H

H
BLOGGPAUSE PÅ TISSUS.BLOGG.NO?

Hey! Okey dere, må bare si at jeg flere ganger har vurdert det alle kaller for ''bloggpause''. Akkuratt nå har vi masse lekser og greier på skolen, og jeg trener mye, er mye med venner osv, så jeg har veldig lite tid til overs.. Jeg merker at det blir litt små stress å måtte tenkte ''shit, jeg må legge ut noe'' sånn plutselig om jeg ikke har gjort det. Jeg vet ikke helt hvor lang den blir,  men om jeg kommer tilbake? Det gjør jeg sikkert. Bare at, akkuratt nå er det sinnsykt mye på en gang.

Jeg er kjempe glad for at dere leser tissus og tusen takk til alle dere som er innom daglig. Jeg har vært på alle topplistene flere ganger, men jeg valgte selv å fjerne en html kode så jeg ikke kunne ligge på ''mest leste'' lista etter et par teite kommentarer jeg fikk av noen jeg fant ut hvem var.
 
Deler du 54 317 på 30 får du ca 1810 sidevisninger daglig. 1810 sidevisninger og 800-1200 lesere daglig er ikke dårlig, og jeg er overrasket over at det ble så mange så kjapt.
I starten var det et wow å ha 100 lesere daglig, men etterhvert kom det opp i 800. Nå siden jul har jeg ligget fra 800 - 1200 lesere, litt opp og ned ettersom hvor aktiv jeg har vært også. Nå tar jeg hvertfall en liten pause, og jeg vet ikke egentlig om jeg kommer tilbake eller ikke, men vi får se. Stay tuned. Og en annen ting, kommentar greia har klikka litt igjen, så til dere som har sagt på inboks at dere har kommentert men at kommentaren deres ikke synes på bloggen, skal prøve å se om jeg får fiksa det. Men må stikke nå hvertfall, snakkes!


- Hva synes du om bloggpause på tissus?
- Har du mye å gjøre om dagen?
Bilder av Helene og meg. Vilt klar for sommer!

Hey! Nå er jeg helt viiilt trøtt.. Har vært hos Helene i dag og vi slutta tidlig i dag siden lærerne skulle på kurs + at vi hadde sånn kåseri greier på skolen. Vi var litt ute også, noe som var sinnsykt deilig fordi det har vært så fint vær idag! Det smelter litt rundt omkring, noe som får meg til å tenkte på sommer...Jeg savner sommeren nå og kunne gjerne fått den idag, men så skal jeg jo til Egypt om noen få uker nå da, så det blir digg. Da skal jeg sooooooooole meg tenk!

Jeg vil bade! Haha jeg overredigerte det litt

Helene og meg på hytta til Helene i sommer. Den ligger btw 10 min eller noe unna den ene av hyttene vi er på!

Hanna - Helene

Helene og Hanna

Helene og meg

Helene og meg .... Igjen
Men dere, jeg har skikkelig mye jeg må gjøre nå, så vi snakkes!- Hva synes du om bildene?
- Vinter eller sommer?


FAEN JEG MÅ LØPE!

Æææ nå er det to min til bussen går, og jeg skal møte jentene på SATS, så har sykt dårlig tid. Snakkes!
Haha, tyypisk meg å ha dårlig tid!

Savner sommer!
Snakkeeeees, nå må jeg SPURTE!


- Hva gjør du nå?
Jeg har fått 20 headere! Stem på hvem av dem du synes skal vinne!

Hey dere! Akkuratt nå sitter Margrete og jeg å ser på Fatso mens vi spiser og litt sånn. Haha vi skulle egentlig lage smoothie men de maskinene streika totalt, så alt ble bare søl haha. Men uansett, jeg har vært så heldig å ha fått inn 20 headere og da er det opp til dere hvem av dem dere synes er finest og synes skal vinne! Det er ikke sikkert jeg kommer til å bytte da, for det er ikke så lenge siden jeg gjorde det. Noen av dem er ganske like, men ikke helt. 
DA ER DET BARE Å STEMME:
Nr. 1 


Nr 2
Laget av
Josefine

Nr 3
Laget av Emmy

Nr 4
Laget av
Pernille

Nr 5
Laget av Sunniva

Nr 6 Laget av ILUHT

Nr 7 Laget av ILUHT


Nr 8 Laget av ILUHT


Nr 9 Laget av ILUHT


Nr 10 Laget av KejAndresen

Nr 11 Laget av Sunniva

Nr 12 Laget av Malin

Nr 13

Nr 14 Laget av Silje

Nr 15

Nr 16 Laget av Marito

Nr 17

Nr 18 Laget av Marito

Nr 19

Nr 20, ligner på nr 1, men er litt annerledes med fokus
'
Nr 21. Av K-Andersen

Dette var alle, og btw om det ikke står hvem de er laget av er det fordi det ble litt rot i de forskjellige mailene + at jeg ikke fikk åpnet alle med en gang ogsånn, så om du er en av de som har laget dem, men ikke står over din header, så skriv bloggadressen din i kommentarfeltet!- Hvilken header likte du best?
- Hva synes du om headern jeg har nå?
Profiltekst her!


Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser
hits