Nye Ray Ban's

Hey!

Nå er det sykt fint vær ute, og jeg vil bare vise dere rayban solbrillene jeg har fått meg som jeg er storfornøyd med! De er kjempe fine på, sitter bra og passer til så og si alt! Man kan velge imellom to ulike glass - vanlig eller polarisert, der polarisert er tjukkere, litt bedre, men også dyrere enn vanlig glass. Mine ser sånn ut:


Elsker fargen, de går liksom litt til håret mitt :) Fåes kjøpt  HER  - Kavi og meg på bildet.

- RayBan: Solbriller, Beck Söndergaard: Skjerf, Canada Goose: Jakke


Dette etuiet følger også med brillene, kjempe fint!

Hva synes du?

Snakkes! :)

 

DAGENS I WANT - BIKINIER!

Halla! 

Haha nå er det lenge siden. Måtte ha en pause grunnet helt sykt mye jobbing med revy osv! Satte opp Nydalens aller første revy noensinne, noe som var helt sinnsykt morsomt og sosialt! Helt klart noe jeg vil være med på neste gang også! Til dere som aldri har jobbet med revy eller vurderer det - BLI MED!  

Nå kommer jo sommeren snart, eller.. snart og snart. Så har smått begynt å titte litt på bikinier! Her er noen jeg har veldig lyst på:


Svart, enkel og kjempe fin!


Denne fargen er såå fin om sommeren, elsker den! 


Har så lyst på denne i den HELT røde versjonen. Denne er shiny red... men selvfølgelig når jeg skal kjøpe den, så er den utsolgt. Så de fikk nye på lager på fredag, men da jeg satte meg ned å skulle kjøpe idag, så var den borte igjen.. sukk


Som den ferskenfargede - kjempe fin på sommeren, når man er brun!

Alle bikiniene er fra Nelly. er Nellyfan, hehe.

Snakkes!

New in !

 

Hola hola

Jeg har jo gjort et par småå innkjøp i det siste jeg også da! Ikke så veldig mye faktisk, vært raus med pengene, for jeg føler jeg har ganske mye klær nå. Har trossalt 130 jeans, over 70 gensere, 120 topper, 40 shortser...something like that. Hadde en suuper kveld igår by the way, håper dere hadde det samme Her er noen få av innkjøpene mine:


ELSKER denne! Åpen rygg og driiit kul. Fra Bik Bok


Denne er også fra Bik bok, og ja - jeg eelsker denne også. Synes det er så fint med mye bar rygg!


Topp fra h&m, viser den bare bakfra siden det bare der den er spesiell. Veldig fornøyd:)


Shorts fra Gina Tricot! Kan brukes om sommeren og til pynting! Fasongen ser vedig rar ut her da siden den henger på hengeren, den er kjempe fin i virkeligheten.

Dette var dagens lille innkjøp dere, håper dere likte det!

Vi snakkes senere:) 

Håret mitt!

 

Heeeei, hehe

Ser mange av dere kommenterer og skriver om håret mitt, det er suuper koselig og tusen takk for utrolig mange koselige komplimenter! Dere er kjempe koselige alle sammen! :) Skal svare litt på ''hår'' spørsmålene på spørsmålsrunden på en videoblogg (mest sannsynlig) på fredag så kan ikke si så veldig mye nå, men her kan dere se litt haha:


Bilde i speilet-bilde hehe


Heheheee.... her ser man det godt fra siden. Dette er bare en kødde-pose just so you know!


Haha ikke bli sure for at jeg er fjortiss her

Skal si litt mer om hva jeg gjør med håret mitt på fredag! 

Vi snakkes! :)

Dagens I WANT

 

Halla folkeens.

Nå sitter jeg og har markedsføring i Nydalen! Morsomt å lære om. Idag blir det en del bilder på dere, også skal jeg se om jeg får filmet inn svar på spørsmålsrunden på fredag en eller annen gang. Spør om hva som helst, to innlegg under. Her er dagens ''I want'', kjempe fine ting, elsker genserne fra acne, de som ikke er så tunge da (strikkegenserne fra acne har en tendens til å være litt tunge) So, here we go:

 

nice, nice, nice.

Snakkes! :) 

Kjolen jeg hadde på meg på nyttårsaften!

 

 

Hola chickas!

Er en del av dere som har spurt meg om hvor jeg har kjøpt den kjolen jeg hadde på nyttrsaften! Jeg kjøpte den på Nelly før jul og er super fornøyd. Vil anbefale å kjøpe en størrelse større enn hva man pleier ettersom det er paljetter sydd med synålstråd rundt som spretter av med en gang du beveger deg, noe jeg gjør hele tiden haha. Veldig åpen rygg og veldig kul! Alt i alt, et godt kjøp, noe som gjør meg glaad siden jeg 9 av 10 ganger gjør bomkjøp på nettet, haha. Sånn ser den ut in action:


Hahah, søte og snille Thomas. Mye sol så måtte ha solbriller.


Her ser man den litt bedre, går ganske langt ned foran


Tja.. et av mine beste bilder ser dere, meg i mitt ess


Forever alone


Elsker paljetter :)

Så da vet dere det! Kan ikke garantere at de enda har den, men er jo verdt å ta en titt for den som har lyst!

Obs- Man må ha ryggløs bh under! 

Vi snakkes dere!:)


 

Dagens I WANT

 

 

Er så sykt mye fine klær på nettet! Sitter på skolen og har rettslære nå, og vi på bakerste raden sitter kun å ser på klær... vindusshopper litt på nettet, hehe. Merker jeg har fått lidenskap for sånne strikkegensere som de under, har maange og ser nesten bare på sånt for tiden!Genser 1,2,3//Nelly, sko//Jeffrey Campbell, Genser //Acne, Genser//Bikbok

Hva synes du?

Ha en super dag videre, så snakkes vi litt senere! 

Profiltekst her!


Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser
hits