dine. Savner bilder av deg, men bare et enkelt bilde gjør tekster morsommere å mer intressante å lese, eller hva? Du bruker ikke tegn eller sånne ting, så det blir ryddig i det du skriver. Kunne kanskje ha skrevet litt mer i hvert innlegg, men veldig bra! Karakter: 4+

Alt i alt og andre ting:
Bloggen din er fin og man får lyst til å lese videre når man ser headern din. Den viser med engang hvem som skriver bloggen og det er bra. Videre nedover så jeg en del innlegg hvor det kun var bilder, men det gjør jo egentlig ingenting, for alle blogger forskjellig. Jeg liker egentlig litt mer tekst og bilder av deg og siden det er jeg som vurderer så gir jeg deg her en karakter 4.

Samlet karakter: 4/5


- Hva synes du om vurderingen?
- Deltok du?

Stikk innom bloggen til Mari HER!
Stikk innom bloggen til Miss Susanne HER!
DEN SOM KOMMENTERER SIST VINNER OG DEN SOM KOMMENTERER MEST VINNER!

Hey! Nå har vi dårlig tid as usual, fordi Tale og jeg skal ned å møte Sølvi på SATS å trene der til kl 12.15 ca før vi må rushe hjem igjen for å dusje osv til vi skal møte Thorstein. Vi skal på kino å se Valentins day også finner vi på noe annet på kvelden. Nå sitter vi hvertfall å spiser og satser på at vi rekker å lage smoothie før vi drar. Bussen går om ti min, stress! KJØRER EN KONKURRANSE TIL! Konkurransen avsluttes idag. Lykke til allesammen!

Dette er premiene:
En av vinnerne får sminke fra L'oreal Paris til verdi 399,-!
Den andre får linking i 3 innlegg og en vurdering.


LYKKE TIL!
- Vil du delta?

Forrige vinner av linking , stikk innom bloggen til Miss Susanne HER!
JEG HAR TRUKKET 7 VINNERE AV MAYBELLINE, GAVEKORT OG GÅRSDAGENS KONKURRANSE! Ble det deg?

Hey dere! Nå er vinnerne trukket i Maybelline og gavekort konkurransen og telt opp i gårsdagens konkurranse. Her er de:
Maybelline produkter:
1. Cristine
2. Marianne
3. Milje / Emilie

Gavekort på house of fashion:
3. Ine-Marie Jensen
4. Karoline

Gårsdagens konkurranse:
Siste kommentar og vinner av Adidas produkter: Carina
Flest kommentarer og vinner av vurdering + 5 linkinger: Miss susanne
Jeg kan si at June var på 2.plass, men deler desverre kun ut premie til siste og mest.

GRATTIS TIL ALLE SAMMEN!

Vurdering av Miss susanne:

Header & Design: Du har en søt header med bilde av deg selv. Det er bra, for da ser vi hvem som har bloggen. Bildet kunne kanskje vært litt større så man fikk mere fokus på deg, men den er kjempe fin. Det enkle er ofte det beste, er det ikke det man sier? Designet ditt er enkelt, så det passer til headerstilen, fint og ryddig! Karakter: 4

Innleggene: Oppdaterer ofte og bra! Bilder i alle innlegg, og det er et pluss. Du skriver noen smileys, men det går bra, så lenge det ikke blir FOR mye. Karakter: 4

Andre ting og alt i alt: Du skriver om meningene dine, hva du liker, hva du gjør osv. Det er mye variasjon, så det blir morsommere å lese. Veldig bra! Du kunne kanskje hatt litt flere bilder av deg selv i innleggene, så hadde det blitt bra. Bloggen din er fin og jeg synes den er kjempe søt, så fortsett sånn! Karakter: 4

Helhets karakter: 4
En ting btw, jeg er ikke god med lenker ogsånn, har aldri fått det til haha. Sååå jeg håper det går å trykke på navnene, men det har jeg ikke fått til før..De som har vunnet må hvertall sende meg en inboks melding når de ser dette innlegget!


- Deltok du i noen av disse konkurransene?
- Vil du delta i de neste konkurransene mine?
- Hva synes du om vurderingen?


- Stikk innom bloggen til Susanne HER!
Vinnerne av konkurransen og svar på spørsmålsrunden!

Hei dere! NÅ er forrige konkurranse avsluttet og det ble hele 774 kommentarer på bare et par timer. Haha jeg hadde allerede over 100 stk etter kun fem minutter. Helt sykt, men da har jeg to vinnere som dere får vite i morgen. Akkuratt nå har jeg kommet hjem fra jentene som var så søt å fulgte meg nesten hele veien hjem. Han skal være med meg til sverige i morgen også, så skal jeg være med Tale på kvelden.

Haha blinkskudd, peeeent..!
SVAR PÅ SPØRSMÅLSRUNDEN (Tar de første nå, SIDEN KLOKKA ER LITT FOR MYE):
Yndlings butikk?
- Bik bok, H&M, og Cubus
Snegle eller fisk?
Fisk
Mørkt eller lyst?
Lyst
Yndlings klessplagg?
Bukser
Hva hadde du valgt mellom din beste venn og kjærsten?
Begge
Har du kjærste?
JA
Hvilket dyr liker du best?
Hund
Anbefaler du noe sminke?
Er ikke god på sminke, haha

Hvorfor er du så pen?
Takk for komplimentet!
Hvilket redigerings program bruker du?
Windows og picnik
Hva er en god blogg?
En med mye bilder som ikke skriver dritt om noen. Må oppdateres gjevnlig og skrive litt morsomt uten å ramse opp. Fint design er alltid pluss som trekker lesere. En aktiv blogger som er for det meste glad, så man ikke blir i dårlig humør av å lese. MEN alt er jo forskjellig etter hva slags blogger man er ute etter.
Yndlings.. sjokolade? :D
De man får i smågodt greier, sånne runde med non stop i! De er beeest

Leser du mye?
Når jeg får tid og har lyst.
Er du forelsket?
Ney
Liker du folk som er yngre enn deg selv ?
Haha, jaja. Har ikke noe imot dem!
har høyden noe å si i et forhold ?
Ja, litt
om du skulle tatt men en ting på en øde øy. hva hadde det blitt da ?
Huset mitt fult av venner osv
hvorfor er du så SAIKO pen ?
Takk søta!
hvilken frisør går du til ?
Klipper meg selv, faktisk haha tro det eller ei
is eller kake ?
KAKE nå, om sommern - is

pappa eller mamma ?
begge
solo eller fanta ?
Hmmm..... Den var litt små hard. Drikker mest cola
turn eller dans ?
Dans, er ikke myk nok haha
kan du spagaten ?
Nei, jeg kunne
liker du best gutter med brunt hår eller gutter med blondt hår ?
Mellomting
Er du imot røyk og snus ?
De som gjør det får vel bare gjøre det. Det går utover en selv..
kommer du til å være 100% ærlig på dissa spørsmålene ?

Jepp
Bukser elle genser?
Bukse!

Yndlingsklesplagg?
Bukser!
Hva har du i skapet?
Masse klær
Hvilken bh str bruker du?
hmm..
Har du mange sokker?^^
haha hva slags spørsmål er det? Haha ja
Hvilken farge har du flest sokker i?
Hvite

Har du dyr?
Ja, Min elskeede hamster!

Sorry for litt dårlig og kort svaring, men jeg er helt vilt trøtt..
Okey dere, jeg MÅ legge meg nå for å klare å stå opp tidlig i morgen. Aksel og jeg kommer sikkert til å soovne i bilen.. uff. Men jaja, vi snakkes!- Hva synes du om svarene?
- Har du vært i sverige før?

WOHOOOOO!!!!!!

Heey! Nå har jeg litt dårlig tid fordi jeg skal til Margretel! Sykt digg istad, vi var på sats til kl 15.30 eller noe før vi dro til Sølvi. Men uansett, jeg fikk en drit god ide fra Håvard om denne konkurransen og den er egentlig ganske morsom!
Konkurransen går ut på at det rett å slett er om å gjøre å kommentere mest eller sist. Konkurransen avsluttes i dag, men jeg sier ikke når.

Dette er premiene:
En av vinnerne får et sett sponset av Adidas - bodylotion, parfyme, deo, shower gel osv. Verdi 399,-
Den andre får linking i 5 innlegg og en vurdering.


LYKKE TIL!- Vil du delta?

SATS treningssenter!

Ææ jeg ble vekket tidlig i dag siden vi får nytt vindu fra innbruddett, så det bråker helt sykt. Jeg skal på sats med Julie, Tale og Sølvi halv 11, så det passer jo egentlig ganske bra. Jeg slipper hvertfall å stresse sånn som jeg vanligvis må om jeg står opp normalt. Har fått gratistimer på Sats til de andre jentene, så nå får jeg bestemt meg om jeg skal begynne på sats eller elixia!


Det er nok plass hvertfall!

Je.
Men nå skal jeg spise og pakke ut her fra i går, sånn at jeg slipper det når jeg kommer hjem for det har jeg ikke tid til, så vi snakkes!- Trener du mye? (Hva?)
- Når pleier du å stå opp?
Sorry, jeg har ikke hatt internett!

Hey dere! Sorry til alle som har vært inne på tissus.blogg.no siden fredag, men jeg har vært på hytta med NULL internett. Eller, pappa hadde en pc som brukte en time på å komme seg inn på forsiden haha. Jeg ser at statistikken har holdt seg faktisk veldig bra til at jeg ikke har lagt noe, så takk til dere lesere! Akkuratt nå er jeg kjempe sliten etter en lang biltur, men skal spise nå så da blir det jo bra. En ting til! ALLE stygge kommentarer som kommer blir anmeldt!

Jeg fikk et par rare kommentarer på forrige innlegg fra noen jeg vet hvem er, og de er anmeldt, så det var da synd. Nå er navnene deres skrevet ned og jeg har allerede snakket med den ene. Men nå skal jeg spise og se på OL, så vi snakkes!

- Hva har du gjort i helgen?
- Hva skal du i ferien?
Gratulerer med dagen Margrete!

En av de beste vennene mine har bursdag i dag! Og siden jeg er syk, så får jeg jo ikke sagt ordentlig gratulerer med dagen til henne.. Derfor gjør jeg det her!

Æhæ, vi har gjort så sinnsykt mye gøy sammen siden vi ble gode venner og det er skikkelig rart å tenke på at vi ikke var det før.. Haha og du ELSKER å irritere meg din lille unge, men jeg er kjempe glad i deg! Gratulerer masse med dagen, håper den blir heerlig! Til de som lurer så holder jeg på å pakke til hytta etterpå som jeg skal bli på til Søndag med den kule fettern min. Jeg vet ikke hvor mye bloggings det blir der oppe, men noe skal jeg sikkert få til. Stay tuned sier jeg bare.
- Vil du si gratulerer med dagen til Margrete?
- Har du fri denne uka eller neste?

Vi liker å låne guttas klær, eller hva?

Hey! Gjett hva... JEG ER SYK I DAG Å! Supriiise!
Haha æsj, da blir jeg sittende en hel dag til i senga å bare blomstre jeg da. Heldigvis kommer pappa å henter meg i halv 4 tiden tror jeg, for da skal vi på hytta på fjellet, så det gleder jeg meg til. Det blir digg å endelig komme seg litt ut (har jo ikke vært ute siden onsdag, hjelp). En ting jeg begynte å tenke på nå egentlig er at alle jenter elsker jo å låne klærne til guttene, ikke sant? Når man liker en osv, så er det ofte man spør om å f.eks låne gensern dens eller noe, så blir man kjempe glad i den. Haha, nå kan det jo tenkes det bare er jeg som er kjempe retard her, men sånn jeg ser på det, så er det mange jenter som er sånn. Alltid koselig med guttas ting vet dere..

Olav og Tord

Dette bildet her er driiiiiiit stygt, og Margrete kommer til å drepe meg, men det passet så godt inn. Vi har klærne til Erik og Fridtjof.
Men nå skal jeg gå på badet og spise før jeg skal pakke litt, så vi snakkes!
Btw så var jeg på 90.plass på mest leste topplista i går, men guess what! Jeg er på 80. i dag! Haha gått opp 10 plasser! Thank you guys!


- Liker du å låne klærne til gutta?
- Oppfører du deg annerledes rundt en du liker?
I går hadde jeg 220 nye venneforespørsler!

Haha hva skjer med den norske befolkningen? Neida, det er kjempe koslig av dere og utrolig gøy egentlig at jeg har fått så mange. Nå har jeg over 2000 venner på blogg.no og i går fikk jeg så mye som 220 nye forespørsler. Akkuratt nå så sitter jeg å spiser spagetthi ogsånn mens jeg snakker med Aksel og noen flere. Wii, han er en søt en asså! I morgen er det endelig ferie, noe jeg er helt vilt klar for, men jeg håper jeg er frisk nok til å gå på skolen, så ikke dagen blir drit kjedelig. Skal på hytta med pappa, Janne og fettern min osv også denne helgen til søndag eller noe, før jeg er hjemme resten så det blir gøy!

Pappa og meg i Hellas vettttt. Sorry for uklart bilde.Savner sommer helt syykt!
Nå skal jeg trene styrke ogsånn med sånn opplegg jeg og Sølvi har hvis jeg orker. Hvis ikke går jeg seriøst å køyer tiiidlig. Så vi snakkes!


- Har du mange venneforespøsler daglig?
- Hva skal du i vinterferien?
Skriv bloggadressen din og jeg stikker innom!

Hey! Akkuratt nå har jeg fått sykebesøk av Anne Stine som kom med sjokolade ogsånn, så det var koselig. Vi har alltid sånn sykt mye rart å snakke om også i tillegg til at jeg er ganske smålei av å være syk nå, så da var det digg å få besøk. Jeg satser helt vilt på å bli frisk til i morgen så jeg kommer meg på skolen siste dag før ferien. Nå har jeg egentlig ikke så mye annet enn å sitte i senga, så da kan jeg likegodt stikke innom noen blogger. Skriv bloggadressen din i kommentarfeltet, så skal jeg stikke innom!

Legger ut dette bare for å vise hvor mye jeg savner sommer akkuratt nå.. Har helt sykt lyst til å ligge på stranda, jeg blir gaaaal, haha. Men nå skal jeg fortsette på en sånn film til klassen min, så vi snakkes!


- Hva er bloggadressen din?
- Er du i summermode?
SPØRSMÅLSRUNDE og statistikken min!

Hey! I dag har jeg et par glad nyheter + en dårlig en. Vi starter med den dårlige som er at jeg fortsatt er syk.. De glade er at jeg er på alle tre topplistene, Mest leste, Pluss OG mest aktive haha. Da ser vi hva jeg gjør mens jeg er syk for å si det sånn.. En annen ting er at jeg får bli med mamma en kjapp tur ned på storo å kjøpe en bikini jeg har hatt sykt lyst på (på vintern, haha jeg vet), og den tredje tingen er at statistikken min har gått rett opp igjen! Thank you guys!

Nå kjører jeg igang en spørsmålsrunde jeg! Forrige gang fikk jeg veldig mange spørsmål, så det endte med at jeg måtte plukke ut de spørsmålene det var mange av osv. Nå skal jeg prøve å svare på alle, men litt småavhenig av hvor mange det blir. Spør om alt dere lurer på!
Btw, husk konkurransen der dere kan vinne gavekort til verdi 250,- pr stk og produkter fra Maybelline!


- Lurer du på noe?
- Er du syk eller frisk?
Skjerp dere!

Hey! Nå sitter jeg å ser på OL igjen mens jeg fortsatt er syk. Kom bare til å tenke på noe egentlig, som ofte blir sånn kjempe store temaer.. Jenter blir sure på hverandre for ingenting enten det er sjalusi, irritasjoner, humørsvingninger osv. Det er helt sykt mange dramaqueens som alltid skal lage så mye nummer ut av sånt! Guttene er litt annerledes der og blir venner fort, mens mange jenter går på hverandre psykisk istedet for fysisk. Mange stygge blikk, kommentarer, baksnakking osv. Jeg er driiitt lei av alt sånn. Mange jenter er tilogmed sånn at de spør om helt unødvendige ting bare for å være ekle, og da kan det etterhvert være vanskelig å være hyggelig tilbake.

Haha Anne Maire, Andrea og meg på jentekvelden. Vi hadde det litt gøy, men bildet passer inn her.
Jeg liker best at det er sånn:

Celine, Rebekka, meg, Ann, Anne - Marie.
Såklart blir man irriterte og sure på hverandre avogtil, men det finnes jo greeenser for hvor langt man skal gidde å gå for å ''slå ned'' på en person så skjerp dere a jenter! Haha, men nå fikk jeg ut det kjappe jeg ville si, og skal prøve å ta noen treningsøvelser siden jeg ikke får gå ut å trene, så vi snakkes!


- Synes du jenter gjør mye ut av krangler?
- Er du flink til å gi deg eller si unnskyld?
Se jeg er syk..

Hey! Nå har jeg nettopp hatt en laaang girlchat med Margrete på tlf for å kalle det det. Er syk ENDA, så har ikke akkuratt fått gjort sånn drit mye i dag annet enn å dusje, se på OL, ligge i senga og spise frukt. Btw, så ligger jeg på 3.plass på topplista (Pluss) nå, moheh. Sånn ser jeg ut når jeg er syk hvertfall:

Haha sååå blid. Gensern er Aksel sin, den er stor, så den er skikkelig digg å gå i!
Resten av dagen går vell til å satse på å bli frisk. BTW! Jeg skal til Hellas snart som jeg har sagt før, bare at vi ikke helt vet når. Spontant er alltid gøy haha. Men nå skal jeg lage sånn sjokolade greie, snakkes!
Btw: Husk konkurransen der du kan vinne gavekort til verdien 250,- pr stk eller produkter fra Maybelline:
http://tissus.blogg.no/1266320495_vinn_gavekort_og_prod.html#comment


- Er du friske eller syk?
- Planlegger du, eller tar du ting på sparket? (Haha, jeg gjør OFTE det siste alternativet skal jeg si deg!)
4 stk til blogg vs blogg! STEM!

Hey! Planene mine om å bli frisk til i dag røk visst gitt.. Allerede i går kveld visste jeg vell egentlig det når jeg fikk så kul feber. Er helt sørpe for å si det sånn, om noen lurer på det, haha. Nå har jeg hvertfall trukket ut 4 blogger som er med i blogg vs blogg som du kan stemme på! To av dem går videre til finale, så da er det opp til dere hvem som går videre;)
1. www.whoot.blogg.no


2. www.diduknow.blogg.no


3. www.benedictehh.blogg.no

4. www.vaaali.blogg.no


Det var de fire jeg trakk ut, så da er det bare å stemme på den dere liker best! Om du ikke var heldig å bli trukket ut denne gangen, så kommer det mange flere ganger der du har muligheten til å bli med!
Btw, husk konkurransen hvor du kan vinne gavekort til verdi 250,- pr stk eller produkter fra Maybelline:
http://tissus.blogg.no/1266320495_vinn_gavekort_og_prod.html#comment- Ble det deg?
- Hvem stemmer du på?
Fotball VS håndball!

Hey! Som dere vet så er jeg syk, så jeg er helt stucked her.. Vurderte å dra på trening med Sølvi istad, men jeg orker ikke, så sitter å spiser spaghetti istedet og ser på the simpsons. Har lest en del til rle prøven som vi har i morgen, om jeg blir frisk, sånn at jeg er litt forberedt til den også. Men til overskriften, hva liker du best av fotball og håndball?Liker begge deler veldig godt jeg, så jeg vet egentlig ikke. Åh en ting til! Mamma er ute å kjøper is ogsånn nå, så etterpå skal jeg lage sånn sykt digg frappuccino! ÅÅÅÅÅÅÅÅH LOVE IT! Men nå må jeg spise ferdig ogsånn, så snakkes!- Liker du hånball eller fotball best?
- Liker du frappuccino?
Bilder fra sommeren 2009, I MISS SUMMER!

Åå akkuratt nå kjenner jeg at jeg savner sommeren helt sykt. Asså, jeg pleier egentlig å elske vinter også siden det betyr at det er mørkt om kveldene osv. Det er koselig haha. Men nå har jeg sykt lyst på sommer og vilt lyst til å dra til syden eller noe! Skal kanskje til Hellas en eller annen gang i Mai da, men vi må bare finne ut når eksamnene begynner ogsånn.

Lise og meg hos pappa i Asker

Lise og meg på Trollvann

Anne Stine og meg

Anne Stine og meg i Hellas

Anne Marie og meg

Seeee så digg da... Føler at Hellas bare ligger å skriker etter meg.
Jeg er jo syk til dere som ikke vet det, og det er drit kjedelig for da kan jeg ikke gjøre annet enn å blomstre hjemme.. og vi som hadde hjemmedag i dag. GØY! Men husk å melde dere på Maybelline og gavekort konkurransen i forrige innlegg! Snakkes!


- Savner du sommer?
- Hva liker du best av vinter og sommer?
VINN GAVEKORT OG PRODUKTER FRA MAYBELLINE OG HOUSE OF FASHION!

I dag har i hjemmedag og jeg har såklart klart å bli drit forkjøla.. FUUN! Satser på at det er en dags forkjølelse, for jeg orker ikke å være syk akkuratt nå. Etterpå skal jeg være med Aksel tror jeg og egentlig trene, men får se siden jeg er små sick. Har forresten en hel haug med produkter fra Maybelline her nå som skal gis ut som premier, men denne gangen trekker jeg flere vinnere som får et - tre produkter hver avhengig av hvem som blir trukket først - sist. Sorry, er dårlig på å forklare. Har også fått beskjed fra House of Fashion nå om gavekort konkurranse, så jeg deler også ut to gavekort med verdi 250,- stk. Reglene for å delta er shit enkle, men det lønner seg å LESE dem først som jeg ser mange av dere driter i:

1. Skriv bloggadressen din i kommentarfeltet + hva du synes om bloggen min (som i wesc konkurransen jeg hadde)

2. Dette må du ikke, men det er pluss om du skriver om det på din egen blogg. Om du gjør dette må du huske å gi meg linken til innlegget ditt.

3. For å øke vinnersjangs så kan du kommentere '' jeg vil vinne gavekort/produkter'' så mange ganger du vil. Jo flere ganger, jo mer øker du, MEN det betyr likevell ikke at den med flest kommentarer vinner!

Yep, Im in summermode. Da Sofie, Anne Stine, Lise og jeg skulle på telttur i skogen, men endte opp i hagen min.
Det er drit lett å delta i konkurransen, så da er det jo opp til deg om du blir med eller ikke. Lykke til!


- Skal du delta?
Smoothie VS Starbucks Frappuchino!

Har vært med Aksel helt siden jeg kom hjem fra trening og det er kjempe koselig! Bare sånn at dere vet det til dere som har kommentert det siste innlegget mitt så har blogg.no klikka hos meg som det har gjort før slitt for mange ganger. Haha det freaker meg ut litt siden jeg kan se alle kommentarene som er så teite og ikke vil vise seg på bloggen min.. Det står at de må godtas, men når jeg gjør det funker det ikke. Dritt.. Kjører en kjapp VS av to ting jeg ELSKER og ikke klarer å velge mellom:


Smoothie

Herregud jeg dæævver av å se på dette bildet når jeg ikke får kjøpt det i norge siden vi ikke har starbucks her..
Selv klarer jeg ikke å velge mellom dem siden begge to smaker vilt godt, men akkuratt nå skal jeg lage smoothie, så snakkes!


- Hvem av de liker du best?
- Har du smakt begge?
Dagens Outfit og Aksel

Hey! Har akkuratt kommet hjem fra Aktivum med Christine og Sølvi. Dro dit rett etter skolen i dag, så begynner å bli vilt sliten nå.. Har vært der omtrent 3-4 timer nå da, kan man si. Nå skal jeg jumpe i dusjen før Aksel kommer til meg. Han er på trening nå. Eller, han er treneren da. Dette blir en driiit kjapp ''outfit'' siden jeg ikke har så mye tid akkuratt nå:

VET jeg har hatt dette bildet før, men det er dagens outfit. Haha sorry deree, jeg er drit sliten.
Genser - Cubus
Hals - Gsport
Topp - H&M

Men nå må jeg stikke før jeg får litt dårligere tid enn jeg allerede har, så snakkes!


- Hva synes du om outfiten?
- Har du trent i dag?
Fatso Sir!

Haha i dag har jeg egentlig gjort ganske mye, og i 4 tiden kom Aksel til meg og var her helt til nå istad. Vi så på fatso btw, haha lenge siden jeg har sett den. Den er litt små lættis, men det kan bli litt for mye av det gode noen ganger. MEN, tommel opp fordet.

yeye, poor guy

TOMMELOPP!
Jeg har hatt en kjempe herlig dag i dag også, og nå istad da jeg kjapt så igjennom bloggen min så jeg fort at de fleste dagene mine egentlig er ganske herlige haha. Har tenkt å satse på å legge meg tidlig i dag, noe som såklart kommer til å bli totalt miss. Er alltid så treig vet dere.. såååå , snakkes!


- Hatt en fin dag?
- Har du sett fatso og hva synes du om den?
Guttas kamp og trening er herlig!

Åh herregud nå er jeg sykt sliten...... Stod opp kl halv 9 i dag for å gå på trening fra 10-12. Vi var forresten på basketball kampen til guttene også, så det var jo gøy. OFC knuuuuste de det andre laget, haha digga meg. Ååh jeg elsker å trene, der er herlig!

Et av mine tidligere outfits. yee.
Btw, annen ting er at jeg kjøpte tulipaner til mamma (dere vet jeg er mamma dulter) i dag tidlig som jeg hadde i sekken, og såklart så er de helt slappe nå. Har gått med dem der hele tiden, lent meg på sekken, slengt den rundt og alt mulig, ikke bra. Men de har fått vann nå, så håper egentlig at de overlever stuntene. Skal være med Aksel etterpå.- Hvilken sport liker du best?
- Har du kjøpt noe til mammaen din?
Engebråten ballet 2010 bilder del 2!

Har vært med Aksel i hele dag, men han gikk akkuratt så da kan jeg legge ut del 2 av bilder fra ballet:

Marie, Anne Marie, Katrine, Emilie, Frida, Tora og Mari

Disse bildene tok Marie, men de var så sykt fine! Emilie og Frida

Ballkomiteen: Andreas, Eirik, Malene, Carina, Aleksander, Stian og Mikkel

Andrea, Sølvi, Helene, Meg, Anne Marie, Guri, Ann

Jenny og Maja

Ida, Karoline og Julie

Markus og Andrea

Haha skjekk utrykkene til folk!

Det var utrolig bra pynta opp i salen, drit bra.
Til dere som lurer var ballet kun for 10. klasse og tilsammen er det 7 paralleller med så mange som 30 i hver klasse ca. Dvs at vi var  210 inne her, og dere kan tenke dere at det ble varmt. HOT, med andre ord.Men nå skal jeg se på noen sånne kule greier på tv, så snakkes!- Hva synes du om bildene?
- Hatt en fin dag?Blogg vs blogg, meld deg på!

Kjører en blogg vs blogg jeg nå siden det er en stund siden sist, så da er det bare å melde seg på!
Akkuratt nå har jeg trent og spist, så det er digg. Skal være med Aksel etterpå, og før det vet jeg ikke helt hva jeg gjør enda, vi får se.

Sølvi, Tale og meg
Men nå må jeg stikke, vi skal ut en kjapp tur, snakkes!
Skriv bloggadressen din i kommentarfeltet for å være med!


- Vil du være med på blogg vs blogg?
One word, HERLIG!

Ok, denne dagen har også vært herlig! Kom hjem fra skolen og trente i et par timer før vi spiste taco ogsånn. Etter det dro jeg rett til Aksel og var der resten av kvelden. Det var skiiiiikkelig koselig!

Skal være med han i morgen også, så det blir gøy. Blir vell trening også tenker jeg, og masse trening på søndag. Det ligger hvertfall alltid som småplaner hver dag! Men nå skal jeg legge meg eller se på OL åpningen som kommer etterpå, så vi snakkes!- Hva har du gjort i dag?
- Følger du med på OL?

At mennesker kan være så forferdelige mot hverandre..

Herregud den filmen her er helt utrolig trist å se på! Jeg får så vondt av den jenta som blir slått.. Jeg hadde tenkt å legge den ut i går, men fikk ikke tid pga ballet, så den kommer nå istedet. Jeg skjønner ikke at mennesker kan gjøre sånn og være så forferdelige mot hverandre! Selvom du kanskje er en som pleier å svippe igjennom sånne youtube filmer, ber jeg deg sette av to minutter til å se på denne. Det er utrolig mye forskjell her i verden og vi som har det så godt og er vant til å leve luksus, tar det ofte for gitt og tenker ikke på hvor bra vi egentlig har det..

ENGEBRÅTEN BALLET 2020! Bilder del 1

Det var helt heeerlig i går på ballet og alt var helt sinnsykt bra laget og satt opp! Temaet var ''Las Vegas'', og ettersom Engebråten gjør veldig mye ut av ballene sine var alt skikkelig bra gjort! Vi satt på mange langbord å spiste og hadde over hundre tjenere fra 9.klasse som gikk rundt å serverte tapas. VI er jo over 240 stk eller noe tror jeg, så det var sykt gøy! Tok veldig mange bilder før kameraet mitt døde, så her kommer noen av dem:

Marie, Julie, Katrine, Andrea, Sølvi, Helene, Meg, Anne Marie, Guri og Ann!

Andreas og Stian

Lina og Helene, sykt fint bilde!

Sånn så jeg ut

Margrete og Helene, see så fine de var!

Emil og Helene - legg merke til at Emil har glemt å lukke beltet, hmm..

Jenteneee i Hummer Limousinen

Margrete, Emilie, Johanne, Frida og Anne Marie - herlige jenter

Andrea, Erik, Maja, Fridtjof og Celine

Vi er helt syykt mange på 10.trinn ettersom Engebråten er Norges største ungdomsskole!


Haha
Jeje, det var hvertfall bilder del 1, men det kommer nok noen deler til om dere vil det, for jeg har en del bilder for å si det sånn.. Det var helt vilt hvertfall, men nå skal jeg på trening. Snakkes!


- Hva synes du om bildene?
- Vil du ha en del 2?Nytt design og header folkens!

Hehe, jeg hadde jo en liten avstemning av to headere om hvilken jeg skulle bruke, og omtrent alle stemte på den nye, så da ble det den! Har også endret bittelitt på fargen på linkene for at de skulle matche solbrillene mine på headern bedre. Nå har  jeg faktisk akkuratt kommet hjem fra skoleballet nesten og det var helt siick kult! Alle hadde det så utrolig gøy og hele kvelden var rett og slett HERLIG! Forteller mer om den i morgen og har tatt masse bilder!

Og til dere som har spurt om hvordan jeg får det til å ''gå ut'' i kantene så er det fordi jeg redigerer inn ''fokus''. Haha dårlig forklaring, men nå er jeg farlig trøtt, så må køye med en gang tenkte jeg! Dere er kjempe herlige alle sammen som gidder å hjelpe meg å velge headere ogsånt! Men nå legger jeg meg før jeg sovner på tastaturet, snakkes!

- Hva synes du om den nye headern?
- Var dette eller det gamle designet finest? (VÆR ÆRLIGE!)
BALLOUTFIT!

Okey istad la jeg ut innlegg om ballet vi skal på i kveld på Engebråten og jeg prøvde jo kjolen og alt i går så da blir det balloutfit på dere! Bildet er litt rart da, men dere overlever! HAHA, jeg går med høye hæler for første gang, så wish me luck. Eller, break a leg sier man vel.

Haha snasent av begge to egentlig.. Mamma og meg.
Kjole - Tina Ritzi
Resten av tilbehøret er ikke med her, haha. Men nå har jeg sykt dårlig tid, for jeg skal møte jentene for å bli henta av limousin nå! Snakkes!


- Hva synes du om kjolen?
- Hva synes du om hele outfiten?
Hvem av disse headerne skal jeg ha?

Okey, da var det kanskje på tide å skifte header, men jeg er ikke helt sikker på om jeg skal eller ikke siden jeg har blitt så glad i den jeg har nå.. Derfor tenkte jeg å legge ut begge her så dere kan stemme, for da vet jeg hva dere synes!
NR.1


Eller, nr 2 (Den jeg har nå)

Sååå hva synes du?


- Hvilken av headerne likte du best?
- Hvorfor likte du den best?
Vi har skoleball i dag! Balloutfit?

Hey! Nå har jeg nettopp kommet hjem fra skolen og er egentlig ganske sliten med helt vilt vondt i hodet. Vi skal ha skoleball i dag på Engebråten for 10.trinn og skal møte jentene på 7/11 litt senere. Tror jeg egentlig må legge meg litt før jeg begynner å stresse, for jeg orker ikke å ture rundt der nede med vondt i hodet. Utenom det kommer det til å bli helt herlig!

Jeg legger kanskje og muligens ut balloutfit, MEN det er ikke sikkert. Det blir hvertfall tatt mange bilder i dag, det kan jeg love dere. Men nå må jeg slappe av litt og spise, snakkes!


- Har du lyst til å se balloutfitet mitt?
- Har du hatt ball?


Hva er bloggadressen din? Jeg vil lese DIN blogg!

Akkuratt nå ligger jeg i senga med den elskede bonaqua vannflaska mi som blir ny nesten dalig haha. Istad prøvde jeg ballkjolen min + tilbehør og så klønete som jeg er klarte jeg såklart å få glidelåsen til å kjile seg helt totalt fast. Mamma og jeg brukte en halv time på å få av meg kjolen.. veldig morsomt. Og jeg som hadde tenkt å legge meg kjempe tidlig. Dagen i dag utenom det har vært kjempe bra og Helene og jeg har kost oss helt ekstremt!

Helene og jeg har det så gøy sammen!
Men uansett, jeg har lyst til å stikke en tur innom DIN blogg jeg! Kanskje jeg blir en fast ny leser, vi får se. Så alt du trenger å gjøre er å skrive bloggadressen din i kommentarfeltet så skal jeg stikke innom! Men seriøst, nå MÅ jeg køye, så vi snakkes!


- Vil du at jeg skal lese din blogg?
- Hva er bloggadressen din?
Vurdering, ble det deg?

Nå har jeg akkuratt kommet hjem fra majorstua! Er helt sinnsykt sliten så ligger nesten på badegulvet å sovner... fordi jeg ikke har spist på en stund..Hmm, men hvertfall så har jeg valgt ut bloggen som skal få en vurdering og denne gangen blir det www.sandradam.blogg.no som ble plukket ut!

Sandra er hun til høyre og hun er 15 år, asså 94 kull. INSANE pen, ja jeg vet!

Header: Sorry, det ble ikke den jeg tok på bildet over, men den er fin med flere bilder av deg. Du er utrolig pen så ,når man ser den for man veldig lyst til å lese videre. Den er ganske enkelt laget, men det enkle er ofte det beste.
5

Innlegg: Du skriver ca en til to ganger daglig og skriver bra. Du er yndlingsbloggeren min faktisk at the moment og jeg har vist bloggen din til mange av vennene mine.. Det er litt dumt at du ikke alltid legger ut mer enn ett innlegg som kanskje er litt kort, men da gleder man seg til hver gang det kommer noe nytt! Du skriver på en bra måte, ingen skrivefeil! Noen ganger smileys eller hjerter, men det gjør egentlig ikke noe. Its okey
5+

Bilder:
Du hadde ikke med så mye bilder før, men nå i de nyeste månedene i arkivet ditt har du alltid bilder. En sjelden gang videoblogg og det er jo pluss.
5-

All in all: Alt i alt ELSKER jeg bloggen din! Jeg synes det er gøy å lese om deg og hva du gjør. Din blogg leser jeg faktisk helt fast og jeg synes du virker som verdens søteste jente som er kjempe snill. Vi har jo blitt litt kjent gjennom blogg faktisk og face, men jaja. Alt i alt en drit bra blogg.
6-- Hva synes du om vurderingen?
- Har du vært på bloggen hennes før?

Akedag med 10 trinn!

Akkuratt nå sitter Helene, Thomas, Emil og jeg å ser på she's the man på film. Har hatt akedag i dag og det var kjempe gøy, men drit kaldt.. Heldigvis var møtestedet rett utenfor hos meg, så vi kunne stå opp sent i dag osv siden Helene overnattet hos meg og Maja og Christine kom hit tidlig i dag. Elsker aking!

Jenta mi! I snøen utenfor hos meg.
Det er digg å komme inn etter en hel dag ute, skikkelig varmt ogsånn. One word - chill.
Men nå skal vi se på filmen og prøve ut noen forskjellige ting her, så snakkes!- Hva synes du om bildet?
- Har dere hatt vinteraktivitetsdag?
Skriv bloggadressen din å få vurdering!

Heey! Nå ligger Helene og jeg i senga å hører på everytime og you'll be in my heart mens vi ser på Disney channel. Sykt deilig og vi ligger bare å prater masse som alltid, mens vi egentlig tenker at vi må sove å få søvn til akedagen i morgen. Møtestedet er RETT utenfor meg, så vi kan stå opp litt sent. Men ja, back til overskriften:
Du kan vinne en vurdering av meg! Alt du trenger å gjøre er å skrive bloggadressen din i kommentarfeltet, så kommer jeg til å trekke en heldig som får en vurdering. Lykke til!Love you!
En ting til , I gotta go my own way fra high school musical er en helt herlig sang, løøve it! Men nå må vi snart legge oss så vi ikke dør i morgen, så vi snakkes!- Vil du ha en vurdering?
- Når står du opp og legger deg?
Min outfit som syk! Stikker å møter Margrete nå

Nå er det 5 minutter ti bussen går, så jeg må som vanlig spuurte ned til bussholdeplassen for å rekke den. Margrete sitter på den og vi ska ned på storo en bitteliten tur. I dag har jeg som jeg sa i forrige innlegg hatt sykt vondt i magen, men det gikk over i 1 tiden heldigvis, så etter det har jeg ryddet masse her hjemme for mamma..
Tok et mini ''outfits'' bilde mens jeg satt på badet istad haha:

Haha sånn ser jeg ut når jeg er syk for det meste. Redigeringsprogram in my heart!
Nå mååå jeg løpe! Snakkes!


- Hva synes du om outfiten?
- Har du ofte dårlig tid?
Når man må snu å gå tilbake..

Hey! Jeg har en drit kjedelig dag hjemme i dag siden jeg hadde helt vilt vondt i magen da jeg skulle gå til Katrine og Helene i dag tidlig så jeg måtte snu på veien.. morsomt. Fikk melding av Helene ti min etter hvor hun hadde samme problemet, så begge er hjemme i dag. Hun skal overnatte her i kveld da, så jeg hååper at begge blir bra, men vi får se!

Helene og meg i Polen
Jeg hadde masse planer i dag og jeg håper at jeg blir helt bra senere ettersom dette er noe som pleier å gi seg etter et par timer. Joho. Skal kanskje være med Bjørn, også på storo med Margrete og Helene muligens, trene med Tale også overnatte  med Helene. Looking forward to it, snakkes!

- Er du syk eller frisk?
- Har du mye planer i dag?
Elsker herlige dager!

Hey! Nå skal jeg trene snart, men må bare la maten jeg spiste synke litt sånn at jeg ikke ender opp med heeftig hold. I morgen skal Helene overnatte hos meg og jeg gleder meg for det blir så kos! Vi har nemmelig vinteraktivitetsdag på Onsdag og ball på torsdag, så nå blir det myt tut og kjør haha. Har hatt det kjempe gøy med Sølvi og Christine i dag også btw og vi gjorde masse forskjellig og var litt her og der.

Koser meg sånn med dere jenter!
Nå skal jeg trene, så det blir slutten på en herlig dag! MEN jeg må pugge engelsk og lese til i morgen siden vi har forfatter prosjekt + engelsk skrivetime .. som jeg har tenkt å få bra på ofc, så derfor må jeg lese. Sneeiks!
BTW, en irriterende ting! Blogg.no klikka helt istad og jeg kom ikke inn på noen blogger eller noenting, litt små irriterende..

- Har du noen jenter du koser deg mye med?
- Har du herlige, greie eller dårlige dager for tiden?
Hva synes vi egentlig om solarium?

Hey! Akkuratt nå sitter Sølvi, Christine og jeg å spiser smoothie-is. Haha hadde ikke så mye juice igjen, så det ble litt mer is enn smoothie, men det er sykt godt! I gymmen i dag hadde vi dans, men uheldige som vi var måtte Celine, Katrine og jeg på rådgiving ti vgs skoler i halve gymtimen.. SÅKLART fikk vi timen akkuratt da, men vi hadde innebandy da vi kom tilbake da. Begynte å tenke litt på hvor mange som egentlig tar sol, og nå som det er ball tar jo omtrent alle jentene det!Iloveyou! Dette bildet tok vi på photoshoot i går.. må gjøres igjen!
Jeg lurer itt på hva folk synes om solarium egentlig jeg, haha. Det er jo deilig, men det er også noe jeg gjør sinnsykt sjelden ettersom jeg bare får sånn små fregner haha. Men nå må jeg stikke, snakkes!- Hva synes du om solarium?
- Tar du sol, isåfall hvor og hvor ofte?

Bilder fra photoshooten vår i dag!

Var jo med Tale og Sølvi i dag, noe som var utrolig gøy! Vi hadde det såå morsomt haha! Og nå vet jeg forresten nesten hvem alle kom med på ballet og jeg kom med Thomas og sara, så jess. Btw, vi var på en liten photoshoot! Her er noen bilder fra i dag:

Sølvi og meg


Ha ha .. vet det er litt hemmaHaha Tale ble så sliten at hun la seg ned midt i plantasjen... digger den jenta der!

Haha, heisann!

...love you!
Men nå skal jeg prøve å legge meg tidlig, snakkes!


- Hva synes du om bildene?
- Når legger du deg?
Dagens outfit og en sykt herlig dag!

Nå har jeg bosatt meg på gulvet etter å ha kommet hjem med Sølvi og Tale. Vi har hatt det skikkelig gøy i dag og gjort egentlig litt forskjellig. Tok tuusen bilder også og koste oss helt sykt på plantasjen faktisk, haha. Dere får vell se noen etterpå om jeg får tid, men her kommer først dagens outfit:

Øredobber - H&M
Genser - BSK (verdens herligste butikk)
Skjerf - Cubus?
Sånn så asså jeg ut i dag! I dag føler jeg egentlig at jeg har gjort helt sykt mye! Også har det vært vilt fint vær her, skikkelig sånn påske så det var tusen folk som skulle ut å gå på ski her, deilig. Men ja, nå skal jeg rydde før jeg må spise. Jeg sulter nemmelig, haha. Snakkes!
BTW! Jeg fant nettopp ut at jeg kanskje kommer med TO stk på ballet..

- Hva synes du om dagens outfit?
- Har du hatt en like herlig dag som meg?

Jeg pleier ikke å bruke sminke..

Har fått mye spørsmål om hva slags sminke jeg bruker og om hvilken sminke jeg synes er bra å anbefaler osv. Haha, for å være helt ærlig så har jeg utrolig lite peiling innenfor akuratt det temaet der siden jeg sjelden bruker det selv.
Prøver det sånn hjemme med venninner ogsånn selv, men går aldri på skolen med f.eks mascara, øyenskygge osv siden det blir så rart når jeg ikke er vant til det. Da ender det bare at jeg gnir meg i øynene og tenker ''faen'' etterpå fordi jeg glemte at jeg har sminke. Så daaaa, vet dere det! Men det er jo gøy at dere spør ogsånn da, det er lov!

Det er jo ganske fint da, men en annen ting er at når jeg har det så ser jeg HELT ut som en annen. Ligner ikke på meg selv at all, og det er jo litt gøy å.. Akkuratt nå prøver jeg å logge på fuckings msn som ikke vil på! Nedtur. Jeg skal være med Tale i dag og vi skal ake, gå på ski eller noe, så får heller ringe henne. Anyways, jeg må dusje nå, så vi snakkes!
- Bruker du mye sminke?
- Hva slags sminke bruker du?
Enda en blogg vs blogg + Outfit

Okey mye på en dag, men i dag har jeg blitt trukket med i to forskjellige vs'er og fått en vurdering og en anbefaling! Haha, morsomt. Om dere har kjempe lyst til å stemme på meg i vs'en jeg nettopp ble plukket ut i (en annen enn i forrige innlegg) så er det på denne adressen: http://littleblogger.blogg.no/1265491428_blogg_vs_blogg__stem_.html?c=1265492297051!

Haha, fant toppen blandt sommerklærne mine og dette ble en miiini outfit. Fra Bik bok
Jaja, dere hadde vært kjempe snille om dere gadd å stemme på meg! Nå skal jeg snakke med Katrine, Tale og Thorstein så snakkes!

- Vil du stemme?
- Hva synes du om mini outfiten?

Ida, verdens peneste jente!

Okey, haha siden jeg har skrevet om fettern min flere ganger, så har jeg lyst til å skrive litt om ida, som er verdens råeste dame/jente! Hun ble fornærmet da jeg bare skrev om tobias.. haha neida jeg tuller. Men hvertfall:
Hun er skikkelig snill og utrolig hyggelig og lett å bli kjent med.Ble kjent med henne siden hun er kjærsten til Martin. Da vi var i Paris ble vi jo godt kjent og det var kjempe gøy! OGSÅ ER HUN HELT SYKT PEN! Bare se:


Vet at bildene ble skikkelig rotete satt opp, men jaja, haha ikke så farlig.
Jepp, hun er helt sinnsykt pen! Og ja, nå kom jeg på at hun kanskje er et av forbildene mine også, haha.
Og Ida, når du leser dette - du var skikkelig fin i dag! Hmm.. ja, jeg er kjempe glad for at jeg har blitt kjent med henne, for hun er en drit kul jente med en kjempe utstråling som alle liker!

- Hva synes du om bildene?
- Ikke sant hun er insane pen?
Hjem fra by og fest!

Nå kom jeg akkuratt hjem etter å ha vært i byen også rett på en sånn fest. Har hatt det kjempe gøy i dag også må jeg si at jeg har verdens kuleste fetter. (har flere og er kjempe glad i alle sammen!) Haha fikk også kommentar tidligere i dag av Sara om at jeg var med i blogg vs blogg hos henne! Så det er gøy, og tusen takk for at jeg får være med. Nå skal jeg ut igjen før jeg skal trene, så jippi dette blir en sykt herlig dag!

Dette liker vi.. bilde fra i går da jeg nettopp hadde hatt håret i sånn håndkle oppå hodet så det er litt pjuskete, haha.
Uansett, om dere orker eller vil stemme på meg i blogg vs blogg så er det her:
http://sarux.blogg.no/1265454579_hanne_vs_vilde_jeanet.html#comment
Det hadde gjort meg kjempe glad og dere er verdens beste lesere!


- Vil du stemme?
- Hva har du gjort i dag?
Videoblogg - Vinnerne av wesc og gosh konkurransen, ble det deg?

Vinnerne av Wesc og GOSH er trukket, så da er det bare å se på videoen, så vet dere hvem som vinner! Nå skal jeg til byen om 5 min før jeg skal på en sånn fest, så sitter å spiser nå. Sier bare lykke til til alle sammen jeg, og håper vinnerne blir fornøyde med premiene! Haha jeg vet jeg ikke ser helt glad ut på filmen, men facts er at jeg hadde sykt vondt i hodet såå... thats my excuse! Men ja, nå MÅ jeg løpe, snakkes!
Gutters tankegang.. hot or not?

Haha trenger vell ikke si noe mer enn overskriften? Vi vet jo hvordan mange gutter tenker, så da tar jeg en hot or not på det! MEN asså, haha jeg sier ikke i dette innlegget at jeg synes det er not asså, siden noen trodde det. Men det er jo helt forkskjellig fra gutter til gutter!  Nå kommer Adrian, så snakkes!

yeee

- Måten gutter tenker på, hot or not?
Skjekk Lòreal pakka jeg fikk!

I dag har vi gjort masse gøy! Etter skolen var jeg med Helene hjem og var der litt før vi dro på jobben til pappa der jeg fikk en Lòreal pose med produkter fra Lòreal, Yves Rocher, VICHY osv. Fikk Det nye blader også + en pakke fra Adidas shower gel + Parfyme. Etterpå dro Helene og jeg ned i byen til Tina Ritzi hvor jeg kjøpte min endelige og siste ballkjole. Den er helt insaaaaaaaaaane fin, elsker den! Så dette var sykt mange herlige moments på en gang = herlig dag! Hallelujah!

Håret mitt ble super elektrisk etter jeg skifta til verdens diggeste fleece!

Noen av tingene:
Lòreal Paris Double Extantion Mascara, Lòreal Paris leppestift nr 787, Yves Rocher Shower gel x 2, Vichy ansikts og fuktighets krem, basic top fra Lòreal Paris, Neglelakk fra Lòreal Paris, osv. Utrolig masse fint!


Oioi, rart bilde. Men nå har jeg helt sinnsykt vondt i hodet som jeg har hatt i halve dag.. Så må legge meg ned litt i senga å se på tv eller noe. Være skikkelig looooner tror jeg at jeg må akkuratt nå helt til det går over og jeg skal ut igjen, så snakkes!

- Hva synes du om bildene?
- Hva slags sminke bruker du?
Lars Tangen, Hot or not?

Jeeepp, før jeg køyer nå som allerede er litt for sent så legger jeg ut en hot or not. Denne gangen er Lars Tangen temaet:

Såååå, HOT OR NOT?

Sier meg nøytral der, såå, en mellomting fra meg, hehe.
Men natta, jeg køyer nå, så snakkes!

- LARS TANGEN, HOT OR NOT?

Dagens sene OUTFIT!

Sorry for null bloggings i dag, men har vært ute av huset og med jentene HELE dagen! Dro på skolen halv ni for å pugge helt sykt til øvemuntlig med Margrete som vi fremførte kl 12, og det gikk kjempe bra! Rett etter det satt alle sammen å snakket litt i gangen, folk som hadde fremført og folk som ikke hadde.. koosy. Margrete og jeg surra rundt litt på ICA, 7elleven osv før vi dro på kaffe og brød. Vi hadde avtale med Helene, Katrine, Anne Marie og Andrea som også kom. Kjempe kos!

Hals - Gsport
Genser - Bik bok
Tights - H&M
 
Etter Kaffe og brød var jeg med Margrete å henta ballkjolen hennes som var insane fin og fant drømmekjolen min også som pappa plutselig ringte å sa han ville betale for. MY LUCKY DAY!Skal til byen med Helene i morgenå kjøpe den. Nå er jeg sinnsykt sliten egentlig siden vi har farta i hele dag og vi kom nettopp hjem fra byen. Vet dette innlegget ble litt for langt, men sånn får det bli, haha. Snakkes!

- Hatt en fin dag?
- Hva synes du om outfiten?
Sånn ser jeg ut nå + planen min i dag! Smoooth

Vi har fortsatt øvemuntlig, så vi bestemmer selv når vi skal dra på skolen osv, as you know. Men vi har fått tid på fremføring og den er kl 12. Derfor bestemte Margrete og jeg at skulle møtes halv ni på skolen for å få masse tid til å gå igjennom presantasjonen. Important things dette her, og vi satser på bra karakter. Vi har nemmelig et veldig bra opplegg! Laget meg smoothie nå, og sånn ser jeg ut:


NAM

Yeh, sånn ser jeg ut. Litt trøtt, men det funker fint..
Planene mine i dag er å være med Margrete og øve, fremføre også på kaffe og brød med fem av jentene. Det blir kjempe kos, så jeg gleder meg.
 
Det er disse jentene jeg skal på Kaffe & Brød med
Det blir sykt digg når øvemuntlig er ferdig også selvom arbeidsformen er skikkelig CHILL + at når det er slutt... jepp, eksamen next. Wohoo...... Men nå må jeg stikke, har dårlig tid så vi snakkes!

- Hva skal du i dag?
- Er det kaldt hos deg?
Har trent og sånn ser jeg ut akkuratt nå!

Da jeg dro hjem fra Margrete istad var det en syyykt slem mann med snø-freser som freste ALL snøen sin på meg! Haha jeg ble helt våt, og egentlig litt sur der og da siden det var snøstorm og litt for kaldt ute. Ørene mine datt jo av. Har trent en kjapp 45 minutters økt nå, så skal dusje og spise. Her kommer et bilde av hvordan jeg ser ut akkuratt nå, om noen lurer:

Here you go, nå må jeg stikke igjen!
Til de som lurer:
Genser - Billabong

Blå tskjorte som dere ikke ser - Aktivum treningssenter
Meeeen ja, vi snakkes!- Hva synes du om bildene?
- Hvilket klesplagg liker du best?

Hos Margrete!

Margrete og jeg sitter stucked med Øvemuntlig her, og det går kjempe bra. Var på veiledningsmøte istad 10.50 og fikk viktig info til fremføringen i morgen. Dette blir et kort innlegg haha. Thorstein , Margrete og jeg gikk innom Spar og Ica på vei hjem å kjøpte oss masse + bær så vi kan lage smoothie etterpå!

Tommel opp for jobbinga vi gjør nå! Nå må jeg gå back to work, så snakkes!


- Hatt en fin dag?
- Hva har du gjort og hva skal du i dag?

DAGENS OUTFIT!

Mamma drar på jobb nå så jeg våkna og slenger ut et innlegg her før jeg skal legge meg til å sove igjen, haha. Vi har nemmelig øvemuntlig til dere som ikke vet det og da kan vi selv vege når vi skal stå opp og hvordan vi skal jobbe. Margrete og jeg har veilednings time kl 10.50 så da har vi jo god tid! Dagens outfit:

Topp med paljetter som ikke synes - Bik bok
Bukse - Levi's
Vet det bidlet til høyre er litt rart med armer, men jeg tenkte dere ville se paljettene, noe som ikke gikk pga alt håret mitt..
Jaja, men nå skal jeg legge meg igjen, diiiggg! Snakkes!
- Hva synes du om dagens outfit?Trekantbikini HOT OR NOT?

Sitter fortsatt med øvemuntlig.. mye å gjøre, så kommer til å bli sittende hele kvelden, haha.
Kjører en hot or not:

Yeee, I think its hot

Tommel opp for trekant bikinier!
Men må pugge som et heelvette nå, så vi snakkes!

- Hva synes du?
Samme outfit, and here we go!

Okey, vi er skikkelig godt i gang med øvemuntlig, og nå gjelder det bare å få gjort odentlig ferdig alle effektene vi skal ha + at vi skal kunne alt utenat. Dette blir gøy, haha. Vi har valgt temaet Andre verdenskrig, de som ikke fikk med seg det, og skal på veiledning i morgen kl 10.50.

Rart bilde, men passer til outfiten. 
 Margrete og jeg er hos meg, så nå må vi jobbe mer.. Dette går bra vett, haha.

- Hva synes du om bildet?
- Hatt en bra eller dårlig dag?
Øvemuntlig in my heart

Jepp, kom opp i Engelsk. I går sa jeg til Thorstein at jeg hååpet å ikke komme opp i språk eller engelsk, men egentlig går det veldig bra. Margrete og jeg er hjemme hos meg nå å jobber, og vi har kommet utrolig godt i gang. Kommer til å bli ferdig i dag også har vi hele dagen i morgen til å gå igjennom å øve. Haha, vi har det egentlig skikkelig gøy med det siden vi har så utrolig gode ideer!

Vi har om ''war and peace'' i verden og fordyper oss i World war II, The cold war og flere kjente og viktige personer. Jeje, dette blir bra, og vi skal på veiledning i morgen før vi kan jobbe som vi vil og hvor vi vil. Egentlig er øvemuntlig skikkelig deilig og gøy, haha. Men back to work, så vi snakkes!
Husk wesc konkurransen til dere som ikke har meldt dere på:
http://tissus.blogg.no/1264873477_konkurranse_vinn_wesc.html#comment

- Har du hatt øvemuntlig før?
- Hva er yndlings faget ditt?
DAGENS OUTFIT!

Har akkuratt stått opp, så nå sitter jeg å spiser. Siden jeg helt uten videre føler at jeg har god tid, noe jeg ikke har, så føler jeg for å bare slenge inn en outfit her til dere.

Går vanligvis ikke med sånne skjorter, men har altid synes at det har vært kult på andre, så hmm..
Skjorte - Cubus
Bukse - Levi's
Topp - H&M
I dag begynner øvemuntlig (eller prøvemuntlig for de som sier det) på skolen, så det blir vell kanskje jobbing hjemme i morgen ogsånn, men vi får se hva vi får mest ut av fordi vi skal få MINST 5. Jeg bare ber til gud om at jeg ikke skal komme opp i Tysk eller Engelsk, så går alt etter planen. Går opp med Margrete, men om vi kommer opp i språk, blir vi splitta.. Uansett, det blir gøy!


- Hva synes du om outfiten?
- Har du hatt prøvemuntlig før, hvordan gikk det?
DIAMANTRINGER, HOT or NOT?

Okey, nå er jeg helt sinnsykt trøtt så enten skal jeg ut å trene eller legge meg tiiiidlig å lade opp til i morgen. Får se hva jeg gjør, jeg vet ikke enda. Uansett, kjører en kjapp hot or not jeg:
Diamantringer:Synes selv at det er mer enn hot, for det er kjempe fint! Det spriter opp masse uansett hva du går med og passer til nesten alt. Yeye tommel opp for disse!

Haha wierdo, ja jeg vet. Men nå må jeg stikke, snakkes!


- Diamantringer, hot or not?
- Hva synes du om bildene?


Dagens Outfit nr 2!

Haha, siden jeg plutselig ble kjempe sliten nå har jeg planer om å bli hjemme i dag uten å gjøre sånn kjempe mye. Øvemuntlig starter i morgen og jeg er med Margrete, så vi kommer til å jobbe som et heelvette til torsdag. Målet vårt er høyt, og da må man jo jobbe. Prøvde noen klær det er lenge siden jeg har sagt hei til, så tok noen bilder med cam, noe som betyr dårlig kvalitet, men dere får overleve.

Hmm, vet ikke helt hva som skjer med magen min der haha.
Topp - Cubus
Bukse - Killah
Topp under - Levi's


- Hva synes du?halv OUTFIT.. Sikra meg karakter 6 i dag!

Har akkuratt kommet hjem fra skolen etter gym, matteprosjekt og to prøver. Hele dagen har bestått av prøver og de var i engelsk og samfunnsfag noe som gikk VELDIG bra. Jeg har sikra meg 6'ern på samfunnsfag prøven og det var sykt digg å bli ferdig. Satt oppe til litt for sent i går å pugge, men ja - det lønner seg.

Dette er da dagens halve outfit siden du bare ser halve meg. Jukser litt på siden jeg tok bildene i går. Kommer kanskje mer senere i dag.
Hvit genser - Bik bok
Hals - G sport, men husker ikke merket
Topp - H&M
Men nå skal jeg ut, snakkes!
- Hva synes du om ''outfiten''?
- Har du hatt en bra eller dårlig dag?
Profiltekst her!


Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser
hits