JEG STARTER NY KONKURANSE - VINN WESC TSKJORTE ELLER TOPP - to kan vinne!

JESS - NY KONKURANSE! Da var det tid for ny konkuranse folkens og denne gangen kan dere vinne en wesc topp eller en tskjorte til en verdi av 399! Her er det VIKTIG å lese hva dere må gjøre for å delta, hvis ikke blir ikke deltagelsen deres med! Sånn deltar dere:

1. Skriv ett innlegg på deres egen blogg hvor dere forteller om bloggen vår og konkuransen. HUSK Å LINK til konkuranse innlegget vårt! - dette er viktig å få med!

2. Tips andre om konkuransen så øker kanskje vinnesjangsen din

3. Når du har laget innlegg på bloggen din, gå inn på kommentar feltet på DETTE innlegget og skriv adr til bloggen din + link til innlegget der du har skrevet om konkuransen og bloggen vår. Du må også skrive hvilken størrelse du ønsker å få toppen eller tskjorta i. Om du har tatt med bilde av headeren vår er det ett stort pluss! Vinneren vil bli kontaktet på INNBOKS mail også derretter igjennom mail.

4. Etter du har laget innlegg og skrevet inn link hos oss kan du kommentere ''jeg vil vinne wesc'' i vårt kommentar feldt så mange ganger du vil, dette ØKER vinnekjangsene dine ettersom hvor mange kommentarer du skriver.

blogg konkuranse 002
konkuranse blogg 001VIKTIG AT DERE LESER HVA DERE MÅ GJØRE FOR Å DELTA FOLKENS! Om dere gjør MYE for å vinne vil dere kanskje få med noe av make upen jeg har fått fra gosh, nivea, Lorèal, Max factor osv.. Vi får se hvor konkuranse lystne dere er da. LYKKE TIL FOLKENS ! - DET BLIR VALGT TO VINNERE!

HAR DU DELTATT ?

HAR DU LINKET OSS PÅ SIDEN DIN OGSÅ SKREVET I KOMMENTARFELTET?

HAR DU LEST HVA DU MÅ GJØRE FOR Å DELTA?

FRIDAG OG PAKKE fra Max factor, Gosh, Maybelline, Nivea, HR, Lòreal Paris, Yves Rocher og mer autch!

God morgen folkens! Stod opp litt helgete i dag siden vi har hjemmedag/fri fra skolen i dag. Vanligvis pleier vi å ha sånn prosjekt/innlevering som vi skal jobbe med disse hjemmedagene og denne gangen er det sånn gymprosjekt. For å være ærlig har jeg egentlig ikke helt fått med meg hva vi skal enda, men det blir gøy. I dag er jeg så heldig at jeg for første gang skal annonsere og reklamere for en rekke make up produkter! Igjennom pappa sin jobb har jeg fått masse produkter, men....jeg bruker jo ikke mascara eller noe så det er litt synd. Back to point - Grunnen til at jeg får disse pakkene er fordi pappa blandt annet blir tilsendt pakker fra Max factor, Nivea, Gosh, Maybelline, Yves Roch, lorèal paris, HR til reklamering og sponsing via det han driver med som da blir gitt videre til meg. Ohye.
HER ER DET JEG HAR FÅTT I PAKKENE:

blogg pappa og sponsor produkter 030
To av øyenskyggene fra Gosh
blogg pappa og sponsor produkter 029
Shimmer til øyeparti. Kan også brukes ønskelige steder i ansikt.
blogg pappa og sponsor produkter 024
Noe av innholdet
blogg pappa og sponsor produkter 022
GOSH, MAYBELLINE, MAX FACTOR, YVES ROCHER, NIVEA, NR 07, HR, LORÈAL PARIS

blogg pappa og sponsor produkter 020
Fikk mange av disse! Shimmer og øyenskygger til øyne. Shimmer kan også brukes på ansikt.
GOSH body shimmer - til høyre.

Disse produktene er veldig bra og anbefales til dere som liker sminke. Jeg selv bruker aldri dette i hverdagen fordi jeg ser helt hemma ut med det, men til de som gjør det er det anbefalt. Da har jeg reklamert og annonsert litt for produktene, så nå må jeg nesten se litt mer oppi den andre posen. Snakkes folkens!

HVA SYNES DU OM PAKKENE?

BRUKER DU NOE AV DETTE?

HVA HAR DU GJORT I DAG?

WOHOOO er med i blogg vs blogg og har blitt utfordret! Vil dere stemme på tissus?

Sorry for lite blogging i dag folkens, men har vært hos pappa på sånn advents greier i hele dag, as I said. Det var kos da og fettern min Tobias var der også (han er bare ett år eldre enn meg) så det var fett. Men dere -  vi er valgt ut til blogg vs blogg OG blitt utfordret! Haha, vil dere stemme på oss på blogg vs blogg hadde det vært utrolig kult! 
Hvis dere vil stemme på tissus, så gå inn på linken nedenfor:

Blogg vs blogg:
http://xflwrpwr.blogg.no/1259517679_blogg_vs_blogg_deltag.html#comment

Det er 6 deltagere, så her blir det nok konkuranse! Hehe, blir utrolig gøy da.

blogg bursdagen til helene 09 022
Malene, Andreas, Martine og Rebekka, wiha!

Btw, så gjør jeg ikke såå mye akkuratt nå, bare slapper av - er litt sliten så det er deilig! Da snakkes vi!

VIL DERE STEMME PÅ TISSUS/HAR DU STEMT?

HVA HAR DU GJORT I DAG?

ER DERE I JULESTEMNING?
Fikset på header, ny knapp og 1. advent!

GOOD MORNINGS!
Jess, jeg klarte å lage en menyknapp! Huff så mye jeg sleit med det ! Men haha, se hvor utrolig sturslig den ble, det er ''KONTAKT'' rett under headeren. Er ikke så god med html koder her på blogg.no så jeg får skylde på det. Fikk også til å fikse headeren så den ble ''klar'' og ikke så utydelig, ved å endre på bildeformatet. Huff, dette blir jo nesten sånn fakta innlegg jo. Men dagen i dag er kul. Jeg skal til pappa i dag med resten av familyen som skal ''feire'' første søndag i advent som vi pleier (tradisjoner vett) Og siden jeg er yngst må jeg tenne lys - hallelujah...  foresten så er vi på to av topp 100 listene, og forrige uke var vi på 4.plass på stjerneskudd! Uhye!

jrgen hanna 121 header

Siden teksten er litt ''bloggfaktaete'' tar jeg å legger ut et muligens header bilde jeg, hehe. Btw, i går var jeg hjemme og så litt på mgp jr faktisk også var jeg sammen med Adrian - kos. Men jeg har ikke spist frokost enda, så må stikke nå - vi snakkes folkens!

HVA SKAL DERE I DAG?

HVA SYNES DERE OM DEN STURSLIGE MENYKNAPPEN OG HAR DERE NOEN TIPS?

HVA LIKER DERE BEST Å SPISE?


KONTAKT

Hvis du vil kontakte oss, om du vil spørre oss, lurer på noe eller vil annonsere noe/ sende testprodukter til oss i posten sender du en mail til Blogghanna@live.no. Denne mailen blir ofte skjekket og du vil få svar raskt. Har desverre ikke mulighet til å svare alle mail når dere sender veldig mye spørsmål, men spør i vei, det er utrolig koselig med mail fra dere!

kefalonia hellas kopi ny header

Mail adressen til venstre på bildet er den dere kan kontakte oss på.

- www.tissus.blogg.no

TIME TO SHOP, nytt design and some memories in pictures

Daaaaa var det tid for shopping igjen! Eller hvertfall en halvveis juleshopping. Skal titte litt rundt med broren min (og ja, til dere som ikke visste at jeg hadde en bror: OMG! tok en fjortiss en). Det blir kos, og vi finner sikkert masse fint! Pappa har en big delux familie da, så det blir nok kanskje en runde med juleshopping til, men det er jo alltid gøy å gå i butikker! Utenom når man ikke har penger - dislike! Hmm, men ja vi har jo nytt design, var dette bedre enn det forrige? Btw, har mamma sin pc siden min hadde noe teit internettkoblings greier og her er det masse gamle bilder! Legger ut noen, haha gøy å se igjennom.

n72365045048599451927
Langøyene med C1 & C2 - 8 klasse 2008! seee så små Olav og Tord
majaaa hannaaa gurriii
Haha, Maja, Hanna, Guri  8 klasse 2008
lisei og hannai 763q895203
Lise var med meg på hytta 8/9 klasse. Lise & Hanna

Rekker ikke legge ut flere, skal rekke å dusje og dra ned til byen på 40 minutter, og så treig som jeg er så kommer det til å gå dårlig, huff. Vi snakkes da, kos dere i dag!

HVA SKAL DU I DAG?

HVA SYNES DU OM DET NYE DESIGNET?

LIKER DU Å SHOPPE?

NYTT DESIGN OG HEADER! HVA SYNES DERE, MER ENDRING?

Da var det nytt design og header! Hmm, fikk det ikke heelt til siden det ble litt uskarpt som dere ser + at jeg ikke klarer å fjerne ''rammen'' rundt hele bloggen. Om noen vet hvordan man gjør dette hadde det vært kjempe fint!
Headeren som fikk flest stemmer ble altså:

Nr 1.
header

Mens den som fikk nest mest med stemmer ble:
Nr2.
57196141259341294441

Men folkens, da lurer jeg på hva dere synes jeg! Btw, har jeg sittet barnevakt fra 7-12 i kveld, det var kjempe koselig og vi lagde sånne julegreier, som fikk meg litt i julestemning - det liker vi! Spiste AAAALT for mye mat da, dislike... Fikk vondt i magen, huff. Nå er jeg hvertfall hjemme igjen og er ganske trøtt og sliten, så sorry jeg orker ikke å stresse veldig med designet nå, det får heller vente litt til i morgen. Må slappe av litt nå, vi snakkes!

LITT FLERE SPØRSMÅL I KVELD TIL DERE:

HVORDAN BLE DET NYE DESIGNET OG HEADEREN?

VET NOEN HVA SOM KUNNE VÆRT BEDRE OG HVORDAN MAN FÅR BORT RAMMEN RUNDT BLOGGEN?

HVORDAN FÅR MAN ''MENYKNAPPER'' UNDER HEADEREN?

ER DET FINEST MED FLERE SMÅ HEADERE VED SIDEN AV HVERANDRE ELLER EN STOR LITT UKLAR SOM DENNE?

TUSEN TUSEN TAKK TIL DE SOM ORKER Å SVARE PÅ DISSE SPØRSMÅLENE!!
TID FOR NYTT DESIGN! Men hvilken header er finest av disse?

Jepp, da var det tid for å få nytt design og ny header! Har laget flere, så dere får stemme på hvilken dere liker best og synes er finest! Om dere orker å begrunne hvorfor dere synes den er finest, hjelper dere masse. Er faktisk ikke sulten nå, scary. Har akkuratt spist middag da, så det har kanskje noe med det å gjøre. Skal til Linn kl 7 kveld og sitte barnevakt, så i kveld er det ikke sikkert det blir så aktivt med blogging, men kanskje, who knows. Men hvertfall, kjør på med stemminga! (Dere kan også si den vi allerede har, den går som en nr 5)!!

NR 1.
kefalonia hellas kopi ny header

NR 2.
oktober 2009 126 kopi nyyy

NR 3.
ny header 3

NR 4.
jrgen hanna 121 header

NR 5.
DEN GAMLE VI ALLEREDE HAR!

Det  var de, har noen få til, men har ikke tid til å legge dem ut nå siden jeg MÅ være klar halv 7 og jeg har mye jeg skal ha gjort før det. STRESS, dislike. Dagens sang er btw Tokyo - Danny for de som liker techno, hah den er egentlig litt rar, men det er sykt lenge siden jeg har hørt den og den var litt småkul i dag. Nå må jeg løpe å finne noen klær, så vi snakkes!

HVILKEN HEADER LIKTE DU BEST OG HVORFOR?

HVA SKAL DU I KVELD OG HVA GJØR DU NÅ?

HVA SYNES DU ER VIKTIG I EN BLOGG FOR AT DEN SKAL VÆRE INTRESSANT?


Sick, ryddings og barnevakt! = en småkjedelig overskrift

Da var det ENDA en dag jeg er hjemme og syk.. huff. Akkuratt nå sitter jeg i senga og smårydder litt på rommet, det er halvveis bomba her igjen siden sist jeg rydda, dvs at jeg snart må ta en ny ryddings! Dette innlegget her blir ikke så altfor langt ettersom jeg har litt vondt i magen og er drit sulten oooog som dere vet er jo jeg tilhennger av mat så jeg må gå å spise snart. I kveld skal jeg sitte barnevakt for en som heter Linn - f u n, men hun er kjempe søt da. Ååh en annen ting er at jeg er SÅ humørskiftende akkuratt nå, og det er slitsomt - æsj det liker vi ikke. Bortifra det og at jeg er syk er dagen bra, men det er litt kjedelig å være syk.. Bilde av Jonathan og Sameer jippi!

blogg bursdagen til helene 09 045

Haha, dette bildet er kult! Men nå må jeg gå å spise før magen min dør, så vi snakkes folkens!
Ha en fin dag!

HVA HAR DERE GJORT I DAG?

HVA SKAL DERE I KVELD OG RESTEN AV DAGEN?

LIKER DERE WEETOS?
Oppdatering av dagen og bilder fra Helenes bday - enjoy!

Da var det kveld igjen folkens og på tide med oppdatering! Har vært hos Martin i dag, også har vi musikk prøve i morgen ... (enda flere prøver I know) Så dvs at jeg har pugget litt til den. Trening på aktivum er egentlig et must kan jeg også si. Sa i går at jeg skulle  legge ut noen bilder fra Helenes bday, så det kommer noen til her. Haha har vært såå humør skiftende i dag, spesiellt etter jeg kom hjem fra skolen! Vi hadde jo matte tentamen i dag som egentlig var mye lettere enn jeg hadde trodd, utenom et stykke jeg IKKE FIKK TIL! Faen, det var faktisk irriterende ettersom jeg prøvde å gjøre det sikkert 10 ganger. Jaja, vi får se hvordan det blir når vi får tilbake prøvene igjen hvertfall. Deilig å være ferdig da, og vi fikk gå hjem kl 12. Men her kommer some pictures til, enjoy it folkens!

blogg bursdagen til helene 09 043
blogg bursdagen til helene 09 018
blogg bursdagen til helene 09 036
blogg bursdagen til helene 09 041
blogg bursdagen til helene 09 039

Nå må jeg stupe tilbake til pugging av musikk + at jeg geeker litt ps3, noe som er drit fett. Er egentlig ganske sliten i dag også og trøtt.. Så må legge meg også snart tenker jeg. Jeg elsker puta mi! Pute = MUST!

God natt dere, vi snakkes!

SPØRSMÅL:
HVA SYNES DU OM BILDENE?

HVILKET BILDE LIKTE DU BEST?

LIKER DU PIZZA ELLER TACO BEST?
VINNEREN AV BLOGG VS BLOGG! Uhyeee folkens!

Yeeey da ble vinneren av blogg vs blogg Eva !
www.justdanceitsgonnabe.blogg.no
Trykk på linken over for å komme til bloggen hennes.

ade8c2a3baf07421c01365067b215988

En kjempe fin blogg, en UTROLIG søt og pen jente, som oppdaterer bloggen sin daglig og ofte. Dette er bra og det er en drit bra blogg som jeg anbefaler. En av de bloggene jeg faktisk leser fast! Oh ye, ta en titt da:) Btw, så kommer et innlegg etterpå med litt flere bilder fra i går. Enjooy (sorry for lite innlegg, men har en musikkprøve jeg må øve heftig til)

HVA GJØR DERE NÅ?

HAR DERE VÆRT PÅ BLOGGEN HENNES?

HVA HAR DERE GJORT I DAG?
Mooornings og er par bilder til fra gårsdagens party!

Jepp da var det IGJEN tid for å stå opp, begynner å lengte etter helg igjen allerede. Det blir utrolig deilig da siden vi har hjemmedag på Mandag dvs LANGHELG - jippi! I går kveld da jeg kom hjem ble det puggings delux inne på rommet mitt og plutselig (as usuall) var klokka litt mer enn det den skulle være, haha typisk meg kan vi vel begynne å si? Merker at jeg er drit trøtt nå asså.

blogg bursdagen til helene 09 049

Haha, dette bildet er så søtt! Blir glad av å se på det, så måtte bare legge det ut som et start-på-dagen-bilde! Lavrans&Olav folkens!
blogg bursdagen til helene 09 032
Dette er den nye posingen til Nicolay, også søtt! Dette liker vi!

Haha btw så har jeg hatt mareritt hver dag denne uka! Freakin irriterende, for man blir jo redd, haha. Erik og Thorstein har vært med i alle, HELE tiden, hmm.. kind of scary. Men nå må jeg forte meg å gå igjennom matte-heftet vi har fått før jeg og Anne Stine skal kræsje oss ned til Skolen med en sykkel - ønsk meg lykke til da!

HVA SKAL DERE I DAG?

SI EN TING ELLER FLER FOLK IKKE VET OM DEG?

SI EN RAR TING OM DEG SELV?
PARTY PARTY PARTY FOLKENS MED BILDER !

Har vært i ''Sameistua'' i kveld med 40 andre hos Helene (for de som vet hvor det er)! Gratulerer med dagen! Det var kjempe gøy, og vi tok masse bilder, som ALLTID! Legger ut noen av dem her, så dere kan se litt hvordan folk var, ohyess. Må pugge til matte tentamen som er i morgen da, så legger heller ut noen få nå og flere i morgen. Haha da vi skulle spise ble bordene fulle så Rebekka og jeg fikk null sitteplasser, men det endte med at satte oss med 95 gutta, Øystein, Anders, Jon Are og han siste som jeg aldri husker hva heter, noe som var greit fordi vi ble bedre kjent med dem, go 95 boys! Jeg ble jo ikke med på noen av bildene da, dumt, men jaja.. Sånn er det når man skal være paparazzi folkens, og jeg fikk tatt MANGE fine!

blogg bursdagen til helene 09 015
To av gutta fra bordet - Øystein og Jon Are ohyes
blogg bursdagen til helene 09 002
Carina, Sindre, Lina, oh no glemte navn, Malene og Mitzi
blogg bursdagen til helene 09 016
Stian nyter Holms man boobs fetish. Malene
blogg bursdagen til helene 09 017
11/40 guuuys
blogg bursdagen til helene 09 022
blogg bursdagen til helene 09 034

Det var noen få av bildene dere, og dere får flere i morgen! I morgen kåres vel også vinner av blogg vs blogg så husk å stem på den dere vil skal vinne. Det var en kjempe morsom kveld! Meeeen nå må jeg gå å stupe ned i matten, så jeg får bra karakter i morgen. Uhye, også har vi musikkprøve på fredag og den kan jeg jo faktisk LITT for lite til .. huff.

Men da snakkes vi, god natt og sov godt folkens!  Btw, vi spiste Taco og det er diigg!

HVA SYNES DERE OM BILDENE?

HVA HAR DERE GJORT I KVELD?

LIKER DU TACO?Ble det deg? OH YEE BLOGG VS BLOGG ER I GANG - STEM !

Jess, da har jeg trukket ut to av mange deltagere på den blogg vs blogg'en vi hadde her på tissus! Til de som ikke ble valgt, så kommer det maange flere sjangser! Men det går jo ikke ann å velge alle heller desverre, selvom alle skrev utrolig hyggelig om oss i deltaks ''innleggene''! Takk for deeet (siterer Torsdag kveld fra nydalen aka Emil J. Motrøen). Det ble to stk, som dere ser og da får dere stemme som dere vil på den dere synes fortjener å vinne! Lykke til til de som er med, de har flotte blogger begge to!

ade8c2a3baf07421c01365067b215988
www.justdanceitsgonnabe.blogg.no

VS

537805bea6dc8369c1a5ecb89e4e8a86

www./lineherud.blogg.no

BTW, TUSEN TUSEN TAKK TIL ALLE SOM STEMTE PÅ BLOGGEN DA VI VAR MED I BLOGG VS BLOGG KONKURANSE! VI VANT NEMMELIG! Utrolig gøy, så tusen takk folkens, dere er verdens beste lesere helt klart. Skjekk det ut på denne bloggen:
http://milu.blogg.no/

_______________________________________________

HVILKEN LIKER DU BEST?

ER DU FAST LESER AV NOEN AV DEM?

HVA SKAL DU I KVELD?

_______________________________________________

Haha, stakkars Erik, the sleeping shaved beaver! Good mornings folkens!

ENDA en tidlig morgen jeg får ''tid'' til å blogge kjapt, haha.. Pleier å ha ganske dårlig tid om morgenen og i dag har jeg RLE prøve som jeg ikke har fått øvd såå mye til og dvs, at  jeg må sitte å stresspugge nå, noe som faktisk funker fordi jeg MÅ få en bra karakter. Skal sykle med Anne Stine til skolen i dag som alltid, noe som egentlig er litt små skummelt fordi hennes sykkel ikke har bremser og min er stjålet, så vi sitter to på en. De få gangene vi bruker mamma sin sliter vi like mye fordi den ikke har pedaler. Hemma sykler med andre ord! Vi har jo faktisk kræsja engang å da, i et kryss da det kom en bil LITT for fort, så vi kjørte rett inn i gjerde bak. Haha det var sykt sjokk, vi fikk jo totalt hjerteinnfarkt! + at yndlingsbuksa mi ble herpa! NOT GOOD! 

polen og tyskland kl 10c1 1320 sept 2009 185

Starten på denne dagen er ganske bra, så jeg satser på at dagen fortsetter sånn - wuhu. Btw, så er jeg sykt trøtt siden jeg fortsatt er et sovedyr med litt for mye søvn, så jeg sitter å drømmetenker på å sove, akkuratt som Erik gjør på dette bildet her, haha stakkars lille bever som har sovnet på gulvet.

Nå fikk jeg plutselig dårlig tid igjen forhold til hva jeg skal rekke å gjøre, så nå må jeg stikke, vi snakkes, ha en fin dag!

ER DERE TRØTTE?

HVILKEN SKOLE GÅR DERE PÅ?

HAR DERE NOEN PRØVER I DAG, ELLER BARE VANLIG SKOLE?

NY JAKKE også er jeg driiit trøtt, men må øve til RLE.. GØY!

Da fikk jeg kjøpt meg ny jakke folkens, og det ble bergans. Meeen jeg sleit egentlig litt med hvilken farge jeg skulle ha, siden vi var flere steder og noen av stedene var det bare XS igjen osv, også var det andre steder der de bare hadde sånne og sånne farger, så det ble litt vanskelig. Hmm, det beste og sikreste ble til slutt svart da, selvom jeg hadde tenkt å se etter den grå, som viste seg å ikke være NOEN steder - KARMA KARMA KARMA - Margrete var så snill at hun skjekka ut på nettet hjemme, haha. Er hvertfall veldig fornøyd da, og nå var nettopp Håkon Berge her for å hente noen sånn matte greier siden hele 10. trinn har tentamen på torsdag, uhye! Btw, så er jeg drit sliten og vil helst legge meg tidlig nå, men det kan jeg ikke fordi jeg må sitte å øve til rle prøven jeg skal ha i morgen - huff, haha. Men jeg spiser eple da, det er digg.

skolen november tord 041
Bilde fra tidligere i dag, legger det ut nå fordi det egentlig er skikkelig fint! Yeye, hva synes dere?

Sorry folkens, men nå MÅ Jeg virkelig hoppe inn i Rle'en, så jeg får bra karakter i morgen, så vi snakkes!

HVA SYNES DERE OM BERGANS OG HVILKEN FARGE LIKER DERE BEST?

HVA HAR DERE GJORT I KVELD OG HVA GJØR DERE NÅ?

LIKER DERE EPLE?


Ny jakke, bilder fra skolen og dagens update - Kan det bli bedre?

Ååå nå skal jeg snart dra å se på ny jakke:) Har gått rundt å fryst av meg magen fordi jeg bare har gått i sånne tynne jakker, huff. Har jo Canada goose og boblejakke da egentlig, men den renses ogsånn, og det tar tuusen år. Dagen i dag har faktisk vært kjempe bra! Tok såklart noen bilder ogsånn på skolen da noe som er no suprise, haha. Btw så ble vi vurdert på www.myphotoblogg.blogg.no :D! OG Vi er med i en blogg vs blogg, så om du har lyst til å stemme på tissus, så gå inn på denne adressen: http://milu.blogg.no/1258982872_blogg_vs_blogg__er_de.html#comment. Her er noen bilder fra our freakin school ohye:

skolen november tord 035
skolen november tord 024
skolen november tord 033
skolen november tord 017

I dag var det faktisk ikke regn, men ganske fint vær, bare at det var insane kaldt! Frøs av meg beina! Men nå må jeg gå å spise og øve litt rle før jeg skal dra å kjøpe jakke folkens! Snakkes mer senere!

HVA HAR DERE GJORT I DAG?

HVA SKAL DERE I DAG?

HVA SLAGS VINTER JAKKER SYNES DERE ER FINEST? NOEN Å ANBEFALE?


I dag var det faktisk ikke regn, men ganske fint vær, bare at det var insane kaldt! Frøs av meg beina! Men nå må jeg gå å spise og øve litt rle før jeg skal dra å kjøpe jakke folkens! Snakkes mer senere!


Litt små LÆTTIS VIDEO fra i går haha + GOOD MORNINGS FOLKENS!

video:blogg h h m kino 017


Da var det på tide å stå tidlig opp igjen ja! Huff, jeg planlegger liksom hver kveld at jeg skal legge meg litt tidlig, men de planene blir på en måte bare borte ser det ut som .. I går var jeg faktisk ganske flink da, og kom meg i seng etter jeg hadde vært på kino med Helene og Margrete, men såklaaart skrudde jeg på pcen og ble sittende med den en stund + at jeg ble sulten rett før jeg skulle sove - NOT GOOD! Haha i dag har vi to timer (de to første actually) med Lesetest i norsk tror jeg, eller engelsk. Det er lett, så det er egentlig ganske små chill. MEN om jeg har rle prøven i morgen så sliter jeg kraftig, så håper jeg får den på Onsdag eller noe istedet. Skal foresten se på jakke etter skolen,  noe jeg gleder meg til. Har egentlig flere, men klær får man vel aldri nok av, gjør man vell det? Det var KJEMPE koselig i går på kino! Haha filmen over er fra etter gymmen i går på skolen, vi tegna sånne kule fjes som dere ser ikke sant, også helt på slutten så kom det gutter inn i garderoben og vi merka ikke det, så de hørte på oss og masse piss , haha LÆTTIS for å ta en skikkelig fjortiss en. Ha en kjempe fin dag da folkens, nå begynner jeg å få dårlig tid her så jeg må løpe å spise, haha - typisk meg å ha dårlig tid, uvane!

Btw, så er vi så heldige at vi fikk være med på blogg vs blogg på denne adr: http://milu.blogg.no/1258982872_blogg_vs_blogg__er_de.html#comment

Kjempe gøy at vi ble valgt ut! Dere må gjerne stemme på oss, det hadde vært kjempe snilt av dere, men det velger dere jo selv om dere vil eller ikke. MEN det hadde jo vært utrolig gøy da! Tusen takk folkens!


HUSK KONKURANSEN BLOGG VS BLOGG! FOR Å MELDE DERE PÅ MÅ DU SKRIVE KORT OM VÅR BLOGG + LINK TIL OSS PÅ DIN EGEN BLOGG OG DERETTER LEGGE IGJEN BLOGG ADR I KOMMENTARFELDTET UNDER + LINK TIL INNLEGGER DER DU HAR SKREVET OM OSS! DU FINNER KONKURANSEN


http://tissus.blogg.no/1258744748_ny_konkuranse_jeg_kjr.html#comment

SPØRSMÅL:

HVA SKAL DERE I DAG?

NÅR BEGYNNER DERE PÅ SKOLEN?


HVA PLEIER DERE Å GJØRE FRA DERE STÅR OPP TIL DERE DRAR PÅ SKOLEN?

Helene, Margrete & Hanna - KINO & VOLLEYBALL ! + at tissus er med på blogg vs blogg!

I dag har vært min DÅRLIGSTE blogge dag, har ikke fått skrevet mer enn ett innlegg før i dag ( to nå da) så jeg sier sorry! Grunnen er fordi jeg ikke har vært hjemme før nå i dag. På skolen hadde vi foresten Volleyball i gymmen, noe som er drit gøy, oh ye. Rett etter skolen ble jeg med Helene hjem hvor jeg sovna, haha typisk meg, men det var kjempe digg! Margrete kom kl 5 og da gikk vi ut i regnet med to paraplyer på tre helt ned til Colusseum (vi tok trikk og tbane). Det regna så syykt mye ute - uchill, men det glemte vi fort når vi så filmen New moon. DEN VAR FAKTISK DRIT BRA, og jeg anbefaler den til folk, selvom du ikke liket ''twilight'' eller ikke -  I recommend! Oog han som spilte Jacob er insaaane digg! Jaja, det var hvertfall en kjempe koselig dag med Helene og Margrete! Er så glad i de jentene asså! Tok såklart noen bilder, har jo blitt helt paparazzi jo.. huff..not good?

blogg h h m kino 023
blogg h h m kino 010
Haha i gymmen, Margrete ikke drep meg
blogg h h m kino 012
GYM
blogg h h m kino 034
Enda et sånn drit fint bilde av en drikkende Margrete - det liker vi!
blogg h h m kino 026
Jentene mine!

Btw, så er vi så heldige at vi fikk være med på blogg vs blogg på denne adr: http://milu.blogg.no/1258982872_blogg_vs_blogg__er_de.html#comment

Kjempe gøy at vi ble valgt ut! Dere må gjerne stemme på oss, det hadde vært kjempe snilt av dere, men det velger dere jo selv om dere vil eller ikke. MEN det hadde jo vært utrolig gøy da! Tusen takk folkens!


HUSK KONKURANSEN BLOGG VS BLOGG! FOR Å MELDE DERE PÅ MÅ DU SKRIVE KORT OM VÅR BLOGG + LINK TIL OSS PÅ DIN EGEN BLOGG OG DERETTER LEGGE IGJEN BLOGG ADR I KOMMENTARFELDTET UNDER + LINK TIL INNLEGGER DER DU HAR SKREVET OM OSS! DU FINNER KONKURANSEN


http://tissus.blogg.no/1258744748_ny_konkuranse_jeg_kjr.html#comment

spørsmål:

HAR DERE SETT NEW MOON, NÅR OG HVA SYNES DU OM DEN?

SKAL DU STEMME PÅ TISSUS PÅ BLOGG VS BLOGG?

HVA HAR DU GJORT I DAG?

HVA SYNES DU OM BLOGGEN VÅR, SO FAR?

ZOOOOOVEDYYYR!? Uhyeeee

Haha jaa jeg er et totalt sove menneske, eller sovedyr da, som mange kaller det. Jeg stod opp liiitt for tidlig for mitt Hanna-mode idag og la meg litt for sent i går, så det ble med andre ord litt for lite søvn på meg, huff. Det er så syykt digg i helgene hvor man bare kan tenke at man kan sove lenge uten å stresse, OHYES! Btw i går kveld kom Anne Stine å tyvlånte klærne mine, så jeg vet ikke hva jeg skal ha på meg i dag. stresssssss, men finner det vel ut - om ikke jeg har superdårlig karma i dag. På skolen i dag er det vell egentlig ikke noe spesiellt kult som skjer som er viktig å fortelle om, men skal på kino med Helene & Margrete og se New Moon på Colusseum senere i dag! Gleder meg faktisk til å se den siden alle sier den er så bra ogsånn + at jeg elsker å være med de to jentene, så det blir kjempe kos!

polenberlin 004

Hanna, Margrete og Helene på Color Line Fantasy med klasse 10c1 2009! Det var sykt gøy, savner det!

BTW: HUSK KONKURANSEN BLOGG VS BLOGG! FOR Å MELDE DERE PÅ MÅ DU SKRIVE KORT OM VÅR BLOGG + LINK TIL OSS PÅ DIN EGEN BLOGG OG DERETTER LEGGE IGJEN BLOGG ADR I KOMMENTARFELDTET UNDER + LINK TIL INNLEGGER DER DU HAR SKREVET OM OSS! DU FINNER KONKURANSEN


http://tissus.blogg.no/1258744748_ny_konkuranse_jeg_kjr.html#comment


SPØRSMÅL:

Er det flere enn meg som liker å sove lenge i helgene?

Hva skal du i dag ?

Hva skal du på skolen i dag ?

NY SLIIIIDEEE ! Blogg amatør delux, haha

Yeap, her kom en liten bilde-slide, men jeg er amatør delux på akkuratt de greiene her innenfor html ogsånn på blogg.no, så vet noen hvordan man får denne sliden på SIDEN av bloggen og IKKE på innlegg? Haha jeg skjønner seriøst litt for lite av dette, huff. Også får jeg ikke til sånne lenker eller meny knapper! HUFF! Man kan med andre ord kalle meg en stooor blogg amatør? haha sorry folkens VET DU HVORDAN MAN FÅR SLIDEN PÅ SIDEN? LIKTE DU BILDENE?
SLIDE + blogg vs blogg! Hallelujah eller hva?

Yiha nå er jeg våken folkens! Eller jeg har faktisk rukket å spise også, var litt for lenge oppe i går å så jeg sovna med pc og tven på. Dvs at jeg våknet av at mamma kom inn å sa ''hva skjeer hera!?'' Jaja, det er lov til å glemme, er det ikke?
Dagen i går var kjempe koselig, gjorde litt forskjellig og btw så var det litt kult at Carsten vant 'skal vi danse'! Jeg har faktisk ikke fulgt så mye med på det, men han var jo søt da! Hmm, været i dag er ikke så veldig fint (regn og kaldt) noe det ikke har vært i det siste, æsj. Btw, her et er drit kult bilde vi tok på Fredag, og ikke si at det ikke er kult, for da er du gledesdreepeeeer, haha. Har faktisk heller ikke planlagt dagen helt, vi får se.

bloooogggg skole2 046
Markus & Thomas ohyeee

BTW: HUSK KONKURANSEN BLOGG VS BLOGG! FOR Å MELDE DERE PÅ MÅ DU SKRIVE KORT OM VÅR BLOGG + LINK TIL OSS PÅ DIN EGEN BLOGG OG DERETTER LEGGE IGJEN BLOGG ADR I KOMMENTARFELDTET UNDER + LINK TIL INNLEGGER DER DU HAR SKREVET OM OSS! DU FINNER KONKURANSEN


http://tissus.blogg.no/1258744748_ny_konkuranse_jeg_kjr.html#comment

- EN TING TIL! Aaat jeg har laget sånn slide! Også klarer jeg ikke å få 'postet' den på bloggen, kan noen forklare meg hvordan jeg gjør det?

- OG ENDA EN TING, haha, at hvordan får man sånne menyknapper under headern?

SPØRSMÅL:

HVORDAN ER VÆRET HOS DEG?

HVA SKAL DU I DAG, HVA GJØR DU?

HVA SYNES DU OM BILDET OG LIKER DU TACO?

DUSJ ER CHILL + Video av Thomas & Markus haha

video:bloooogggg skole2 024

JAAA JEG ELSKER Å DUSJE! Det er så digg når man har god tid, for da kan man bare stå lenge i dusjen og bruke opp alt varmt vannet, ohye. Dette blir et sykt dårlig og litt rart innlegg, men vi må jo bare leve med at det blir noen sånne innemellom, må vi ikke det? Haha og btw, kommentar greiene på forrige innlegg klikka så alle kommentarene som ble skrevet nesten forsvant, det var synd men håper det ikke blir sånn på dette innlegget. Så foresten igjennom bildene og filmene som jeg har tatt den siste uka istad og her er en fra i går av Markus og Thomas. Haha, sånn er det i klassen vår! Drømmeklassen må jeg si.

Meen jeg tenkte jeg skulle ut, så jeg hopper i dusjen nå før det blir sånn sent. Snakkes folkens!

BTW: HUSK KONKURANSEN BLOGG VS BLOGG! FOR Å MELDE DERE PÅ MÅ DU SKRIVE KORT OM VÅR BLOGG + LINK TIL OSS PÅ DIN EGEN BLOGG OG DERETTER LEGGE IGJEN BLOGG ADR I KOMMENTARFELDTET UNDER + LINK TIL INNLEGGER DER DU HAR SKREVET OM OSS! DU FINNER KONKURANSEN


http://tissus.blogg.no/1258744748_ny_konkuranse_jeg_kjr.html#comment

SPØRSMÅL:

HVORDAN ER DET I KLASSEN DERES?

ER DET MYE BRÅK I KLASSEN DERES?

HVA HAR DU GJORT I DAG, HVA GJØR DU OG HVA SKAL DU I DAG?

Time to shop girls og tissus har fått sponsor - yippiyey

Sov lenge i dag, noe som var skikkelig digg etter at jeg var så lenge oppe i går. Mamma hadde besøk også, så da ble jeg liggende i senga fra 12 til 13. Nå skal jeg ut å SHOPPE noe jeg gleder meg til egentlig, også tenkte jeg at jeg skulle se på ny jakke, siden jeg er ganske lei av Canada goose jakka mi ogsånn, huff. Takk for mange photoshop, photofiltre, picasa ++ tips på forrige innlegg, prøvde ut mye forskjellig, men fiksa det ikke heelt. Har foresten fått en sponsor nå! YIPPIYEY vår første sponsor på tissus.blogg.no! Haha, akkuratt nå sitter jeg på gulvet på badet og hører på dagens sang - My Oddesey - Scarf - Den er drit bra asså, når dere har hørt den noen ganger!

kefalonia hellas 2009 010

Haha på dette bildet ser jeg ut som en noob med lang nakke.
Anne Stine & Hanna

-Stikker nå jeg, så snakkes, ha en kjempe fin dag så lenge!

HUSK KONKURANSEN BLOGG VS BLOGG! FOR Å MELDE DERE PÅ MÅ DU SKRIVE KORT OM VÅR BLOGG + LINK TIL OSS PÅ DIN EGEN BLOGG OG DERETTER LEGGE IGJEN BLOGG ADR I KOMMENTARFELDTET UNDER + LINK TIL INNLEGGER DER DU HAR SKREVET OM OSS! DU FINNER KONKURANSEN


http://tissus.blogg.no/1258744748_ny_konkuranse_jeg_kjr.html#comment

HVA SKAL DERE I DAG?

VET DERE OM DEN ''GRÅE'' BERGANS BOBLEJAKKA ER SØLV ELLER GRÅ? HAR IKKE SETT DEN REAL..

HVILKET LAND ER DERES YNDLINGS LAND?

FREAKIN REDIGERINGS PROGRAM - er jeg dum?

Jeg har prøvd tuuusen ganger nå å laste ned et bra program jeg kan bruke for å lage en bra header! Men det viser seg å være totalt freakin umulig for meg. Har lastet ned Picasa 3, Photofiltre, Photoshop og alt mulig, men jeg skjønner seriøst INGENTING av hvordan man skal klare å lage sånn headere der man ''klipper'' ut menneskene og limer de oppå en annen bakgrunn. Så en blogg hvor hun forklarte hvordan det skulle gjøres, men jeg tror jeg må være litt dum idag, for jeg skjønner det ikke uansett hva jeg gjør.. MYYY GOOOD sier jeg bare, for å ta en bærte. Jaja, men om noen kunne hjulpet meg med dette hadde det vært så ekstreemt fint! Haha, jeg legger ut dette innlegget litt sent, men håper på noen hjelpe komentarer i morgen. Tusen takk - GOOD NIGHT FOLKENS!

bloooggg skoleen 042
Maja & Margreteee


HUSK KONKURANSEN BLOGG VS BLOGG! FOR Å MELDE DERE PÅ MÅ DU SKRIVE KORT OM VÅR BLOGG + LINK TIL OSS PÅ DIN EGEN BLOGG OG DERETTER LEGGE IGJEN BLOGG ADR I KOMMENTARFELDTET UNDER + LINK TIL INNLEGGER DER DU HAR SKREVET OM OSS! DU FINNER KONKURANSEN


http://tissus.blogg.no/1258744748_ny_konkuranse_jeg_kjr.html#comment

HVILKET PROGRAM BRUKER DU TIL Å REDIGERE BILDER?

LAGDE DU HEADEREN DIN SELV ELLER GJORDE EN ANNEN DET?

HAR DU MELDT DEG PÅ KONKURANSEN - BLOGG VS BLOGG?NY KONKURANSE! JEG KJØRER I GANG BLOGG VS BLOGG - DELTA!

- Husk å les igjennom hva du må gjøre for å delta!!
Jeeeeeess nå kjører jeg igang en ny konkuranse jeg! Det blir blogg vs blogg denne gangen og om DU ønsker å bli trukket ut som en av disse to gjør du dette: Skriver et innlegg på din egen blogg hvor du skriver kort om hva du synes om bloggen vår + at du har deltatt og linker til siden vår. Når dette er gjort fullfører du deltagelsen ved å skrive link til bloggen din og link til innlegget der du har skrevet om tissus i kommentar feltet. Kanskje det blir deg? Uansett, lykke til!

bloooogggg skole2 069
Random fra i dag, haha

Btw, nå vil jeg ut litt - Snakkes folkens!

HAR DU DELTAT?

HVA SYNES DU OM BLOGG VS BLOGG?
Photoshoooot, Thomas, Thorstein, Markus, Margrete, Helene og Hanna, OHYEY

Prøvde å få tid til å poste et innlegg i dag tidlig, noe jeg ikke rakk siden jeg alltid har litt dårlig tid om morgenen, rakk ikke å ordne meg noe på håret engang, huff.. Jaja, vi hadde K&H de to første timene + at jeg hadde engelsk presantasjon som gikk veldig bra! Yippijey. Musikken var grei, vi dansa og gutta var kjempe flinke til å snurre, selvom det var totalt umulig å gjøre alt riktig. Hmm, i siste time gikk alle hjem siden vi aldri fikk lærer, så da ble det en mini ''fotoshoot'' på Thomas, Thorstein, Markus, Margrete, Helene og meg (Hanna). Legge ut NOEN av dem her:

bloooogggg skole2 066
Hanna & Helene - elsker dette bildet!
bloooogggg skole2 005
bloooogggg skole2 001bloooogggg skole2 015
bloooogggg skole2 031
Thomas, Hanna, Margrete
bloooogggg skole2 033
Hanna, Margrete, Thomas
bloooogggg skole2 055
Hanna & Markus
bloooogggg skole2 039

Markuuuus dette er så fint av deg !

Dagen har vært bra! Var hos Helene i stad, men nå sitter jeg på badegulvet hjemmet fordi det var driit kaldt ute. Skal spise sånne vårruller før jeg ser hva jeg gjør senere i kveld, men jeg er faktisk litt sliten i dag, så må slappe av litt å - digg. Våruller er foresten også viiilt digg! Som det meste av all den andre maten jeg spiser er.

HVA HAR DU GJORT I DAG?

LIKER DU VÅRRULLER?

LIKTE DU BILDENE OG HVILKET VAR BEST?


MARGRETE & HANNA LEIKSSSSS - ØREVOKS SMAK MARI?

I dag regnet det - NO SUPRISE - så da Anne Stine og jeg sykla til skolen, ble vi jo gjennom våte..og en annen ting var at bremsene ikke funka i det hele tatt + at det var vilt kaldt ute! Asså, de har jo faktisk ikke gjort det før heller, så vi kræsja engang, noe som førte til at yndlings buksa mi ble herpa, K to the arma..Haha og btw, jeg må bare sitere hva Mari sa til Margrete i storefri: Haha Margrete! Jeg husker på barneskolen da du og Amalie stod å stakk fingern inn i øret fordi dere synes at ørevoksen smakte så godt! Haha, dagens.  Og fyyyyyyy jeg ble så heeeeftig misfornøyd med Norsk tentamen!.. Jeg pleier ALLTID å få 5 - 6.. også fikk jeg 4. Det var litt små surt..

margrete og hannaaa blooogggg 006

Margrete & Hanna

Gikk med Helene og Margrete hjem og Margrete ble med meg. Haha, vi spilte buzz og jeg KNUSTE henne! Det var kjempe gøy da, og vi spiste vårruller - chiillaaboong. For de som ikke har fått det med seg, så er jeg veldig glad i mat!

margrete og hannaaa blooogggg 004

Haha, eeeeeide deg i buzz 8)

margrete og hannaaa blooogggg 011

Margretee

Det var litt av dagen, skal på trening nå, så vi snakkes etterpå!

HVA HAR DERE GJORT I DAG?

HVA SKAL DERE I KVELD?

LIKER DERE MANDARINER?

Tord, Emil, Jørgen og Kristian kuuser og druser forran kamera - dette liker vi!

video:bloooggg skoleen 027

Jepp, så er jo vi så heldige at vi har noen kosete gutter her på Engebråten, såå da vi var på vei hjem fra Oslo spektrum bestemte de seg tydeligvis for å ta en liten ''guttekos'' ¨på trikken. Eller hvertfall Kristian og Jørgen! Tord og Emil filmer. Da vi kom tilbake til skolen så ble det en kort film av Olav å og bilder av noen av gutta. DETTE LIKER VI, ELER HVA? Reeent gutte-innlegg altssah.

bloooggg skoleen 020

Fra venstre, Emil, Tord, Jørgen (Strender) og Kristian, gutta boys poser

bloooggg skoleen 026

Jørgen og Kristian - real boys love juhu

bloooggg skoleen 045

Jørgen, Olav og Thomas - Dette er poooose folkens!


bloooggg skoleen 046

Jørgen, Olav, Thomas - Dette er fint av Olav!

bloooggg skoleen 028

Stakkars Jørgen.. Kristian klarte ikke lenger å styre sin kjærlighet

Uff ja, men noen bilder ble det hvertfall, så da er dere vell litt fornøyde hvertfall? Haha filmen er lættis, litt mer for oss som kjenner dem enn for dere andre da, men sier bare ENJØØY selvom den er freakin kort. Zneikz a, for å ta en fjortiss en + en smiley :)

LIKER DERE KOSETE GUTTER?

HVA HAR DERE GJORT I DAG OG NÅ PÅ KVELDEN?

LIKER DERE VIDEO ELLER TEKSTBLOGG BEST?


Hallelujah thank good for pictures! Del 1 av dagen i Oslo spektrum med 10.trinn

KOMMER FLERE BILDER! GUTTA PÅ NESTE INNLEGG! Haha huff så dårlig med blogging nå, men jeg skrev et innlegg jeg skulle poste i dag tidlig, noe som jeg ikke rakk siden Anne Stine og jeg måtte spuurte til bussen (vi stod å venta leenge på holdeplassen, så waist of time) pluss at det regna IDAG Å - Ohyes! Hmm, jeg fant ingen av de hvite tskjortene mine i dag heller, så det ble litt teit start på dagen, noe som ble bedre etterhvert. Hele 10 trinn (240 elever) dro til Oslo spektrum i dag for vgs messe, noe vi har vært på før, bare litt mindre seriøst. Det endte jo opp med at vi gikk på Oslo city da, for det var drit mange skoler som skulle dit og det ble staaappaa der. Også trodde jo jeg selvfølgelig at vi skulle være der hele dagen, noe vi ikke skulle. På Oslo city ble det såklart prøving av sko og ''butikk sightseeng'' for oss jentene, mens Thorstein måtte henge seg på, haha, poor guy.

bloooggg skoleen 006

Margrete, Maja og Helene - din sko, tror jeg det var, right?

bloooggg skoleen 011

Margreteeee

bloooggg skoleen 013

OSLO SPEKTRUM

bloooggg skoleen 015

Margrete & Helenee

bloooggg skoleen 009

Margrete , Maja og Helene på - din sko

Haha dette var del en av dagen, kommer mer litt senere med flere bilder av gutta som ville være med på blogg!
Har også en film som kommer av Jørgen og Kristian som kooozzzer litt mye på trikken hjem, så enjoy sier jeg så lenge, så kommer det ut etterhvert, hehe. Og btw, nå skal jeg spise - chillabong.

HVA HAR DERE GJORT PÅ SKOLEN I DAG?

VAR DERE I OSLO SPEKTRUM I DAG ELLER HAR DERE HØRT OM DET?

HVA GJØR DERE NÅ OG HVA ER PLANENE FOR I KVELD?

YeehloDag og VINNER NR 2 AV ANBEFALING! CHECK IT OUT FOLKS

LITT AV DAGEN MIN I DAG FØR JEG GÅR OVER TIL ANBEFALINGEN:

Yep, da var det tid for å trekke 2. vinner av anbefaling på bloggisen! Btw, kom hjem tidlig i dag siden vi har hatt nynorsk tentamen. Så jeg kom akkuratt inn døra etter å ha sykla med Markus + Helene, Emil og Frøydis. I dag starta vel dagen med at Anne Stine og jeg sykla til skolen i syykt mye regn, så vi ble jo gjennomvåte delux, kult sier jeg bare. På skolen hadde C1 og C2 nynorsk tentamen hvor vi måtte bruke ordbok, noe som tar insane lang tid og som jeg blir gal av etterhvert (vi er 8 paralleller med 30 elever i hver klasse, litt fakta til de som lurer) åååh dagens sang er HELT KLART Lemon tree - Fool's garden, den er drit gammel og ja, jeg har litt sær musikksmak avogtil, men jeg er sånn som egentlig hører på alt mulig, og den sangen der er faktisk KUL til å være litt bonde sang, spes refrenget, ohyeh.

VINNER NR 2 AV KONKURANSEN ER KATRINE!

www.katrinedp.blogg.no

Her er hva hun skrev:
katrine

09.nov.2009 kl.19:32

Jeg vil vinne en anbefaling fordi jeg vil få flere tibakemeldinger fra lesere om hva jeg må gjøre bedre på bloggen, skrive mer eller mindre om osv. Rett og slett forbedre bloggen min med hjelp fra lesere!

Jeg synes det er kjempe gøy å blogge, men enda morsommere når jeg får mange tilbakemeldinger om mine innlegg.

Jeg synes bloggen deres er kjempe bra og det er helt utrolig at dere har fått såå mange lesere på så kort tid! Dere er kjempe flinke til å ordlegge dere!

Stå på videre! :D

c3e9a7bb1fe53d8ca14a27a7a3faa341

Dette er en moteblogg folkens, så stikk innom å se!

Header: Veldig kul, svart hvitt og bra bilde! Gir deg godt humør av å se på og bra fokus. Det viser hvem hun er!
Karakter: 5

Design: Hmm, litt kjedelig, sorry katrine. Men det er helt vanlig og ikke noe galt med det, men mange har den type design, så karakteren her er: 4

Innlegg: legger ikke ut innlegg hver dag, har mange bilder, mest av klær. Har ikke mye tekst, men for de som liker mote, er dette et bra alternativ. Karakter: 4+

Alt i alt: En veldig oversiktlig og ryddig blogg, masse bilder,  ikke så mye av mennesker, mer av klær. Kjempe bra header, den er morsom og gjør deg glad, kult i svart hvitt! Ok til å legge ut innlegg, man trenger jo ikke å gjøre det så ofte EGENTLIG for at det skal være en bra blogg, men det er jo et stort pluss selvom. Liker bloggen din Katrine og leser den ofte!  Alt i alt karakter: 4 - 5 oh yeee.

HVA HAR DERE GJORT I DAG?

HAR DERE TENTAMNER NÅ OG HVA SLAGS? HVIS IKKE, NÅR BEGYNNER DERE MED DET?

HVA ER PLANENE DINE FOR RESTEN AV DAGEN?

Treningssenter, råtten frukt og chill salat

Jeg har vært å trent på aktivum siden kl 17 med Sølvi, noe som var skikkelig digg etter at jeg spiste noe i går jeg tyydeligvis ikke tålte. Det som var dumt var at jeg faktisk hadde glemt å spise i dag, eller en toast mens jeg skrev forrige innlegg, så magen min dævva jo. Vi fikk kjøpt banan og eple osv på Aktivum der men de var totaaaaalt råtteene! Så vi klagde og kjøpte en sjokolade som smakte dritt i stedet. Jaja, noe var det hvertfall, så det ble litt bedre. Idag var det BARE menn og gutter der, tjoho.

aktiiiiiiiiiiiiiiiiiivum
Tok faktisk ingen bilder, så gikk på nettsiden dems å fant noen, så dere får se bittelitt av hvordan det ser ut der!

aaaaaaakticum

aktivumm

aktivuuuum

Dette var noe av det du finner der + saler til annen trening, tredemøller, spinning-rom, solrom osv. Jaja, det er deilig å være der hvertfall! Nå sitter jeg å spiser salat som vi kjøpte på rema 1000 istad, vilt digg sier jeg bare! Hah har funnet ut at jeg sier det til nesten alt jeg spiser mens jeg skriver innlegg, noe som tyder på at jeg elsker mat:) OG btw, jeg er ferdig med å rydde skapet, YIHAA, noe dere må se. Legger ut bilde etterpå eller noe.

HVA HAR DERE GJORT I DAG?

HVA GJØR DERE NÅ?

LIKER DERE SALAT?
Ååååh dette dævver jeg av! Det er insane rotete fordi skapet mitt gikk å kræsja seg

Good mornings, litt sent kanskje men første innlegg denne dagen så jeg sier det likevell:)
Nå sitter jeg på rommet å rydder klær på gulvet. Det er drit rotete, noe som egentlig er litt insane fordi jeg alltid har det ganske ryddig i skapet. Meen jeg har en big excuse, og det er at istad når jeg skulle dra ut en ene skuffen FALT ALLE SKUFFENE NED! hele det stativet ble herpa, så dere ser på bildet at den øverste skuffen bare ligger på den under og de nederste bare ligger på hverandre. KARMAdelux sier jeg bare! Jeg blir mad når det er så rotete + at jeg har vondt i magen for da finner jeg aldri de tingene jeg skal ha. Nå er jeg på første skuffen i skapet og har allerede funnet tre wesc tskjorter, fire  topper, en levi's tskjorte, tre gensere og to sånne tynne gensere som jeg aldri bruker. De skal jeg gi bort, og det er litt deilig for da blir det litt mer plass. Skal se hvor mye jeg skal gi bort når jeg er ferdig med hele skapet, det blir gøy. OG jeg har såklart klart å miste mobilen min!

rydd rom blogg 001

Noe av det som var i skuffen ..

rydd blogg 001

Sorry for uklart bilde. Dette er noe av det jeg skal gi bort, tar bare plass.

rydd rom blogg 002

ROOOOOOOOOOOOT! bare hylla øverst til venstre som er sånn som det pleier å være.

Nå må jeg fortsette å rydde + at jeg fortsatt må øve til en rle prøve... Pss, nå ble jeg så sulten så jeg tar en pause og går å spiser istedet, kommer aldri til å bli ferdig, men vi får se hvordan det blir. Pluss at jeg må lete etter mobilen min. Ønsk meg lykke til! og btw ny anbefaling er på vei, vet jeg er litt treig, huff en uvane. Men nå dævver magen min, så snakkes:)

HAR DERE MYE ROT PÅ ROMMET?

HAR DERE ET RYDDIG KLESSKAP OG HAR DERE SYSTEM I KLÆRNE?

HVA HAR DERE GJORT I DAG?

Dagen før Mandag er helvette PLUZ memories in pictures

Oh noooo i morgen har vi, eller jeg som har vært syk sansynligvis masse dritt å fremføre osv som jeg ikke har fått øvd på. 54321 i gymmen, for de som vet hva det er, engelsk prst og engelsk gloseprøve. Ikke det at det er noe stress, men vil gjerne ha bra karakter også da. Hater kvelden på søndager, det er liksom mandag i morgen og jeg fikser ikke helt det å slappe av .. fordiii jeg må stå opp tidlig dagen etter, noe som er rimelig surt. Var hos Anne Stine i stad, noe som alltid er like kult. Akkuratt nå gjør jeg ikke sååå mye annet enn å game ps3 og øve til prøve så jeg geeker maaaximalt nå:) Man blir smart da.  Haha også må jeg bare legge ut noen gamle bilder jeg fant nå, elsker å se på bilder, det er gøy! memories in pictures guuuys, det liker vi, hæ?

HAHA FJORTIS BILDE DELUX FRA 7.KLASSE:

inaoghanna253

FJORTIEZZZZZH   INA - HANNA 7.klasse. Hva skjer med hår sier jeg bare..

i14261633282161

ANE - SOFIE 5.Klasse søte!

sad
Jentene, 8.klasse, memories folks

n84817036339635054514

8. klasse Anne Stine bday, DET var gøy, også tryna jeg i busken og gikk masssee grønske på kjolen min..

Jess, det var de bildene jeg fikk lagt ut nå, siden internett tydeligvis er helt fucked up på både pc og online ps3. Deeerfor har jeg en god grunn til å pugge gloser nå og legge meg siden jeg er helt vilt sliten i dag, aner ikke hvorfor. freaky. Men uansett, vi snakkes! Kårer ny vinner av anbefaling  av en blogg dere må skjekke ut snart btw som jeg skrev i forrige innlegg.

HAR DERE HATT EN FIN DAG?

HAR DERE MANGE MINNER IGJENNOM BILDER? og har dere mange fjortiss bilder?

HVA GJØR DERE NÅ OG HVA HAR DERE GJORT I DAG?
TRASH! Også løper jeg bort til Anne Stine nå, go go go

Jeg haater sånne papirstenger på kjærligheter, det er så unødvendig! Fordi de blir alltid sånn helt total herpa ogsånn, æsj. De brude heller ha sånn plastikkpinne som noen har, med sånn kul fløyte. woho, det liker vi! Har dilla på kjærligheter for tiden siden vi var i Sverige, der jeg kjøpte maaange. Og en annen ting er at jeg er dritt lei av rle nå, har sittet i en time å ikke fått med meg noe av det jeg leser siden jeg ikke er i riktig mode akkuratt nå, så sorry rle vi skipper øvinga litt og tar det senere. Nå trekker vi snart ny anbefaling blandt dere som har meldt dere på og om du ikka har meldt deg på og har lyst til å delta gå inn på denne linken:
http://tissus.blogg.no/1257788254_vinn_en_anbefalning.html#comment

kefalonia hellas 2009 354

Ååå jeg savner dette! Papi, Anne Stine og Hanna - Kefalonia 09, verdens diggeste tur!
Sommeren 09 - August var Anne Stine med meg til Kefalonia, som er i Hellas for de som ikke vet det.
Det var villt deluxe også når vi var ute å spiste fikk vi brennvin og øl overalt siden de trodde vi var så gamle. trash. Og btw så savner jeg å være sånn sommerbrun!

Men nå løøper jeg over til Anne Stine, vi snakkes senere:)!

HAR DERE VÆRT I HELLAS FØR?

LIKER DERE KJÆRLIGHETER OG HVA SLAGS?

HVA GJØR DERE NÅ?
Good mornings

Jepp, da sier jeg god morgen:)
Nå sitter jeg i senga å ser på været , det er så sykt irriterende at all snøen bare skal renne bort etter at den har kommet.. Jaja, Hadde foresten overnatting i natt, kjempe kos. I dag mååååå jeg øve til en rle prøve jeg ikke har hatt siden jeg har vært sick, også skal jeg på kino og litt sånn tror jeg - hallelujah. Og btw, i går hadde jeg faktisk farlig bra karma! woho, dette er fremskritt folksens!

kefalonia hellas 2009 002

Vet at dette bildet er utroolig klart. eller ikke, sorry:) Hanna - Anne Stine

Men nå må jeg gå å spise frokost før magen min dør!  snakkeees

HVA SKAL DERE I DAG ?

HVA GJORDE DERE I GÅR KVELD?

HAR DERE SETT FILMEN 2012?
Grrrrrr sørpe og kjelsås fotball gutter 94

Det er så kjedelig når det først snør masse som legger seg på bakken, også stå opp dagen etter med REGN. I går snødde det masse her og det var såå fint, mens i dag er liksom all snøen borte. Det har regna i hele dag da, så kanskje det har noe med det å gjøre - YES. I dag har jeg gjort litt forskjellig egentlig, men jeg oorker ikke skrive alt her nå, så det kommer kanskje senere hvis dere er heldige. Vi får se:) Jeg hater sånne ''mellomårstider'' sånn mellom sommer og vinter og vinter og vår, for da kan man liksom ikke gjøre noe som å bade, ake, gå på ski osv. Thats make me sad:( Haha, dette ble tidenes dårligste og kjedeligste innlegg, men håper dere synes det er greit. Once in a lifetime, sier vi. Litt om kjelsås g94 kommer her:

pa120122
Kjelsås 1 laget g94

Jepp, tenkte jeg kunne nevne fotballlaget til gutta her oppe også da. Vet ikke helt hvorfor, men fikk bare lyst. litt REKLAMASJON. De fleste går på Kjelsås (vi sier alle), men noen går på skeid også. Legger ikke ut bilder fra skeid, siden jeg er mer kjelsås supporter. Hjemmebanen dems er Grefsen stadion, for de som vet hvor det er. Et sted alle pleier å bruke maasse tid om sommeren, men det er fordi det er vilt digg da. yeyea

pa120136

Emilie & Margrete, når vi så på kampen dems, haha

9 11 sept skolen mh eirik 104

Sindre & Eirik

Haha, sorry for dårlig innlegg!


HVA HAR DERE GJORT I DAG?

SPILLER DERE FOTBALL OG FOR HVILKET LAG?

HVORDAN ER VÆRET HOS DERE NÅ?

HVA GJØR DERE PÅ FRITIDEN?
Do you want to take a picture? OH YES! - Litt av dagen før denne dagen folkeeens

Starter med å si good mooorning jeg.
I går fikk jeg heller ikke lagt ut sånn ekstremt mye (sorry), men det var mye fordi vi la ut en anbefaling som måtte få lov til å stå å vise seg litt, noe som er lov, ikke sant? Så jeg bruker det litt som excuse. I går rett etter skolen gikk jeg hjem med Katrine og Helene. Går ofte hjem med Helene og vi ender jo alltid opp med å ta masse bilder, bli stående i et sånn kryss å prate drit lenge og ta enda flere bilder. Det er ALLTID like koselig å snakke med henne og jeg elsker det,  jess jess. Girlchat, hvem liker vell ikke det sier jeg bare. Vi stod så lenge at tilslutt Tord og Gustav kom forbi ogs. Tok ikke noe bilde av Tord, men fikk et litt looner bilde av Gustav som kommer her, men jeg må også ha med noen søte bilder av jentene i går. Også en annen ting! I går snødde det masse! Og da jeg stod opp i dag så var det heelt hvitt ute, noe som er chill å se på:) Men så måtte det såkalrt begynne å regne .. SØRPEEEEE - yippiyey..

bloooooooogg 2332 003

Ane & Maren

bloooooooogg 2332 005

Ann, Marie og Frøydis

bloooooooogg 2332 013
TORDS !

bloooooooogg 2332 024

HELENEEE

bloooooooogg 2332 025

Helene & Hanna

bloooooooogg 2332 026

This is Gustav, oh yeaaah


HVA GJORDE DERE I GÅR?

HVA ER PLANENE DERES FOR I DAG OG I MORGEN?

HVORDAN ER VÆRET HOS DERE?
Fredager er max chill:) Ny header og nytt design folkeens, dobbelt jessda!

Jessda, så har bloggen vår fått nytt design og ny header! Det er jo samme bildet som vi hadde, bare fikset endel på det ogsånt. Ble egentlig veldig fornøyd til at det er første gang vi bytter design! Nå er jeg egentlig drit sliten, men det er faktisk ganske digg, og btw så er det jo fredag. et ord - CHILL!

Stiller første spørsmål allerede her folkens ! - Hva synes dere om det nye designet og headern? Terningkast?:)

På skolen i dag var det faktisk ganske digg dag siden vi hadde Kunst & Håndtverk de to første timene, Musikk også math. Vi hadde foresten gitar''prøve'' i musikken og alle de klappe og trommegreiene jeg hadde øvd på skulle vi jo såklart ikke vise fraaaam, HALLELUJAH! I K&H tok jeg noen driit fine bilder av Ane, Ann og Maren, og de kommer her vett:)

bloooooooogg 2332 001

ANE & ANN - dette er driiiit fint! Jeg er litt god til å ta bilder da, hæ, hæ ? :D

bloooooooogg 2332 004
 
ANE & MAREN ! Dette er også driit fint!

bloooooooogg 2332 002

Ane , Ann og ... MARIE! Ikke hold sånn! (siterer)

Sådagen har vært drit bra, utenom at de ikke hadde med de tingene jeg hadde øvd på! Etter skolen gikk jeg med Katrine og Helene, ooog vi tok såklart noen bilder, som kommer etterpå i et senere innlegg:)
En annen ting er at jeg faktisk ikke har hatt noen sånne karma greier idag OG det er Friday 13th! Wow, fremskritt kaller vi det ass!

HVORDAN VAR DERES DAG PÅ SKOLEN?

HVA GJØR DERE NÅ?
 
ER DET SNØ DER DERE BOR?

 

FØRSTE VINNER AV ANBEFALING - DANIEL RODRIGO - MULTITALENTET!

Gratulerer Daniel-Rodrigo!

http://danielrn.blogg.no/  <-- se på denne!

Dette var hva han skrev i deltagelsen:

10.nov.2009 kl.23:58

likte headeren deres, ikke hver dag man ser en header som gjør enn glad sånn som deres.

Anyhow: Jeg vil veldig gjerne bli vurdert fordi jeg mener at min blogg skiller seg ut fra mange andre blogger. Jeg skriver ikke om overfladiske ting som mote og kjendiser, jeg er en av veldig få gutter som blogger, samt jeg skriver om litt andre ting enn det jeg ser folk vanligvis skriver om. Jeg bruker også bloggen for å promotere dansingen min og har allerede lagt ut en del danseklipp. Så om dere hadde skrevet om min blogg hjelper dere meg også å promotere drømmen min.

_______________________________________________
Hvertfall synes vi det var kjempe koselig at han likte headern vår! En annen ting er at han blogger for å få vist oss hva han driver med og liker, som er dans. En gutt som blogger på denne måten er jo kjempe sjarmerende, og vi synes han fortjener en anbefaling ettersom bloggen hans er kjempe bra og noe som er verdt å følge med på!
På denne måten kan vi lesere hjelpe han med å nå drømmen sin, og det er det vi vil at han skal! Daniel virker som en utrolig dyktig danser og en kjempe kjekkas.  I tillegg er han multitalent - HAN KAN SYNGE OGSÅ ! SJARMERENDE SIER VI BARE! HELL YEAH!

51383351257350050674Headern hans: Det er et bilde av Daniel når han danser og det er utrolig stilig og gir oss lyst til å danse når vi ser på den. Det er noe ikke alle får til. Bakgrunnen er svart, noe som gir ekstra fokus på selve dansingen og han. Dette liker vi! TERNINGKAST 5!

Design: Designet er ikke noe sånn kjempe spesiellt, svart bakgrunn, hvite rammer og en kul header. Likevell passer det veldig til hele bloggen hans. Det tar liksom ikke all oppmerksomheten hans fra videoer, innlegg og bilde, sånn som mange andre kan ha. (FOR skarpe farger kan være litt forstyrrende og gjør det mer vanskelig å lese)KARAKTER 5!

Teksten: Han skriver om det som intresserer han mest - dans - noe som sier seg selv at intresserer de som danser mer enn andre, såklart vi andre også er intressert, men det kan bli litt dumt for folk som ikke er så glad i dans. Likevell, men bestemmer jo selv hvilke blogger man vil lese, ikke sant? Til de som liker dans er dette GARANTERT noe å lese og følge med på! Han har mye bilder og videoer innemellom, også veldig varijert språk - KARAKTER: 6 !

Selve bloggen: Alt i alt en kjempe bra blogg, veldig inspirerende, og UTROLIG anbefalt til de som liker å danse + alle andre! Vi synes dere skal ta en lang titt innom bloggen hans og se hva den har å by på! Dette er kult, og du føler nesten rytmen i kroppen.
ALT I ALT TERNINGKAST 5+! WOHOOO!

OGSÅÅÅÅ, de kjente spørsmålene:D

HVA SYNES DERE OM BLOGGEN HANS?

DANSER DERE ? (Hvis ikke, hva gjør dere på fritiden?)

HVA SKAL DERE I DAG ?

OG ET TIL DANIEL - HVA SYNES DU OM ANBEFALINGEN?


CALL OF DUTY modern warfare2! SPILLER EN JENTE DETTE? OMGOMGOMG!!!!

Huff, denne dagen har vi nesten ikke fått noe tid til å legge ut innlegg! Sorry sorry, skal prøve å ikke la det gjenta seg, men når det er så utrolig mye stress med lekser, prøver , innleveringer og alt sånn piss som kommer i veien, må det nesten bare bli sånn noen dager. Denne uka har vært sjuukt stappa og kræsja med lekser og prøver (jeg har jo vært syk tirsdag og onsdag da) så det har vært lite tid, spesiellt i dag, siden jeg nesten ikke har fått vært hjemme. IM SORRY GUYS, men back to the point:

callofduty4modernwarfare2

Haha my bad, jeg tok et bilde av det forrige spillet, men det driter vi i:)
Det er siiick hvor mange gutter som spiller Call of duty på playstation 3, Xbox, pc osv! Jeg er jo tilhenger av ps3 da, haha lett! Dette er det sikkert ikke alle av dere jentene som har hørt om , men det er asså et spill på playstation 3 som går online. Man blir driiiit avhengig, noe dere kanskje kjenner noen gutter som er? Nå er det hvertfall nytt spill ute, Call of Duty modern warfare 2! Og noe som er driit irriterende er at man ikke får kjøpt det overalt siden selgerne ikke kan selge til under 18 år, de bare menser totalt og jager deg ut av butikken..  psss... 
Ooooog en annen ting, skal jeg være helt ærlig så har jo jeg dette spillet OG JA IGJEN! JEG ER JENTE! omgomgomg! Geeky geeky. Men det er faktisk drit fett når man først har begynnt ogsånn, man blir TOTALTAVHENGIG. Haha og jeg suuger, eller.. jeg er litt god da, til å være jente:) Bruker det som excuse hele tiden, siden det ikke er noen andre jenter som spiller det? Men mange gutter er det hvertfall! Freaaaaakkyyyy mange!


HUSK Å MELDE DERE PÅ KONKURANSEN DER DU KAN VINNE EN ANBEFALING! ALT DU TRENGER Å GJØRE ER Å SI HVORFOR AKKURATT DU SKAL VINNE OG HVA DU SYNES OM BLOGGEN VÅR SÅ ER DU MED. LYKKE TIL! TRYKK PÅ LINKEN UNDER FOR Å KOMME TIL INNLEGGET:

http://tissus.blogg.no/1257788254_vinn_en_anbefalning.html#comment

ER DET NOEN AV DERE SOM SPILLER DETTE SPILLET?

HVA SLAGS SPILL PLEIER DERE Å SPILLE OG KJENNER DERE NOEN SOM SPILLER COD?

HAR DERE HATT EN FIN DAG OG HVA HAR DERE GJORT I DAG?

- Legger meg nå ass, jeg dævver snart. Håper dere har hatt en fin dag da!
GOD NATT :D Snakkes i morgen!

Ohjezzzzh, pluss at - IM HUNGRY!!

SORRY FOR LITE BLOGGING I DAG FOLKENS!

 Har nesten ikke vært hjemme etter jeg dro og kom alt for sent på skolen i dag skjønner dere - wohooo.  Ohhh på skolen i dag hadde vi samfunnsfagprøve - multipelchoise (aner ikke hvordan man skriver det) som jeg synes gikk helt greit, vi fikk vite poengene da, haha noe jeg ikke har tenkt å nevne her og det var tilsammen 63 oppgaver eller noe, jessda. Timen etter der hadde vi plutselig nynorsk prøve/oversettelse av tekst (shet) + at vi hadde Fabian - vikaren alle synes er digg delux, så det gikk jo opp i opp forsovet.

Her er noen bilder fra nynorsk prøven:

bloooooooggg 005

Naaw, se så flinke vi er til å bruke ordbok folkeens.    Tord   -  Maja   -   Emil

bloooooooggg 006

Helene søta!

bloooooooggg 007

Konsentrert Tord?

Rett etter skolen ble Markus kjappt med meg hjem for å hente penger og kort til gamestop der vi skulle kjøpe ''the game'' som nesten alle gutta her spiller, orker ikke nevne navnet. Faktisk så blir man ganske avhengig, og typisk min flaks fikk vi ikke lov av han selgern som stod der å kjøpe det siden det var 18 års grense. KARMA KARMA KARMA! Og fyyyyy han hadde så kraftig mensen, for han jagde jo Markus ut av butikken. Stakkars fyr, han hadde tydligvis mangel på etteller annet, enten hadde han ikke spist, eller så var det noe annet han ikke hadde fått gjort. Haha huff. Etter leeeeeenge kom redningen - MAMMAAA- som hjalp oss med å kjøpe spillet, yippijeyey, eller hva? NÅ ER JEG DRIT SULTEN, SÅ NÅ SKAL JEG GÅ Å ETE, legger ut mer etterpå! :)

HUSK Å MELDE DERE PÅ KONKURANSEN DER DU KAN VINNE EN ANBEFALING! ALT DU TRENGER Å GJØRE ER Å SI HVORFOR AKKURATT DU SKAL VINNE OG HVA DU SYNES OM BLOGGEN VÅR SÅ ER DU MED. LYKKE TIL! TRYKK PÅ LINKEN UNDER FOR Å KOMME TIL INNLEGGET:

http://tissus.blogg.no/1257788254_vinn_en_anbefalning.html#comment

KONKURANSEN AVSLUTTES SNART!

HVA HAR DERE GJORT I DAG ?

HVA ER DERES PLANER FOR KVELDEN?
Tissus, litt annerledes blogg? I GÅR VAR VI NR 41, I DAG ER VI NR 30 PÅ TOPP 100 - slå den du!

BILDET ER FRA I GÅR, DA VI VAR NR 41, NÅ ER VI 30!
Haha ja, vi har fått inn  noen kommentarer om at vi gjør det litt annerledes enn andre bloggere på den måten at vi ikke har med outfits osv, vi skriver om veldig mye forskjellig, noe som mange har sagt at de liker, og det er jo bra! 
www.tissus.blogg.no er kanskje litt annerledes blogg enn mange andres siden vi ikke alltid skriver fra dagen og alt hva vi gjør osv. Noen ganger gjør vi det og andre ganger er det liksom bare KIWI. yey, fordi det er nam. For de som ikke vet det startet vi foresten denne bloggen på FREDAG som var og vi er allerede på topp 100 listen over mest aktive, nemmelig nr 30!  Se her:

hanna og odas blogg


Dette er jo selfølgelig drit kult for oss i tillegg til at vi har veldig mange lesere nå, noe vi synes er kjempe gøy! (haha, nå hørtes vi veldig selvdiggere ut, noe som ikke er meningen) Sitter fortsatt med lekser noe som jeg bæder totalt av snart, men jeg fant mobilen min da:) Ooog det endte med at jeg redde opp senga også, så nå må jeg ta alt av igjen, pss...
Haha vi lurer veldig på hva DERE synes om bloggen vår! Gå inn på ''kommentar'' og skriv hva dere mener om bloggen vår, både positivt og negativt, så kan vi forbedre den og høre litt mer om hva dere synes!

HUSK Å MELDE DERE PÅ KONKURANSEN DER DU KAN VINNE EN ANBEFALING! ALT DU TRENGER Å GJØRE ER Å SI HVORFOR AKKURATT DU SKAL VINNE OG HVA DU SYNES OM BLOGGEN VÅR SÅ ER DU MED. LYKKE TIL! TRYKK PÅ LINKEN UNDER FOR Å KOMME TIL INNLEGGET:

http://tissus.blogg.no/1257788254_vinn_en_anbefalning.html#comment

HVA SYNES DERE OM BLOGGEN VÅR?

HVA LIKER DERE BEST / LIKER IKKE SÅ GODT + TERNINGKAST?

HAR DERE HATT EN FIN DAG OG HVA HAR DERE GJORT?
Organ donasjon av Odaaa

Mitt første innlegg:)
Organ donasjon

I går kveld da jeg (oda) så på Greys anatomi på tv begynte jeg og tenkte på organ donasjon, jeg har lenge sagt til mamma at hvis jeg dør så vil jeg donere bort hvis det trengs! 

Jeg syns organ donasjon er bra! Og når jeg dør gir jeg glederlig bort en nyre eller to til noen som trenger det. For hva skal vell jeg med det da? Jeg skal lage meg et donor kort (www.organdonasjon.no).Må bare fortelle det til pappa først, for man må skrive ned 2 av sine nærmeste personer.  

Alle som vil kan bli donorer! Det fins ingen aldersgrense for det, men kun folk som dør av ulykker, blodpropp eller hjerneblødning er aktuelle donorer.

Jeg har og full forståelse for folk som ikke vil av forskjellige grunner. Noen vil foreskempel ikke kjæres i eller vil bli begravet med alt på plass! Men jeg trur hvis en som står deg veldig veldig nær og du alikvel var død så hadde man vell gitt den en kroppsdel? Litt filosofisk (ellerno?) så lever jo på en måte den døde i bestevennen, dattra,kjærsten osv.donorcolor


HUSK Å MELDE DERE PÅ KONKURANSEN DER DU KAN VINNE EN ANBEFALING! ALT DU TRENGER Å GJØRE ER Å SI HVORFOR AKKURATT DU SKAL VINNE OG HVA DU SYNES OM BLOGGEN VÅR SÅ ER DU MED. LYKKE TIL! TRYKK PÅ LINKEN UNDER FOR Å KOMME TIL INNLEGGET:

http://tissus.blogg.no/1257788254_vinn_en_anbefalning.html#comment

Hva syns du om organdonasjon??

Vil du donere bort organer når du dør?

Hva har dere gjort i dag og hva er deres planer for kvelden? :)  

                                                                                                                                     

                                                                                                              Oda                                     

Re opp senga di a jente! Still sick med hårete kiwier?

ååååhhh det er så tørt å re opp senga hver dag ... Og spesiellt hvis man ikke har med folk hjem for da blir det jo bare å stå opp, re den opp også irritere seg over at man ikke bare kan hoppe i senga senere på dagen og kvelden. Det er drit irriterende. Nå som jeg er syk og har det som excuse orker jeg ikke re opp, DESVERRE. Haha rommet mitt ser helt totalt bomba ut nå, så jeg burde egentlig ta en kjapp ryddings som jeg skyver til etterpå. En annen ting er at jeg ikke finner mobilen min akkuratt nå, siden det er typisk meg å sette den på lydløs, gå rundt med den i hånda og legge den fra meg et sted. Legger den oftest på badet, i kjøleskapet, på gulvet i gangen eller i klesskapet, så har jo noen faste steder å skjekke, men akkuratt nå har jeg no idea på hvor den kan være, noe som er litt små kraayyse. (og til de som ikke har fått det med seg, så har jeg fått ny mobil, woheyey, men psst, det er den samme som jeg hadde da........)

OG BTW: sitter å gjør lekser siden vi har så vilt mye lekser og prøver.....og spiser kiwi , noe som er diiiiiigggg. Jeg elsker kiwi, bortsett fra at de har sånn hårete skall som driver å røyter rundt. Også søler man det alltid på klærne sine når man ikke skal det! Haha, jaja my bad får jeg vell si.

blooooogg 012

Se på skallet, hårete kiwier er inn! Dette er dagens mini outfit folkens, hårete skall

blooooogg 004

dette er ut.. Jeg er dårlig i engelsk så det kan gå å dø.

Planene for dagen er å bli frisk, får ikke gjort så mye når jeg er syk, noe som er drit kjedelig. Føler meg usosial delux når jeg ikke får gått ut. Asså jeg snakker jo med folk, men får ikke vært sammen med noeeen - jeg bæder av det:( Men jeg blir nok frisk til i morgen, rett tilbake på skolen og ta samfunnsfag prøve, og sikkert engelsk prst. som jeg skulle hatt på mandag også. Yippiyey! Gleder meg allerede....hallelujah

HUSK Å MELDE DERE PÅ KONKURANSEN DER DU KAN VINNE EN ANBEFALING! ALT DU TRENGER Å GJØRE ER Å SI HVORFOR AKKURATT DU SKAL VINNE OG HVA DU SYNES OM BLOGGEN VÅR SÅ ER DU MED. LYKKE TIL! TRYKK PÅ LINKEN UNDER FOR Å KOMME TIL INNLEGGET:

http://tissus.blogg.no/1257788254_vinn_en_anbefalning.html#comment

LIKER DERE KIWI?

 HAR DERE MYE LEKSER?

OOOOG THE ORIGINAL QUESTION : HVA SKAL DERE I DAG ?
FREAKIN FARMVILLE PÅ FACER'N

Tja, til de som ikke vet hva face er  (www.facebook.com), så er det et nettsted som man kan ha sine egene profiler og oppdatere hva man gjør osv (et sted der de fleste ungdommer vier sitt halve liv) men IKKE DET SAMME SOM BLOGG.NO at all!
Jeg sitter i senga å spiser pære, noe som er herlig, mens jeg skriver dette kule innlegget om farmville. Det er et spill som går ut på at man har en gård. Selv skjønner jeg ikke noe, og jeg synes spillet suger siden jeg ikke får til noe selv. Jeg fikk bare et menneske som skulle forestille meg, og ingen dyr! Da jeg så på de andres så hadde de masse stæsj og dyr ogsånn, og hvis det er pågrunn av karma så gir jeg spillet terningkast 1 lettt! :D Ja nå skal jeg forklare det jeg har skjønt av spillet: man driver å kjøper kuer til hverandre og oppkaller kuene etter hverandre ogsånn, også plutselig blir kua di borte fordi den har gått seg bort og da stjeler noen andre den! INGEN STJELER EN KU AV MEG ! Men jeg har jo ingen kuer... Jeg skjønner absolutt null og niks av dette spillet, noe som er freaking irriterende, men haha its a game:D Det er tilogmed laget gensere og klær med farmville logoer på!

Her er et bilde hvor en farmviller og katten har litt ornings. PORNO PÅ BLOGGEN MIN :O Nå ble dere varme i buksa tenker jeg. Uheldigvis husker jeg ikke hva det heter når folk liker å ha ornings med dyr:(

farmivlle

HUSK Å MELDE DERE PÅ KONKURANSEN DER DU KAN VINNE EN ANBEFALING! ALT DU TRENGER Å GJØRE ER Å SI HVORFOR AKKURATT DU SKAL VINNE OG HVA DU SYNES OM BLOGGEN VÅR SÅ ER DU MED. LYKKE TIL! TRYKK PÅ LINKEN UNDER FOR Å KOMME TIL INNLEGGET:

http://tissus.blogg.no/1257788254_vinn_en_anbefalning.html#comment


SPILLER DU FARMVILLE, OG SKJØNNER DU DET? - HVA SYNES DU OM SPILLET?

HAR DU FACEBOOK?

HAR DU HATT EN FIN DAG OG HVA HAR DU GJORT?

Jente som spiller playstation 3! køøødder du?

ja, siden jeg er syk tenkte jeg at jeg kunne spille ps3 siden jeg ikke har gjort det på noen dager nå.. Greit mange av dere tenker sikkert ''omg, en jente som spiller ps3?'' men det er faktisk drit gøy:D Klarer ikke å følge med på noen tv serier siden jeg aldri husker når de starter osv, så jeg sitter i senga å spiller på den nøtte boksen jeg har på rommet som skal forestille en tv. Den er way to small, så må egentlig sitte en meter unna eller noe for at jeg skal kunne se hva som skjer og hva det står. I dag har jeg jo ikke fått gjort så mye da pga. at jeg har vært syk, soom dere vet. Drit kjedelig, men deilig når man blir frisk igjen. Satser på at dette var sånn verdens korteste sykdom og at jeg er frisk i morgen.
Skal ringe Anne Stine nå å høre om hun er hjemme siden hun bor fem meter unna meg:)

Har ingen passende bilder akkuratt nå, så jeg legger ut et random et:

holocauster museum 26aug 032
JULIE , HANNA, HELENE på Holocauster museum med klassen. woho.....

HUSK Å MELDE DERE PÅ KONKURANSEN DER DU KAN VINNE EN ANBEFALING! ALT DU TRENGER Å GJØRE ER Å SI HVORFOR AKKURATT DU SKAL VINNE OG HVA DU SYNES OM BLOGGEN VÅR SÅ ER DU MED. LYKKE TIL! TRYKK PÅ LINKEN UNDER FOR Å KOMME TIL INNLEGGET:

http://tissus.blogg.no/1257788254_vinn_en_anbefalning.html#comment

Hva gjør du nå og hva er planene for dagen?
Er du syk eller frisk ?

Sick, The grudge og verdens søteste jente!

video:til helle fra hanna

I dag våknet jeg av at jeg hadde helt villt vondt i hodet:(
Hadde det i går å, siden jeg la ut et litt ''surt'' slutt innlegg, huff. Jaja, er ikke sur nå lenger hvertfall, bare syk.  Nå sitter jeg i senga og spiser mens jeg hører på Waves - Dj Satomi som ruler.
Har begynnt å få bihulebetennelse (ikke noe grise syke eller bever syke her nei:D) så ble hjemme i dag og satser på å bli bra i morgen istedet for å gå i dag og bli værre til resten av uka. Og en annen ting, jeg hadde mareritt i natt å om sånne the grudge damer! VILLT stress.
Jeg hater sånne damer i skrekk filmer ogsånn, det er de som er værst! OG spesiellt sånne dukker! En helt annen tng er at fettern min har verdens søteste jente på 1år, som vi var hos for noen helger siden! Lagde en film til dem, vil dere se? Legger den ut her =)
Er du syk eller hjemme i dag? Hva skal du i dag?

HUSK KONKURANSE! VIL DU VINNE EN ANBEFALING? GÅ INN PÅ LINKEN UNDER OG SKRIV HVA DU SYNES OM BLOGGEN VÅR OG HVORFOR AKKURAT DU SKAL VINNE!
http://tissus.blogg.no/1257788254_vinn_en_anbefalning.html#comment
EXPERTENE PÅ EXPERT ER IKKE EXPERTER!

Senere på dagen dro jeg og mamma for å kjøpe ny mobil siden den andre ble helt fucked up.
Det var SYKT mye som skulle være så ekstremt vanskelig, så hun treige leverandør dama klarte å gi oss tre feil-varer
så hver gang vi kjørte så vi at vi hadde fått feil, og måtte dra tilbake å skjekke. Da vi kom tilbake og jeg klagde så veggene datt sammen (jeg var hyggelig da såklart) ble dama redd og fant tilslutt ut at det var noe feil med ALLE mobilene, jess happy ending var det jeg tenkte da. De var feilplassert, feil låst til opratører osv. Jeg endte derfor opp med den samme som den jeg klarte å KARMAKNUSE i bildøra på vei til HarrySverige.


bloooogg 084

La ut et bilde av Lefdal istedet for Expert siden expertene som liksom skal være experter var langt ifra experter! yo

Haha føler seriøst at hver gang noen sier karma til meg skjer det så ekstreemt mye galt. Da Katrine sa det til meg i Polen tryna jeg to ganger på badet, ødela en hårføner, fikk flekker som aldri ville bort på en ny hvit genser også tryna jeg ned trappene på bussen to ganger. KULT. eller ikke.Katrine du har fått en sånn forbannelse over meg!:( Meen som Michael jackson ville ha sagt så ''good bless you''. haha det passet ikke helt inn her, men jeg bare kom på han siden jeg har sett ''this is it'' og fant ut at jeg ville si det. Har dere sett den? Den er faktisk sykt bra! Jeg var litt skeptisk først, siden jeg egentlig ikke har hørt såå mye på han, men filmen var faktisk drit bra, ofg jeg anbefaler den til alle!  Foresten kjøpte vi mobilen på Expert på alna senteret, der det også var EKSTREMT med kø, noe som gjorde meg mer ''happy'' en jeg allerede var. I tillegg hadde jeg ikke spist på hundre timer, så magen min gråt. Jeg blir sur når jeg ikke har spist så jeg kjøpte noe på Mc. Donalds. Jippi.
HAR DERE HATT EN FIN DAG?

GOOOOOOOD NIGHT!:)
Jeg lekte med Helene på lekeplassen i dag , DET LIKER VI, HÆ?:D OGSÅ etter det var det mye rart!

MINNER FØRST OM KONKURANSEN ! SKJEKK INNLEGGET TO EN NEDENFOR DETTE!!!!
Ja ehm, litt etter skolen da vi hadde gått saaaaakte fra skolen og tatt masse bilder på veien kom vi til en lekeplass (Jupiterjordet, for de som vet hvor det er) hvor vi slo oss ned, med så klart - enda flere bilder:D Jeg skulle egentlig være med Julie hjem, men hun forsvant og takket være min fucka mobil fikk ingen av oss tak i hverandre ( JEG HAR NY NÅ CREDS - Yiha, men den ser helt lik ut da..) så vi glemmer den akkuratt nå.
Vi har alltid sykt mye å snakke om, uansett, og det er så koselig! Helene er en utroolig søt jente som alle burde bli kjent med. De som gjør det allerede er heldige. Jeg er kjeempe glad i henne og er glad jeg har blitt kjent med henne.

bloooogg 049

Oi, feil bilde. Men jaja, et bilde ekstra har vell ikke noe å si? Tord har skrevet villt mye.. nærmer seg slutten her asså! eller nei, sorry jeg så feil. Han er på begynnelsen;)
Haha det var en sånn leke ting på lekeplassen som jeg ikke aner hva jeg skal kalle, men det er sånn man sitter på å vingler fram og tilbake på sånn fjær. Den var syykt gidd å sitte på, men når man vingler for fort så tryner man. . Haha, hadde bra karma i dag, så det skjedde faktisk ikke, men da vi skulle ta bilde ved huskene ble det totalt miss da vi skulle ha fine bilder. Kom meg ikke opp på huskene fort nok! PØH, det må ha vært noe med huskene, de ville sikkert ikke eller noe.. Men den vingle greia ville det! OG snurre tingen, karusellen? snurretreet? Vet ikke hva jeg skal kalle det heller må jeg beklage (det er et ord jeg bruker ekstreemt sjelden, Bare under smiskete samtaler eller noe, no offence hvis du bruker det asså, men det er litt morsomt). Helene bor ikke så langt unna meg så etter lekeplassen ble det et par tusen bilder til , også enda et par tusen til tjue meter bortenfor der vi alltid sier byebye. såklart stoppet vi å snakket ogsånn der å, as allways. JENTERS NATUR, med andre ord:) Her er noen få av bildene, rekker ikke å laste opp alle nå.

bloooogg 064

Helene - Hanna  på den snurretretingen, karusellen? Den går rundt hverttfall!

bloooogg 070

Helene på den vingle greia, den var drit kul. Digger sånne!

bloooogg 075

På de vingle greiene igjen - de er sykt vonde å tryne på. Også hvis man får for stor fart burde man passe på å ikke få den stanga man skal holde i , liksom i , ehm ja. For det er ikke populært.


bloooogg 063bloooogg 069
weeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeyeyeyeyy

bloooogg 060
Her er Katrine, Marie og Andrea. Man ser ikke så godt Katrine da.
Både Marie og Katrine har blogg og jeg anbefaler dere å gå innom å se!
Her er to lilnker til dem:.
www.katrinedp.blogg.no          
www.marie02.blogg.no  

Hva har dere gjort i dag?:D

en kort film om hvordan vi gjør tentamen yippiyeyeyy

video:en kort film om hvordan vi gjør tentamen yippiyeyd

Haha, her var tentamen filmen som tok EN EVIGHET å laste opp! holdte på å bli psykisk gal av å vente på at den skulle ''konvertere''. Jeg trodde den var ferdig da den hadde lasta opp ikke sant, også måtte den konvertere i EN FREAKIN TIME! jaja, nå er den hvertfall her så da får jeg vel si: enjøøy! Eller jeg må si en ting til, at det vi ''snuser'' er ikke snus, men IFA, siden IFA ER CHILLABONG! men ikke så mye som ostepop da ofc! Man ser ikke at jeg Ifaer engang, så da driter vi i det:) Om den hakker nå blir jeg mad. Men det er hvertfall sånn vi gjør tenatmen, yippi, jippi. (skrev to ganger siden jeg ikke vet om man skriver det med J eller Y )

Ooog btw: Dere må melde dere på konkuransen som vi har på forrige innlegg om dere vil vinne en anbefalning! Det er bare å gå inn på kommentarer der og skrive bloggen deres (adressen til den), hvorfor dere vil vinne og hva dere synes om bloggen vår. Jessda, si hva dere synes om den lille videosnutten da:D!

EN TING TIL! har sett på den noen ganger nå og fant ut at den hakker syykt, spesiellt der hvor hun blonde kommer (hun heter Andrea). Og det er dumt, for det er drit gøy! eller det er kanskje bittelitt intert da, men dere får bare ''leve dere inn'' haha, sånn man gjør i bøker you know guys!  MEN NÅ FÅR JEG PSYCHOKLIKK SIDEN DEN HAKKER! ¤#%¤&"¤- finish. Hakker den like mye hos dere?

OG ENDA EN TING! WOHOOO
JEG HAR FÅTT NY MOBIL!! men det er den samme som jeg hadde da, siden den ikke kunne være så dyr, men nå har jeg hvertfall en levende mobil UTEN knust skjerm! HALLELUJAHH:D
VINN EN ANBEFALNING!!

Ja, nå får vel vi også ta en liten competition da!
Skriv på kommentarer: skriv inn blogg adressen deres og si hvorfor dere ønsker å vinne en anbefaling og hva dere synes om vår blogg. Vi trekker en til tre vinnere  ettersom hvor mange som deltar. BLI MED, dette er gøy:)!
Vi skal lage en bra anbefalning og sørge for at alle som leser denne bloggen ser den godt, pluss andre.
Prøv å delta, så kanskje dere vinner. Om dere ikke gjør det, kommer det jo flere sjangser!
Foresten så kommer det videoblogg snart fra tentamenen, siden det ble litt lite konsentrasjon innemellom.
Ikke noe tips på den videoen da, siden jeg ikke er veldig pro på det enda, for å si det sånn:P

slvis bursdaag 048

Lina, Hanna, Ann, Rebekka
Dagenss

I dag hadde vi jo engelsk tentamen som faktisk gikk drit bra, får bare se om jeg får en stående karakter også. Møtte jo selvfølgelig opp på feil datarom, eller vi stod lenge å venta utenfor feil dør, så vi gikk til et annet bygg, men det var feil så vi måtte tilbake igjen, FUN:) ooog en annen ting til de som liker techno, så er WAVES - dj satomi drit bra.
Ble tidlig ferdig, så fikk gå hjem kl 12. Under tentamenen satt jeg ved siden av Julie og Helene, så det ble litt mye snakking og lite jobbing innemellom, men det gikk overaskende bra likevell egentlig! Vi tok noen bilder også som dere kan se under. ENJOY:)

bloooogg 002
Bildet over - Julie:D

bloooogg 004

Thomas , Olav, Emil og Markus prøver å jobbe.

bloooogg 027

Vi har sånn kult frukt opplegg på skolen så vi får en om dagen, wohoo. Thomas og Andrea.

bloooogg 009bloooogg 012

bloooogg 037

Margrete og Helene :D

bloooogg 044

Andrea :D

bloooogg 051

Oi så flink! Også så mye som han har skrevet! eller ikke.  Tord

bloooogg 052

Da noen begynnte å bli ferdige, Markus og Thorstein - som er flink i ABSOLUTT ALT han gjør! sykt.


Hvordan har dagen deres vært og hva skal dere resten av dagen i dag?
Engelsk tentameeeen

Så var det mandag igjen.. med masse skole og masse lekser.
Har Engelsk tentamen i dag, så får se hvordan det kommer til å gå.
Dette blir et kjempe kjapt innlegg. Har ikke så mange planer i dag, skal hvertfall trene på Aktivum med noen senere på dagen , men skal kaanskje være med Helene og Margrete fra klassen min først. Isåfall blir det bilder på dere.
Rekker ikke å legge ut bilde, men snakkes mer senere;)


Night - Tropical Island var villt digg

Ble ikke mye øving til Engelsk tentamen i morgen som jeg hadde tenkt til , så det kommer til å bli litt små stress. Satser på at det går bra likavell, ønsk meg lykke til da:) Er drit trøtt nå, så etter en digg dag nå BURDE jeg legge meg så jeg i det hele tatt rekker å sove litt, siden jeg er totalt B menneske.. Sier til Oda at hun må være med meg til paps flere ganger, for det var drit gøy:D

Er dere A eller B mennesker og når legger dere dere?

Og siden det er så kaldt ute nå og det ikke er snø her lenger, men regn, vil jeg være her.
Eller, i syden da. Det her er i Tropical Island som vi var i da vi var med klassen i Poen/Tyskland, noe som var villt gøy og kjempe digg:) Synd vi ikke skal ha flere sånne turer!

polenberlin 275¨

Til de som ikke har vært der, så er det sykt cihll siden det er som en jungel. Eller jeg er veldig dårlig til å forklare over sånn her da, så sier heller at det er som at du er i syden. Kjempe digg, 30 grader og basseng overalt. Det var tilogmed påfugler der. OG DET ER SVÆRT! Og om dere har lyst til å vite mer om dette stedet kan dere bare switche innom hjemmesiden dems:   

http://www.tropical-islands.de/en/visitors.html

Men nå sovner jeg snart over Pcen, kommer til å være sur for at jeg ikke la meg tidligere i morgen og kommer til å slite med å komme meg opp av senga..

- Har dere vært i Polen med klassen?

GOD NATT:)!

RIP MOBILEN MIN:(

Mobilen min er halvveis dø nå, eller den har jo hatt knust skjerm drit lenge, men i går klarte jeg å knuse hele skjermen , eller hvertfall gjøre den svart? da jeg lukke bildøra........KARMA ja jeg vet..
Men jeg klarer jo å ringe med den osv da, men man ser jo ikke noe, noe som gjør det litt vanskelig å ringe riktig personer. Også er det sykt!! irriterende når man får mld, for man ser ikke noe av det som står.. laame.
haha,  men nok om det, får heller bare kjøpe meg en billig mobil så lenge:)

Så denne mobilen har jeg da.
Man ser det ikke så godt da, men det som er orange skal egentlig være hvitt, og det er det eneste man ser..

oda og hanna november 09 086

Hvordan mobil har dere og har dere herpa mobilen før?

Hot dag

Ja.. vi sov til kl 2 i dag , som vi sa i forrige forrige innlegg, chillabong. Jeg våknet av at Oda sparka meg i ansiktet siden jeg hadde sovna feil vei i senga:)
Vi fikk beskjed om å pakke siden vi skulle dra fra paps i Asker om en halv time, men da halvtimen hadde gått satt vi i samme stilling enda uten å ha gjort noe, så vi bare kasta alt oppi bagene og satte oss i bilen. Det var drit kaldt pluss at vi ikke fikk spist, eller vi stappa oss med ostepop da, så magen min holdt på å dævve da jeg kom hjem:(
Det har vært kjempe koselig å være med Oda i helgen, og vi hadde det kjempe gøy!
På kvelden har jeg vært med noen andre, som også var gøy. Dette innlegget her ble litt kjedelig og kort, men vi får se om det kommer et til etterpå:)

Oda skriver:
Idag har jeg kommet hjem fra faren til hanna. Det var kjempe koselig der!! Og nå sitter jeg å ser på bridget jones og øver til samfunsfags prøven jeg skal ha på tirsdag. Håper alle har hatt en fin dag!: )
 Hva har dere gjort idag ?


Haha, her kommer et bilde hvor vi ser litt sure ut
blooggen 002

oda og hanna november 09 095

Doggien til pappa, bare fordi det er kult:)


Kuuusegutta og null klær

Haha, må le når jeg ser denne. Disse gutta er drit morsomme og det er så synd at de har slutta. Det kan jo hende de begynner igjenn da, noe vi håper fordi det er sikkert veldig mange andre der ute som også synes de har rå humor? , Her skulle det vært en video av Seb&Håkons sminketips, men den ville ikke vises.. Setter derfor inn en link til dere som ikke har sett den (de fleste har vel det) så dere kan se den. enjøøy

http://www.youtube.com/watch?v=JehLCVGiXzg

''ÅNEI! FÅR IKKE TIL Å LASTE OPP VIDEOER, NOE SOM ER SYYKT IRRITERENDE!''Orker noen å forklare hvordan det gjøres? Fikk en kort forklaring tidligere i dag, men den vil ikke vises på siden:( Nå skal jeg løpe over til Anne Stine som er naboen og bestevennen min og spørre henne om å låne en genser siden jeg fant ut en plutselig fikk veldig lyst til å vaske alle klærne mine, så de er våte.. yippijey. Også MÅ jeg se igjennom et Engelsk hefte til heldags prøve i morgen ettersom jeg sucks i Engelsk. Skal også ut med Sølvi, så Engelsken kommer til å gå til hælvete.Hanna                                                                                       Anne Stine

Sommerferien 09, i Kefalonia, det var såå deilig!

Koselig kveld i går! pluss dagen i dag !

I går la vi jo inn ganske mange innlegg, hehe. Oda har jo vært med meg til pappa i Asker, og det har vært kjempe koselig! På bildet ser vi på film, klokka var litt mye da, så vi var litt trøtte som dere kanskje ser. Vi ser litt sure ut. haha,
håper vi får masse sånne kvelder framover.

oda og hanna november 09 033

Vi stod opp veldig seint - nå - siden vi la oss så sent og jeg fikk mareritt som jeg la inn her om ketchup klaskene mine.
I dag skal vi pakke og rydde her før vi durer hjem til Grefsen (snø!) og gjør noe gøy der!
Hvis dere ikke har fått med dere hvem som er hvem av oss enda kan dere se på bildene under:

741712206666294001010953306307055177780403n


Bildet over. Tale -  Oda   - Jeg synes dette bildet er så fint!

n8481703631841

Bildet over Hanna

Hva skal dere i dag og når stod dere opp?
OSTEPOP ER CHILLABONG ! <3


MARERITT !!

Ja, Jeg sovnet for ikke så lenge siden men fikk selvfølgelig mareritt. KARMA igjen ifølge Oda, som sover.
Drømmen var egentlig ikke noe stress, men den var jo det mens jeg sov. Det kom 5 HEINTZ ketchup flasker løpende etter meg, også plutselig sprakk alle og ble til the grudge damer med motorsag som fløy oppå ryggen min! også fløy jeg og da fløy de opp i lufta og da kom vi til et murhus! Ja...vet dette gir null mening, men følte for å fortelle det likevell. På denne bloggen kommer til å bli mange rare innlegg ettersom vi kommer til å skrive om ting som skjer, som er mye rart, og drit mye gøy! Så det er veldig gøy for både dere og oss (håper vi da) at dere følger med her. Nå skal jeg ikke skrive for mye mens jeg halvsover, for da kan det ende opp med at jeg våkner i morgen tidlig og ser masse rart her. Haha, det er veldig typisk meg.

SOVER DERE?
 
Nå fikk jeg drit lyst på ostepop eller noe, og bare legge ut noen bilder så værsågod:

oda og hanna november 09 111

HVEM LIKER IKKE DETTE? DIIIIIIIGGGGGG, men det lukter ikke noe godt...

blooggen 001

Ehm ja, dette er en film jeg liksom alltid har hatt lyst til å se! Men det har aldri blitt noe av ..

35695671256920080931

Bergans jakkene har jo omtrent alle! Men hvilken farge synes dere er finest?
Jeg synes den mørkeblå er veldig fin egentlig jeg!

Meeeeen nå tror jeg at jeg burde sove med Oda, hvis ikke kommer hun til å banke meg i morgen:o
lever et hardt liv.. men uansett Good night folkens!
Har dere hatt noen rare mareritt før? Og hvilken farge på jakkene likte du best?
 Og last question liker du Ostepopp?
HVORFOR TISSUS?

Haha, det spørsmålet har jeg fått helt sykt mange ganger - ''Hvorfor tissus?''
Det er jo egentlig kanskje ikke så rart, men grunnen til at jeg valgte å kalle bloggen min det var... hmm...
Hadde jo først bloggen med en som heter Oda (som jeg nesten tvang til å være med, haha). Og fakta er at jeg egentlig syntes det var veldig fritids å blogge, så jeg kunne liksom aldri se for meg at jeg selv blogga. Ofc måtte jeg jo prøve det ut, og det var da jeg fant ut hvor gøy det egentlig er. Vilt. Men siden jeg da først lagde bloggen på kødd, så er det ganske typisk meg å komme med et navn som tissus. Emil sier det er fordi det var meningen at han skulle lage en blogg som heter Bæsjus, men jaja. Nå synes jeg hvertfall det er gøy, og hvertfall når jeg har fått så mange lesere!

Et litt rart innlegg

HYPERAKTIV! HVEM, JEG? grrrreit, siden jeg (Hanna) nettopp måtte syykt på do og ikke orket å bevege meg bort til doen, så fikk jeg et av mine mange ''dårlig humor'' kick. Men nå løper jeg på do likavell, to sek................

sånn, Har fortsatt dårlig humor, ha regentlig lyst til å legge ut en video, men siden kamera ikke er her akkuratt nå kan vi heller se om vi finner et annet bilde.

vren 09 147

Det er litt gammelt da. men samma det, Margrete til venstre og meg til høyre.
Psssssst, Hvis dere har en bra alle barna vits eller noe, så vil vi høre!:D
Det blir visst litt flere innlegg her i dag, håper det ikke gjør noe. Nå har vi drukket rundt en liter med vann eller noe, sååe vi må nok snart på do igjen tenker jeg ... wish us good luck, for huset er sykt stort siden vi er hos pappa i Asker og ingen andre er hjemme. Da kommer ''the grudge dama'' , noe vi synes er villt stress!

Hva gjør dere?

HANNA

Hey! Jeg er en jente på 15 som bor i Oslo. Har bursdag 1.Mai for de som lurer synes det er megadigg siden det alltid er fri på den dagen. Her er noen kjappe fakta:

- Jeg er veldig utadvendt og ikke redd for å drite meg ut
- Hater drama queens
- Er nesten alltid glad
- Kan være litt oppmerksomhetsfreak noen ganger
- Er veldig sosial
- Elsker å trene
- Prøver ut det meste
- Er mørkredd
- Liker å se på skrekkfilmer, men det skremmer dritten av meg selv i ettertid
- Synes alltid det er gøy å få kommentarer!Til de som lurer er jeg Adoptert fra Sør-Korea. Haha jeg var en rund bolle med hår som stod til alle kanter da jeg kom.
Nå bor jeg på verdens kuleste sted og trives godt her. Det kommer sikkert mer om meg her, om det er noe dere lurer på, men så lenge blir det dette dere får klare dere med. Enjoy.

Harrytur til sverige!


Vi stod opp drit tidlig i dag, noe som ikke er så veldig populært for oss som er B mennesker..+ at vi hadde lagt oss litt for sent i går. Vi rakk heller ikke å spise frokost, så vi dro på bunnpris og kjøpte mat der.  Hanna til venstre og Oda til høyre. Jessda

oda og hanna november 09 040

dette er tidlig på morgenen.. Vi kjørte til Nordby og sov mesteparten av veien. Da vi kom fram måtte vi løøøpe inn på do, siden Oda holdt på å tisse på seg. Da vi kom fram var det selvfølgelig kø.. KARMA ODA! hun sier at jeg får dårlig karma av at hun slår meg og mishandler meg i bilen osv:( I tillegg var det ikke papir der og ''håndtørkerne'' fungerte ikke, men siden dette var nødstilfelle fikk vi heldigvis skaffet oss en do likevell. Flaks. Eeendelig kunne vi gå rundt på senteret å se litt. Jeg kjøpte en blå champion genser og en bukse. Begge to kjøpte masse godteri, og den kassa vi betalte i var tydeligvis ødelagt eller noe, for vi kjøpte masse!!!!! godteri, og betalte bare 20 kr hver. Jeg har jo vært her før og da var det mye dyrere. Men uansett, jeg hadde jo selfølgelig ikke nok penger til genseren og buksa, OG mobilen min ble herpa i bildøra.. (Oda sier karmaaaa) men pappa kom å reddet med gullbankkortet sitt. yippiyey. Så da ble det genser, bukse og masse masse godteri!

Her er det vi kjøpte:
Og btw, det var Oda som fikk meg til å kjøpe genseren, jeg hadde jo egentlig ikke penger , men hun hun har jo så.........GOD SMAK ! så...........takk da oda.........


oda og hanna november 09 067

NORDBYY ! dette liker vi:D

oda og hanna november 09 102

Her er genseren jeg kjøpte. Blå Champion kr 499/599 men kjøpte den for 349

oda og hanna november 09 106

Levi's bukse, vanlig jeans farge kr 699.

oda og hanna november 09 110

Her er litt av godteriet vi kjøpte. Dette fikk vi for tilsammen 40 kr eller noe, zick:)


oda og hanna november 09 069

Kokkosboller deeeeluuux, diggg!

Nå har Oda vært så flink å laget pasta/spaghetti, så nå skal vi gå å se på DUPLICITY og Davinci-Koden, som vi aldri har sett før:) Legger ut innlegg etterpå, men snakkes så lenge!

Hva har du gjort i dag? og hva skal du resten av helgen?
SNUS VS IKKE?

     VS     polen og tyskland kl 10c1 1320 sept 2009 183

Snus er farlig for deg og kroppen din, men hva er egentlig grunnen til at voksne og ungdom gjør
 det? Og hvorfor starter de egentlig i det hele tatt?  Mange ungdommer synes det ser ''fett'' ut å snuse.
Gutta føler at de blir kjekkere, mens mange jenter synes det er tøft. Vi synes det er unødvendig,
såklart man kanskje blir litt kjekkas, men det er som gift, og du kan risikere å få kreft i værste fall.
 Kjøp noe annet, ta en tyggis eller potet eller noe under leppa isetdet! Its look like the same, men
du slipper gule tenner, dårlig helse, infeksjoner og alt det ekstra drittet. Første gangen er det jo
bare ubehagelig og du kan bli veldig kvalm, hvorfor fortsetter folk da?
Snuser du? Og hva tror du?

Kuus på lørdagLitt sent å skrive om dette kanskje, men det var drit koselig, så vi gjør det likevell:)
På Lørdag samlet vi noen jenter og dro på peppes pizza i nydalen. Vi bestillte forskjellige pizzaer og såklart kjørte vi også originalen ost og skinke. Vi skulle egentlig være flere, men noen kunne ikke komme pluss at det er mye sykdom ute å går. Her er noen av jentene som var med, og etter vi hadde spist dro vi hjem til Hanna å så på film ogsånn, digg dag:) Hva slags pizzaer liker du og hva gjorde du på Halloween?
VIDEOBLOGGER

Svar på spørsmålsrunde del 1 Konkurranse! Margrete og Hanna helgen Sør Amerika Fails Vinnere av Wesc og GOSH konkurransen!
Profiltekst her!


Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser
hits