Svarene på spørsmålsrunden på videoblogg! GODT NYTT ÅR!

Haha, her er svarene på spørsmålsrunden som jeg lovet dere! Jeg vet jeg ser litt sur ut på videoen + at jeg mumler litt mye, men pcen og alt skrudde seg av hele tiden så det tok tusen år å lage den + at jeg ikke hadde spist, så JA jeg var litt sur, men det gikk over når jeg endelig fikk det til noen timer senere.. jippii.. Uansett, nå kommer snart Margrete til meg, hun skal overnatte så det blir kjempe kos! Kos dere masse i kveld, godt nytt år folkens! Kommer sikkert mer innlegg da, men snakkes! Btw, om det er dårlig kvalitet på den må du vente med å se den og heller se på den litt senere, for jeg lasta den nettopp opp på Youtube og den er ikke helt ferdig med å processe.. - Hva synes dere?
Det blir videoblogg og blogg vs blogg!

Spurte i forrige innlegg om folk ville at jeg skulle svare på videoblogg og da fikk jeg mange positive tilbakemeldinger, så det blir videoblogg på dere! Haha det er min første videoblogg og redigeringsprogrammet og kameraet klikka heelt siden pcen slo seg av så jeg måtte ta opp flere ganger og ser ganske sur ut, men jeg hadde ikke spist og de som kjenner meg VET hvordan jeg blir da... noot goooood.. Videobloggen kommer i neste innlegg der jeg svarer på spørsmålene fra i går kveld.


Er btw med i Blogg vs blogg på denne linken: http://mimimie.blogg.no/1262266719_blogg_vs_blogg__stem.html#comment
så om dere gidder og orker å stemme hadde det vært kjempe snilt av dere!
Har også egen blogg vs blogg litt lenger ned på siden her om dere vil stemme der Karolineso og Mathilehoyem er deltagerne!

- Vil dere stemme?
Skal jeg svare på videoblogg?

Haha jeg hadde lite å gjøre i natt og fikk ikke sove, så da endte det med en liten spørsmålsrunde! Det jeg lurer på da er om dere vil at jeg skal videoblogge og svare på spørsmålsrunden der? EN TING DERE MÅ VITE: Jeg har aldri gjort det før og jeg  sykt til å videoblogge, haha har prøvd det før og jeg ser aldri i kamera eller noe nesten, men ja jeg kan jo prøve om dere vil det?
 

- Vil dere at jeg skal videoblogge?
Jeg er ikke trøtt.. SPØR MEG OM HVA DU VIL!


Hmm, jeg får rett og slett ikke sove jeg, så da ender jeg såklart opp på pcen som alle andre dager jeg ikke får sove.
Derfor tenkte jeg at dere som også er våkne kunne spørre meg om ting dere lurer på! Blir vel ikke så stort som spørsmåls runde ettersom de fleste kanskje har lagt seg nå, men KJØR PÅ!

Meg i 9 klasse i fjor.
Btw så var jeg hos Martin i stad med noen andre siden vi faktisk fikk tid til det og det var gøy ofc. Skal være med Margrete og noen i morgen og det gleder jeg meg masse til! Får finne en dag med Tale også!

- HVA LURER DU PÅ?
It's complicated!

Ååh jeg kom nettopp hjem fra verdens søteste kino film, nemmelig ''It's complicated'' som jeg hadde lovet å se med min kule mamma. Vi var på ringen og så den i Delux salen og der er det sinnsykt digge seter til de som ikke vet det. Uansett, det er en film jeg anbefaler for de som liker litt søte filmer med litt stress og humor! Asså, den er ikke DRIT bra, men jeg synes det - og det vil si at den kanskje ikke er såå bra ettersom min smak på kjærlighets filmer kan være litt dårlig.

Bilde fra filmen - seeeeeee så koselig, også er det kjente skuespillere ofc som hun mammaen i mamma mia!

- Har du sett It's complicated?

- Har du en film du vil anbefale?
Summermode, kino og hva skal du på nyttårsaften?

Weeey, nå driver jeg å kaster meg rundt i klesskapet for å finne noe å ha på meg. Skal på kino og se en film jeg ikke husker helt hva heter nå, men den så bra ut. Har sykt lyst til å se Avatar også! Men, mens jeg driver å roter rundt her begynte jeg å tenke på nyttårsaften! Skal være med Margrete og noe og det blir kjempe kos! Hvor vi skal være er vi ikke helt sikre på enda, men vi får se.

Det er så sinnsykt fint å se på! - F U N

Lise, Anne Stine og meg! Dette bildet her er egentlig litt hemma, men I miss it! SUMMER 09! Haha enda en gang slår mitt summermode til når det gjelder bildene. Det kommer det til å bli mer av og jeg vet det er dumt fordi det kræsjer med årstiden, men - let me. Nå må jeg løpe, fordi jeg fant ut at vi skal GÅ til kinoen...............jippiiiii...........................
Jaja, det er kjempe fint vær ute så jeg skal jo egentlig ikke klage da! Kos dere, snakkes!

- Hva skal du på nyttårsaften?

- Er du i vinter eller summermode?

Hans Robert har overnattet! Hva er det første ordet du kommer på akkuratt - NÅ?

Nå sitter jeg i stua og ser ut som mumitrollet siden jeg er drit trøtt etter at Hans Robert har overnattet her! Vi sov ingenting omtrent ettersom vi la oss kl 8 eller noe. Det var kjempe kos da og vi så på et PAR filmer osv. Planene mine for dagen er kanskje å være med Margrete en kjapp tur på storo, men jeg vet egentlig ikke om jeg kan fordi jeg har en annen avtale i dag  med mamma og jeg sa nei til Tale fordi jeg ikke kunne. Vi får gjøre det en annen dag da, det er jo fortsatt ferie, noe som er utrolig deilig!

Lise og meg - SOMMEEEEER

- ''Spørsmålet'' eller det du skal skrive i kommentar feltet i dag er det FØRSTE ordet du tenker på fra NÅ!
STATISTIKKEN MIN! Hvordan er din?

Fyyy statistikken min har gått helt sykt opp i det siste! I går hadde jeg 999 sidevisninger, haha EN unna 1000. Har også fra 300 - 500 lesere nå pr dag, noe som er kjempe gøy! Det pusher virkelig til å ville blogge mer!
Hvis dere lurer på hva jeg gjør nå så har jeg akkuratt kommet hjem fra Helene. Vi har hatt det kjempe koselig og sittet å snakket i timer, sånn som vi pleier å gjøre.

Tusen takk til alle dere som leser bloggen!

Av og til blir man bare morsom og oppmerksomhets freak.. you know when. - Meg og Julie

- Hvordan er statistikken deres?
- Blir dere av og til oppmerksomhets freaker?
Jeg vil lese DIN blogg!

Akkuratt nå sitter jeg i stua hos Helene med Helene og søstern og ser på de danse på sånn Aktivum cd. De er kjempe flinke og det er gøy å se på! Haha cdene hakker skikkelig noen steder og de stedene er såklart på de stedene som er best, haha. Akkuratt nå fikk jeg lyst til å freshe opp litt med å lese deres blogger, så om du vil at jeg skal se på bloggen DIN så skriv bloggadressen din i kommentar feltet under her og skriv gjerne HVORFOR du vil at jeg skal lese den!

Tale og meg

Lise og Meg på Trollvann!

- Hva er bloggadressen din og hvorfor vil du at jeg skal lese bloggen din?
Finalen av blogg vs blogg!

Det ble rundt 80 stemmer på blogg vs blogg innlegget. To stk gikk videre og to stk røk ut og de som gikk videre er Karoline og Mathilde!
www.karolineso.blogg.nowww.mathildehoyem.blogg.no


Da er det bare å stemme på den dere synes skal vinne folkens!


- Hvilken liker du best?
Utfordring! Har du blitt utfordret før?

Okey okey okey, jeg har fått en utfordring, noe jeg er siinnsykt dårlig på! Forrige gang jeg ble utfordret ble alt bare tull, men denne gangen skjønte jeg faktisk hva jeg skulle gjøre, mohahe.

Jeg ble utfordret av : Husker ikke helt sorry, skriv på kommentar!
Utfordringen:
1. Åpne SMS-innboksen på mobiltelefonen din
2. Hold inn "bla-knappen" mens du teller til fem. 

3. Den første setningen i den meldinga du stoppet på, skriver du inn som svar på det første spørsmålet.Deretter holder du inn knappen på nytt mens du igjen teller til fem. Den første setningen i denne meldinga skriver du inn på spørsmål nummer to. Sånn gjør du videre på alle andre spørsmålene. 
4. Så utfordrer du 6 andre bloggere. (Lag et innlegg på din blogg.)

Hva sier du til sjefen din når du kommer for seint på jobben?
'' Man blir jo forelsket i utseende ''

Hva forbinder du med ordet 'husarbeid'?
'' Send meg melding hvis han skal være med da''

Hva sier du når du er på et offentlig toalett og du oppdager for seint at det er tomt for dopapir?
'' Sør, Andresen, Oma, Strender, Ari, Erik, Dengerud, pappa og meg ''

Hva sier du hvis du er vitne til at en gammel dame sklir og brekker lårhalsen?
'' Kjempe bra!''

Hva er din beste sjekkereplikk?
'' du da?"

Hva svarer du hvis din kjære spør "Vil du gifte deg med meg?
" Begynner ikke lille Markus som bare er 14 år å bli litt trøtt nå da? "

Hva har du å si til ditt forsvar?
"Alle voldtar Markus sikkert, men vær forsiktig ellers kan han ikke trene på flere måneder!"Jeg utfordrer :

http://irenesh.blogg.no
http://Karolineso.blogg.no
http://justdanceitsgonnabe.blogg.no
http://mathildehoyem.blogg.no
http://haawt.blogg.no
http://hannank.blogg.no


 Me and my Dad - yo!


- Har dere blitt utfordret før?

Haha uvaner! Har du noen?

Da var jeg hjemme fra trening på Aktivum med Julie! Utrolig deilig, men da jeg kom hjem og skulle slenge meg i badekaret vi ikke har ble det litt surt, men får nøye meg med dusj da. Vi får snart middasbesøk av Hans Robert og May som vi pleier å ture på ferie med, så det blir kos. Haha kom på en uvane jeg har nå og det er at jeg MÅ ha med meg musikk inn på do når jeg er der. Vi snakker nesten avhengighet, så hver gang jeg dusjer eller noe har jeg alltid med meg musikken min som jeg hører på! Hva om jeg ikke har det med? - Da blir jeg driit treig.

Helene & meg på Color Line Fantasy med klassen!

- Aaand my summermode slår til igjen! Pappa, Anne Stine og Meg i Kefalonia - Hellas 09

- Har du noen uvaner og hva synes du om min?
Har du badekar eller dusj?

Åhh jeg satt å tenkte på at jeg skulle bade nå, men vent... JEG HAR JO IKKE BADEKAR!! åh.. Vi hadde det før vi flytta for noen år siden og siden det har jeg savnet det helt sinnsykt siden det er så deilig å bare ligge i et badekar. Asså, det går jo bra uten, men skulle gjerne hatt det! Nå har jeg akkuratt snakket med Margrete en time på tlf og avtalt med Julie og dra på Aktivum kl 16, før vi får besøk i 18 tiden. Har litt dårlig tid nå siden jeg også må rydde huset før mamma kommer tilbake, så snakkes! - Vet jeg har lagt ut dette bildet før, men er i litt sommermode når det gjelder bilder om dagen, så her kommer det igjen:

Savner det!

- Har dere badekar eller bare dusj?
woops, andre som liker å sove lenge?

EN FØRSTE TING: Er på 14 plass på mest aktive og 7 plass på stjerneskuddlista! Ikke ny rekord ettersom tissus har vært på 10 plass og 3 plass før, MEN feeett!
Haha jeg la meg litt sent i går, og da ender det jo med å våkne sent også.. Det er kanskje litt dumt ettersom man får mye mer ut av dagen når man står opp tidlig, MEN jeg elsker å sove lenge for det er sinnsykt deilig! Når jeg våkna nå var det første jeg la merke til hvor fint vær det er ute! Har ikke sett sånn vær på lenge og det er DRIT fint! I kveld får vi besøk og litt før det skal jeg kanskje trene med Julie, vi får se, men akkuratt nå skal jeg bare ligge litt i senga før jeg skal spise litt og kanskje gå ut - wohoo! 

Selvom jeg elsker vinteren, savner jeg sommern når jeg ser disse bildene.. Anne Stine & Meg


- Noen andre som liker å sove lenge?
 
- Er det like fint vær hos deg?
wohoo er med i Blogg vs blogg og har blitt anbefalt!

Jey! da jeg gikk igjennom alle kommentarene så jeg at tissus er med i blogg vs blogg hos Isabel! Om du har kjempe lyst til å stemme hadde det vært kjempe snilt av deg, men såklart - ingen tvang haha.
Stem på denne linken: http://dno.blogg.no/1261942839_blogg_vs_blogg_stem_.html?c=1261947273212

Og er også blitt anbefalt hos Hanna, gøøy!


Dette innlegget ble rotete, men jeg ligger med pcen forran meg og har armene helt hemma, så ja, thats my excuse. Har vært helt totalt tv slave i dag jeg! Jeg pleier egentlig aaldri å se på tv, men dette var et avbrekk delux. Nå ligger jeg å ser på tv3, men er ikke helt sikker på hva det er jeg ser på..

Anne Stine & Jeg
Nå skal jeg spise også trene litt, så vi snakkes!

- Vil dere stemme på meg i blogg vs blogg?

- Hva synes dere om bildet?
Andre som ser på Harry Potter?

Jey jeg sitter i stua og ser på Harry Potter! Har ikke gjort annet enn å trene i dag, men har avtalt med Helene å finne på noe på Tirsdag siden vi får besøk i morgen av Hans Robert ogsånn. Det er sinnsykt lenge siden jeg har sett Harry Potter og de vises stein så det er fett å se den igjen. Han var drit søt når han var liten da, haha.

Haha bare se så liten han er!
Skal spise snart håper jeg også for nå dør magen min snart! Elsker dager som det her hvor man har tid til å gjøre hva man vil og bare kan slappe av! Har så lite tid til det ellers i hverdagene og ferien går litt for fort, huff.
Kos dere i kveld!
Husk å stemme på de fire som er med i blogg vs blogg på denne linken:
http://tissus.blogg.no/1261916230_4_blogger_til_blogg_v.html#comment
- Har dere sett Harry Potter og de vises stein?

- Ser dere på den?
NYTT DESIGN og mean girls! Hva synes du?

Det var helt klart den nyeste headern jeg laget som gikk av med stemmene så jeg har endret design og header nå. Synes egentlig det er litt trist med svart, men det var det som matchet best så det ble det. Akkuratt nå sitter jeg å ser på mean girls. Snakket akkuratt med Helene i tlf og avtale å finne på noe, så det blir kos.

Denne ble det, takk til alle som stemte!

Mean girls
Btw, så går Harry Potter i 18 tiden i kveld og jeg elsker filmer i jula såå kommer vell til å se den, eller hvertfall litt av den. Skal kanskje trene senere med Julie også, men får se. Kos dere!- Hva synes dere om det nye designet og den nye headeren?

- synes dere jeg skal ha svart, grå eller hvit bakgrunn på bloggen?
Ny header, men hvilken synes du er finest?

Nå har jeg akkuratt kommet inn døra og det er sinnsykt mye snø ute! 
Har blitt litt lei av det gamle designet jeg nå, pluss at jeg egentlig har mest lyst på nyttårsdesign nå, noe jeg ikke klarte fordi det kosta ekstra på redigeringsprogrammet for sånn rakett greier ogsånn. Såklart kostet det penger mener jeg, for det gjør det alltid... Derfor ble det heller en litt sommerslig header, noe jeg vet mange av dere synes er dumt pga at det kræsjer med årstiden - litt enig der, meeen jeg ble greit fornøyd med den da, så slenger den ut her likevell så får nesten dere stemme over om dere synes jeg skal bytte eller om jeg skal ha den som er nå:

Den nye, som ja ikke er i nyttårs eller vinter stemning, sorry:


Den gamle:


Soo, what do you think guys?
Husk å stemme på de fire som er med i blogg vs blogg på denne linken:
http://tissus.blogg.no/1261916230_4_blogger_til_blogg_v.html#comment

- Hvilken header likte du best?
4 blogger til blogg vs blogg, ble det deg?

Jeg kjørte jo en påmelding til blogg vs blogg litt før jul der rundt 40 - 50 stk meldte seg på. Nå har jeg trukket ut 4 stk som er med og da er det opp til deg hvem som skal gå videre til finalen!

www.karolineso.blogg.no


vs

www.mathildehoyem.blogg.no


VS

www.irenesh.blogg.no


VS

www.majkristinsildelid.blogg.no


Da er det bare å stemme på den bloggen dere liker best folkens! Alle fire bloggene er veldig bra og har fine design.  et Sånn hvis dere lurer på hva jeg gjør akkuratt nå har jeg muligens planer om å trene med Julie, og fram til det MÅ ta meg et par minutter til en sånn greie. Røper ikke hva greia er, nå kan dere lure nå!

- Hvilken blogg liker du best?
Julen går så fort! Usosialt men likevell koselig?

Det er ikke lenge siden jeg sa ''jess det er 1.desember i morgen'', og heller ikke siden jeg sa jess til juleferien. Julen går så sinnsykt fort og det er så synd! Likevell får man tid til å være med familien sin masse, spise maasse mat og kose seg. Akkuratt nå gjør jeg det. Sitter i stua og skal se en av de nye dvdene jeg har fått ( i love dvder) mens mamma ser på en annen film. Haha, usosialt men koselig ettersom dette er noe vi ikke så ofte får tid til.'

Onkelen min, i går

Tanta mi ruler.
Jeg er sinnsykt glad i familien min! Nå skal jeg se på film jeg, så vi snakkes a!

- Hva gjør du akkuratt nå?

- Synes du også julen går fort?
How is your life og hvem er den kuleste du kjenner?

Ååhh jeg må bare si at at the moment er livet mitt H E R L I G ! Alt går som det skal, jeg føler meg bare skikkelig glad hele tiden! Har verdens beste familie og det har vært utrolig koselige dager vi har vært sammen hele tiden og spist maasse digg mat. Skulle ønske vi kunne vært mye mer sammen! Maja har vokst og blitt større, julegavene var RÅE, resten er herlig!

En annen ting er også at jeg har verdens kuleste onkel og tante! De er sykt morsomme og tuller hele tiden. De må være de kuleste jeg har i familien og jeg elsker å være med dem. De er sinnsykt RÅ!
Nå har jeg akkuratt kommet hjem fra Gjøvik og har akkuratt ordnet med Maja. Ser litt på Istid 2 også som går på tv. Tenkte jeg også skulle se igjennom alt jeg har fått, for det er så mye fint så kos dere i kveld! Sneeeikss

- Hvordan er livet ditt nå?

- Hvem er den kuleste du kjenner?
Welcome to my wild family sier jeg bare! Dagene etter jul er familietid

Folkens, jeg sa i forrige innlegg at jeg hadde mulighet for å blogge her på Gjøvik. Det var det visst ikke likavell siden det kun er bredbåndt abonnement som koster STEIN med penger. Akkuratt nå har alle sammen gått til en som heter Kristin og her er det nett + maasssee god mat, så jeg forter meg å skrive et kjapt innlegg.

Onkelen min (Steinar) , Mamma ( Bente) , Tante (Tone) Fetter (Ludvik)

Mamma

Onkelen min, han er RÅÅÅÅ

Steinar, Tone og Mamma

Tone og Kristin

Steinar!
 I går fikk vi gjort masse gøy, vi gikk tur, akte, lo sinnsykt mye og spiste masse god mat! Mere også og det var kjempe koselig. Dagene i julen er den eneste tiden man liksom får så mye tid med familie og alle samles til å spise og snakke. Det er utrolig fint og skulle ønske det var mer av det! Hva synes dere? Skal se på en sånn film av med de andre fra i går nå, så vi snakkes! sorry for dårlig blogging , meen det er fordi jeg egentlig ikke har internett her.

- Er dere mye med familien i julen?
Da drar jeg! Men slapp av, får fortsatt blogga.. kall meg geeky

Nå har - as usual - dårlig tid siden mamma og jeg skal dra til Tanten og Onkelen min + fettern min. Vi skal dra til Gjøvik som vi alltid pleier 1. juledag og ''feire'' jul der i kveld. Det er utrolig koselig og vi pleier å gjøre masse forskjellig + at vi alltid får helt sykt mye god mat der, så jeg gleder meg. Tradisjon kan vi kalle det. Der blir vi til i morgen, men slapp av, jeg får blogget der også - nå hørtes jeg litt geeky ut haha, men kall meg gjerne litt geeky akkuratt nå.

Jeg er stor fornøyd med dagen i går! Pappa vekket meg i 9 tiden i dag siden mamma kom å henta meg. Fikk utrolig mye fint og siden bildet av pakken over fasinerte meg sånn legger jeg det ut en gang til! Nå må jeg pakke ferdig (dvs slenge klær oppi bagen min med hyper fart og kle på meg), så vi snakkes folkens! Kos dere masse i dag!

Btw; en ting som er sykt koselig etter jul er å se på alle tingene man har fått, være med familie og spise masse mat! ja, jeg elsker mat! haha, men nå MÅ jeg løpe - sneiks

- Hva pleier dere å gjøre etter jul?
Svar på spørsmålsrunden! Faktaene om meg dere ikke vet?

HER KOMMER SVARENE PÅ SPØRSMÅLSRUNDEN! Haha jeg fikk sånn kul svart skrift nå, men aner ikke hvordan - tøøft. Hvertfall.. det er jeg som svarer (Hanna) Og jeg får ikke svart på alle ettersom mange er veldig like. I tillegg tar jeg bort like spørsmål. Enjoy folkens!
Marlene

21.des.2009 kl.00:34

Hvorfor begynte dere å blogge?
- Egentlig skal jeg være ærlig, var det ikke så seriøst i starten ettersom jeg ikke skjønte hva man gjorde på blogg. Mange andre hadde det og jeg ville prøve det ut, typisk meg kan man vell si, så dermed kom vi her vi er nå. ohye

Hvilke blogger leser dere fast?
-HELT fast er faktisk ikke så mange, er innom de som kommenterer hele tiden og ser på dems, men FAST sånn helt av meg selv går jeg mest inn på www.justdanceitsgonnabe.blogg.no, www.voe.blogg.no , www.marcusek.blogg.no og faktisk i det siste har jeg begynnt å smååå titte på www.heidialexandraolsen.blogg.no  fordi det er gøy, haha.

Hva gjør dere på fritiden?
- TRENEEEEEEER og venner + ville ting! Hvem liker vell ikke litt vilt av og til?

Hvem er forbildene deres?
- ANDREAS THORKILDSEN! Han er så sykt digg.. Haha sorry dårlig svar, men han var den første jeg kom på, Im very tired, men han er super digg da!

ida marie svendsen

21.des.2009 kl.00:41

hva gjør dere nå?
- Sitter i senga å tenker det samme som jeg har tenkt i to timer - JEG MÅ SOVE for jeg skal jogge i morgen tidlig!

har dere kamera? isåfall åssen?
- Jeg har to, Olympus vantett, frostsikkert, støtsikkert og støv sikkert. 10 megapxls og Canon 10 megapxls.

har dere facebook?
- haha, OFC

blogg eller msn?
- Kan ikke velge, er vell på msn stort sett når først er på pcen


Je m'appelle Synne ◕‿◕

21.des.2009 kl.01:19

Hvorfor begynte dere å blogge? :) og når?
- Svart på hvorfor, men begynnte i November, så er egentlig ganske ''fersk'' på blogging. Meeen føler at jeg har hatt det en stund, selvom jeg ikke har det.

Merete

21.des.2009 kl.02:23

Hvem er deres toppbloggere?
- www.Marcusek.blogg.no
- www.justdanceitsgonnabe.blogg.no
- www.voe.blogg.no

Hva er ynglings kanalen deres?
- DISNEYCHANNEL LEEETT, haha ikke diss meg

Hvem bestemte at dere skulle blogge sammen?
-Faktisk jeg, men nå er det vell bare meg uansett (Hanna)

Når skal dere ha konkurranse neste gang?
- Konkurransene på Tissus kan komme når som helst, ettersom jeg tar ting veldig på sparket. Jeg er en litt ta ting på sparket person, noe som kanskje ikke alltid er så bra, mens det andre ganger kan være bra.

Anders

21.des.2009 kl.02:31

Hvem liker du?;)<3
- Verdens feteste gutt

Amalie

21.des.2009 kl.02:42

Hva slags musikk liker du best?
- ALT, haha jeg er en av de som kan høre på alt fra techno til RnB!

Hva er viktigst i en seng du skal sove i?
- Madrassen! OG at det er en dyne der så jeg ikke fryser ihjel. Fikser ikke å fryse når jeg sover, da får jeg ikke sove, men det kan være ganske chill med et litt kjørlig soverom. Bedre det enn at man svetter!

Hvilken farge er yndlings fargen din?
- Hvit, Rød og blå!

Hvilken farge liker du på håret til gutter?
- Første plassen er sånn mellom blondt og andre er brunt!

Hva slags gutter liker du?
- de som er sportslige og liker å trene. Han må helst være veldig flink i noe, vet ikke hvorfor, men det bare er et pluss.

Og hva liker du best med blogging?
-Hele det ''miljøet'' som ligger bak alt sammen. Jeg ble VELDIG overrasket over det da jeg starta og det var vell det som først og fremst fikk meg til å bli en stående blogger som fortsatte.


Ohhh fargen på håret til Andreas er DREAM COLOUR!

Sebastian, en av guttebloggerene - FOTO KONK!!! VANN-TEMA

21.des.2009 kl.11:37


Hva syntes du om din egen blogg? - Hvorfor?
- Jeg er fornøyd med den, men den kan nok ha noen få hurtig innlegg av og til hvor jeg skriver et ord veldig mye osv. Det er dumt, men ellers bra tror jeg.

Beste dag i året? - hvorfor?
-Lille julaften, Nyttårsaften og 1.Mai! Lille julaften er sykt kos fordi alle sitter å gleder seg til julaften! Nyttårsaften er så fin med raketter ogsånn, og da går man inn i et nytt år med nye muligheter. 1.Mai - MY BIRTHDAY!

Beste årstid? - Hvorfor?
- Enten HELT sommer eller HELT vinter. Gidder ikke sørpe ogsånnt og dessuten midt i mellom årstidene kan man ikke gjøre noe! Ikke bade ute, ikke stå på ski, ikke gå på tusenfryd, Ikke gå med sommersko, men heller ikke vintersko. Haha dårlige eksempler, men dere vet hva jeg mener!


Solveig Krag Søyland

21.des.2009 kl.11:45

Hva syns dere om VOE?
-Hun er insane pen og virker kjempe søt. Må si hun har litt heaven life etter alle tilbudene hun får igjennom bloggen, men hva sier man? LEV LIVET!

Hva syns dere om Heidi Alexandra Olsen?
- Vet egentlig ikke.. Litt gøy å lese bloggen hennes skal jeg være ærlig. Har jo ikke noe imot henne, bortsett fra det at hun er litt dum noen ganger, men jeg gidder ikke å skrive noe negativt om noen.

Hva er hobbyen deres?
- fotball og treningssenter


Miss Benedicte

21.des.2009 kl.15:18

jul eller påske?
- JUL !

sommer eller vinter?
- Both, bare ikke midt imellom periodene

høst eller vår?
- heeelt forskjellig, kommer an på humøret mitt. Etter vinteren er man jo klar for sommer, så vår. Etter sommeren er man klar for en mørkere periode ettersom jeg synes det er mer koselig når det er mørkt ute , så høst.

har dere pyntet til jul?
-JA

hva spiser dere på julaften?
- Ribbe eller pinnekjøtt - NAM

TiNa - Julekalender på bloggen!

21.des.2009 kl.15:21

Har dere en drømmegutt?
- Hvem har vell ikke det?

Er dere bloggavhengig?
- Haha nei

Favoritt PC spill?
- uhhmmm....akkuratt nå vet jeg ikke helt. online spill?

Har dere noen Nintendo spill?
-Nei, eller ps3, teller det? isåfall, JA PLAYSTATION 3!

Navn på kameraene deres? (hvis dere har)
- Olympus og Canon, husker ikke detaljene nå, too tired.

Å fyyyy %&/(/)=)?&/# dette ble VERDENS lengste innlegg for meg, og jeg tviiler på at dere orker å lese igjennom alt, dvs at dere er forhånds tilgitt om dere ikke gidder annet enn å lese spørsmålet. Nå MÅ jeg sove hvis jeg skal jogge i morgen tidlig! Natta folkens, sov godt!


- Lurer du på noe? Var det noe her du ikke visste?

- ER DU TRØTT?Hva er det fineste du har fått i dag?

Har hatt en utrolig koselig dag, som ikke er slutt enda. Sitter her med min fotballfreak Tobias som er ett år eldre. Har fått maaasse fint, kamera 10 mpx (jeg har jo et fra før også) treningsklær, masse andre klær, gavekort, Assecories (aner ikke hvordan det skrives) Og maaasse annet! I går kveld fikk jeg vite av mamma at jeg også får en 32 tommers flatskjerm til å ha på rommet, men at det var utenom julegaver. I tillegg har jeg fire bæreposer til med gaver jeg ikke har åpnet, blandt annet fra venner siden det ville vært drita kjedelig for resten av familyen å se på alt jeg fikk av venner.. fire bæreposer = MYE!

DETTE ER TOBIAS:


Jepp...han er soss delux
I morgen drar jeg og gutta hjem fra pappa og da drar jeg med mamma og resten av den familyen til Gjøvik og besøker (og overnatter) Family nr 2, haha og der skal vi også feire jul med gaver med gaver fra hele familyen på mammas side med middag så det blir kos! Det har vært en tradisjon å dra opp dit 1-2 juledag hvert år og det er utrolig koselig, gleder meg masse! Vi pleier å se på film, spille ps2/3, spille andre spill og det man gjør. BTW: det ble pinnekjøtt til middag i dag + en sykt digg dessert! Men nå skal jeg pakke opp noen gaver fra noen venner, fikk ikke tatt med meg alle så pakker opp noen her og resten i morgen, så vi snakkes!

 BTW: De jeg fikk tatt med var fra Margrete, Sølvi og Anne Stine. Har pakket opp den fra Sølvi nå og den var helt INSANE fin! Fikk den parfymen jeg bruker, twilight dobble edition - 6 dvder og en lang sykt fin cardigan fra bik bok som jeg ønsket meg , TUSEN TAKK! Ringer deg etterpå!

-Har du fått mye fint i dag?
-Hva er det fineste du har fått?
Ribbe eller pinnekjøtt? Familyy

Akkuratt nå er jeg hos pappa med en halv family som sitter litt slengt rundt om kring i stuene her, mens jeg ser på DISNEY på nrk1. De andre kommer i halv fire tiden så nå mens jeg har tid kastet jeg meg på pcen for å spørre om noe vi kanskje kan kalle en VS? Er faktisk ikke helt sikker på hva vi skal spise her av ribbe eller pinnekjøtt, men jeg liker begge deler veldig godt hvertfall, selvom jeg er mest keen på pinnekjøtt at the moment pga at jeg spiste ribbe på mandag.

Har blitt helt sjukt glad i julemat! Når det skjedde er jeg ikke sikker på, men plutselig har det blitt et helt sykt midtpunkt for meg. Vet det er det hos mange, og det er jo utrolig godt så det er ikke så rart. Har fått mange god jul meldinger også, noe som er koselig! Ønsker alle sammen en god jul og et freakin vilt nytt år, selvom det ikke er enda.. Følte bare for å legge det til.

GOD JUL FOLKENS!

Jeg sier god jul nå jeg folkens ettersom jeg ikke får noe særlig tid til å blogge senere i dag. Trodde Martin skulle hente meg halv to, men han henter meg 12.30 = STRESS, og da kjører vi til pappa i Asker hvor jeg skal være til i morgen. Dit kommer hele pappas family som også skal overnatte, så det blir kossss. En ting som er jul er askepott. Når det starter på tv blir man liksom i julestemning siden det er noe som går hver jul.

Ønsker alle sammen en kjempe god jul og en heeerlig vill dag! Nå løper jeg i dusjen, snakkes!


- Gleder du deg til i kveld?
- Hva pleier dere å spise?
- Hva ønsker du deg mest?
Voice of Europe - HELE VOE kjeden skal legges ned! dislike..

Var på Storo tidligere i dag og da jeg gikk forbi Voice of Europe så jeg at det var 70 prosent på ALT i hele butikken. Jeg spurte hvorfor og de sa at hele voice of Europe (VOE) kjeden skal legges ned. Jeg kjøper egentlig ikke så mye klær der, men de har jo mye fint og mamma er fan nr 1 av den butikken så jeg føler med henne ettersom jeg hadde blitt litt lei meg om H&M eller Bik bok forsvant.. Lurer også på hva VOE skal gjøre ettersom hun får masse klær derfra osv.


Gustav & Thomas

- Hva synes dere om Voice of Europe?
-Visste dere at kjeden skulle legges ned?

HEKTA! DIGGER DU HANNAH MONTANA ELLER?

Åååh jeg MÅ bare! HVEM er det som ikke digger Hannah montana? Haha de som har lest bloggen min en stund vet at jeg digger Disney Channel (IKKE DISS MEG) og ja.. Hannah Montana er det feteste som går der og etter Margrete, Helene, Anders, Markus, Thorstein og jeg så Hannah Montana the movie i går fikk jeg hekta på sangene hennes igjen. Derfor den kule sangen under! -Hva synes dere om Henne? 
Anders, Markus, Helene og jeg overnattet hos Thorstein!

Nå har jeg aakkuratt kommet hjem fra Thorstein der Anders Sør, Markus Andresen, Margrete, jeg og Thorstein sov fra i går. Helene var også der i går kveld, men hun kunne ikke overnatte siden hun egentlig skulle bort, men hun var jo med forrige helg da og det var kjempe kos! Vi spiste taco og KOSSA med det +  Hannah Montana the movie, fritt vilt 2 og hancock. Det ble litt stress da vi skulle sove i natt siden det ble aalt for liten plass for lille Markus som ble 15 år i dag. Vi lå i kjellerstua på madrasser heeelt oppi hverandre på gulvet og uansett hvordan jeg lå så ble Markus mæst. Haha poor guy, feel with you. Våkna etter vi sovna btw, husker ikke når av at Anders dreiv å ''the grudga'' og da tror jeg det endte med en bitchslap, husker ikke siden jeg egentlig sov.
 De som var med:

Anders

Helene, Hanna, Markus

Margrete

Thorstein, Emil , Tord (Thorstein)
Det var gøy og vi må gjøre det igjen! Men akkuratt nå er jeg drit stressa siden jeg må rekke 56 bussen som går til Storo halv fire, noe jeg ikke kommer til å rekke når jeg må dusje først. Skal møte en der og gjøre siste greia på julegaver så jeg blir ferdig. OM de ikke har de tingene jeg trenger på Storo kommer jeg til å #€#%(/. - Snakkes!


- Hva gjorde du i går?
TIDLIG MORGENTRENING er sykt fresh start på dagen, its digg!

Shet, i går kveld brå bestemte jeg meg for at jeg skulle trene i dag litt tidlig siden jeg skal overnatte hos Thorstein senere i dag med Margrete, Markus Andresen og Anders Sørflaten (Sør). Dvs at jeg ikke får så mye tid til å trene i kveld.  Dit skal vi ikke før i seks tiden da, men før det har jeg litt for mye jeg skal rekke å gjøre, noe som kommer til å ende met at masse ikke blir gjort. Skal hvertfall på Aktivum med S og trene en til to timer nå, så det blir sykt digg. Da får jeg en freesh start på morgenen, selvom det er LITT for tidlig å stå opp nå i ferien..

Katrine, Hanna, Julie og Margrete!- Liker du å trene tidlig?
Jogging og massebesøk

I dag har dagen vært liiitt stress. Stod opp og var drit trøtt og da starta jeg med å pakke inn julegaver og hjelpe mamma siden vi skulle få gjester. Vi har satt opp juletre og pynta det og laget ribbe osv. NAM! Margrete ringte å spurte om jeg ville være med på Storo men jeg skulle egentlig på Aktivum, bare at spinningtimen som vi skulle på ikke ble noe av. Derfor ble det jogging på oss + at Anders Sørflaten kom ut å møtte oss, så vi tok en tur til han og var der litt.Joggeturen ble på ca en time og nå sitter jeg hjemme i stua med masse familie besøk. Vi har spist og nå er vi på ps3'en og ser på noe greier. Sorry for SUUPER kjedelig innlegg folkens, men noen ganger blir det sånn, haha welcome to my world!-HVA HAR DU GJORT I DAG?
TWINTIP ruler? + Snowboard vs twin tip

Haha som mange gutter og noen få jenter, har jeg og Anne Stine hatt heekta på twintip. I 2007 - 2008 stod vi helt sinnsykt mye. Haha, vi har masse minner med det og noen av de skal ikke nevnes.. Vi var jo egentlig litt gode til å være jenter da, dvs 720 og 540.........Husker Trysil turen i 8 klasse! Det var en sånn tur hvor folk fra skolen kunne melde seg på, og det var bare gutter fra engebråten fra 9 og 10, så vi var de eneste jentene fra 8. STURSLIIIG, men gøy. Typisk oss å gjøre kan man vell si med andre ord, men nå er jo dette lenge siden. Til de som har peilig kjøpte jeg Line Invader i 2008, men siden det har blitt slapt med årene har jeg ikke orket å kjøpe nye siden jeg også har et par andre twintip. Har også Oakley Wisdom. Kjører en VS jeg:

Jaja, twintip vs Snowboard, hva stemmer du på? Jeg går for twintip delux!

Husk spørsmålsrunden vår: http://tissus.blogg.no/1261351551_sprsmlsrunde_p_tissus.html#comment   
Dere kan spørre om alt dere lurer på.


- Står dere på snowboard, slalom eller twintip?

 
SPØRSMÅLS-RUNDE PÅ TISSUS!

Da kjører jeg igang en spørsmålsrunde jeg! Dere kan spørre om hva dere vil innenfor alle kategorier, men dere vet jo hva det går ut på.. Spar dere for unødvendige ting som sier seg selv. Haha, akkuratt nå er jeg så trøtt at jeg sitter å sovner i sofaen..

Helene & Hanna - jeg snakker eller noe, haha. Dette er også dagens outfit, selvom jeg ikke pleier å ha det.LURER DU PÅ NOE?
Jeg har verdens beste bror, jeg er så glad i han!

Åå i dag har jeg vært med broren min og vi lagde sånne godteri greier som vi hadde kjøpt på panduro. Det blir det julegaver av! Har prøvd å lage det før med jentene, men det ble total miss, så jeg ble skikkelig overrasket over hvor bra vi fikk det til! Det ble mye og de ble gode - wii! Jeg ser ikke broren min så ofte siden han er mye eldre enn meg ogsånn, men de gangene vi er sammen har vi det så gøy og koselig! Skulle gjerne hatt såå mye mer tid med han..! Vi tok bilder såklart, men de har jeg ikke fått lastet opp på pcen enda, så de kommer litt senere.

Bildet over = fun fun fun!
Thorstein gikk akkuratt nå og jeg sitter å spiser rett i koppen, pluss at Sølvi ringte nettopp så hun skal kanskje overnatte. Skal hvertfall på trening kl 10.15 i morgen, det blir syykt digg og jeg gleder meg!


HVA HAR DERE GJORT I DAG?

HAR DERE EN BROR ELLER SØSTER DERE ER GLADE I?
Tidenes beste tips mot uren hud! Jentene på starbucks

Heeey folkens, da har jeg våknet!
Broren min kommer hit i dag og vi skal lage sånn forskjellige ting og ordne med julegaver, s jeg føler meg litt i det kreative hjørnet at the moment. Derfor tenkte jeg at jeg kunne komme med et mini tips til dere som sliter med uren hud. Istedet for masse produkter som er drit dyre så kan dere heller bare gå på apoteket å kjøpe MENTHOLATUM!


Dette er noe som er til insektsstikk og såre hud osv, men det er laget av kun planter og når du tar det på kjennes det ut som tigerbalsam, dvs at huden blir sånn iskald noe som er SYKT digg! Ta på dette om kvelden før du legger deg på ønskede steder og du vil merke en syk forbedring! Kan ikke snakke for alle, ettersom alt fungerer forskjellig på alle, men prøv det ut, det anbefaler jeg! Den er kun laget av naturlige stoffer - urter, som derfor hjelper huden å rense for alt. Sinnsykt bra og drit digg. Her har du en multigreie som hjelper mot uren hud, såre ting, insektsstikk, hovenheter osv.

Jentene på StarBucks! Savner det, det var drit gøy!
Om jeg skal gå kjapt igjennom planene for dagen hvertfall så skal jeg være med broren min først på dagen as I said, før jeg skal være med Anders Sør eller noe, til de som vet hvem det er. Yiho, men nå må jeg spise så jeg ikke ender opp med å sløse bort all tiden å få drit dårlig tid as usual. Dont ork any stress right now. Haha, heftig engelsk asså!
Snæiks

HVA SYNES DERE OM TIPSET, HAR DERE PRØVD DET FØR?

LIKER DU STARBUCKS?

Elsker ferie! Shopping og teater folkens!

Blogg vs blogg fortsetter og dere kan melde dere på her om dere har lyst til å delta: http://tissus.blogg.no/1261174985_vil_du_bli_vurdert_je.html#comment   

Thomas, Erik, Tord, Fridtjof, Arash

Erik, the sleeping shaved beaver (litt internt)
Det er sykt deilig at det er ferie nå, og akkuratt nå ser jeg vel ut som gutta på bildet over, men skal til byen nå og kjøpe julegaver osv så det blir kos! Etter det skal jeg ut å spise også på teater med en som heter Martin, mamma og moren hans. Kommer til å trene i dag også før jeg kanskje skal være med Anders S eller noe om teateret ikke slutter drit sent, vi får se. heeeh, dette innlegget ble kanskje litt oppramsing, men akkuratt nå har jeg null fantasi, så noen ganger blir det sånn, sorry. Nå må jeg forte meg, er treig som vanlig så vi snakkes!HVA SKAL DERE I DAG?

SYNES DERE DET ER LIKE DIGG MED FERIE SOM MEG?
BLOGG VS BLOGG, delta! Jeg har trenesyken delux

Jey, hvis du har lyst til å delta i blogg vs blogg så er alt dere trenger å gjøre å skrive bloggadressen deres i kommentarfeltet under her. You know how to do, så skriver ikke mer om det. 


Haha, Nils Magnus på bildet.
Etter å ha sittet over en time i tlf med anders sørflaten sitter jeg å gamer og har maja her. Jeg har ikke fått trent i dag, sykt irriterende.. Jaja ''det kommer en dag i morgen''! Nå trener jeg litt likevell jeg tenker jeg, har trenesyken for tiden så bare MÅ! Snakkeessss


HAR DU TRENT I DAG?

VIL DU BLI VURDERT?
Thomas og jeg sovna, mens Thorstein så på håndball! Sykt fine bilder og endelig ferie

ååå vi har ferie, noe som er viiiillt digg! Det var gøy å få tilbake karakterkortene i dag, mohe. Vi slutta tidlig på skolen i dag, rundt halv 12 tiden eller noe etter vi hadde vært på fellessamling og sett på MANGE som opptrådde. Haha jeg er veldig glad nå siden det er sykt digg å ha fri og kunne tenke at jeg kan sove lenge i morgen. Thomas og Thorstein var med meg hjem og vi spilte, så på håndball Spania og frankrike (Frankrike vant) før vi spiste pizza og Thomas og jeg sovna mens Thorstein så på Norge - Russland. Norge tapte, og kampen var egentlig ganske kjedelig fordi Russland lå over HELE tiden nesten utenom helt på begynnelsen, da jeg og Thomas var våkne, haha.

Dette her er bestevennen min Anne Stine dere, og bildet er SJUKT fint!

Anne Stine, i love you - KREMT jeg redigerte bildene KREMT!

I halv 5 tiden tror jeg det var, dro Thorstein og jeg på storo der vi møtte Julie, Tale også maja etterpå. Vi spleisa på noen gaver før vi dro hjem igjen, noe som var INSANE kaldt! Nå er jeg hjemme, Thorstein skal gå på ski, og Thomas kommer kanskje hit snart. Snakkes! Og btw, dårlig blogging pga mye å gjøre, juetider you know! Bruker desverre det som excuse, som alle andre.. men da vet dere hvertfall hvordan det er! wii, snæiks


NÅR SLUTTA DERE I DAG?

HVA HAR DERE GJORT I DAG OG SÅ DERE PÅ SEMIFINALEN NORGE - RUSSLAND?
Vinnerne av bloggpriser! 3 anbefalinger/vurderinger - Check

Da har jeg valgt tre stykker som jeg synes fortjener å vinne en bloggpris hver + en anbefaling!

Førstemann ut er EVEN, GRATTIS! -  www.ewene.blogg.no
INNLEGGENE:
for det første synes jeg bloggen din er drit bra og jeg liker at du skriver varigjert og ofte! Du har også med bilder, videoer og andre ting som gjør alt mer gøy å lese. Du har også veldig få skrivefeil!   5+

DESIGN OG HEADER: designet ditt er enkelt og fint og headern gir litt inntrykk av hvordan type du er og den er i totalt fokus på deg, noe som er veldig bra. Da ser man lett HVEM som skriver bloggen, noe vi kanskje kunne forbedret litt egentlig.    4/5

EKSTRA PLUSS: Du virker som en utrolig morsom og snill gutt som er mye glad! Det liker vi! EN ting du burde gjøre som et tips er å skrive i infoen til høyre hvor gammel du er. Det er morsomt med en gutt som blogger! Dette er en blogg alle burde skjekke ut! Samlet terningkast: 5!
Bildet under er IKKE headeren hans!


Bloggprisvinner nr 2 er Ina!  www.inamellem.blogg.no   - Grattis!

INNLEGG: Disse innleggene er morsomme å lese og jeg liker denne jenta veldig godt! Husker jeg traff henne i Hellas og hun var fra samme sted som meg (adoptert fra Sør-Korea), var like gammel som meg og likte AKKURATT de samme tingene, amazing! Nå er det en stund siden jeg har sett henne, noe som er veldig synd, men vi snakker sammen og jeg følger med på hva hun gjør my igjennom bloggen! Hun har nesten ingen skrivefeil og oppdaterer daglig for det meste! 4+

DESIGN OG HEADER: Jeg liker headeren hennes godt og synes designet er enkelt men kreativt. Synes det er bedre med litt for lite stæsj enn for mye. 4/5

EKSTRA PLUSS: Jenta er utrolig søt og hyggelig! Hun har utfordringer og flere videoer og bilder i innleggene sine, det er bra! Siden jeg kjenner henne blir det jo ekstra morsomt for meg å se hva hun gjør da må jeg si, heheee. MEN alt i alt liker jeg bloggen og henne, jippi! samla karakter: 4+  sorry inaaaa, dont kill me


Vinner nr 3 er IDA TØNNESEN!  GRATTIS -  
www.idakristin.blogg.no

INNLEGG: Denne jenta skriver innlegg en gang om dagen og det er bra med oppdatering! Hun har også veldig få skrivefeil og innleggene inneholder minst ett bilde, noe som også er pluss! 4+

HEADER & DESIGN: Designet hennes går i svart og hvitt med røde linker, noe som matcher bra. Det er ganske enkelt med en header som gir fokus, noe dere vil se om dere går inn å skjekker. Det enkle er ofte det beste? Det er hvertfall ryddig her! 4/5

EKSTRA PLUSS: Du har føttene på jorda og skriver om ting man lett kan kjenne seg igjenn i. Det er utrolig bra å lese en blogg man kan kjenne seg skikkelig igjenn i, da blir man fort en fast leser! Helhets karakter: 4+


DERE VANT ALLE TRE EN BLOGGPRIS HVER! DETTE BILDET UNDER KAN DERE KOPIERE TIL DERES EGEN BLOGG OG LEGGE UT INNLEGG OM AT DERE VANT EN BLOGGPRIS AV OSS, OG PLASERE I ''TROFE'' SKAP!
HAR DU LEST NOEN AV DISSE FØR?

HAR DU VUNNET EN BLOGGPRIS FØR?


Trening & Storo, DÅRLIG TID DELUX! - fyyy det er kaldt!

FY FAEN det er kaldt ute! Frøs av meg alt som var i dag da vi gikk til kirken med klassen. Eller..egntlig var jeg ikke kald, men jeg hadde ikke følelse i ansiktet da vi kom inn - HAHA. Nå har vi akkuratt kjøpt juletre og jeg må løøøpe nå fordi jeg skal på storo og REKKE det før trening kl 19. Etter det skal jeg ta en ''julegaverunde'' med mamma.

Haha, dette bildet er så morsomt. Det var en sånn dans vi hadde i Polen. Hanna & Thorstein!


HVA SKAL DERE I DAG?

ER DET KALDT HOS DEG OG HAR DU SNØ?
Alltid dårlig tid om morgenen! Gym prosjekt og kirken er dagens

Mhm, som det står i overskriften skal vi til kirken med klassen i dag i første time tror jeg - not shure.
Btw så satt jeg oppe i går kveld for å få laget ferdig gym prosjektet jeg har med Margrete. Det ble drit bra, men nå sitter jeg å venter på at det skal printe seg ut på den EKSTREMT treige printeren vår, noe som kan ta sin tid.. og jeg har ikke den tiden akkuratt nå, for jeg er som vanlig dårlig til å -prioritere- og har derfor dårlig tid. Heldigvis kjører mamma oss idag siden hun var litt ekstra gem og hadde lyst + at hun har fri.Hanna & Margrete  - dette bildet brukes noe i gymprosjektet og vi har hoveddel på en gruppe med tilsammen 6 stk som er i par på to og to. Alle har hver sin del, oppvarming, hoveddel og sluttdel, men dette er ikke så intrst. for dere, så nå MÅ jeg stikke  på badet! LØPE faktisk, snakkes!NOEN ANDRE SOM HAR DÅRLIG TID OM MORGENEN?

HVA SKAL DU GJØRE OM MORGENEN FØR DU ER KLAR TIL Å GÅ?
Er du hjemme i jula? Jeg elsker jule tradisjoner!

I dag har vi egentlig hatt ganske digg dag på skolen ettersom alle hadde med seg bærbare pcer som vi skule bruke til gym prosjektet. Det fikk vi to timer til (140 min), og resten av dagen gikk vi rundt juletre og sang og nå har det kommet sykt mye snø her + at det er driiit kaldt, så nå er det julestemning her! Denne jula skal jeg være hos pappa på julaften og hjemme i ferien utenom 1 - 2 juledag fordi vi alltid har tradisjon med å dra til Gjøvik til familie og overnatte. SYKT kos, og jeg gleder meg skikkelig til det.

Thorstein, Emil, Tord - gutta boys
Nå kommer snart Linn til meg, så får ikke trent før senere i dag evt. men vi skal hvertfall ha det gøy da, så det så!

ER DU HJEMME I JULA?

HAR DERE NOEN JULE TRADISJONER?
Jeg køyer nå, good night - Elsker du julegaver?

Da legger jeg meg jeg, er egentlig ikke så veldig trøtt ettersom jeg faktisk klarte å nå ''målet'' mitt i går og legge meg tidlig, johoo! Men det ble ikke så tidlig i dag som planlagt da, men det var jo en selvfølge!  Nå gleder jeg meg skikkelig til jul, og har kjøpt en del gaver nå men ikke alle. Elsker julegaver, og jeg elsker å gi til andre, det er så siinnsykt koselig! Jeje, men nå MÅ jeg køye ass, hvis ikke dør jeg i morgen!

Maja and me, juhu


SKAL DERE LEGGE DERE SNART?

ELSKER DERE JULEGAVER?
Jobbedag hjemme og trening hele dagen - Norge tapte, IN YOUR FACE!

Heyhoes, i dag har jeg ikke fått lagt ut noen innlegg grunnet til at jeg har vært opptatt hele dagen.
Vi har hatt ''fri'' fra skolen hvor vi har brukt dagen til å jobbe å skaffe 250 kr hver i solidaritets aksjon for regnskogsfonnet. Jeg skulle egentlig jobbe på jobben til pappa med Arash, men det ble litt tull siden pappa ikke var der, så han dro ned mens jeg ble hjemme. Anne Stine og Sølvi har også vært hos meg. Resten av dagen har jeg og Julie Bjørnstad vært å trent på Aktivum treningssenter (var der fra CA kl.15 - 20) + at vi var en liten tur på rema 1000. Så dvs at jeg nettopp kom hjem etter en diiiigg dag. En annen ting er at det digga meg at Norge tapte mot Sør-Korea i håndball 27-26? her om dagen, HAHA in your face! ...selvom jeg heier på Norge da, som er i semifinalen - hallelujah

Carl Fredrik som poser

Thomas som poser

....igjen

Jeg poser, neida men jeg savner sommer akkuratt nå! Selvom jeg elsker vinter også, begge deler er chill, men akkuratt NÅ så fikk jeg lyst til å være brun , såå sommer at the momento. Litt rotete setning, men let me!

Btw, nå snakker jeg med Arash i tlf og Thorstein ringer, så nå må jeg stikkeee, vi snakkæs a folkens!

HVA HAR DERE GJORT I DAG?

HVILKET BILDE LIKTE DERE BEST?
Jeg ELSKER å trene!

Åå er det flere enn meg som har hekta på å trene? Skal på Aktivum i dag i 5 - 6 tiden på spinning ogsånn, det blir digg.
Når man trener hver dag og det går perioder man ikke får trent kan man føle seg helt dårlig. Eller kroppen blir sånn rar, og man føler at man ikke har fått gjort noe bra på en måte. Det er sykt digg når man kommer hjem etter å ha trent bra og bli sånn støl dagen etter - JA, jeg elsker å være støl! Btw, så er det nesten ikke noe lekser ogsånn nå, og null prøver og presantasjoner denne uka tror jeg siden vi har ferie på Fredag! Wooo!Denne sjokoladen er syykt god!


TRENER DU/HVA SLAGS TRENING GÅR DU PÅ ?

HVA SLAGS TRENING LIKER DU BEST OG HVOR OFTE TRENER DU?
Forrige innlegg deleted, julestemning og trening

Jeg sletta forrige innlegg folkens om bloggpause fordi jeg tar det opp senere, ble litt ''sytete'' med det her nå, og jeg er jo sykt glad! Sååå jeg venter heller litt haha. Akkuratt nå sitter jeg å ser på YES man med Maja og jeg har sykt lyst til å gå på trening kl 5, så da blir det vell hvertfall det + at jeg får se hva annet jeg gjør i dag. Har sett på V-Cup i ski hver dag nå, så har begynnt å komme i julestemning, siden jeg ser snø. Juhuu

Julie, Hanna, Helene på Holocauster. Har lagt ut dette eller et lignende før.

HVA GJØR DU?

HAR DERE JULESTEMNING?
KLISJE OVERSKRIFT DELUX i følge Thorstein! - I <3 HELG

Wooo Markus, Thorstein, Margrete og Helene overnatta hos meg i natt siden mamma var i Danmark. Vi var oppe til kl halv 6 - 6 eller noe, husker ikke. Ååh vi så på filmen ''naboer'' som vi egentlig ikke skjønte noenting av fordi det var en psykologisk thriller med 18 års grense + YES man, genial film! Vi gjorde mye rart og prøvde spiritisme også som IKKE funka og vi var også på kino å så på 2012, haha dette ble et innlegg med heftig oppramsing, men sånne blir det vell av og til når man ikke har sovet så mye og er trøtt?

wooo, det ble dette bildet! Jostein, Eirik, Nils Magnus og Anders, skjekk de aaa..
Btw, når vi stod opp i dag var det faktisk fint vær ute, sol ogsånn, men OFC uten snø.. Det er #"%€ irriterende! Men uansett, det var kjempe koselig og gøy, og vi må helt klart gjøre det igjen!

HVA GJORDE DERE I GÅR OG HVA SKAL DERE I DAG?

HVORDAN ER VÆRET HOS DERE?Minner om bloggpris konkurransen hvor du kan melde deg på om du trykker på denne linken her:
http://tissus.blogg.no/1260572096_jeg_deler_ut_tre_blog.html#comment
Vi skal på kino og overnatte, wooo!

Akkuratt nå sitter Helene og jeg og ser på Disney Channel (yndlings kanalen min, actually til de som ikke vet det). Sheet vi har en sånn magisk mynt her som er sånn ''ånde'' mynt, ALT den sier omtrent stemmer helt, syykt scary! I kveld skal Helene, Margrete, Thorstein og Markus overnatte hos meg og nå skal vi på kino snart + Fridtjof og Thomas kanskje å se 2012, litt sent ute men gleder oss!
bloooogg 075
Elsker dette bildet! Hanna & Helene
bloooogg 073
Helenee

Minner om bloggpris konkurransen hvor du kan melde deg på om du trykker på denne linken her:
http://tissus.blogg.no/1260572096_jeg_deler_ut_tre_blog.html#comment


HVA SKAL DU I DAG?

HAR DU SETT 2012 OG HVA SYNES DU OM DEN?
Jeg vil ha SNØ! Hvor blir det av den..

Åå når jeg våkner og ser at det er VÅTT ute eller grått blir jeg så irritert.. Nå skal det liksom være masse snø så man kan gå på ski eller stå i bakken! I bakken står jeg selv på Twin tip, fun. Før jul burde det HVERTFALL komme snø, hvis ikke får man mye mindre julestemning noe som er synd fordi det ikke har vært så mye snø de siste julene..
1063528737250545072365045091398454782120np9164671
Polen Erik på venstre bilde og klassen til høyre. SAVNER DET!
Jeg sov i stua i natt siden mamma er i Danmark, og Markus var her i hele går kveld. Det blir så gøy i dag og jeg gleder meg for først skal jeg trene også skal jeg på kino med Thorstein, Margrete, Fridtjof, Markus, Helene og Emilie og se 2012 før de skal sove hos meg i stua. Btw så føler jeg meg som et sovedyr akkuratt nå, som Erik på bildet.

Minner om at dere kan melde dere på konkurransen om å vinne bloggpriser, deler ut tre stk.
HER: http://tissus.blogg.no/1260572096_jeg_deler_ut_tre_blog.html#comment

ER DET SNØ DER DU BOR?

VIL DERE HA SNØ?
Jeg deler ut tre bloggpriser- meld dere på! Pluss at Markus Andresen er tøff

Weeey nå har jeg konkurranse og denne gangen vil jeg dele ut tre bloggpriser til tre forskjellige blogger som også får en kort vurdering. Bloggpriser kan samles på og du kan etterhvert få mange ettersom hvor mange ganger du deltar.
 
Alt dere trenger å gjøre er å skrive blogg adressen deres her i kommentarfeltet! Lykke til!
60061961259884137927
Btw, Markus har vært her i heeele kveld og vi har gjort litt forskjellig.. bekjente kan vell tenke seg til noe av det..
Gleder meg til i morgen jeg, for da skal Margrete, Thorstein, Fridtjof, Markus, Helene og Emilie på kino og se 2012 (vet de fleste har sett den og at vi er seint ute, as allways) før de skal overnatte hos meg. woooo!HAR DU MELDT DEG PÅ?

HAR DU VUNNET EN BLOGGPRIS FØR?
Vinner av Cubus/GOSH konkurransen!

Da er vinneren av Cubus/GOSH konkurransen trukket og det ble ANETTE!
Gratulerer Anette, jeg vil sende deg en ''julegave'' med klær fra Cubus og make up! Håper du blir fornøyd. Bloggen hennes finner du her: www.anettee95.blogg.no.anettee95311

Dette var det hun skrev i deltagelsen:

anette - bli med på blogg vs blogg!

10.des.2009 kl.14:40

Jeg synes det er så utrolig fint å gå ute mens det er "blåtime" (noe jeg har sagt siden jeg var liten) om kvelden og det snør! Det er så utrolig koselig, og da kommer jeg alltid i julestemning. Noe annet jeg liker er å stå opp i morgenen, gå inn på stua å kjenne juletrelukt mens jeg sitter å ser på juleprogram på tven. Jeg elsker alt som har med jul å gjøre! :)
TREKKER OGSÅ TO - TRE TRØSTEPREMIER!

HVA SYNES DU OM HUN SOM VANT, HAR DU VÆRT PÅ BLOGGEN HENNES FØR?

HVA SKAL DU I DAG OG HVA HAR DU GJORT I DAG?
LANGRENN RULER? V-Cup Sprint i Hochfilzen & eget Langrenns VM til NS

Haha må nesten ha et innlegg om langrenn siden jeg sitter å ser på V-Cup sprint i Hochflizen på Nrk1 + at vi har så mange Langrenns intresserte gutter på skolen! Kom oss endelig hjem etter å ha ventet eevigheter på Tord og Anders jippi. Jeg selv kan ikke skryte noe av at jeg er god på ski desverre. Og til folks info har jeg fisher ski, ocf.
img650x367
Norges Skiforbund vil ha bort sesonger uten mesterskap i langrenn.

Some facts for de som intresserer seg:

Likt Tour de Ski

Forbundsstyret foreslår et eget langrenns-VM. På styremøtet til Norges Skiforbund onsdag ble det vedtatt at det skal sendes inn et forslag til Det internasjonale skiforbundet. Dette ble godtat.
Opplegget for mesterskapet vil være likt Tour de Ski. Det betyr at det blir en blanding av flere øvelser og distanser, både i sprint og klassisk, enkeltstart og fellesstart, og at det er mulig å dra med seg bonussekunder.


LIKER DU Å GÅ PÅ SKI?

HVA SLAGS SKI HAR DU OG ER DU FLINK?

BTW SÅ KOM OLE EINAR BJØRNDALEN PÅ 1.PLASS I V-CUP! WOOOO!
JEG ELSKER Å DUSJE!


Ååå det er så utrolig deilig å dusje og det beste er følelsen av å bli skikkelig REN! Og når du har trent er det deilig å få av seg all svette og skitt mens når du har vært ute i snøen eller på tur er det kjempe deilig å bare bli varm igjen.
31530661252185121357
Badekar er også utrolig deilig, men det har jo ikke vi.. trist.. Dette bildet ser så deilig ut! Jeg fikk skikkelig lyst til å dra på ferie til et varmt land da jeg så det.
31052006131508rh4i28i4rrg4
Jeg må si at jeg ikke hadde hatt noe imot å ha en sånn dusj heller asså! Dusj kombinert med badekar & boblebad + innebygd masasje - ikke værst, ikke værst får jeg vell si!

Nå må jeg nesten sove jeg, eller fortsette på K&H loggen min som MÅ være ferdig til i morgen! Så håper jeg at jeg blir helt frisk til i morgen så jeg kommer meg på skolen igjen!

ER DU LIKE GLAD I Å DUSJE SOM MEG?

HVOR OFTE DUSJER DU, NÅR LIKER DU Å DUSJE?
TYGGIS ER MUST!?

JA jeg er helt avhengig av tyggis.. desverre. Har det med meg overalt, spesiellt på skolen og de dagene jeg glemmer det er det krise! Seriøst jeg er totalt avhengig og en FAST kunde av Extra, så de tjener nok noen kroner på meg for å si det sånn! Egentlig, er nesten alle i klassen min avhengig av tyggis, så jeg er ikke alene om det, eller hva? Det finnes såå mange forskjellige tyggiser, men jeg liker best Extra, Fusion og Stimorol Senses.
tyggiscan7gil7cak2hhvncakzuc14cabjuu8sca0ml2f5caat20kucacag7ad8sca6tqxzqcax06s3kca10saetcapnf2becatgmhqmca

polenberlin 365

POLEN MED KLASSEN ! MISS IT!
HVILKEN TYGGIS LIKER DU BEST?

ER DU LIKE AVHENGIG SOM MEG?

Tik Tok SICK & Cubus og Gosh konkurransen

Ååååh så er jeg syk IGJEN! Jaja, satser på at jeg blir fort frisk igjen. Ooog foresten, nå er det snart på tide å avslutte Cubus/Gosh konkurransen og trekke en vinner. Det blir et par trøstepremier også, men det sier jeg ikke hva er, haha nå kan dere lure nåå. Akkuratt nå hører jeg på Tik Tok og må skrive ferdig sluttlogg til K&H siden vi har så mye til skolen nå - dislike, jeg vil ha ferie!
Jeg vil sove! Sliten av blogg?

Uff enda et syte innlegg.. Da var jeg hjemme igjen fra Thorstein etter å ha spist middag der og pugga samfunnsfag til ''skuespill''. Selvfølgelig gjorde vi andre ting å da. Det var kjempe gøy og vi lærte oss alt omtrent utenat pluss at vi  SPISTE PØLSER! NAAAAM! Hunden hans (Oskar) ble påkjørt av toget btw, og jeg håper alt går bra med den!
margrete og hannaaa blooogggg 007
Margrete
hamsssster 2
Maja går det kjempe fint med! Hun har blitt kjempe tam allerede!


Nå er jeg sliten og har en liten humørsvingende periode som jeg har sagt i tidligere innlegg, så når jeg kommer hjem blir jeg liksom bare sliten og trøtt. Får lyst til å sove hele tiden og bare bli liggende i senga hele dagen, noe jeg ikke kan. Men av og til er det uansett deilig å bare sovne etter skolen.. Skal jeg være ærlig så er bloggen på en måte litt stress i TILLEGG til alt dette. Jeg føler jeg liksom ikke får skrevet så mye til dere og at bloggen kanskje blir litt kjedeligere?.. Så jeg vet ikke hva jeg skal gjøre jeg.

HVA SYNES DERE?

HVA SYNES DERE OM TISSUS.BLOGG.NO AKKURATT NÅ?
Nå er jeg SYKT klar for ferie.. Utrolig sliten og trøtt!


Denne dagen har vært trøtt, ikke noe mer å si om den. Nå har jeg nettopp spist, så er ganske mett, men driit trøtt. Etterpå skal jeg til Thorstein med Margrete, Fridtjof og Jenny og jobbe med noe samfunnsfag presantasjon som vi ikke har startet på, men som vi skal presantere i morgen - halelujaaahh..
untitled
Har enda en litt humørsvingende dag ettersom jeg blir så sliten av alt maset på skolen. Vi har så utrolig mye innleveringer og prøver osv på en gang, noe som fører til forsene innleveringer og annmerkninger.. suurt og slitsomt! BTW så fikk jeg 5 på tysk tentamen!

Nå skal jeg snaart til Thorstein med noen andre hvor vi skal jobbe med Samfunnsfag presantasjon vi skal ha i morgen + at jeg og Margrete må gjøre ferdig gym prosjektet + innlevering av Kunst & Håndtverk i morgen. STREEESS! Før jeg drar til Thorstein skal jeg være med Maja og etterpå skal jeg kanskje på spinning med Anne Stine.. Tett program - dislike..

HVA SKAL DERE I DAG?

ER DERE OGSÅ STRESSA OG SLITNE AV SKOLEN?

Forskjellige minner!

Ååå jeg elsker denne sangen! Kom over den her på dagen og den er jo kjempe gammel, men jeg hadde ikke hørt den på en stund, og jeg har alltid forskjellige minner knyttet til forskjellige sanger! Det er så utrolig kos å høre på en sang du har gode minner med, for da begynner jeg å tenke på de. Btw, Haha jeg vet ikke om jeg overlever bråket fra hjulet til Maja(Den nye hamsteren min) i kveld, selvom jeg var heelt vant til det før! Morsomt er det jo da! og hun er utroolig søt! Reminds me: No one - Alicia Keys> 8 - 9 klasse Take me away- Avril Lavinge - 7 klasse 2007 Basshunter - Russian Privjet - hele 10.klasse Jeg hører på nesten ALT mulig av musikk.. nesten
Endelig NY HAMSTER! Verdens søteste!

Sorry for lite bloggings i dag, men jeg har vært opptatt siden jeg måtte jobbe med et sånn K&H prosjekt også har jeg fått ny hamster!! Har jo hatt tre andre før som alle sammen ble gamle, og de er så utrolig søte! ELSKER dem, for de får meg så glad! De tre jeg har hatt før har vært gutter alle sammen mens denne gangen ble det en jente, og hun heter Maja! Har blitt kjempe glad i henne allerede og hun er verdens søteste!
hamsssster 2
Hun er litt mere lysebrun/beige enn på bildet her, men hun er driiit søt også er hun faktisk ganske tam allerede + at hun bare er 6 uker. (Til de som ikke vet det, så er det det yngste man kan få kjøpt i butikken omtrent) Hadde jo verdens søteste Cocker Spaniel som het Billy i fjor, men den måtte vi gi bort pga allergi..savner han å!


HVA SYNES DERE OM HAMSTERE?

HAR DERE DYR?
Humørsvingninger er freakin slitsomt! Et par sure punkter on the way!

Åååååh jeg har hatt så heftig humør svingninger i dag! På skolen i dag har vi vært å sett på en danseforestilling med hele 10 trinn i ''Dansens hus'' hvor det dansa NAKNE menn ''hviiin og hyyl?''

Men da vi kom tilbake til skolen og skulle ha matte den siste timen hadde jeg vondt i hodet og ble plutselig utrolig humørsvingete!
Uffamei, man prøver å ikke være sur, men når man er sliten, har vondt i hodet og er i dårlig humør samtidig er det ikke alltid så lett, noe som er freakin irriterende og utrolig dumt for alle som er rundt deg. Jeg vil jo ikke være sånn ''svingete'' siden det er de du er sammen med det er synd på, men av og til funker det bare ikke! Haha, jeg må si sorry til Helene & Margrete om jeg har vært litt surmulende i dag asså!
kefalonia hellas 2009 354
Ååå Kefalonia med pappa & Anne Stine, miss it helt sinnsykt! Vil tilbake!
kefalonia 09 anne stine og hanna 038
Disse bildene er så koselige og nå ble jeg i litt bedre humør. Anne Stine & Hanna

Et par syte klage punkter, haha sorry folkens, vet sure innlegg er OUT, men må bare si det.
- Savner Hellas med varme og fint vær jeg nå, siden det er så kaldt og SURT her, det er liksom ikke snø eller tørt, det er regn!
-Kommentarene vi får på innleggene blir ofte borte, på forrige innlegg ble hele 25 kommentarer bare borte, skjønner ikke noe jeg. IKKE det at kommentarer betyr mye, men såklart det er morsomt når folk skriver og kommenterer, og da synes jeg det er så synd at de bare ''slettes'' etter jeg har lest de i ''arkivet''..
-Humørsvingninger er UT !

Har dere humørsvingninger av og til?

Har dere noe dere vil klage på?
Noen som gjør det samme som meg? Jeg elsker å være støl!

Akkuratt nå sitter jeg i sofaen og chiller maaax med 71* nord og appelsin etter en dag med gym, jogging + Spinning time med Margrete på Aktivum. Det var slitsomt, men det er syykt deilig etterpå å kjenne at man har trent. Da kan man liksom ha sånn digg følelse i hele kroppen! OG en annen ting er at jeg elsker å bli støl, for da kjenner jeg at jeg har gjort noe! En annen ting er sørpa vi må jogge i ute, den er ikke noe særlig.
aktivum med margrete blooogg 006aktivum med margrete blooogg 005
WOW! Bildekvaliteten forsvant visst da jeg forminsket bildene, sorry!
Haha, det er jo styrkerom også, hvor det er mange forskjellige trenings apparater man kan bruke.

Er det noen andre enn meg som ser på 71* nord?

Hvordan har din dag vært?
Tjohei for et tryn og hva skal en blogg ha for at den skal intressere DEG?

Tjohei for en start på dagen jeg fikk i dag! Da jeg og Anne Stine ble kjørt til skolen skulle jeg hoppe ut av bilen mens den enda hadde fart i en bakke fordi vi hadde dårlig tid, og da endte jeg med å tryne skikkelig i sørpa, haha typisk meg. Hadde håndball i gymmen i dag - gøy! MEN jeg lurer på en ting jeg! Hva du ser etter i en blogg og hva som gjør deg intressert i å lese en! Hva liker du med tissus?
margrete og hanna blooogg 028
Haha ikke så veeldig fint bilde denne gangen, men kos.

Btw så skal jeg og Margretel trene i dag! Vi jogger først før skal vi på Aktivum å trene fra 18-19.30 også skal jeg på storo etter det å kjøpe pannebånd osv, uhye!
VIDEOBLOGG FOLKENS! - Den er faktisk litt kul

Da ble det en ''videoblogg'' her også da! Har jo hatt filmer før, men jaja. Dette er en liten mix ogsånn med noen få bilder fra de to siste ukene + fra da Margrete overnatta hos meg i helgen. Haha ENJOY!
Blogg vs blogg & shopping med jentene

Da var vi hjemme fra juleshopping på Sandvika storsenter! Det var driiit kos og fikk kjøpt MASSE! Det er jo tuusen butikker der og vi var litt ekstra glade, så skal si deg at jeg kjente det i beina etterpå, chillabong. Kjøpte en veske og litt sånn selv, men ikke så mye - mest julegaver! Det ble mye titting og en tur innom Mc Donalds hvor det var en hundre år lang kø som tok jævlig lang tid siden en #"&/&"% mann sneik så sykt!
sandvika juleshopping blogg 002
Elsker dette bildet av Anne Stine
sandvika juleshopping blogg 006
Oi hva er dette? ..

-Minner om Cubus/Gosh konkurransen:
http://tissus.blogg.no/1260012328_vinn_julegave_og_gosh.html#comment 

-PLUSS at vi er med i blogg vs blogg der vi har null stemmer, for jeg visste ikke noe om at vi var med. Om du orker hadde det vært kult om du stemte på oss!
http://mmarika.blogg.no/1259878691_kandidater_til_blogg_.html#comment

HVA HAR DERE GJORT I DAG?

HAR DERE STEMT OG DELTATT I CUBUS/GOSH?
Juleshopping med jentene på Norges største shoppingsenter!

Åå jeg har gledet meg til i dag, siden i dag skal jeg på juleshopping på Sandvika storsenter med Anne Stine, Sofie, Lise og alle foreldrene. Vi har gjort det hvert år nå, så kan vell kalle det en tradisjon! Utrolig koselig og shopping er jo alltid like gøy. Minuset er at jeg kommer til å være i MINUS når det gjelder penger etterpå, men hvem bryr seg - det er jo juleshopping folkens!
margrete og hanna blooogg 063
Dette bildet av Margrete tok jeg i går og det er såå fint! Det gjør meg glad, haha.
Minner om Cubus/Gosh konkurransen
http://tissus.blogg.no/1260012328_vinn_julegave_og_gosh.html#comment


HVA SKAL DERE I DAG?

HAR DERE KJØPT NOEN JULEGAVER ELLER NOE NYTT I DET SISTE (HVA?)?
Noen andre som liker Godteri eller?

Åååååååh jeg har vært så syyykt godtesugen i hele kveld! Margrete og jeg spiste nesten alt i dag tidlig så har ikke noe igjen- dislike! Elsker sånne Orange krokodiller og jeg er verdens største sjokoman! Jeg vurderer å spurte til naboen å spørre om de har sjokolade, nå er det skikkelig krise. Eller så må jeg lage noe godt å spise, haha.
godteriii margrete oghanna
Margrete & Hanna på bildet!
Alle liker vell godteri, gjør ikke du?
HVILKET GODTERI LIKER DU BEST?

LIKER DU SMÅGODT ELLER SÅNN SAMLA POSE?
Hvem elsker ikke DISNEY CHANNEL?

Haha ja, må faktisk innrømme at de fåå gangene jeg ser på tv ser jeg oftest på Disney channel. Asså, jeg ser sjelden på tv fordi jeg aldri klarer å huske når forskjellige serier går og hvilken kanal de går på! Altfor mange serier og det er stress å drive å måtte ''rekke'' alle mulig programmer. Jeg har prøvd såå mange ganger å følge med på noen ting, men det funker ikke, sååå..... JEG KJØRER DISNEY CHANNEL HARDT!
bursdag blooogg 002
Martine - utrolig fint!
margrete og hanna blooogg 003
Det er så koselig å ha denne jenta hjemme hos meg!
Minner om Cubus & Gosh konkurransen: http://tissus.blogg.no/1260012328_vinn_julegave_og_gosh.html#comment

SER DERE PÅ DISNEYCHANNEL?
NYTT DESIGN IGJEN og Gosh&Cubus konkurransen !

Wey Margrete og jeg tok masse bilder, no suprise haha. Til de som ikke vet det har hun overnattet hos meg og i dag har vi vært ute i snøen ogsånn, siden det har snødd kjempe mye! Det var litt våt snø da.. huff. Det har vært kjempe koselig og vi fikk mange drit bra bilder!  Btw, som dere ser lagde vi ny header og designet ble også litt endret.
margrete og hanna blooogg 037
margrete og hanna blooogg 038
Jeg er så glad i Margrete!

Tissus har jo også konkurranse for de som ikke vet det, hvor du kan vinne en julegavepakke med klær fra Cubus og make up fra GOSH! Premien er rååfin og jeg anbefaler dere å delta! Det er så enkelt at du LESER hva du må gjøre for å delta på denne linken:
http://tissus.blogg.no/1260012328_vinn_julegave_og_gosh.html#comment
Hvis du vil ØKE vinnersjangsene dine kan du kommentere ''Jeg vil vinne Cubus&Gosh og bruker str ***, på det NYESTE innlegget OG Konkurranse innlegget.

Nå skal jeg spise vårruller ass, sulter i hjel! Snakkes!


ER DET MYE SNØ HOS DEG?

HVA SYNES DU OM DET NYE DESIGNET OG HEADEREN?

HVA HAR DU GJORT I DAG?
Vinn julegave og gosh produkter, RÅfine premier! + litt av dagen i går HALLELUJAH!

TID FOR NY KONKURRANSE! Nå kan dere vinne en lit stor julegave som inneholder bl.a klær fra Cubus (http://cubus.com/no/) og make up produkter fra gosh som mascaraer, øyenskygger etc. Det er kjempe fine premier og jeg råder alle til å prøve å delta! Det blir trukket flere vinnere og disse vil bli kontaktet via innboks mld / mail. Reglene for å delta er enkle. Alt du trenger å gjøre er å:

1. Skrive hva du synes er koselig i jula og hva du liker å gjøre i kommentar feltet + blogg adressen din.

2. Dette trengs ikke, men om du ønsker å øke vinnersjangsene dine kan du kommentere ''Jeg har deltatt + str du ønsker på topp/bukse fra Cubus'' F.eks - Jeg har deltatt, str 38/Small. Du kan også legge ut et innlegg på din egen blogg hvor du skriver at du er med i vår konkurranse, linker til oss og dermed skriver linken til innlegget du har skrevet i kommentarfeldtet vårt.

3. Du er med! Lykke til!

PS: Det anbefales å øke, men du må ikke - du taper aldri noe på å bare delta, kanskje det blir deg?

bursdag blooogg 050
Katrine, Margrete og Anne Marie - på vei hjem fra bursdagen
I går ble det lite bloggings pga at jeg var i bursdag hele kvelden, det var kjempe koselig! Også har Margrete (i midten) overnatta hos meg og i går kveld var vi hos Martin til halv 1. Jeg er så utrolig glad i Margrete! Vi ble liggende å se på filmen ''John Tucker must die'' i går til halv 3 i natt, så vi ligger i senga enda, men vi skal spise rundstykker nå, så vi snakkes folkens! Råder dere til å delta ettersom premiene er knæsanes fine!

HAR DU DELTATT?

HVA SKAL DU I DAG?

HVA GJORDE DU I GÅR?
Avslører vinnere av WESC konkurransen + Im going to a birthdayparty - LIKE

Jeeeess da var vinnerne av wesc konkurransen plukket ut! Vinner nr 1 av en mørkeblå Wesc tskjorte i str M er Isabel! (www.dno.blogg.no) Vinner nr 2 har ikke sagt seg villig til å publiseres så må vente med å poste noe om denne før hun sier at det er greit. Gratulerer masse og håper dere blir fornøyd med premiene deres! Til dere andre som har deltatt og ikke vant denne gangen, det kommer mange flere konkurranser, allerede en ny i kveld eller i morgen - Delta, så er det kanskje deres tur, hvem vet? Anbefaler å ta en kikk innpå www.wesc.com for de som intresserer seg mye for wesc merket.
skolen storo bloggbilder 013
Fra skolen, dette er kjempe fint! Helene T & Celine
blogg pappa og sponsor produkter 020
DETTE blir noe av premien i neste konkurranse, make up fra gosh og klær fra Cubus!

Men nå må jeg løøøøpe, har sykt dårlig tid nå siden jeg skal dusje, kle på meg og ordne meg til Bursdag (Det betyr bilder til dere) som begynner kl 18. Blir henta av faren til Margrete, og btw så skal Margrete overnatte hos meg i kveld, det blir kjempe kos! Da blir det vell OGSÅ bilder på dere folkens! Vi snakkes!

VIL DERE DELTA I GOSH & CUBUS KONKURRANSEN?

HVA HAR DERE GJORT I DAG?

HVA GJØR DU NÅ OG HVA SKAL DU I KVELD?

Hvil i fred Regine Stokke.. Det gjør ubeskrivelig vondt å miste en man er glad i

Jeg vil gi noen ord til Regine Stokke som i går kl 14.02 sovnet stille inn etter en forferdlelig og lang kamp mot kreften, bare 18 år gammel.. Jeg beklager mye at dette innlegget kom sent, men sånn ble det desverre. Jeg kondolerer utrolig mye til hennes familie og alle bekjente. Det er helt forferdelig og det er så uretferdig at det ikke kan ordlegges.. Bloggen hennes var helt utrolig og man får også utrolig vondt av å lese det som står der. All den smerten hun hadde, hvor vondt hun hadde det hele det siste året. Det er forferdelig! Bloggen hennes er: www.Sinober.blogg.no , men du må inn på toppliste (der hun nå er på 1.plass) for å kunne åpne den på enkelte pc'er. Det at en sykdom kan gjøre så mye med et menneske er forferdelig å tenke på. Hun gikk på diagnosen MDS/AML som er en kreft diagnose. Ønsker du å støtte kreftfonnet? Om alle bidrar litt til dette vil dere hjelpe mange, mange mennesker, og det er noe jeg råder alle til å gjøre.
På bildet: Regine Stokke 18 år.
132758101251806829484

At en sykdom kan ødelegge så mye og rive et menneske fra oss på denne måten er ubeskrivelig trist å tenke på. Alle mennesker kan bli syke og noen blir sykere enn andre. Det er helt forferdelig å tenke på hva det gjør med oss og jeg håper mange av dere også vil støtte kreftfonnet. Pengene støtter forskning av medisiner til kreftsyke og sørger for å gi dem best mulig behandling på best mulig måte. Det er utrolig hva vi kan få ut av det om alle gir litt av seg selv. Mange, mange av dere har sikkert mistet noen dere er glade i, og den følelsen man sitter igjen med, når noen er borte kan ikke beskrives. Det gjør ubeskrivelig vondt å tenke på en person man aldri får se igjen..

Har dere vært inne på bloggen hennes?


Støtter du/Har du tenkt til å støtte kreftfonnet?


Skriv noen ord om hva du mener...

StorO senteret med Helene + VINNERNE AV WESC ER PLUKKET UT!!!

Åå denne dagen har vært kjempe koselig! Snakket leenge med Helene i klassen min etter skolen (as allways, haha dere begynner vell å bli vant til å lese det) også var jeg med Helene Thorsen etterpå, og vi dro på Storo. For de som ikke vet hva det er så er det er senter som nettopp har blitt bygget ut (det er ikke ferdig enda heller). Vi gikk rundt og vi endte opp med å kjøpe flere ting, men ikke sånn kjeempe mye da. Jeg kjøpe et skjerf, en hvit vanlig genser og en hvit topp - av klær. ååååh vi kjøpte soft is, noe som slo GODT an i mine mat fetish lignende must-tanker! Haha jeg hadde glemt hva det smakte siden det er så lenge siden jeg har spist det, men det var drit godt! Vi snakka masse og det var kjempe hyggelig!
skolen storo bloggbilder 020
Dette bildet er kjempe fint! Tok det på Princess (dyne & putebutikk) hvor Helene kjøpte sånn sengetrekk som var kjempe fint! Husker ikke helt om du kjøpte en eller to pakker jeg, men de var veldig tunge hvertfall!
skolen storo bloggbilder 025
Haha, penger.... noe jeg kanskje burde bli litt flinkere til å spare nå før jul!BTW FOLKENS! WESC VINNERNE ER PLUKKET UT!!
Nå tenker jeg dere er spente på å få høre hvem det er! MEN faktisk må jeg skuffe dere der å si at vi kommer til å kontakte de to som har vunnet i morgen og høre om det er OK for dem å publisere dem ut her på www.tissus.blogg.no . Det var utrolig vanskelig og jeg må si det til dere som ikke vant denne gangen (som var mange) at det kommer en Cubus klær/make up konkurranse allerede i morgen eller så tidlig som i NESTE innlegg! Det kan godt være det kommer flere WESC konkurranser også! Så da spør jeg dere:

VIL DERE VITE HVEM VINNERNE ER?

VIL DERE HA EN CUBUS KLÆR + SMINKE FRA GOSH ELLER ANNET KONKURRANSE?

HAR DERE NOEN GODE IDEER PÅ NOEN KONKURRANSE PREMIER?
JUL I SVINGEN FOLKENS + HAMSTEEEEEEEEEER!

Åååå jeg vil faktisk se på jul i svingen i dag! Det er nå da, så jeg må se litt på det, men jeg vet ikke om jeg får sett alt siden jeg hadde tenkt å dra på Storo. Får se litt, btw så skal jeg kanskje få hamster igjen..Haha jeg savner rett og slett å ha dyr, og siden vi måtte gi bort hunden vi hadde pga allergi og jeg har hatt hamster før, så WOILA, kom fram til letteste løsning. De er drit søte da, wihi.
bloooggg skoleen 015
Margrete & Helene! Elsker de to jentene assa

OHNO tastaturet har klikka, saa jeg kan ikke skrive den siste bokstaven i alfabetet og nesten ingen tegn! omg, haha.

Når det gjelder WESC konkurransen:
Vi vil snart plukke ut to vinnnere som vil vinne hver sin WESC tskjorte eller topp ettersom hva disse heldige ønsker. Vi vet ikke HVEM dette blir enda ettersom dere enda har siste sjangs til å slenge dere på lasset eller å øke vinnersjangsene deres (ANBEFALER Å ØKE SÅ MYE DERE KAN NÅ). Hvis dere vil øke vinnersjangser kommenterer dere: ''JEG VIL VINNE WESC OG JEG HAR DELTATT'' så mange ganger dere vil (ettersom hvor mye du vil øke) på det NYESTE innlegget OG på konkurranse innlegget som dere finner her på denne linken:
http://tissus.blogg.no/1259602949_jeg_starter_ny_konkur.html#comment 
NB: Har du ikke deltatt før er det viktig å lese hva du må gjøre for at deltagelsen din ikke skal bli annullert. Dette er en seriøs konkurranse og mange, mange har deltatt! LYKKE TIL!


HAR DU DELTATT I WESC KONKURRANSEN?

HVA HAR DU GJORT I DAG?

HAR DU HATT HAMSTER ELLER DYR FØR?
Hvem er vinnerne av WESC? PLUSS dagen, leeettt

Da var jeg hjemme etter en egentlig ganske digg skoledag! Eller, jeg synes tentamner ogsånn er ganske deilig såå.. Vi hadde språk tentamen de to første timene, noe som gikk overraskende BRA! (tror jeg) Tredje time hadde vi Olweus undersøkelse om mobbing og i siste time tok alle svine sprøyta. De fleste i 10 tok den (8 paralleller med 30 i hver klasse, ganske mange) Jeg gruet meg faktisk siden jeg hadde hørt så mye ''åååhh den gjør så sykt vondt'' ogsånn, men den var faktisk ikke ille at all! Deilig å være ferdig med den. Etter skolen var jeg litt med Helene, som vi alltid er etter skolen - krysset vårt (internt, sorry folkens) haha.

n67326053924209817813
Tok dette bildet siden det er litt ''det er vinter'' bilde. Jostein & Anders i 9.klasse!

Når det gjelder WESC konkurransen:
Vi vil snart plukke ut to vinnnere som vil vinne hver sin WESC tskjorte eller topp ettersom hva disse heldige ønsker. Vi vet ikke HVEM dette blir enda ettersom dere enda har siste sjangs til å slenge dere på lasset eller å øke vinnersjangsene deres (ANBEFALER Å ØKE SÅ MYE DERE KAN NÅ). Hvis dere vil øke vinnersjangser kommenterer dere: ''JEG VIL VINNE WESC OG JEG HAR DELTATT'' så mange ganger dere vil (ettersom hvor mye du vil øke) på det NYESTE innlegget OG på konkurranse innlegget som dere finner her på denne linken:
http://tissus.blogg.no/1259602949_jeg_starter_ny_konkur.html#comment 
NB: Har du ikke deltatt før er det viktig å lese hva du må gjøre for at deltagelsen din ikke skal bli annullert. Dette er en seriøs konkurranse og mange, mange har deltatt! LYKKE TIL!


HAR DU DELTATT I WESC KONKURRANSEN?

HVA HAR DU GJORT I DAG?

HAR DU TATT SVINE SPRØYTEN?
BLOGG VS BLOGG + VINN WESC!

Wohoo Tissus er med i enda en blogg vs blogg! TUSEN takk til alle som stemte på forrige btw, vi vant og var i VS mot 6 stk! Nå er vi asså med hos Anne, og du om du er kul å stemmer på oss, så går du inn på linken under:
http://aanneee.blogg.no/1259779606_blogg_vs_blogg__ble_d.html#comment    Tusen takk, har utrolig mange gode lesere, dere er kjempe snille alle sammen!

tilkalenderHUSK WESC KONKURRANSEN DERE! GÅ INN PÅ DENNE LINKEN FOR Å KOMME DIREKTE TIL INNLEGGET DER DU LESER HVORDAN DU MELDER DEG PÅ OG HVA DU KAN GJØRE FOR Å ØKE VINNERSJANGSENE DINE!

http://tissus.blogg.no/1259602949_jeg_starter_ny_konkur.html#commentHAR DU DELTATT I WESC KONKURRANSEN VÅR?

HAR DU STEMT PÅ OSS?

HVA HAR DU GJORT I DAG?
Gosh konkuranse? WESC konkurransen fortsetter hvertfall kjør på!

Hmm siden jeg har fått sånne pakker med så mye sminke lurer jeg litt på om jeg kanskje skal ha konkurranse hvor man kan vinne sminke og klær fra Cubus eller noe -  Hva synes dere om det? Hmm, foresten så har jeg vært så utrolig sliten idag å, skjønner ikke helt hva som skjer, men har sover hele dagen - noe som ikke ligner meg asså! Har språk tentamen i morgen så det blir vell puggings til den i kveld + at jeg har lyst til å trene og gå innom Anne Stine eller noe.
blogg pappa og sponsor produkter 030
Dette er dagens anbefaling innenfor simnke! GOSH - øyenskygger, veldig bra og veldig fine! Fra 99,-

Nå må jeg seriøst LØPE, skal på elevsamtale og har syyykt dårlig tid! Typisk meg, snakkes!KONKURRANSEN - VINN WESC PRODUKTER !
les det med understrek! Jepp, konkuransen fortsetter folkens og det gjelder å melde seg på! Dere finner konkuranse innlegget på denne linken: http://tissus.blogg.no/1259602949_jeg_starter_ny_konkur.html#comment  ! Her står det også hva dere må gjøre for å delta. DET ER VIKTIG at dere LESER  hva dere må gjørefor å delta! Hvis ikke vil deltagelsen deres bli annullert! DERE KAN KOMMENTERE SÅ MANGE GANGER DERE VIL PÅ INNLEGGET FOR Å ØKE VINNERSJANGSENE DERES OG DERE KAN OGSÅ KOMMENTERE ''JEG VIL VINNE WESC OG JEG HAR DELTATT'' I KOMMENTAR FELTET PÅ DETTE INNLEGGET OGSÅ FOR Å ØKE MER!
DERE ER MED I TREKNINGEN AV WESC PRODUKTER - TO VINNERE ! LYKKE TIL!!

blogg konkuranse 002


HVA SYNES DERE OM CUBUS OG GOSH KONKURRANSE?

HVA HAR DERE GJORT I DAG?

VIL DERE VINN WESC KONKURRANSEN?

VINN WESC PRODUKTER! - Early innlegg uhye

Haha nå er jeg tidlig ute med innlegg igjen, siden jeg fikk ganske god tid for engangs skyld! Har sånn gavekalender, men har ikke åpnet den for i dag enda - jeg er så treig når det gjelder sånne ting, men det vet dere vell nå, haha.
I dag har vi helt vanlig dag på skolen tror jeg, utenom naturfags presantasjon fra hjemmedags ''prosjektet'' vi har hatt for lenge siden i siste time, men det er ikke noe stress. polenberlin 387
Helene - Hanna og Markus i Polen September 2009 med klasse 10c1 - MISS IT!
Etter skolen i dag MÅ jeg være hjemme fordi vi har tysk tentamen i morgen, det kommer til å gå til heeeelvette for å være ærlig hvis ikke jeg pugger helt vilt mye nå, noe jeg har planer om. Skal trene også da, chill! Men nå fikk jeg plutselig dårlig tid igjen, har ikke spist eller noe og nå ble jeg litt lei av ''bjørns havregryn'' så må hive innpå noe sånne choco pops, NAAAAM! love it, og elsker all sjokolade hvis dere lurer. Og vet dere hva, dette er kanskje litt rar info, men mange vet det siden det er ren fact, men mange undersøkelser sier at man blir kåt av sjokolade. Huh, det var dagens fakta folkens, tror ikke jeg skal si så mye mer jeg. btw, kommer ikke over hvor koselig det var av anne stine i går (står om det i forrige innlegg hvis du tenkte ''hæ'' nå)


KONKURRANSEN - VINN WESC PRODUKTER !
les det med understrek! Jepp, konkuransen fortsetter folkens og det gjelder å melde seg på! Dere finner konkuranse innlegget på denne linken: http://tissus.blogg.no/1259602949_jeg_starter_ny_konkur.html#comment  ! Her står det også hva dere må gjøre for å delta. DET ER VIKTIG at dere LESER  hva dere må gjørefor å delta! Hvis ikke vil deltagelsen deres bli annullert! DERE KAN KOMMENTERE SÅ MANGE GANGER DERE VIL PÅ INNLEGGET FOR Å ØKE VINNERSJANGSENE DERES OG DERE KAN OGSÅ KOMMENTERE ''JEG VIL VINNE WESC OG JEG HAR DELTATT'' I KOMMENTAR FELTET PÅ DETTE INNLEGGET OGSÅ FOR Å ØKE MER!
DERE ER MED I TREKNINGEN AV WESC PRODUKTER - TO VINNERE ! LYKKE TIL!!

blogg konkuranse 002


HVA SKAL DERE I DAG?

HAR DERE DELTATT?

HVA SYNES DERE OM KONKURRANSEN OG PREMIENE?


VINN WESC PRODUKTER- DELTA ELLER ØK SJANGSENE DINE! Åååh jeg har verdens beste nabo, bare les så søtt!

Ååå vet dere hva eller, det ringte på og da jeg gikk ut for å åpne stod det et lite lys utenfor med te og sånn liten sjokolade kake! Også på lappen ved siden av stod det ''I love you, Hanna - Forskudd på 2.desember'' Åååååh hvor koselig er ikke DET! Det var Anne Stine som hadde satt det der og vi bor jo bare 5 meter fra hverandre, jeg har verdens beste nabo folkens! Jeg var nettopp hos henne og la noe utenfor hennes dør jeg også, wihi. Akkuratt nå kom jeg i skikkelig  julestemning, og nå skal jeg prøve litt klær ogsånn - noe jeg elsker! Skulle tatt bilde av det i stad, men jeg tenkte ikke så langt, im stupidoo - huff.

kefalonia hellas 2009 370
Anne Stine og Hanna i Kefalonia - Hellas 2009
Savner den turen da du var med meg til Hellas, det var siiinnsykt digg!


KONKURRANSEN - VINN WESC PRODUKTER !
les det med understrek! Jepp, konkuransen fortsetter folkens og det gjelder å melde seg på! Dere finner konkuranse innlegget på denne linken: http://tissus.blogg.no/1259602949_jeg_starter_ny_konkur.html#comment  ! Her står det også hva dere må gjøre for å delta. DET ER VIKTIG at dere LESER  hva dere må gjørefor å delta! Hvis ikke vil deltagelsen deres bli annullert! DERE KAN KOMMENTERE SÅ MANGE GANGER DERE VIL PÅ INNLEGGET FOR Å ØKE VINNERSJANGSENE DERES OG DERE KAN OGSÅ KOMMENTERE ''JEG VIL VINNE WESC OG JEG HAR DELTATT'' I KOMMENTAR FELTET PÅ DETTE INNLEGGET OGSÅ FOR Å ØKE MER!
DERE ER MED I TREKNINGEN AV WESC PRODUKTER - TO VINNERE ! LYKKE TIL!!

blogg konkuranse 002

HAR DERE DELTATT?

HVA HAR DERE GJORT I KVELD?

HAR DERE KALENDER OG HAR DERE KOMMET I JULESTEMNING ELLEEEERRRR?


- Haha, dette innlegget ble litt ''fjortiss'' skrevet, men HVEM BRYR SEG, oh ye - får litt fjortiss vibber en gang i blandt som alle andre you know, hehe.KONKURANSEN FORTSETTER! - VINN WESC PRODUKTER + Problemer på blogg.no - Aauutch?

les det med understrek! Jepp, konkuransen fortsetter folkens og det gjelder å melde seg på! Dere finner konkuranse innlegget på denne linken: http://tissus.blogg.no/1259602949_jeg_starter_ny_konkur.html#comment  ! Her står det også hva dere må gjøre for å delta. DET ER VIKTIG at dere LESER  hva dere må gjørefor å delta! Hvis ikke vil deltagelsen deres bli annullert! EN VIKTIG TING !!!!!! - DERE KAN KOMMENTERE SÅ MANGE GANGER DERE VIL PÅ INNLEGGET FOR Å ØKE VINNERSJANGSENE DERES OG DERE KAN OGSÅ KOMMENTERE ''JEG VIL VINNE WESC OG JEG HAR DELTATT'' I KOMMENTAR FELTET PÅ DETTE INNLEGGET OGSÅ FOR Å ØKE MER!
DERE ER MED I TREKNINGEN AV WESC PRODUKTER - TO VINNERE ! LYKKE TIL!!

konkuranse blogg 001
Back to basic - folkens blogg.no har vært litt klikk for oss siden i går kveld, så jeg har ikke klart å logge inn før nå. Derfor beklager jeg for null innlegg hittil i dag. Måtte sende mld til han Raquel (bloggleder av blogg.no) i dag tidlig. Snakket akkuratt med han i telefon og nå har det ordnet seg, HELDIGVIS! Hmm, dagen i dag har egentlig bare vært på skolen siden jeg nettopp kom hjem etter mye prat med Helene og masse rart - Girl stuff, dere vet hvordan det er. Vi hadde fellessamling i 3.time da, og for de som ikke vet hva det er så er det en scene (er faktisk ikke sikker på hvordan man skriver det) som folk fra 8 - 10 klasse opptrer på, synger, danser osv. F U N, vi liker fellessamlinger vett! Nå skal jeg spise også trene, så husk å meld dere på konkuransen over!
blogg pappa og sponsor produkter 028
DAGENS RECOMMEND - Fikk foresten denne stilige greia fra ÈCLAT & BRILLANCE i en pakke. Haha måtte bare legge ut et bilde, den facinerte meg. Også er det sånn kult speil på siden. Denne får du kjøpt hos en vanlig make up store fra 129,- Utrolig mye kult man får i en sånn pakke altså! Hah

BTW! Så er vi fortsatt med i blogg vs blogg, så hvis dere hadde hatt lyst til å stemme på tissus hadde det vært drit kult!
Dere finner blogg vs bloggen på denne linken (6 blogger med):
http://xflwrpwr.blogg.no/1259517679_blogg_vs_blogg_deltag.html#comment  
(Haha huff, klarer ikke å lage sånn lenge hvor det står ''her''. Er virkelig en amatør innenfor html, lenker og alt sånnt!)


HAR DERE MELDT DERE PÅ KONKURANSEN HVOR DERE KAN VINNE WESC?

HAR DERE STEMT PÅ OSS PÅ BLOGG VS BLOGG?

HVA HAR DERE GJORT I DAG?

Profiltekst her!


Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser
hits